Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
baharcım Hoşgeldin nasılsın :)
Hoşbulduk canım evdeyim herzamanki gibi bebekle vakit geçiriyorum.Sen nasılsın Şevval napıyor iyimi

Canım kusura bakma yazmayı unutmuşum yukardaMevludu ayın 20 sinde düşünüyorum.Cumartesiye geliyor.Tabiki mevluda buyurun gelin beklerim ama benim yorulmamı düşünmeyin daha öncesindende gelebilirsiniz.Ben normalde buradaki çevremden bebek görmeye gelenleri çağırıcam mevluda.Ama sizler torpillisinizMevlud öncesindede gelebilirsiniz.Sonra yine mevluda gelin yani nasıl istiyorsanız karar sizin

oyuncak olayını eşim bilmiyor ya hepsine alıyor eltiminkine görümceminkine alıyor benimkini ayrıyor
ama benim eşim onların hiç birini ayırmadı..
2 şer takım aldımş 2 seri almış 4lü hepsine birer tane diğer bebeğe almış birsürü zıbın vs..
aman onlar benim oğluma 5miyonluk arabayı alamıyor(
ama yemin ediyorum hapların faydasını gördüm ilk defa eşimle kavga etmeden gittik geldik..
genlede ben eşime analtırdım oda kardeşlerine laf söyletmezdi..yada benim ağzıma laf vermek istemezdi..
bende eşime karşı hiç onlardan bahsetmedim sevcancım senin taktiğini uyguladım içimden gelmesede ama işe yaradı..
eltimin oğlu görümcelerimin kucağından inmedi hep seviyorlar..tabiki sevecekler bende yağızı çok seviyorum..
çok sakin maşallahı var günlere bile gittiğimzide ben bakarım eltim yer eltim kalkar masadan ben başalrım yemeğe..
çok ilgileniirm severim.. ama benimde oğlum onların yeğeni arda büyümüşsün yada ne bilim gel bir öpeyim halacım vs hiç birşey duymadım ama onlara inat ben onların çocuklarını sevdim öptüm..olsun eşim herşeyi gördü..
artık taktik değişti:))

ay canım korkutmuş sizi ama hep olan şeyler bunlar, kusma burnundan gelme ama panik yapmamak en önemlisi..
arda iyi canım sağolasın, tv seyrediyor içerde bende mutfakta kk dayım herzamanki gibi:)

canım kendi adıma... ben ya mevlüde gelirim yada hafta içi sevcanla konuşup plan yaparız..
çünkü evin baya uzak bize:)
aslınd abu hafta istiyordum ben sana gelmeyi sevcanla diyolağa girecem bakalım ne diyecek..
olmazsa mevlüde geliriz..ama ille gelecez yani nehirimizi görmeyeee:))

Anladım canım.Ev uzak diyorsanız o zaman mevluda gelin hep birlikte.Kayınvaldem güzel arkadaşlarımı görsün mevlutdeBeklerim her zaman sağolun

Haklısın insan illaki birşeyler bekliyor karşıdan bunun pahalı yada markalı olması değil olay düşünüp önemsenmek.İyi etmişsin böylece kendi huzurunda kaçmamış.Eşinde şaşırmıştır sanaSen kazanırsın canım.Ben sana diyorum ama bende alınırım böyle Eşin gördüyse sorun yok onlar utansın.Ohh hem mutfakta iş hem kk hıı iyi valla ne güzelBen öyle yapamıyorum toptan yazıp çıkıyorum işime devam ediyorum

aynen böyle canım takmıyorsun, kocana laf etmiyorsun ama sonrasında muhabbet esnasında dile getiriyorsun....
Siz çok ilgi alaka gösterdiğiniz için oluyor bunlar canım birde karşınızdakiler kötü niyetli olunca....

örneğin haftaya :) ayyy bugün çok güldüm aşkım ....... halası Ardaya araba almamışya, unutmamış Arda da, anne Halam ona buna araba almış bana almamış sende onlara oyuncak alma dedi ağladı de, ama gül geç, çocuk işte, sanki arabası yok de gibi....
sonra kaldığın yerden devam et seyreyle cümbüşü

napim canım bir yandan yemek bir yandan burasıu idare ediyorum işte:)
bencede mevlüde gelelim sana kaynanan görsün gelinimin bir sürü arkadaşı varmış desin:))

hahaaaaa bak bunu bu akşam yapmam lazımmm
süpersin süperrrr

len bir kaç gün bekle zaten adam şimdi tetikte bekliyordur acaba benim karı bu turdan sonra ne çıkarcak diye :) en azından çarşambayı bekle....
ayy ben artık böyle yapıyorum

len bir kaç gün bekle zaten adam şimdi tetikte bekliyordur acaba benim karı bu turdan sonra ne çıkarcak diye :) en azından çarşambayı bekle....
ayy ben artık böyle yapıyorum

eşim hala şoktadır bu ayfer nasıl olduuda kardeşlerimden hep iyi yönde bahsediyor diye şoklarda adam
hatta okadar memnunki dün gece eve geldik ölüyorum yorgunluktan adamın derdi başkaaaaahadi sarıl bana diyor
yuh dedim yorgunum uyuyalım kocacaım akşamalr kaçıyormu dedimm
normalde o bana bağırırıdı ben ağlardım söylediklerim için artık takitk değiştiiii

ay ben bekleyim çarşambayı perşembeyii ozaman ama söylemem lazım yoksa içimde kalırr

bizde geçen yaz balıkesire gittikya eşimin memleketine :) orda düğün vardı, sitenin bahçesine masalar kurulmuş yemekler dağıtılıyor. kayınpederimde kaynanama yemek almış, kendine yemek almış, geldi oturdu benimde bacaklarımda çocuk, kocam piyasada yok , bana diyoki kalk yemek al bende duymamazlığa geldim, neyse dürtüyo kalkıp yemeğini alsana bende dedim ayy baba çocukla nasıl kalkıp yemek alayım hasbinallaaaaaah, kaynanamda baktı, .....(kaynım) alır ona da, nasıl kalksın hayret bişey dedi

bu olaydan 1 ay sonra bende eşime dedimki ayyy babanda hep böyle yapıyor aşkım, düğünde böyle böyle yaptı, annen ondan, kendisi ondan, ben elim sanki beni geçtim torununa getirseya yemek, onca adamın içine yollucak beni, kalk kendine yemek al diyo bi benimseyemedi beni kızı olarak dedim annende kızdı sonra babana nasıl gitsin dedi

ne oldu ben ön yargıları kaldırmış annesi hep kötü görmeyen iyi davrandığındada kocama methedebilen, ayrıca babasının niyetinide kavga etmeden üsturuplu şekilde, kırıldım diyerekten mıçtım kocama

yok canım aslında gezmek için değil de dedem vefat etmişti dün de onun için kuran filan okutuldu, ona katılmak için geldik. Sonra biraz daha kalmaya karar verdim.
Sizin de işleriniz zor Allah kolaylık v ersin :)

başınız sağolsun...

ahilla sevindim durumu toparlamanıza
herşeyin farkına varmıştır umarım bi daha tekrarlanmaz...

tepmeseydin kız adamı gönlünü yapsaydın ayyy neyse.

İnan sende iyi olacaksın böyle, çünkü gönül gözün açılmış olacak, Allah kalbine onların sevgisini katacak(çok laızm değil ama) böylelikle kocanla daha mutlu olacaksın....

kocan kesin ne olduda bu kadar aşklandın kardeşlerime diyebilir, sevmeyemi başladım ne? ama tabi senin kardeşlerin oldukları için dersin

selam kızlar
ben geldim

ayfer gidip gelmişsiniz angaraya
hadi gözünaydın
taktiklerinde süperrrr

bu arada kullandığın ilaç lustral mı?

Anladım canım.Ev uzak diyorsanız o zaman mevluda gelin hep birlikte.Kayınvaldem güzel arkadaşlarımı görsün mevlutdeBeklerim her zaman sağolun

Mevlüde gidelim Ayfer bencede :) bir taşla kaç kuş olur güzelde olur :))

Bu arada baharcım geçmiş olsun... yan yatır sen bebişi Allaha emanet bir daha olmasın inşallah....

ne güzel taktikler veriyorsunuz böyle
ben evliliğimin ilk 3 senesinde taktik ustasıydım hiçte üzülmezdim
şimdi ne olduysa devran değişti sanırım
salya sümük herşeye takar ağlar oldum

selam kızlar
ben geldim

hadi gözünaydın
taktiklerinde süperrrr

Hoş geldiiiiiiiiinnn :)))

bu ilaçta çok meşhur... ama sanırım Ayfer daha etkili bir şeyler içiyor mutluluğundan görüldüğü üzre :)

ne güzel taktikler veriyorsunuz böyle
ben evliliğimin ilk 3 senesinde taktik ustasıydım hiçte üzülmezdim
şimdi ne olduysa devran değişti sanırım
salya sümük herşeye takar ağlar oldum

canım o biraz psikolojiyle ilgili sanırım, bende ilk 4 yıl salya sümüktüm şimdi tam tersi. yani derteler sıralanınca insanın taktik maktik gözü görmüyor...

senin kp yaptığıda ayıp tabi ama güzek dille kocana söylemen dikaktimi çekti..
ben olsam o dakka söylerim yada eve gider gitmez sonrası kavga kıyamet
haklıısn hep alttan alalrak konuşunca,kocaların bakış açılarını değişirr:)

öyle bişey demez bana, benimki hiç belli etmez hayatım hiç sorun çıkmadı ne güzel anlaştınız demez..
ama herşeyin farkına varır..
selam kızlar
ben geldim

hadi gözünaydın
taktiklerinde süperrrr

canım ilk umi plazadaki çetin beye gitmiştim o lusrtral ve başka bir hap vermişti ama hep uyutuyordu beni..
ve 1 hafta 10 gün arayla çağırıyordu ve hep gittim ama 200 muaynesiydi(
sonra dr. değiştirdim dorukta yunus emre beye gidiyorum onun verdikleri bana daha iyi geldi en azından uyutmuyor..
ve sinirlerime hakim olmamı sağlıyor::)elim ayağım titrerdi sinirden artık onlar olmuyor:)
cumaya randevum var bakalım ne diyecek devammı yoksa artıracakmı bilmiyorum bakıcaz..
Mevlüde gidelim Ayfer bencede :) bir taşla kaç kuş olur güzelde olur :))

Bu arada baharcım geçmiş olsun... yan yatır sen bebişi Allaha emanet bir daha olmasın inşallah....

evet canım mevlüd daha mantıklı geldi banada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…