Hoşbulduk canım evdeyim herzamanki gibi bebekle vakit geçiriyorum.Sen nasılsınbaharcım Hoşgeldin nasılsın :)
çok geçmiş olsun canım üzme okadar kendinii..
insan ne yaparsa kendine yapar..
senin prenses napıyor bakalım uyutuyormu seni..
bu arada mevlüt ne zaman??
canım sana rahatsızlık vermeyelim bizide mevlüdüne çağırırsan mevlüdüne gelelim:))
allah rahmet eylesinn(
bugün baya uyuduk evet:) sabah çantaları boşalttım kirlilieri makinaya attım kahvaltı ettik oğlumla anca geldim:)
yorgunluk diz boyu
bak biizm taktiklerin sinyalleri işte hep alttan alan sendin bu sefer alttan almayınca o adım attı:)
dudaklarına yapışıcam heeeekoçun içindeki ateşlilik çıkıyor:)))
ayy inanmıyorum çok üzüldüm(
bak bunlara rahmen kendini üzüp yıpratıyorsun canından daha kıymetli değil hiç birşey bunu anla üzme kendini
oooo romantizim diplerde ama tek kitap okuduğunuza inanamammmmmmmm
kandıramazsın bizi:))
sevgiliyken ve nişanlıklık dönemi ayrı güzel oluyor arada cilvede olması lazım olmazsa sorun var demektir zatii
allah sizide en yakın zamanda kavuştursun canım..
ayyy ne kadar uyuzlar.... Laf sokup durmuşlar... Ama helal olsun onlara uymamışsın sinir olsaydın emin ol mutlu olurlardı. hatta görümcene deseydin gel canım bursaya abin sana kucak açar. boşandığında kocanın çocuklarına yapmayacağını abin sana yapar
senin sinir etmek için bayabi uğraşmışlar, biraz kafaya taksanda genel anlamda, iyi ayrılmışsın amannnn boşver yaa inan bak sen takmadıkça kocana kardeşlerini anlatmadıkça iyi olacaksın kocanda sana hak verecek.
Ayrıca sende güzel cevaplar vermişsin. Bu kadar mı olur oyuncak bile almamışlar kız çocuğuna, umarım eşinin yanında olmuştur bu olayda.
ay canım korkutmuş sizi ama hep olan şeyler bunlar, kusma burnundan gelme ama panik yapmamak en önemlisi..İnşallah canım beklerim
Canım benim için farketmez.Mevludu nisanın 20 sinde düşünüyorum Cumartesi günü.Ama daha öncedende gelebilirsiniz,mevludada gelirsiniz yorulmam ben mutlu olurum sizleri görünceSiz bilirsiniz yinede
Canım benim değişiklik olmuştur sanada Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
İyi olmuş sevindim güzel geçmesine nişanlın hatasını anlıyordur inşallah belkide seni kaybetme korkusu sarmıştır ondan böyle yapıyor olabilir.Önemli olan ikinizin mutluluğu öyle yada böyle mutlu olun yeter
Canımm çok geçmiş olsun şaşırdımAma gerçekten ne güzel maşallah hayat dolusun Allah gönlünce versin hiç birşeyi takmamaya çalış.Herşey sağlıkla sağlığın yoksa hiçbişeyin tadı olmuyor.Allah şifa versin canım dikkat et kendine
A.s teşekkürler sen nasılsın
Canım prenses napsın iyi şu an uyuyor teyzesi geçen gece korkuttu bizi.Afedersin biraz kusmuş oda genzine gitmiş agzından burnundan geldi resmen ödüm koptu boğuluyor diye.Allah'tan burun aspritarü vardıda onunla burnunu temizledik hemen.Nasıl korkuttu bizi:18:Sende hoşgeldin canım gezdin geldin umarım iyi geçmiştir.Arda paşa nasıl
İllaki olur böyle laf sokmalar.Sen takmış olsaydın gerçekten o gittiğin yol burnundan gelirdi emin ol.Takmadığını göstererek onlarıda şaşırtmışsındır.Boşver üzme kendini.Eşinin tarafında illa bir muzurluk yapanlar olur.O onların ayıbı sanırım görümcen menfatçiliği seviyor abim diye diye yolunu buluyor desene:)Kendini boşuna strese sokma.Ailesi yapacak birşey yok hatalarını zamanla anlarlar inşallah.Anlamazlarsada takma
Hoşbulduk canım evdeyim herzamanki gibi bebekle vakit geçiriyorum.Sen nasılsınŞevval napıyor iyimi
Canım kusura bakma yazmayı unutmuşum yukardaMevludu ayın 20 sinde düşünüyorum.Cumartesiye geliyor.Tabiki mevluda buyurun gelin beklerim ama benim yorulmamı düşünmeyin daha öncesindende gelebilirsiniz.Ben normalde buradaki çevremden bebek görmeye gelenleri çağırıcam mevluda.Ama sizler torpillisiniz Mevlud öncesindede gelebilirsiniz.Sonra yine mevluda gelin yani nasıl istiyorsanız karar sizin
ay canım korkutmuş sizi ama hep olan şeyler bunlar, kusma burnundan gelme ama panik yapmamak en önemlisi..
arda iyi canım sağolasın, tv seyrediyor içerde bende mutfakta kk dayım herzamanki gibi:)
canım kendi adıma... ben ya mevlüde gelirim yada hafta içi sevcanla konuşup plan yaparız..
çünkü evin baya uzak bize:)
aslınd abu hafta istiyordum ben sana gelmeyi sevcanla diyolağa girecem bakalım ne diyecek..
olmazsa mevlüde geliriz..ama ille gelecez yani nehirimizi görmeyeee:))
oyuncak olayını eşim bilmiyor ya hepsine alıyor eltiminkine görümceminkine alıyor benimkini ayrıyor
ama benim eşim onların hiç birini ayırmadı..
2 şer takım aldımş 2 seri almış 4lü hepsine birer tane diğer bebeğe almış birsürü zıbın vs..
aman onlar benim oğluma 5miyonluk arabayı alamıyor(
ama yemin ediyorum hapların faydasını gördüm ilk defa eşimle kavga etmeden gittik geldik..
genlede ben eşime analtırdım oda kardeşlerine laf söyletmezdi..yada benim ağzıma laf vermek istemezdi..
bende eşime karşı hiç onlardan bahsetmedim sevcancım senin taktiğini uyguladım içimden gelmesede ama işe yaradı..
eltimin oğlu görümcelerimin kucağından inmedi hep seviyorlar..tabiki sevecekler bende yağızı çok seviyorum..
çok sakin maşallahı var günlere bile gittiğimzide ben bakarım eltim yer eltim kalkar masadan ben başalrım yemeğe..
çok ilgileniirm severim.. ama benimde oğlum onların yeğeni arda büyümüşsün yada ne bilim gel bir öpeyim halacım vs hiç birşey duymadım ama onlara inat ben onların çocuklarını sevdim öptüm..olsun eşim herşeyi gördü..
artık taktik değişti:))
oyuncak olayını eşim bilmiyor ya hepsine alıyor eltiminkine görümceminkine alıyor benimkini ayrıyor
ama benim eşim onların hiç birini ayırmadı..
2 şer takım aldımş 2 seri almış 4lü hepsine birer tane diğer bebeğe almış birsürü zıbın vs..
aman onlar benim oğluma 5miyonluk arabayı alamıyor(
ama yemin ediyorum hapların faydasını gördüm ilk defa eşimle kavga etmeden gittik geldik..
genlede ben eşime analtırdım oda kardeşlerine laf söyletmezdi..yada benim ağzıma laf vermek istemezdi..
bende eşime karşı hiç onlardan bahsetmedim sevcancım senin taktiğini uyguladım içimden gelmesede ama işe yaradı..
eltimin oğlu görümcelerimin kucağından inmedi hep seviyorlar..tabiki sevecekler bende yağızı çok seviyorum..
çok sakin maşallahı var günlere bile gittiğimzide ben bakarım eltim yer eltim kalkar masadan ben başalrım yemeğe..
çok ilgileniirm severim.. ama benimde oğlum onların yeğeni arda büyümüşsün yada ne bilim gel bir öpeyim halacım vs hiç birşey duymadım ama onlara inat ben onların çocuklarını sevdim öptüm..olsun eşim herşeyi gördü..
artık taktik değişti:))
napim canım bir yandan yemek bir yandan burasıu idare ediyorum işte:)Haklısın insan illaki birşeyler bekliyor karşıdan bunun pahalı yada markalı olması değil olay düşünüp önemsenmek.İyi etmişsin böylece kendi huzurunda kaçmamış.Eşinde şaşırmıştır sanaSen kazanırsın canım.Ben sana diyorum ama bende alınırım böyle Eşin gördüyse sorun yok onlar utansın.Ohh hem mutfakta iş hem kk hıı iyi valla ne güzel Ben öyle yapamıyorum toptan yazıp çıkıyorum işime devam ediyorum
aynen böyle canım takmıyorsun, kocana laf etmiyorsun ama sonrasında muhabbet esnasında dile getiriyorsun....
Siz çok ilgi alaka gösterdiğiniz için oluyor bunlar canım birde karşınızdakiler kötü niyetli olunca....
örneğin haftaya :) ayyy bugün çok güldüm aşkım ....... halası Ardaya araba almamışya, unutmamış Arda da, anne Halam ona buna araba almış bana almamış sende onlara oyuncak alma dedi ağladı de, ama gül geç, çocuk işte, sanki arabası yokde gibi....
sonra kaldığın yerden devam et seyreyle cümbüşü
napim canım bir yandan yemek bir yandan burasıu idare ediyorum işte:)
bencede mevlüde gelelim sana kaynanan görsün gelinimin bir sürü arkadaşı varmış desin:))
hahaaaaa bak bunu bu akşam yapmam lazımmm
süpersin süperrrr
len bir kaç gün bekle zaten adam şimdi tetikte bekliyordur acaba benim karı bu turdan sonra ne çıkarcak diye :) en azından çarşambayı bekle....
ayy ben artık böyle yapıyorum
yok canım aslında gezmek için değil de dedem vefat etmişti dün de onun için kuran filan okutuldu, ona katılmak için geldik. Sonra biraz daha kalmaya karar verdim.
Sizin de işleriniz zor Allah kolaylık v ersin :)
geldim karamukum geldim :)
şuan iyiyim.azcık iğne yerlerim acıyor o kadar...
gelelim nişanlımla olan duruma.
cts akşam gemlik servisine gitmeden eve geldi.elleriyle bana yemek yedirdi.
gün içinde de annemleri aramış.annem hasta yatıyor demiş.mide rahatsızlığımı bildiğinden
yemek yedi mi diye sormuş annem de ne yese çıkardı dedi.
geldi kendi elleriyle yemek yedirdi.sonra gemlik servisine gitti.akşam 10:30da döndü.
sonra da aradı.saat geç oldu gelemiyorum kusura bakma dedi.önemli değil dedim.
seni çok özledim bugün yokluğunn belli oluyordu cıvıl cıvıllığın eksikti dükkanda dedi.
ben sustum.özür dilerim dedi.yine sustum.
sonra da dedi ki bundan sonra kavga etmeye fırsat vermicem konuşmanın kavgaya gittiğini
anlayınca yapışcam dudağına ikimiz de konuşamıcaz kavga da olmıcak dedi.
gururdan yapamazsın ki dedim.
yarın dükkana gel de dene dedi :S
bi halley olmuş ama ne halley onu anlamadım...
eşim hala şoktadır bu ayfer nasıl olduuda kardeşlerimden hep iyi yönde bahsediyor diye şoklarda adam
hatta okadar memnunki dün gece eve geldik ölüyorum yorgunluktan adamın derdi başkaaaaahadi sarıl bana diyor
yuh dedim yorgunum uyuyalım kocacaım akşamalr kaçıyormu dedimm
normalde o bana bağırırıdı ben ağlardım söylediklerim için artık takitk değiştiiii
ay ben bekleyim çarşambayı perşembeyii ozaman ama söylemem lazım yoksa içimde kalırr
Anladım canım.Ev uzak diyorsanız o zaman mevluda gelin hep birlikte.Kayınvaldem güzel arkadaşlarımı görsün mevlutdeBeklerim her zaman sağolun
Anladım canım.Ev uzak diyorsanız o zaman mevluda gelin hep birlikte.Kayınvaldem güzel arkadaşlarımı görsün mevlutdeBeklerim her zaman sağolun
selam kızlar
ben geldim
ayfer gidip gelmişsiniz angaraya
hadi gözünaydın
taktiklerinde süperrrr
bu arada kullandığın ilaç lustral mı?
ne güzel taktikler veriyorsunuz böyle
ben evliliğimin ilk 3 senesinde taktik ustasıydım hiçte üzülmezdim
şimdi ne olduysa devran değişti sanırım
salya sümük herşeye takar ağlar oldum
senin kp yaptığıda ayıp tabi ama güzek dille kocana söylemen dikaktimi çekti..bizde geçen yaz balıkesire gittikya eşimin memleketine :) orda düğün vardı, sitenin bahçesine masalar kurulmuş yemekler dağıtılıyor. kayınpederimde kaynanama yemek almış, kendine yemek almış, geldi oturdu benimde bacaklarımda çocuk, kocam piyasada yok , bana diyoki kalk yemek albende duymamazlığa geldim, neyse dürtüyo kalkıp yemeğini alsana bende dedim ayy baba çocukla nasıl kalkıp yemek alayım hasbinallaaaaaah, kaynanamda baktı, .....(kaynım) alır ona da, nasıl kalksın hayret bişey dedi
bu olaydan 1 ay sonra bende eşime dedimki ayyy babanda hep böyle yapıyor aşkım, düğünde böyle böyle yaptı, annen ondan, kendisi ondan, ben elim sanki beni geçtim torununa getirseya yemek, onca adamın içine yollucak beni, kalk kendine yemek al diyo bi benimseyemedi beni kızı olarak dedimannende kızdı sonra babana nasıl gitsin dedi
ne oldu ben ön yargıları kaldırmış annesi hep kötü görmeyen iyi davrandığındada kocama methedebilen, ayrıca babasının niyetinide kavga etmeden üsturuplu şekilde, kırıldım diyerekten mıçtım kocama
öyle bişey demez bana, benimki hiç belli etmez hayatım hiç sorun çıkmadı ne güzel anlaştınız demez..tepmeseydin kız adamı gönlünü yapsaydın ayyy neyse.
İnan sende iyi olacaksın böyle, çünkü gönül gözün açılmış olacak, Allah kalbine onların sevgisini katacak(çok laızm değil ama) böylelikle kocanla daha mutlu olacaksın....
kocan kesin ne olduda bu kadar aşklandın kardeşlerime diyebilir, sevmeyemi başladım ne? ama tabi senin kardeşlerin oldukları için dersin
canım ilk umi plazadaki çetin beye gitmiştim o lusrtral ve başka bir hap vermişti ama hep uyutuyordu beni..selam kızlar
ben geldim
ayfer gidip gelmişsiniz angaraya
hadi gözünaydın
taktiklerinde süperrrr
bu arada kullandığın ilaç lustral mı?
Mevlüde gidelim Ayfer bencede :) bir taşla kaç kuş olur güzelde olur :))
Bu arada baharcım geçmiş olsun... yan yatır sen bebişi Allaha emanet bir daha olmasın inşallah....
o zaman nehirimizin mevlüdünde buluşuyoruz kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?