Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

gülbahçe anaokulu bizim hemen üst tarafımızda canım ben ordan her geçtiğimde dikkatimi çekiyordu..
şimdi ben yedi renkli çınarı inceledim..ilköğretim ayrı binada kreş bölümü ayrı bina gösteriyor acaba ayrı ayrı yerlerdemi...
eğer öyleyse ben ardayı okadar yola göndermem abisi gitsin gelsin..
hem gülbahçe anaokulu eşimin çalıştığı yerin hemen altında eşimle bana ortak yakınlıkta..
dur ben renkli çınarı aayım bir fiatıda sorayım..

sor bakalım canım. Abisiyle aynı yerde olması güzel servistende ayrıca aylık ödemeden de size inirim yaparlar ama hakkaten uzak yaa ben dediğim yer varya heykelde orayada gidicem hatta istersen beraber gideriz ama uzak bence Allah korusun, yaa benim kız normal koltukta oturamıyor amann düşünüyorumda düşünüyorum... ama güzelmiş. Özgede öneriyor burayı.

aradım renkli çınarı..
ilköğretim ve okul öncesi aynı binadaymış yani 5.6 yaş alınıyormuş o binaya..
kreş bölümü ise beşevlerdeymiş..
ama sorun olmaz oğlunuzla gelir buradanda beşevler servisine bindiririz dedi
oha çocuk okadar yolu neden çeksin her sabah ya..
eşimle konuşucam bu akşam..
bu arada sahibi ismail güler talhanın gittiği kelebek kreşin sahibi eşiminde arkadaşı..
yeni şubesi yedi renkli çınar olarak değişti..
hatta geçen karşılaşmışlar eşimle eşimd ekesin olarak talhayı okuldan alıp size vericez demiş..
oda talhayı hala hatılıyormuş hala sakinmi demiş:))

aaaa beşevler mi? çok uzak bencede canım...
Taa beşevlere göndermeyi göze alırsan bence küçük şeyleri tercih et zaten :S

Hala sakinmi evet ama artık sevgilisi olan bi sakin deseymiş kocanda :)

bende ilkokul olarak sormuştum orasının fiyatlarını...:S

aaaa beşevler mi? çok uzak bencede canım...
Taa beşevlere göndermeyi göze alırsan bence küçük şeyleri tercih et zaten :S

Hala sakinmi evet ama artık sevgilisi olan bi sakin deseymiş kocanda :)

yok canım ben kafamda eledim zaten orasını..
şimdi bakalım neresi olacak, heykelede bakalım gülbahçe anaokulun inceledim ama resimler yeterli değil..
keşke biraz daha çok resim koysalarmış ama görünüm olarak güzel, tabi gidip incelemek lazım..
bu arada tam günmü 400 canım..çok iyi öyleyse
ben aramadım orasını sana sorim:)
kaçta başlayıp lkaçta bitiyormuş eğitim.??

EVET CANIM TAM GÜN 400 MÜŞ AMA 500 OLACAKDEDİ BENCE ONLAR AYAK YAPTILAR YOKSA ESKİ FİYATI NEDEN DESİN ERKEN KAYIT YAPTIRALIM DİYE GİDELİM Mİ YAA CUMARTESİDE GÜNÜM VAR, SENİN ARABAN OLAYDI GİDERDİN

8,30 17:00 SAATLERİ ARASINDAYMIŞ.
heykelede bakalım bizim o akrabanın oraya.

Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben İstanbuldayım annemlerde net varken size bi bakayım dedim :)

oo iyi olmuş canım annenlere selam söyle paşamızıda öp onlar kucaktan kucaga bakarlar şimdi sen dinlenirsin biraz

bi kere geçici felç geçirmiştim.kalıcısını da geçirme riskim var.
bi de azcık kanserdim atlattım...

öncelikle çok geçmiş olsun ve yazdıkalrın benim içime su serpti biraz iyce öküz oldunu düşüncektim demek cnaım demiyo kro ama dudaga yapışmayı biliyo yapıştırtma kızz göster ama elletmeacık dilide çalışsın de bende seni çok istiyorum öpmek koklamak sarılmak ama güzel sözler fısılda kulagıma daha tahrik edici de ne bilim acık dilide iş görsün löm löm öpüşmek olmaz bu arada çorba yedirmesi kitap alması romantik bi ortama götürmesimaşallah subannnalah ama geria dım atma dükkandanda arada yok ol dimek varlıgını yoklugunda anlıcak kıymetini

kızım hiç süslenemedim en uyuz halimdi elim ayama dolaştı kilot ararken nerden geldiyse aklıma

KIZLAR SEVCANA HEMOROİT HEDİYESİ KİLOT ALDIM

Berra mız su çiçeği çıkartıyor...

canım bizimde cokulun yarısı çıkarttı hemde aşı oluyolar sürekli saglık ocagından carıyolar cocukları geçmiş olusn salgın var sanırım

slms kızlar hafta sonum cok güzeldi cumartesi önce havuza yegenimi izlemeye gittim ordan ablamlarla kemalpaşaya gittik orda yemek yedik ablamlar düüne gitti bende benim ekibi topladım eski komşularımızı kızlarını cardık arkadaşlarımı koca gece kakariki kikiriki cok eglendim ama içime öküz oturdu bi arkadaşımın lafıyla cok egleniriz bu ekiple espiriler havada ucusur nazımız sözümüzde gecer hani eh malum benim yaram varya cocuk mevzusu bi arkadaımda bende n 1 yas büyük aynı zmanalrda evlendik 2.ye hamile şimdi böyle gülüsürken ne koycksınız adını dedim oda ilki burak barış koyucaz dedi bende nedense salaklıgım tuttu karışmam normalde hani dini anlamı olan bi isim olsun isterim hep dedim başka secenek yokmu barış ne bilim dedim oda SIK G*TÜNÜDE KENDİN DOGUR KOY DEDİben şok oldum aglıcam konuşamıyorum böyle bi kal geldi kalkamadımda allahım boğazım düğüm düğüm kendime södüm içimden sen kimsinde milletin cocugunun adına karışıyosun of allahım off ölseydimde duymasaydım o an o sözü o kadar cnaım yandı bidaha gülemedim koca gece zor durdum ....................

neyse sonra ertesi gün arkadaşımla carsıya cıktık o düün için elbiseler felan alcakmış kemalpaşanın basılmadık taşını bırakmadık cok iyi oldu bende bi pantolon gb taytlar varya onalrdan aldım evde hep tayt giyerim ben neyse bide üstüne sırf tül kırmızı bi badi aldım ...

hatta şuan giydim kocikimi bekliyorum süslendim püslendim yemekelrimide yaptım

sonra eve geldik anneme yani annemlerde ciğ köfte yapmışlar nasıl gömüldük yedik anlatamam cok fenaaa

sonrada balık pişirdi annem onlar yedi ben yiyemedim nasıl yediler bilmem

neyse sonra beni eve bıraktı ablamlar eşim annesinde kaldı ben evimizde geç geldim çünkü gelme dedim eşime gece 9da geldim gelcek sabah gene gitcek mudanyaya anlıcanız 4 gündür görüşmüyoruz bu akşam kavuşucazz

kürdan kebabıda yaptım önce midesine sonra kalbine giricem hem midesi hem gözü gönlü sefa etcek bu akşam yani ay çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sonradan pişman olup özür diedimi??
çok patavatsızmış insan önce düşünmeli sonra konuşmalı,
acaba farkına vardımı merak ettim
bende bir kere yaptım o hatayıu kendime gelemedim
eşimin patronuna gitmiştik ordan burdan konuşurken,
daha önce gördüğüm uyuz oldum bir tekstilci bayandan bahsettiler,
sonra patronu dediki gökhan çok iyi çocuk(kadının eşinden bahsediyorlar)eşimde evet ya çok iyi efendi dedi.
bende ama eşi çok havalı bir bayan, dik kafalı gibi yorum yaptım patronuda,
önceki eşindende bu yüzden ayrılmış dedi..dik kafalı kendini beğenmiş burnu havada geziyor dedi..
bende belli zaten 2. evliliği olduğu normal bir insan olsa 2 evlilik yaparmı dedimm
bu arada eşimin patronuda 2. evliğini yapmakta şuan
oan bir sessizlik olduve ben hatamı anladım konuyu değiştirdiler mutfakta aldım soluğuu

havada aşkkk kokusuu varrrr
oyy çok özlemişsinidr saatlerce hasret giderinnn:)

o kırmızıyı giydiysen eğerr:))
önce kebapları sonra seni yer bu kocan demedi deme

Kızlar merhaba bende Bursalıyım ama şu an İstanbul'da evliyim. Memleketimi çok özledim aranıza katılayım dedim. Sevgiler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…