Merhaba Sevcancığımmerhaba baharcım. Senin zilloşta benimkinden farksızmışinşallah kırkından sonra değişir. bana hep böyle dediler değişir değişir kırkını bekle. kırk oldu 3 ayını bekle, bekleme geçti :)) 7 aylık falandı işte ağlamaları kesildi, güzel güzel uyudu :)) İnşallah sizinki bu kadar uzun sürmesin depresyon sebebi
Rica ederim canım ne demek içimden gelenlerdi onlar.İnşallah her zaman beklerim.Canını sıkmabaharcım çok teşekkür ederim iyi düşüncelerin için
mudanyadan tad alamadımki ağrım başlayınca dönmek zorunda kaldık inşallah bende gelmek isterim
bebeğini görmek için
baharcım bu arada bebeğin kaç kilo doğmuştu kaçıncı haftadaydı erken alabilirler benimde bebeğimi
Bahar27 saolasın ben iyi gibiyim biraz sen nasılsın? Kızçe balkon göçmenlerine ait kızlar demekHoşuma gittiği in her yerde kullanıyorum
Sende sağol canım.Bende iyi gibiyimde bizim gece nöbetleri olunca gündüzleri biraz afallıyorum:18:Anladım canım demek göçmenlerin şivesi Bu arada ben seni mevluda çağırdımmı.Yazdım gibime geliyor.Eğer gelmek istersen buyur gel beklerim
Merhaba SevcancığımHiç sorma canım ya sanırım afedersin kabızlıktan rahatsız şimdi bile tam uyuyamıyor sancı var gibi kalkıyor bakalım inşllh babası akşama o rezene ve dediğim ilacı getirirse rahatlar:18:Şevvalde öyleydi demek,tatlı kızlar yaramaz olurmuş diye duydum Seninkide ondan tatlıymış demekki annesi
Rica ederim canım ne demek içimden gelenlerdi onlar.İnşallah her zaman beklerim.Canını sıkma
Bebeğim 2200 doğdu ama hiç takma.Neden dersen banada erken ve küçük doğan bebekler daha çabuk toplanır dediler kızım maşallh ilk güne göre daha iyi huysuz olsadaErken doğum olursada üzülme önemli olan ikinizin sağlığı yerinde olsun.Özelden mesaj atıcam sana telefon numarası için okursun canım
sağol arkadaşım inşallah..Ayfercim Geçmiş olsun...
İnşallah daha da kötü olmassın...
1 de ne randevun vardı.
İnşallah geldiğinde görürsün teyzesi
Canım şimdiye kadar niye içine attın bakalım?Hiç bahsetmemiştin demek o kadar dolmuşsun.Seni anlıyorum benim annemlerde bana 12 saatlik uzaklıkta ve kızkardeşim yok.İnsan böylesi durumda illaki yanında bir destekçin olsun istiyor.Tabiki haklısın o onların ayıbı ve vicdansızlığı.Ama emin ol sürekli gidip gelseydi herşeyine karışsaydı bu seferde ondanda rahatsız olucaktın.Bende bebek yokken pek bir resmiydik doğru düzgün aramazdı bile beni napıyosun diye annemlerin uzakta oldunu bildiği halde.Soğuktu yani.Bebek oluncada aramalar sormalar kalmalar herşey bebek için bana değil yani gösteriş ben öyle anlıyorum.Ama yinede geldi kaldı sağolsun hakkınıda yemeyim.Ama son kaldığı günde sinirimi bozduda gitti.Şimdi telefon açsa bile hiç gel kal bebeğe bak vs demiyorum dememde.Böyle Allah sağlık sıhhat versin beni kimseye muhtaç etmesinde ben bakayım bebeğimede evimin işine gücüne ben bakayım inan böylesi daha iyi.Korkuyorum yarın birgün geldim kaldım diye başıma kalkmasından.Senin sağlık probleminde var haklısın ama karşındaki düşünsecizse onu değiştiremezsin can çıkar huy çıkmaz.Geçende mesela kaynanam bebeği öp yerime diyor bana hadi kızım öptüm senide bebeğide demiyor.Bana doğru düzgün kızım yavrum bile demedi.Benim gönlüm doğrulurmu doğrulmaz.Ama napıcan gelincede bişey diyemiyosun.Seninde bebeğin olunca işler değişir belkide ama yinede herşeyine çok karıştırma sonra yine huzursuz olursun.Mudanyaya geldin demek gelip çayımı içseydin Canını sıkma özelden bana telefon numaranı bırak.Durumum uygun olsaydı kalmak için ben kalırdım hastanede yanında bilirim çünkü bu durumları ve seni anlıyorum.Hiç moralini bozma sağlığına ve bebeğine iyi bak.Allah yardımcın olsun gelip dertleşmek istersen kapım her zaman açık öpüyorum
Böreğin güzele benziyor ellerine sağlıkÖyle bir ohhluyorki bizi parmağında oynatıyor.dün gece banamısın demedi hiç uyku yok uyutmadı,gündüz klasik müzik açayım dedim uyudu ama gece açtım uyku yok.Sabah eşim baktım söyleniyor ben gece 4 ü geçiyordu yattım sabah 9 du eşim ayaktaydı hiç uyutmamış :18:Allah yardımcımız olsun şimdi uyuyor yine.Kaldırsam uyumasa gece uyusa diyorum kucağımda gözleri gidip uyuyor napayım elden birşey gelmiyor İnşallah düzene girer.Birde hala kabızlığı geçmedi yavrumun :18:Zeytinyağı verdim ama dün gece zar zor yaptırdım yine tık yok:18:Olmazsa doktorunu arıcaz.Eşime rezene al dedim birde gaz için bir bitkisel ilaç varmış onu soracaktı
Yaptığı terbiyesizlik normal birine bile verirsin canı çekmiştir diye sen hamilesin ve böyle yapmış o utansın bırak.Zamanı gelince umarım bu yaptıklarından utanır.Utanmasada sen Allah'a bırak o senin hakkını alırAllah sana ve bebişine sağlık sıhhat versinde kimseye muhtaç etmesin.insanın bazen kendi aileisnden bile hayır olmuyorki el kapısından olsun
İyi ettinn aferinn hoşgeldin ama gitmişsin
Amma gaddarmış sende nasıl dinledin o anda cahillik işte zaman geçtikçe aklımızı begenmiyoruz.Şimdiki aklın olsa cingar çıkartırdın eminimŞevvalciğe kıyamam canım benim Allah korumuş ve size bağışlamış Allah sağlıklı uzun ömür versin .Yapılanlar asla unutulmaz hal hatır sorulsa konuşulsada kalp kırıldımı doğrulmuyor.Ama yapacak birşey yok herkez yaptığından utansın
A.s kızçeler nerenin şivesi bu aradaNasılsın
Çok doğru
Canım aynı ev fikrine sıcak bakıyormuş gibi gösterme kendini tavrını koy ama zayıf noktasından girdiysen konuya oda anlar inşallah
Tünaydın canım
Çok geçmiş olsun hayırdır ne oldu?Allah şifa versin umarım toplanırsın kısa sürede
Kızlar bu arada stgg in hepinize selamı var Ankarada bana çok sevinmiş sağolsun darısıda ona olsun inşallh.yoğunmuş.Eşi büfe açmış tedaviye tam başlamamış.Bursaya gelince görüşürüz dedi.
aleyküm selam da sen kayboldun ya sanki?
haklısın canım.bak bizim dün dizi günümüzdü.gitmedim.nişanlımın doğum günüydü.
koca bi tepsi haşhaşlı kek yaptım üstüne de çkolata parçacıklarıyla adını yazdım bi de kalp çizdim :) eskiden olsa tepsiyi alır onlara giderdim.dün akşam gemlikten gelince bize gel dedim.geldi.kestik yedik.bizimkilere de birer dilim ayırdık.kalan tepsiyi eve yolladım.yanında gitmedim.
ohhhh bi huzurluyum ki ne yediğime ne yemediğime laf eden yok.giyimime dil uzatan yok.ohhhhhhhh nişanlımla da atışmıyoruz.
bari anlatmadan geçmiyim:
dört gün önce kapı önünde denk geldik kayganama.köye gitmek istiyormuş nişanlım da izin vermiyormuş.o an hiç bir şey demedim.önceki gün dükkanda otururken yanına gittim sana bişi dicem ama bana kızma dedim.söyle dedi.bak şimdilik bana ayrı ev dediğini ama içten içten aynı ev hayali kurduğunu biliyorum dedim.konuşacak gibi oldu konuşturmadım bi dinle sen sonra cvp verirsin dedim.sonra devam ettim.madem içinden böyle düşünüyorsun o zaman gitcem dediğinde izin ver.madem aynı evde kalmayı düşünüyorsun,emin ol başbaşa kalıp özel şeyler yaşamayı dört gözle bekleyeceğin anlar olacak.annene belki de sen git diyeceksin.o zaman da ben yine kötü olcam.böyle değildi gelin böyle etti dicekler.ne gerek var.şimdi izin ver ki o zaman izin verdiğinde göndermek istediğinde sıkıntı olmasın.he yanlış da anlaama aynı ev konusuna hala karşıyım anlaşamayacağımızı biliyorum.ama bu da aklının bi köşesinde olsun dedim.
haklısın dedi.ama ben bu sefer gidip hasta olmasın diye yollamadım biliyorsun yeni iyileşti gidip yine hasta olup gelecek hem kendine hem bize eziyet dedi.
banada ayni evi kabullenise yatkin konusma gibi geldi bu konusma umarim nisanlin o yonde algilamamistir anca yola sokmusken isleri birazdaha keskinkonus ev konusunda verdigi sozo unutmasin...
veeeeeeee alttan alttan ayrı ev fikrini içine akıtıyorum.çünkü o özel anlar bi koç erkeği olarak onun dikkatini eminim ki çekmiştir :)
Sen Böyle söyleyincede, nişanlın Ahilla emin ol aynı ev fikrini hala kabul edecek demiştir. Çünkü sen şöyle düşünmeliydin benim evim ayrı olacak yurdum ayrı o zaman izin verse ne olur vermese ne olur. Bence sende aynı ev fikrini hala kabul etmiş gibisin...
Bu arada ne mırc ilişkiler yaa sanırsın kocası :) sanane yaa oğlusun diye oraya buraya gitmesine ne karışıyosun, koskoca kadın hasta olunca gitmeseydin dersin çıkarsın...
ya kadın soruyor gidiyim mi gitmiyim mi diye.naz yapıyor.
oğlu gitme dedikçe o gitcem diyor.10 kez gitme deyince de kalıyor.
o naz yapıyor bu da yaşlı haliyle annem sözümden çıkmıyor sanıyor.
yok canım ben sadece o özel anların aynı evde olamayacağını aşıladım vurgu ve hareketlerimle mesela özel anlar derken parmağımı dudağında gezdirdimsanırım anlamıştır.
yoksa haklısın demezdi direk aynı ev fikrini savunurdu bizimki
kızlar ben çok halsizim yatıyorum kalkıyorum sanırım hastalık benide buluyor
kulaklarım saç diplerime kadar ağrı hissediyorum
dün eşimin arkaaşına ev görmeye gidecektik..ben öylesine yatmıştım uyumuşum eşimde aramış arkadaşını eşim hasta gelemeyeceğiz demiş..
boğazım kulaklarım ağrıyor diye sayıklamıştım eşime
ay şimdi yatmak istiyorum ama ozamanda kalkamayacağım..saat 1 de de randevum vardı
yatıp hiç kalkmamak istiyorum:
Söyleyiş tarzına bağlı ama oda cilve.
Cilveli Cevriye seni
Sende sağol canım.Bende iyi gibiyimde bizim gece nöbetleri olunca gündüzleri biraz afallıyorum:18:Anladım canım demek göçmenlerin şivesi Bu arada ben seni mevluda çağırdımmı.Yazdım gibime geliyor.Eğer gelmek istersen buyur gel beklerim
baharcım maşallah kilosu cok iyi doğmus benim bebeğim 1550 gram daha cok küçük okadarda dikkat ediyorum yediklerime ama bebeğim zayıfa sanınırım ama doktorumda gayet iyi haftasıyla uyumlu diyor ama senin bebeişi duyduktan sonra benim ki cok küçük
Rica ederim canım.Baktım geçmişe davet etmişim seni ve yinuseyide.Sanırım görmedin ayın 20 sinde canım cumartesiSaol tşkr ederim canım bana demedin yada ben fark etmedim ayın kaçında mevlüt?
Tatlım doktor normal dedi çok aşırıda kilosu yoktu.Küçücük birşeydi:18:baharcım maşallah kilosu cok iyi doğmus benim bebeğim 1550 gram daha cok küçük okadarda dikkat ediyorum yediklerime ama bebeğim zayıfa sanınırım ama doktorumda gayet iyi haftasıyla uyumlu diyor ama senin bebeişi duyduktan sonra benim ki cok küçük
Ayy canım çok dikkat et kendine.Gece lambası yanıyor bakalım kapatırım bu gece napıcaksağol arkadaşım inşallah..
emre beye konuştukya bendeyken:)
sağol canım çok teşekkürler hemen yatıcam zor duruyorum
senin nehir size kök söktürüyor demek..canım inan böyle devam etmeyecek değişiyorlar..
ardada gündüz uyurdu gece uyumazdı..
gece olunca yattığı odasındaki lambayaı kapalı bırak,geceyi gündüzü ayırt etmesi bakımından..
zeytin yağı iyi gelmedi demekk..ay kıyamam ya ben göbeğinden tut poposuna kadar zeytin yağı ile masaj yapardım bir dene istersen,
akşamı bekleme derimm..hadi inşallah çıkarır da sende rahatlarsın..
Sağol canım benim teşekkürler minnak prenses baya bir çektiriyor ama şimdi sancısıda var ya ondan yapıyordur kızım napsın:18:ohh sonunda sadede gelmisin ne kadar mesafe okadar huzur sloganin bu olsun bu yola devam canim tebrik ediyorum seni
sonuna kadar katiliyorum bu hatundan yanlis bisi cikmazki zaten bilgi deposu masalaahhhhhhh
varya bu yalvartma konusunda tipkisinin aynisi benim kv anlatiyosun ayni evde yasama konusundada cok benzetiyorum senin kv hareketlerini benimkine ayni ustun kaynanalik sertifikasina sahipler sanirsam bide sevcaninkininde bazi yonleri cok benzetiyorum hep diyorum tektip asker bunlar yaa
gecmis olsun hayatim buara cok gezdiniz bizim nazarimiza gelmis olmayasiniz
hastayim senin su cumlelerine alem sin yaaaharbiden cilve degilde ne bunlar bilmiyorum ogretin banada dedigini duymiyim bidaha kandirikci seni
baharcim gecmis olsun 3 gunu gecmedigi surece bisi olmaz sen gerekenleri yap yapar canim huzursuzluguda ondandir zaten minnak prenses o ne yapsa yakisir
canim seninyerinde olsam gelmemesine sukrederdim yanliz ol zor olsun ama huzurlu ol ben sezeyan oldum ucuncu gunden sonra kimseyi istemedim aileden heleki buyukler cok karisiyolar herseye sinirimi bozcaklarina faydalarida olmasin belkide yaninda olsa oyle bir usandircaktiki gitsin diye gozununicine bakcaktin hayirlisi boyledir senin icin allah hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin bebisini allah kurtarsin ins....
kizlar benimde yildirimda oturan bi arkadasim var evlerini su asmis iki gundur atiya bendelerdi oyuzden hic bakamadim topige misafir varken hic hoslanmam nete falan girmeye tamamen misafire yogunlasirim buda bir saygidir bana gore
ayyy yarinda eltim gelcek cumartesiler oglunun kursu var dersenede onu getiriyo dolayisiyla geceye kadar bende kaliyolar
sanirsam bu ay son yoksa cumartesilerim felc olmus durumda aylardir ....
gelcegini bilirken ben suraya gidicem bu hafta yokum diyebilen bir yapim olmadig icin ev hapsindeyim neyse az kaldi zaten
Canımm çok gelmek isterdim rabbiim kısmet ederse haftaya muğlaya taşınıcam.
insallah başka sefere bende gelmeyi çok isterdim tanışır kaynaşırdık...
Aaa öylemi Allah yolunuzu açık etsin,güle güle gidin canımCanımm çok gelmek isterdim rabbiim kısmet ederse haftaya muğlaya taşınıcam.
Herkese gunaydin...
B saat oldu biz daha evdeyiz.bugun isler hic bitmicek gibi geldi...
Optum hepciginizi ;-)
selam kızçelerim mucu muucuu
cuma toplantım vardı malum sonrasıda eve geldim yemek filan
cumartesi kalktım bi temizlik krizim tuttu ki sormayın sokakları bilem yıkadımbalkonu kuşlar wc olarak kullanıyodu kazıdım 2 saat uğraştıum sonra merdivenelri bilem yıkadım evi temizledim ohh heryerim ağrıdı akşamda yemekli eşlerimizde toplantı vardı beşevlerde çamlıca yurdunda oraya katıldık sonra evimize geldik uyuduk
pazar sabahı aşkla uyandımuyandık işte öyle ama anca 1de kalkabildik sonra b fırından hamur aldım lokma yaptım cayıda termusa koyduk botonikte kahvaltı yaptık resimler çekindik felan filan sonra eşim sinemaya gidelim dedi çanakkale yolun sonu na gittik ay cok duygusaldı begendim tavsiye derim artık internete bile düşmüş ama sinemada izlemek başka oluyo gümbür gümbür
neyse sonra ablama gittik orda yemek yedik felan oturduk yeni geldik evimize şimdi yatıcazz
yarında eşimle mudanyaya gidicem dişçide randövüm var dişime dolgu yaptırmıştım ayalrdır bişi yiyip içemiyorum olmadı yaptıgını düzeltsininşallah çabuk hallolur okula yetişicem 10buçuğa cünküm
neyse ben yatar bi bakim dedim iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canımm çok gelmek isterdim rabbiim kısmet ederse haftaya muğlaya taşınıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?