ilk dr. gittiğimde ğlama durumunuz nasıl diye sormuştu sanırım buda piskolojikne güzel taktikler veriyorsunuz böyle
ben evliliğimin ilk 3 senesinde taktik ustasıydım hiçte üzülmezdim
şimdi ne olduysa devran değişti sanırım
salya sümük herşeye takar ağlar oldum
o zaman nehirimizin mevlüdünde buluşuyoruz kızlarrrrr
senin kp yaptığıda ayıp tabi ama güzek dille kocana söylemen dikaktimi çekti..
ben olsam o dakka söylerim yada eve gider gitmez sonrası kavga kıyamet
haklıısn hep alttan alalrak konuşunca,kocaların bakış açılarını değişirr:)
öyle bişey demez bana, benimki hiç belli etmez hayatım hiç sorun çıkmadı ne güzel anlaştınız demez..
ama herşeyin farkına varır..
canım ilk umi plazadaki çetin beye gitmiştim o lusrtral ve başka bir hap vermişti ama hep uyutuyordu beni..
ve 1 hafta 10 gün arayla çağırıyordu ve hep gittim ama 200 muaynesiydi(
sonra dr. değiştirdim dorukta yunus emre beye gidiyorum onun verdikleri bana daha iyi geldi en azından uyutmuyor..
ve sinirlerime hakim olmamı sağlıyor::)elim ayağım titrerdi sinirden artık onlar olmuyor:)
cumaya randevum var bakalım ne diyecek devammı yoksa artıracakmı bilmiyorum bakıcaz..
evet canım mevlüd daha mantıklı geldi banada..
Berra mız su çiçeği çıkartıyor...
Çok geçmiş olsun Semihacım. genel durumu nasıl hani aşısı varya ona istinaden kolaymı geçiriyor gibi.
Berra mız su çiçeği çıkartıyor...
geçmiş olsun canım..
dr. muz su çiçeğini kızlar daha zor geçirir erkekler ise kabakulağı zor geçirir demişti..
şu anda iyiyiz çok şükür
sıkıntı yok.
ilerleyen zamanda nasıl olur bilmem:18:
geçmiş olsun canım..
dr. muz su çiçeğini kızlar daha zor geçirir erkekler ise kabakulağı zor geçirir demişti..
şimdi hatırladımda bizim burdan bir arkadaşın oğluda çıkardı aşılıyken. şevvalde küçük. aman maşallah sadece patlattı yani yoksa bir kere halsiz düşüp yatmamış....
bizimda bu ay 2. dozumuzpara ayırmam lazım
Ayfer bu arada aşı karına bakmıştım taa ne zaman 3 yaş aşısı diye bir şey yok canım en son aşımızı mart 2012 de vurdurmuşuz yani kızım 18 aylıkken ,bitti yazmışlar karta hatta. sen su çiçeğinimi vurdurmadın acaba :44:
ayyy semiha ne zamandır söylücem :)
ben bu topiğe senin sayende girdim :) aof de yazdıklaırnı görmüştüm orda sana soru sormuştum cevap vermemiştin :) sonra bende seni takip ettim bursalı yazıyordu burayı buldum sonra burdada yine sen bana selam vermedin amannn ne uyuz demiştim Allah affetsin sende affet kız olur mu
ayyy semiha ne zamandır söylücem :)
ben bu topiğe senin sayende girdim :) aof de yazdıklaırnı görmüştüm orda sana soru sormuştum cevap vermemiştin :) sonra bende seni takip ettim bursalı yazıyordu burayı buldum sonra burdada yine sen bana selam vermedin amannn ne uyuz demiştim Allah affetsin sende affet kız olur mu
Saol bahar27 gezdim gezdim sonunda hasta oldum wve geldik yatıyorumbebeğin
Nasıl? Rabbim sağlıklı sıhhatlı büyütmeyi nasip etsin
tamam canım sağolasın ya...
ozaman bizimde yok eee ben nerden duydum ya 2,3 yaştan sonra diye..
aaaa neler duyuyorum öyleee
yılın itirafı gibi olmuş bu:)
hiçte farkına varsam :):):)
töbe töbe:):):)
saol bahar27 gezdim gezdim sonunda hasta oldum wve geldik yatıyorumbebeğin
nasıl? Rabbim sağlıklı sıhhatlı büyütmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?