Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
baharcım çok teşekkür ederim iyi düşüncelerin için
mudanyadan tad alamadımki ağrım başlayınca dönmek zorunda kaldık inşallah bende gelmek isterim
bebeğini görmek için

baharcım bu arada bebeğin kaç kilo doğmuştu kaçıncı haftadaydı erken alabilirler benimde bebeğimi

Merhaba SevcancığımHiç sorma canım ya sanırım afedersin kabızlıktan rahatsız şimdi bile tam uyuyamıyor sancı var gibi kalkıyor bakalım inşllh babası akşama o rezene ve dediğim ilacı getirirse rahatlar:18:Şevvalde öyleydi demek,tatlı kızlar yaramaz olurmuş diye duydumSeninkide ondan tatlıymış demekki annesi
baharcım çok teşekkür ederim iyi düşüncelerin için
mudanyadan tad alamadımki ağrım başlayınca dönmek zorunda kaldık inşallah bende gelmek isterim
bebeğini görmek için
Rica ederim canım ne demek içimden gelenlerdi onlar.İnşallah her zaman beklerim.Canını sıkma
baharcım bu arada bebeğin kaç kilo doğmuştu kaçıncı haftadaydı erken alabilirler benimde bebeğimi

Bebeğim 2200 doğdu ama hiç takma.Neden dersen banada erken ve küçük doğan bebekler daha çabuk toplanır dediler kızım maşallh ilk güne göre daha iyi huysuz olsadaErken doğum olursada üzülme önemli olan ikinizin sağlığı yerinde olsun.Özelden mesaj atıcam sana telefon numarası için okursun canım

Bahar27 saolasın ben iyi gibiyim biraz sen nasılsın? Kızçe balkan göçmenlerine ait kızlar demekHoşuma gittiği in her yerde kullanıyorum

Son düzenleme:
Bahar27 saolasın ben iyi gibiyim biraz sen nasılsın? Kızçe balkon göçmenlerine ait kızlar demekHoşuma gittiği in her yerde kullanıyorum

Sende sağol canım.Bende iyi gibiyimde bizim gece nöbetleri olunca gündüzleri biraz afallıyorum:18:Anladım canım demek göçmenlerin şivesi Bu arada ben seni mevluda çağırdımmı.Yazdım gibime geliyor.Eğer gelmek istersen buyur gel beklerim

Saol tşkr ederim canım bana demedin yada ben fark etmedim ayın kaçında mevlüt?

baharcım maşallah kilosu cok iyi doğmus benim bebeğim 1550 gram daha cok küçük okadarda dikkat ediyorum yediklerime ama bebeğim zayıfa sanınırım ama doktorumda gayet iyi haftasıyla uyumlu diyor ama senin bebeişi duyduktan sonra benim ki cok küçük

Ayfercim Geçmiş olsun...
İnşallah daha da kötü olmassın...
1 de ne randevun vardı.
sağol arkadaşım inşallah..
emre beye konuştukya bendeyken:)

sağol canım çok teşekkürler hemen yatıcam zor duruyorum
senin nehir size kök söktürüyor demek..canım inan böyle devam etmeyecek değişiyorlar..
ardada gündüz uyurdu gece uyumazdı..
gece olunca yattığı odasındaki lambayaı kapalı bırak,geceyi gündüzü ayırt etmesi bakımından..
zeytin yağı iyi gelmedi demekk..ay kıyamam ya ben göbeğinden tut poposuna kadar zeytin yağı ile masaj yapardım bir dene istersen,
akşamı bekleme derimm..hadi inşallah çıkarır da sende rahatlarsın..

ohh sonunda sadede gelmisin ne kadar mesafe okadar huzur sloganin bu olsun bu yola devam canim tebrik ediyorum seni

sonuna kadar katiliyorum bu hatundan yanlis bisi cikmazki zaten bilgi deposu masalaahhhhhhh

varya bu yalvartma konusunda tipkisinin aynisi benim kv anlatiyosun ayni evde yasama konusundada cok benzetiyorum senin kv hareketlerini benimkine ayni ustun kaynanalik sertifikasina sahipler sanirsam bide sevcaninkininde bazi yonleri cok benzetiyorum hep diyorum tektip asker bunlar yaa

gecmis olsun hayatim buara cok gezdiniz bizim nazarimiza gelmis olmayasiniz

Söyleyiş tarzına bağlı ama oda cilve.

Cilveli Cevriye seni

hastayim senin su cumlelerine alem sin yaaa harbiden cilve degilde ne bunlar bilmiyorum ogretin banada dedigini duymiyim bidaha kandirikci seni

baharcim gecmis olsun 3 gunu gecmedigi surece bisi olmaz sen gerekenleri yap yapar canim huzursuzluguda ondandir zaten minnak prenses o ne yapsa yakisir

canim seninyerinde olsam gelmemesine sukrederdim yanliz ol zor olsun ama huzurlu ol ben sezeyan oldum ucuncu gunden sonra kimseyi istemedim aileden heleki buyukler cok karisiyolar herseye sinirimi bozcaklarina faydalarida olmasin belkide yaninda olsa oyle bir usandircaktiki gitsin diye gozununicine bakcaktin hayirlisi boyledir senin icin allah hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin bebisini allah kurtarsin ins....

kizlar benimde yildirimda oturan bi arkadasim var evlerini su asmis iki gundur atiya bendelerdi oyuzden hic bakamadim topige misafir varken hic hoslanmam nete falan girmeye tamamen misafire yogunlasirim buda bir saygidir bana gore

ayyy yarinda eltim gelcek cumartesiler oglunun kursu var dersenede onu getiriyo dolayisiyla geceye kadar bende kaliyolar

sanirsam bu ay son yoksa cumartesilerim felc olmus durumda aylardir ....

gelcegini bilirken ben suraya gidicem bu hafta yokum diyebilen bir yapim olmadig icin ev hapsindeyim neyse az kaldi zaten

Saol tşkr ederim canım bana demedin yada ben fark etmedim ayın kaçında mevlüt?
Rica ederim canım.Baktım geçmişe davet etmişim seni ve yinuseyide.Sanırım görmedin ayın 20 sinde canım cumartesi
Tatlım doktor normal dedi çok aşırıda kilosu yoktu.Küçücük birşeydi:18:Yani herkezin bünye ve yapısına göre değişiyor tabiki kiloda.Beslenmedede dikkat ettim ben diyetisyene gidiyordum zayıflıcam diye.Oda sağolsun güzel liste hazırlamış oda bebişe yaramış demekkiAma genelde 7 aylıklar bu kiloda doğuyormuş canım
Ayy canım çok dikkat et kendine.Gece lambası yanıyor bakalım kapatırım bu gece napıcak:18:Eşim eczaneden bebek için bitkisel gaz giderici bir ürün almış onu verdik inşllh faydasını görürNurse harveys diye bir ürün.Arkadaşı söylemiş bebişleri varda çok faydasını görmüşler umarım kızımada faydası olurSende inşallah toparlanırsın görüşürüz iyigeceler canım
Sağol canım benim teşekkürler minnak prenses baya bir çektiriyor ama şimdi sancısıda var ya ondan yapıyordur kızım napsın:18:Senide çağırmıştım canım mevluduna sonra çağırmadın demeyin bana

Herkese gunaydin...

B saat oldu biz daha evdeyiz.bugun isler hic bitmicek gibi geldi...
Optum hepciginizi ;-)

Canımm çok gelmek isterdim rabbiim kısmet ederse haftaya muğlaya taşınıcam.
insallah başka sefere bende gelmeyi çok isterdim tanışır kaynaşırdık...

Aaa öylemi Allah yolunuzu açık etsin,güle güle gidin canım,inşallah gelirsen tanışırız kısmet olursa
Herkese gunaydin...

B saat oldu biz daha evdeyiz.bugun isler hic bitmicek gibi geldi...
Optum hepciginizi ;-)

Günaydın canım,Allah kolaylık versin doğru diyorsun işler hiç bitmiyor

selam kızçelerim mucu muucuu

cuma toplantım vardı malum sonrasıda eve geldim yemek filan

cumartesi kalktım bi temizlik krizim tuttu ki sormayın sokakları bilem yıkadım balkonu kuşlar wc olarak kullanıyodu kazıdım 2 saat uğraştıum sonra merdivenelri bilem yıkadım evi temizledim ohh heryerim ağrıdı akşamda yemekli eşlerimizde toplantı vardı beşevlerde çamlıca yurdunda oraya katıldık sonra evimize geldik uyuduk

pazar sabahı aşkla uyandım uyandık işte öyle ama anca 1de kalkabildik sonra b fırından hamur aldım lokma yaptım cayıda termusa koyduk botonikte kahvaltı yaptık resimler çekindik felan filan sonra eşim sinemaya gidelim dedi çanakkale yolun sonu na gittikay cok duygusaldı begendim tavsiye derim artık internete bile düşmüş ama sinemada izlemek başka oluyo gümbür gümbür

neyse sonra ablama gittik orda yemek yedik felan oturduk yeni geldik evimize şimdi yatıcazz

yarında eşimle mudanyaya gidicem dişçide randövüm var dişime dolgu yaptırmıştım ayalrdır bişi yiyip içemiyorum olmadı yaptıgını düzeltsin inşallah çabuk hallolur okula yetişicem 10buçuğa cünküm

neyse ben yatar bi bakim dedim iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ay sorma canım cumaretsi günü o temizlik krizi bende de vardı sabah 9 da bir başaldım saat 3 e kadar temizlik yaptım orası burası derken saat 3 oldu sonra da akşam dayımlara ev görmeye gittik dün de sabah kalktım ohh heryer tertemiz sonra anneme kahvaltıya gittik kahvaltı hazırlama derdim de olmadı sonra kardeşim gelin hep beraber kent meydeanına gittik biraz çocuklara alışveriş falan ettik ordan da amcama çay içmeye gittik hep beraber valla bu hafta biraz abarttık mı ne gezmeyi akşam saat 11.30 da anca eve giridk

Günaydın Karamuk, Nasılsın canım. Çocukların nasıl? Eşin işine alışabildimi?

Günaydın kızlar hepinize.

Bu hafta sonu ne pok yediğimi inanın hiiiiç bilmiyorum....

Cuma akşamı kayganak aradı KIZIM yarın çarşıya gidelim saat 11 de terziden randevu aldım Şevvale gelinlik diktirmek için dedi
Şaştım neyse dedim 11 geç, 9 da buluşalım. Misafirlerim gelecek 11 de evde olmalıyım dedim. İyi dedi. Gittik ölçüyü verdik, Bana da sen ne giycen YAVRUM dedi sanada alalım elbise dedi, bende bu teklifi hiç beklemiyordum dedim o kadar mı düşüncesizim dedi estağfurullah dedim. Neyse bana da bir elbise aldı ceketli kırmızı bir elbise Krem ceketi var. Bunu kınada giyersin dedi Düğündede erkekli kadınlı karışık olacakmış pardüse gibi bir şey giyersin dedi alsaydı pardüse giyerdim belki ama almadığı için süper bir elbise giyicem
Mağaza çıkışındada her hafta sonu bekliyorum dedi bir elbiseye tav olcam sanki Eşimde Annemlere çok ayıp ediyoruz pazar sabahı kahvaltıya gidelim artık demişti cuma akşamı, bende yarın sabah gelicektik dedim yarın da temizlik yapıcaktım dedi. :2::2::2: elbise karşılığı temizlik.

sonra eve geldik kızımla koştur koştur, komşularım geldi 12 kişiydik, yasin okundu Allah kabul etsin güzeldi.

komşular gidince eşime dedim çok yorgunum, yarın dinlenicem şimdi gidelim annenlere, komşular kapıdan biz bacadan yorganları varmış eltim gilin onları kapladık. Dünde akşama kadar evdeydik akşamda kızımı gezdirdik anatolyuma gittik...

ayın 27 sindede çeyiz serilecek İstanbula gidiyoruz. kayganak çocuğu getirme gibilerinden konuştu, Birde diyoki cumartesi yetişmesse pazara kalınacak ee çocuğum ne olacak... Sanki yavrumun zararı var bişeye, hem kız evi seriyor çeyizi erkek evi oturuyor, ben götürcem kızımı da banane

Son düzenleme:

bebegım gıdıon mu haftaya cok sevındım canımm benımde cuma gunu ıns annemler gelıoo ayy cok mutluyum valla cuma gunu ızınlıyım canım ya bı denk gelemedık valla cok yoruluorum gıremıorum o yuzden kusura bakma canımm unuttum sanma sakınn aklımdasın valla:))opuorum tatlım senı ugurdan ararımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…