Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
ne güzel taktikler veriyorsunuz böyle
ben evliliğimin ilk 3 senesinde taktik ustasıydım hiçte üzülmezdim
şimdi ne olduysa devran değişti sanırım
salya sümük herşeye takar ağlar oldum
ilk dr. gittiğimde ğlama durumunuz nasıl diye sormuştu sanırım buda piskolojik
bende çok ağlarım ve taktıkça takarım kurdukça kurarım demiştim bu bile hap kullanmayı gerektiriyormuş
tabi benim sinirselde var varda var:))
o zaman nehirimizin mevlüdünde buluşuyoruz kızlarrrrr

inşallahhh:)

Söyler canım emin ol söyler 1 kere değil 2 kere değil sen istikrarlı bir şekilde devam et :) alttan alttan söylemeye :) kocana anlar zaten... Kız ben kaynanama gitmiyodum, eşim gidiyordu sadece kadın bana da kurabiye börek vs yolluyordu :) kocamın gözüne girmke için yoksa beni düşündüğündenmi sanıyorsun :) bırak Allah aşkına bi onlarmı akıllı aynı taktiği ben yapıyorum şimdi.

Bizimkiler tam hanzolar vallahi bi dünyada kendileri var,

şu anda iyiyiz çok şükür
sıkıntı yok.
ilerleyen zamanda nasıl olur bilmem:18:

şimdi hatırladımda bizim burdan bir arkadaşın oğluda çıkardı aşılıyken. şevvalde küçük. aman maşallah sadece patlattı yani yoksa bir kere halsiz düşüp yatmamış....

bizimda bu ay 2. dozumuz para ayırmam lazım

Ayfer bu arada aşı karına bakmıştım taa ne zaman 3 yaş aşısı diye bir şey yok canım en son aşımızı mart 2012 de vurdurmuşuz yani kızım 18 aylıkken ,bitti yazmışlar karta hatta. sen su çiçeğinimi vurdurmadın acaba :44:

tamam canım sağolasın ya...
ozaman bizimde yok eee ben nerden duydum ya 2,3 yaştan sonra diye..

ayyy semiha ne zamandır söylücem :)
ben bu topiğe senin sayende girdim :) aof de yazdıklaırnı görmüştüm orda sana soru sormuştum cevap vermemiştin :) sonra bende seni takip ettim bursalı yazıyordu burayı buldum sonra burdada yine sen bana selam vermedin amannn ne uyuz demiştim Allah affetsin sende affet kız olur mu

ayy bu ne açık sözlülük ya bayılıyorum sanaaaa

aaaa neler duyuyorum öyleee
yılın itirafı gibi olmuş bu:)
hiçte farkına varsam :):):)
töbe töbe:):):)

Saol bahar27 gezdim gezdim sonunda hasta oldum wve geldik yatıyorum bebeğin
Nasıl? Rabbim sağlıklı sıhhatlı büyütmeyi nasip etsin

tamam canım sağolasın ya...
ozaman bizimde yok eee ben nerden duydum ya 2,3 yaştan sonra diye..

AAaaaa sana ne dicem, nasıl atlarımki bunu :)

eşim geçen gün dediki gülbahçe anaokulu diye bir ana okulu gördüm bizim evlere çok yakın iyi gibiydi. cumarteside sen gittikten sonra özge bir katalog verdi şevvale oynasın diye o ana okulu vardı :)
neyse eşime gösterdim o gece gittik anaokulun etrafında gezdik dışını gördük güzeldi. lale bahçesi gibiymiş orasıda eğitimi.
neyse bu sabah aradım Ayfer bu yıl 400 tl di önümüzdeki sezon 500 olacak dedi serviste varmış, 70 tl falanmış bizim oraya Özge pazarlık yap diyor. Erken kayıt için para istemezlerse acaba gitsekmi, bu yılın fiyatıntan yaparlar belki he 22 nisan son gün yazıyodu,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…