Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

dertlere dönüp büyük Allahım var diyorum.o zaman azcık pozitif olabiliyorum.
negatif olsam nolcak,daha kötü olcam.tozlu paslı pembeleri deniyorum işte :)

Allah seni napmasın o kadar romantizm içinde kitap okuyup kolamı içtiniz :-D sevindim senin adına çok şahane olmuş

Allah seni napmasın o kadar romantizm içinde kitap okuyup kolamı içtiniz :-D sevindim senin adına çok şahane olmuş

:)) heeeeeee napcaktık ki???biz sizin gibi evli değiliz yafyucum
canım ben kitap okumayı çok severim.hele de manzaralı bi yerde...
resmen dinlenip huzur buluyorum.arada da kaparım gözlerimi rüzgara bırakırım kendimi...
dene bak süper bişi

bir diziden alıntı bir şiir:

ruhun mu ateş yoksa o gözler mi alevdi bilmem
bu yanardağ ne biçim korla tutuştu
pervane olan kendini gizler mi alevden
sen istedin ondan bu gönül zorla tutuştu

gün senden ışık alsa da bir renge bürünse
ay yüzüne hayran olup yakınına sokulmak için yerlerde sürünse
her şey silinip kaybolurken nazarımdan
yalnız o yeşil gözlerinin nuru görünse...

hoşgeldin canım benim çok sevindim nişanlınla olan durumuna düzelme var heralde bişeyler dank etmiş sanırım kafasına işallah üzmez bundan sonra
ne yaptın işe geldin mi düzelebildin mi biraz

Cilveleşseydiniz kız dünyaya bi kere dahamı gelcez? Hayatın doya doya tadını almak ve yaşamak lazım sevgi denen şey çok tatlıBenim koca muğlada yanımda olsa ellerimle beslerim cilve yaparım ama yooookk :-(

bi kere geçici felç geçirmiştim.kalıcısını da geçirme riskim var.
bi de azcık kanserdim atlattım...

ayyy canım benim ciddimisin sen yaa çok çok geçmiş olsun allah birdaha böyle derteler vermesin çok şükür atlatmışsın ama bak dikkat et kendine canım benim üzme o kadar kendini allahım gülen yüzünü hiç soldurmasın canım benim

ohh ne güzel bir gün geçirmişsin sakin huzurlu tam kafa dinlemişsin vallahi şu günlerde benim de öyle bir güne o kadar ihtiacım varki anlatamam şimdi senin anlattıkalrını gözümde canlandırıyorum da ne hzurulu bir ortam diyorum

Çok sevindim Ahillacım :) dünde berabermişsiniz :) güzel bir gün olmuş. Bundan sonra kimsenin seni üzmesine izin verme cnaım...

hoşgeldin canım benim çok sevindim nişanlınla olan durumuna düzelme var heralde bişeyler dank etmiş sanırım kafasına işallah üzmez bundan sonra
ne yaptın işe geldin mi düzelebildin mi biraz
amin canım inş.düzeldim çok şükür.sadece iğne yerim acıyor

ben nasıl cilve yapılır bilmiyorum ki

kesinlikle çok huzurlu bir ortam...lisede ünide sık sık yapardık kızlarla böyle :)
benim de müthiş ihtiyacım vardı ve oldu :)
amin canım cümlemizin inş.

Çok sevindim Ahillacım :) dünde berabermişsiniz :) güzel bir gün olmuş. Bundan sonra kimsenin seni üzmesine izin verme cnaım...

çok geçmiş olsun canım üzme okadar kendinii..
insan ne yaparsa kendine yapar..
senin prenses napıyor bakalım uyutuyormu seni..
bu arada mevlüt ne zaman??
canım sana rahatsızlık vermeyelim bizide mevlüdüne çağırırsan mevlüdüne gelelim:))

yok canım aslında gezmek için değil de dedem vefat etmişti dün de onun için kuran filan okutuldu, ona katılmak için geldik. Sonra biraz daha kalmaya karar verdim.
Sizin de işleriniz zor Allah kolaylık v ersin :)
allah rahmet eylesinn(
hayat uyuyor herhalde hala, ne yorulmuştur onlar şimdi....
bugün baya uyuduk evet:) sabah çantaları boşalttım kirlilieri makinaya attım kahvaltı ettik oğlumla anca geldim:)
yorgunluk diz boyu
bak biizm taktiklerin sinyalleri işte hep alttan alan sendin bu sefer alttan almayınca o adım attı:)
dudaklarına yapışıcam heeeekoçun içindeki ateşlilik çıkıyor:)))
ayy inanmıyorum çok üzüldüm(
bak bunlara rahmen kendini üzüp yıpratıyorsun canından daha kıymetli değil hiç birşey bunu anla üzme kendini
oooo romantizim diplerde ama tek kitap okuduğunuza inanamammmmmmmm
kandıramazsın bizi:))

sevgiliyken ve nişanlıklık dönemi ayrı güzel oluyor arada cilvede olması lazım olmazsa sorun var demektir zatii
allah sizide en yakın zamanda kavuştursun canım..

cumartesi günü haksevere gittik kahvaltı ettik biraz sizlerden bahsettik:))

çok güzeldi ama ben erken kalmak zorundaydım..
haksevercim açıkken ayrı bir güzel onuda atlamadan geçemicem:))
gülerken gözlerinin içi gülüyor çok candan:))
kahvaltısı için ayrıca teşekkür ederiz canım ellerine kollarına sağlık tekrardan,
öyle bir yemişimki sende ankaraya kadar başka bişey yiyemedim

sevcancım eve dönüşümü otobüsle yaptım senin kartın içinde teşekkür:))
20 dakika kadar bekledim, taksiye 20 milyon vermektense 20 dk beklemek mantıklıydı:))
ardada otobüse bayıldı:)çocuğum ilk defa otobüs gördü..
bu arada 19 c bizim caddeden geçmiyormuş,cumartesi pazarına inen cd. geçiyormuş sevcancım..
şöföre sordum ben sizin oaradan geçmiyorum dedi..
eyvah dedim nasıl yürücem eve ordan derken 20 a geldi karşımızdan seni hemen oraya geçireyim dedi. aktarmalı yaptı sağolsun yine kapımın önünde indim:))
ve yetiştim hatta kocamı bekledim sonra ankara yolculuğu başladı:))

sizin nasıl geçti yolculuk?neler yaptınız bakalım Ankara'da?
bundan sonra da konu annesiyse hiçbir tartışmada alttan almıcam.
kaç gündür kahvaltıya gitmiyorum.her sabah araba gidene kadar camdan bakardı.
2 gündür yok öyle bir şey aslında üzülüyorum ama mesafe olduğunu anlamaları lazım.
içindeki ateşlilik çıkıyor da bişi yapamaz o.gurur küpü çünkü.zaten o yüzden bana adım atamıyordu.
kız kitabın adını da söyliyim:canan tan - en son yürekler ölür
bilmem msjı da anlatabildim mi

ya bana cilve nasıl yapılır taktik verin bakim

HOŞGELDİİİİİİİNNN...
nasıl geçti Angara turu bakim.

anlat sen ben yemek yiyim geliyim....

Canım iyi olmuş bende olsaydım bende öyle yapardım vallahi. Biraz beklemişsin kocanda problem etmediyse ne alaaa :)
ee ama vatan ana okulunun oradan geçmiyormuymuş :S vallahi bilmiyordum canım :S

güzel geçti canım psikyatirin verdiği hapları depolayıp çıktım yola pozitif enerji saçtım etrrafa:))))))
hemen girdim eşim altını sen tak bebeğe dedi, aldım altını allah analaı babalı büyütsün dedimm takıtım ayrıca eşimin baya bir hediyesi oldu onlara badiler kot pantolanlar vs.
diğer çocukjların hepsine almış ama ben içimden utanın utanın siz gelince böyle yapmıyorsunuz elinizi sallaya sallaya geliyorsunuz dedim:)
ama içimden :)
normalde onları sevmdeiğim için adını bile duysam elim ayağım titrerdi sinirden..
şimdi ise yüzlerini görünce bile gayet iyim huzurluyum:)
seviyorum doktorumuuu
eltim bile ne oldu kız sana gayet iyisin mutlusun pozitif enerji salgıladın içeri girince dedi:))
çocukların hepsini öptüm tek tek onlar benim oğlumu görmesede:))
hala işte utansınlar gel halacım öpeyim yada talha naber falan hiç birşey duymadım onlardan(
ama sallamıyorum hapımı içiyorum bakıyorum keyfimeee
ayy ahilla bir sorduğuna pişman ettim seni:))

gelelim cilve naza:)
ben çok yapardım çünkü benimki afedersiniz baya ateşli koçlardandı kendisi:))
başım ağrıyor ya off kötüyüm derdim hemen beni hoppp omuzuna yatırırdı ve kalkmama izin vermezdi..
ve gitmek istiyorum derdim hayır ya şimdi iyilerşirsn derdi masaj yapardı kafamaaaaaaa
akşamalrı çıakrdık biz daha çok sevgiliyken babamdan gizli gizli..
bir kere has çay b. gittik off ya çok soğukk burası dedim hemen cektini çıkarıp bana verirdi.
bir sarılırdıki canım çıkacak şimdi derdimm:))
ellerimi ısıtrdı üfleyerekkksaçımı başımı kollaryıla sarardı:)
gerçi ben cilve naz yapmasamada benim baya ateşli koçardandı:))
beni tenhalarda menhalarda kıstırırdı
ama sınırını hep bildiiii:))
elimi saatlerce bırakmazdı araba kullanırken bile sol eliyle vites değiştirirdi:))
şimdi farklımı diyeceksiniz hayır ankara gidene kadar eli elimdeydi ben ona sarıldım o benim bacağıma koydıu elini o şekilde gittik:))
ama tenhalarda menhalarda sıkıştırmıyor artık:))))
seninkinin içindeki odunluğu hepberaber çıkaracaz inşallah:))
hep istemiyorum ya cebime koy hesabı yap acayip işe yarıyor

HOŞGELDİİİİİİİNNN...
nasıl geçti Angara turu bakim.

anlat sen ben yemek yiyim geliyim....

canım vallah güzeldi ya arada laf sokmaları oldu:)
bende onalar soktum ama sinirlenmeden:))
mesela eşim dediki 3 gün önce doğum günümdü ilgililere duyurulr dedi..
her iki görümcemde aaaaaa dedi yuh dedim ya abinizin doğum günün gerçkten bilmiyormusunuz dedimm eşimin yanında:))
biraz utanbdılar, sor bakalım o bizimkini biliyormu dedii sordum eşidme büyük görümceminkini bildii:))
küçük görümcemikni 1 gün farlkla yanlış söyeldi..
bak dedim gördünmü..
ben abimin doğum gününü asla atlamam dedimm hediye alırım ararım dedimm eee siz 2 kardeşsiniz dedi..
bende döndüm dilaraya ee dilara dedim siz 4 kardeşsiniz biliyormusun kardeşlerinin doğum tarihin dedimm tabiki ayfer yenge hepsini biliyorum unuturmuyum dedi..
alın size cvp dedim:) malum 4 kardeşlerya:)
mutfağa gittim ardaya süt ısıtmaya cezveyi aldım sapı yoktu cezvenin..
insan gelirken cezve allır bak sapı yok cezvelerimin dedi.
aradan 2 dk sonra biz ev alıcaz dedi hayrılsıı olsun dedik ama biz siziin gibi kredi kullnamayacaz dedi..
ozaman cezvede alabilirsin diyecektim:))
off ya öyleler işte..
küçük görümcemde kahvaltı masasında hep kocasını anlattı durdu..
abi bana sizin siteden ev bak dedii
öğretmen olmama 2 sene var dedi ..2 miyar para alıcam ayda dedi..
boşayacam kocamı dedii..
eşimde al kocanı pskiyariye götür dedi..
yok benimkini pskiyatri bile kabul etmez vs.. dedi yani abisine anlttaı anlattı durdu...
bende ayrılırsan eskişehirde oturursun dimi dedim..
tabikji hayır bursaya gelicem dedi:))
insan olarak üzülüyorum onun hayatına ama benimle uğraşmasına hep şaşırıyorum..
boşansa rahatlayacakj kocamı sevmiyorum nefret ediyorum diyor..
doğrudur ama bursaya gelse yemin ediyorum benim evlilk çatırdar
çarşıya gidecez eltim kaynımdan para istedi banada ver hayatım bulunsun yanımda dedimm..
görümcem ayy ne kadar şansılısınız benim hayvan 40 tel verdi dedi parasıızım dedi..
ayy abi sen şimdi karına yüz verirsin dedi..eee bizim verecek kimsemiz yokki dedi..
kocamdan para istedi gibi aldıladım sonra eşim 100 verdi xxx de verirsin bişey beğenirse alırsın bak parasıda ypkmuş dedi gizlice
ama 2 tane daireleri var eskişehirde altında arabası var ama parası yok:))
sonra oğlu annesinin çantasından araba çıkardı ayy çok güzelmiş araban dedim kayrayada aldık dedibüyük göürümcemin oğluna yani)
ee dedim hani ardaya,, ardaya yok dedi oğluda..görümcemde utansın diye söyledimm..
1 tanede benim oğluma lmıyor sonra yok sigaram yok yok parası kimin çoksa el atarım diyor..
sonra ankaradan kendine 200 milyolum kıyafet alıyor:))
taksit yaptı ama ben kıyafete taksit yapacak kadar zengin değilim:))
aman canım öyle işte ne var ne yok anlalttım vallah:))

ayyy ne kadar uyuzlar.... Laf sokup durmuşlar... Ama helal olsun onlara uymamışsın sinir olsaydın emin ol mutlu olurlardı. hatta görümcene deseydin gel canım bursaya abin sana kucak açar. boşandığında kocanın çocuklarına yapmayacağını abin sana yapar
senin sinir etmek için bayabi uğraşmışlar, biraz kafaya taksanda genel anlamda, iyi ayrılmışsın amannnn boşver yaa inan bak sen takmadıkça kocana kardeşlerini anlatmadıkça iyi olacaksın kocanda sana hak verecek.
Ayrıca sende güzel cevaplar vermişsin. Bu kadar mı olur oyuncak bile almamışlar kız çocuğuna, umarım eşinin yanında olmuştur bu olayda.

Son düzenleme:
Aynen canim....sagol.
Tum gun mu iste olacaksin?Allah yardimcin olsun

Sagol canim.gelmeyi cok istoyom ama bakalim nasip olacak mi

İyi yolculuklar zuzum Allaha emanet ol.insaallah muthis bi hafta sonu gecirirsin.
Hepiniz insallah
İnşallah canım beklerim
Canım benim için farketmez.Mevludu nisanın 20 sinde düşünüyorum Cumartesi günü.Ama daha öncedende gelebilirsiniz,mevludada gelirsiniz yorulmam ben mutlu olurum sizleri görünceSiz bilirsiniz yinede
Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben İstanbuldayım annemlerde net varken size bi bakayım dedim :)
Canım benim değişiklik olmuştur sanada Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
İyi olmuş sevindim güzel geçmesine nişanlın hatasını anlıyordur inşallah belkide seni kaybetme korkusu sarmıştır ondan böyle yapıyor olabilir.Önemli olan ikinizin mutluluğu öyle yada böyle mutlu olun yeter
Canımm çok geçmiş olsun şaşırdımAma gerçekten ne güzel maşallah hayat dolusun Allah gönlünce versin hiç birşeyi takmamaya çalış.Herşey sağlıkla sağlığın yoksa hiçbişeyin tadı olmuyor.Allah şifa versin canım dikkat et kendine
Selamın aleyküm nasılsınız kızlar? Ahillacım naptın pazar günü msj da atmadın umarım pazar günün şahane geçmiştir
A.s teşekkürler sen nasılsın
Canım prenses napsın iyi şu an uyuyor teyzesi geçen gece korkuttu bizi.Afedersin biraz kusmuş oda genzine gitmiş agzından burnundan geldi resmen ödüm koptu boğuluyor diye.Allah'tan burun aspritarü vardıda onunla burnunu temizledik hemen.Nasıl korkuttu bizi:18:Sende hoşgeldin canım gezdin geldin umarım iyi geçmiştir.Arda paşa nasıl

İllaki olur böyle laf sokmalar.Sen takmış olsaydın gerçekten o gittiğin yol burnundan gelirdi emin ol.Takmadığını göstererek onlarıda şaşırtmışsındır.Boşver üzme kendini.Eşinin tarafında illa bir muzurluk yapanlar olur.O onların ayıbı sanırım görümcen menfatçiliği seviyor abim diye diye yolunu buluyor desene:)Kendini boşuna strese sokma.Ailesi yapacak birşey yok hatalarını zamanla anlarlar inşallah.Anlamazlarsada takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…