ohhh rahatladım... burnu dik seni
bu arada ben kaçar
öpüldünüz hepiniz
berra istiyor bilgisayarı
ayy bu ne açık sözlülük ya bayılıyorum sanaaaa
AAaaaa sana ne dicem, nasıl atlarımki bunu :)
eşim geçen gün dediki gülbahçe anaokulu diye bir ana okulu gördüm bizim evlere çok yakın iyi gibiydi. cumarteside sen gittikten sonra özge bir katalog verdi şevvale oynasın diye o ana okulu vardı :)
neyse eşime gösterdim o gece gittik anaokulun etrafında gezdikdışını gördük güzeldi. lale bahçesi gibiymiş orasıda eğitimi.
neyse bu sabah aradım Ayfer bu yıl 400 tl di önümüzdeki sezon 500 olacak dedi serviste varmış, 70 tl falanmış bizim oraya Özge pazarlık yap diyor. Erken kayıt için para istemezlerse acaba gitsekmi, bu yılın fiyatıntan yaparlar belki he 22 nisan son gün yazıyodu,
gülbahçe anaokulu bizim hemen üst tarafımızda canım ben ordan her geçtiğimde dikkatimi çekiyordu..
şimdi ben yedi renkli çınarı inceledim..ilköğretim ayrı binada kreş bölümü ayrı bina gösteriyor acaba ayrı ayrı yerlerdemi...
eğer öyleyse ben ardayı okadar yola göndermem abisi gitsin gelsin..
hem gülbahçe anaokulu eşimin çalıştığı yerin hemen altında eşimle bana ortak yakınlıkta..
dur ben renkli çınarı aayım bir fiatıda sorayım..
aradım renkli çınarı..
ilköğretim ve okul öncesi aynı binadaymış yani 5.6 yaş alınıyormuş o binaya..
kreş bölümü ise beşevlerdeymiş..
ama sorun olmaz oğlunuzla gelir buradanda beşevler servisine bindiririz dedi
oha çocuk okadar yolu neden çeksin her sabah ya..
eşimle konuşucam bu akşam..
bu arada sahibi ismail güler talhanın gittiği kelebek kreşin sahibi eşiminde arkadaşı..
yeni şubesi yedi renkli çınar olarak değişti..
hatta geçen karşılaşmışlar eşimle eşimd ekesin olarak talhayı okuldan alıp size vericez demiş..
oda talhayı hala hatılıyormuş hala sakinmi demiş:))
aradım renkli çınarı..
ilköğretim ve okul öncesi aynı binadaymış yani 5.6 yaş alınıyormuş o binaya..
kreş bölümü ise beşevlerdeymiş..
ama sorun olmaz oğlunuzla gelir buradanda beşevler servisine bindiririz dedi
oha çocuk okadar yolu neden çeksin her sabah ya..
eşimle konuşucam bu akşam..
bu arada sahibi ismail güler talhanın gittiği kelebek kreşin sahibi eşiminde arkadaşı..
yeni şubesi yedi renkli çınar olarak değişti..
hatta geçen karşılaşmışlar eşimle eşimd ekesin olarak talhayı okuldan alıp size vericez demiş..
oda talhayı hala hatılıyormuş hala sakinmi demiş:))
aaaa beşevler mi? çok uzak bencede canım...
Taa beşevlere göndermeyi göze alırsan bence küçük şeyleri tercih et zaten :S
Hala sakinmi evet ama artık sevgilisi olan bi sakin deseymiş kocanda :)
yok canım ben kafamda eledim zaten orasını..
şimdi bakalım neresi olacak, heykelede bakalım gülbahçe anaokulun inceledim ama resimler yeterli değil..
keşke biraz daha çok resim koysalarmış ama görünüm olarak güzel, tabi gidip incelemek lazım..
bu arada tam günmü 400 canım..çok iyi öyleyse
ben aramadım orasını sana sorim:)
kaçta başlayıp lkaçta bitiyormuş eğitim.??
iyi akşamlar ben kaçtım....
Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben İstanbuldayım annemlerde net varken size bi bakayım dedim :)
geldim karamukum geldim :)
şuan iyiyim.azcık iğne yerlerim acıyor o kadar...
gelelim nişanlımla olan duruma.
cts akşam gemlik servisine gitmeden eve geldi.elleriyle bana yemek yedirdi.
gün içinde de annemleri aramış.annem hasta yatıyor demiş.mide rahatsızlığımı bildiğinden
yemek yedi mi diye sormuş annem de ne yese çıkardı dedi.
geldi kendi elleriyle yemek yedirdi.sonra gemlik servisine gitti.akşam 10:30da döndü.
sonra da aradı.saat geç oldu gelemiyorum kusura bakma dedi.önemli değil dedim.
seni çok özledim bugün yokluğunn belli oluyordu cıvıl cıvıllığın eksikti dükkanda dedi.
ben sustum.özür dilerim dedi.yine sustum.
sonra da dedi ki bundan sonra kavga etmeye fırsat vermicem konuşmanın kavgaya gittiğini
anlayınca yapışcam dudağına ikimiz de konuşamıcaz kavga da olmıcak dedi.
gururdan yapamazsın ki dedim.
yarın dükkana gel de dene dedi :S
bi halley olmuş ama ne halley onu anlamadım...
bi kere geçici felç geçirmiştim.kalıcısını da geçirme riskim var.
bi de azcık kanserdim atlattım...
cumartesi günü haksevere gittik kahvaltı ettik biraz sizlerden bahsettik:))
çok güzeldi ama ben erken kalmak zorundaydım..
haksevercim açıkken ayrı bir güzel onuda atlamadan geçemicem:))
gülerken gözlerinin içi gülüyor çok candan:))
kahvaltısı için ayrıca teşekkür ederiz canım ellerine kollarına sağlık tekrardan,
öyle bir yemişimki sende ankaraya kadar başka bişey yiyemedim
sevcancım eve dönüşümü otobüsle yaptım senin kartın içinde teşekkür:))
20 dakika kadar bekledim, taksiye 20 milyon vermektense 20 dk beklemek mantıklıydı:))
ardada otobüse bayıldı:)çocuğum ilk defa otobüs gördü..
bu arada 19 c bizim caddeden geçmiyormuş,cumartesi pazarına inen cd. geçiyormuş sevcancım..
şöföre sordum ben sizin oaradan geçmiyorum dedi..
eyvah dedim nasıl yürücem eve ordan derken 20 a geldi karşımızdan seni hemen oraya geçireyim dedi. aktarmalı yaptı sağolsun yine kapımın önünde indim:))
ve yetiştim hatta kocamı bekledim sonra ankara yolculuğu başladı:))
Berra mız su çiçeği çıkartıyor...
slms kızlar hafta sonum cok güzeldi cumartesi önce havuza yegenimi izlemeye gittim ordan ablamlarla kemalpaşaya gittik orda yemek yedik ablamlar düüne gitti bende benim ekibi topladım eski komşularımızı kızlarını cardık arkadaşlarımı koca gece kakariki kikiriki cok eglendim ama içime öküz oturdu bi arkadaşımın lafıylacok egleniriz bu ekiple espiriler havada ucusur nazımız sözümüzde gecer hani eh malum benim yaram varya cocuk mevzusu bi arkadaımda bende n 1 yas büyük aynı zmanalrda evlendik 2.ye hamile şimdi böyle gülüsürken ne koycksınız adını dedim oda ilki burak barış koyucaz dedi bende nedense salaklıgım tuttu karışmam normalde hani dini anlamı olan bi isim olsun isterim hep dedim başka secenek yokmu barış ne bilim dedim oda SIK G*TÜNÜDE KENDİN DOGUR KOY DEDİ ben şok oldum aglıcam konuşamıyorum böyle bi kal geldi kalkamadımda allahım boğazım düğüm düğüm kendime södüm içimden sen kimsinde milletin cocugunun adına karışıyosun of allahım off ölseydimde duymasaydım o an o sözü o kadar cnaım yandı bidaha gülemedim koca gece zor durdum ....................
neyse sonra ertesi gün arkadaşımla carsıya cıktık o düün için elbiseler felan alcakmış kemalpaşanın basılmadık taşını bırakmadık cok iyi oldu bende bi pantolon gb taytlar varya onalrdan aldım evde hep tayt giyerim benneyse bide üstüne sırf tül kırmızı bi badi aldım ...
hatta şuan giydim kocikimi bekliyorum süslendim püslendim yemekelrimide yaptım
sonra eve geldik anneme yani annemlerde ciğ köfte yapmışlar nasıl gömüldük yedik anlatamam cok fenaaa
sonrada balık pişirdi annemonlar yedi ben yiyemedim nasıl yediler bilmem
neyse sonra beni eve bıraktı ablamlar eşim annesinde kaldı ben evimizde geç geldim çünkü gelme dedim eşime gece 9da geldim gelcek sabah gene gitcek mudanyaya anlıcanız 4 gündür görüşmüyoruz bu akşam kavuşucazz
kürdan kebabıda yaptım önce midesine sonra kalbine giricem hem midesi hem gözü gönlü sefa etcek bu akşam yani ay çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?