Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

canım hoca tamam onda sorun çıkmazda benim ogüne seminerim varmış toplantım nasıl yapıcam nasıl gelicem bilmiyorum ben sana erken gelmeyi hocayı almaya birlikte gitmeyi düşünmüştüm ama sanırım ben size tarif edicem yada ghocanın numarasını verşcem sana o gün sen evinin tarifini alıcaksın ben toplantıdan bi şekilde izin alıcam :44:hiç bilmiyorum nabıcam enine sonuna gelirimde ben böle denk gelceni hiç düşünemedim ya puff hocadan yana bi sıkıntın olmasın canım ben terar arar hatırlatırım merak etme sen

bu arada ömründe 2 kez birisine isteye isteye bebek hediyesi aldım begene begene canım çok şirin bişi kendim için özenmiştim hep onu ama önce senin prensesinde görücem olsun cidden çok isteyerek severek aldım inşallah giydiginide görürüm bana kırk uçurmaya gelirken

Ya canım üzüldüm bak şimdi inşallah bir şekilde halledersin ve gelirsin Tamam canım nasıl dersen ama lütfen o gün gelmeye çalış senide görmek istiyoruz aramızda.Ayrıca zahmet edip bir şey almasaydın canım benim, ya duygulandırdın beni,Allah razı olsun samimi düşüncen içinRabbim senin içinde en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.Çok sağol teyzesi kısmet olursa kırkından sonra geliriz inşallah.Bende bekliyorum ama cumartesi günü

Günaydın kızlar....

Bende bu aralar çok yoğunum :S
İş güvenliği eğitimlerimiz başladı.

Ayrıca hastayım grip oldum.

Bu arada yok yok karar verdim Allah nasip etsin, kızımıda götürücem İstanbula, inşallah kocamda gelebilir onlar çeyiz sererken biz gezeriz

kızlar birde ben kafamı nasıl yaptırıcam yaa... bir şey beğendim ama elbiselerin üzerine gider mi bilmiyorum :44: off yaa napcam ben :)

kutlu doğum haftasına gelmesi çok güzell, hayırlı bir evlat olacak annesi belli:)
çokmu ağladı ay kıyamam ya ardada hastaneyi inletirdi..ama onların sağılığı için..
o hemşirelerede allah sabır versin nasıl yapıyorlar o minnacık kollara bacaklara
iyiyim canım ama çok koşturmacalı olmaya başladı.sanırım bunlar iyi günlerim :))
hatunlar dua edin de yeni makinelerimiz bi an önce gelsin artık...
hadi bakalım gelsin hayırlısıyıla sende daha çok vakit ayır bize:)

sanada geçmiş olsun canım,bahar havası çarptı herkezi..
kafamı derken türban demek istedin heralde..
ben yeğenlerimin sünnet düğününde sadece şal olarak bağlatmıştım..yengem çok ısrar etti benim gibi türban yaptır diye ama
ben türban yapımlarını sevmiyorum ya..normal bağlattım çokta hoş oldu..ama makyajıma çok ağırlık verdirmiştim..
sen bilirsin tabi..

merhaba hoşgeldin o zaman biz sormadan tanıt canım kendini :)

Günaydın arkadaşlar.... Sabahları pek kimse girmiyor sanırım....kimsecikler yok..:) bi ben bi de ziyaretçi..:)

Ben Mesken/ Yıldırım civarında oturuyorum arkadaşlar...Kamuda Ziraat Mühendisiyim.Gıda Kontrol şubesindeyim şuan...Biri 10 yaşında biri de 10 aylık iki kızım var...büyük olan ilkokul 4. sınıfa gidiyor, küçük bebişime de bakıcısı bakıyor ben işteyken...Çok uzun yıllardır bütün sülalem Bursa da oturuyoruz aslen Artvinliyiz...Bursa nın taşına toprağına kurban olurum o kadar seviyorum yaniiii....hele hele 4 yıl gibi bi zaman doğu hizmetinde bulununca ve çok zor bela tekrar memlekete geri gelince inanın eğilip toprağı öpesim geldi yanii o kadar...işte böyle arkadaşlar...sürekli giremiyorum kk ya..işyerindeyim şuan fırsat buldukça bakıyorum bazen çok yoğun oluyoruz...süt izninden dolayı da erken çıkıyorum ev de iş çok çocuklu olunca....inş ben de sizleri tanımak istiyorum...gördüğüm kadarıyla epey bi paylaşımlar kaynaşmalar olmuş ne güzell....

Meraba hemşerim...sanırım türbanlısın benim gibi...canım hazır türbanlar var tıpkı kuaforde yapılmış gibi çok güzel duruyor hemde bozulma riski yok...yanii pratik...belki bi fikir olur diye söylemek istedim...

geçmiş olsun canımcım.ben de yoğunluktan giremiyorum ya

aynen canım.şu makineler bi gelse insan gücüne duyulan ihtiyaç azalacak.
işler de daha çabuk bitecek

sanırım modanisayı takip ediyorsun bi de aslında sabahları da giriyorduk ama son 1 2 haftadır bi haller oldu hepimize.
ya da çok yoğunlaştı işlerimiz pek giremiyoruz.

karamukum hoş geldin.nasılsın bakim?işler yine mi çok yoğun? ci yapıp kaçıyorsun da...

Evet canım tam da üstüne bastın :) Modanisa, yenimoda, tesettürgiyim işte ne varsa hepsine bakıyorum.ilçeye gidiş geliş yaptığım için hiç çarşıda gezeyim bakayım fırsatı bulamıyorum canım haftasonuda çocuktur evdir... ben de bu sitelere bakıyorum ne var ne yok diye en azından bi fikrim oluyor...

Bende hiç beğenmiyorum kuaförde yapılan eşarpları.:S o yüzden hep önceden kendim model beğeniyorum onu yaptırıyorum, makyajı evde kendim yapamayacağım için mecburen kuaföre gidiyorum.

beğendiğiniz modeller varsa gösterin bana :)

Çocuklarını Allah size bağışlasın. Aramıza hoş geldin.

Biliyorum onları hazır türban diye geçiyor hatta bakıyorum iki gündür, güzeller aslında. karar vermem lazım artık.

günaydın kızlarrrr müşteri var sabhtan beri giremedim hala burda kendileri

hoşgeldin tekrar canım aramıza seninle aynı sayılırız benim de 9 yaşında 3 e giden bir oğlum ve 10 aylık bir oğlum daha var ben de süt izinlerimi cumaretsileri gelmeyerek kullanıyorum tabi sen kamuda olduğun için sende zaten cumartesi yoktur özel sektörde malasef var işte işallah bizde seninle tanışıp kaynaşmak isteriz canım

kolay gelsin ve çookk geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine vallahi bu havalar çok tehlikeli çarpıyor insanı benim de biraz boğazlarım yanıyor gibi sanki ama şuan inan hasta olmaya vaktim yok kendime dikkat etmem lazım
işallah canım eşinde gelir de dediğin gibi gezersiniz siz de orda beraber
canım gittiğin bir kuaför yokmu ondan fikir alsan

geçmiş olsun canım
dikkat et kendine.
türban için hiç bir fikrim yok canım maalesef.

hoşgeldiniz aramıza.
allah bağışlasın çocuklarınızı...
evet Bursa gibi yok kesinlikle...

karamukum hoş geldin.nasılsın bakim?işler yine mi çok yoğun? ci yapıp kaçıyorsun da...

hoşbulduk tatlım benimm iyim çok şükür sen nasılsın keyfin yerinde işallah
canım benim ciii yapıp kaçmak istemiyorum ama biliyosun işte malum işler yoğun olunca

selam kızlar
ben geldim
yoğunum bu sıralar birazda isteksiz
o yüzden bakıyorum ama yazamıyorum.

herkesler nasıl iyimisiniz:)

geçmiş olsun canım
dikkat et kendine.
türban için hiç bir fikrim yok canım maalesef.

hoşgeldiniz aramıza.
allah bağışlasın çocuklarınızı...
evet Bursa gibi yok kesinlikle...

canım benim hoşgeldin nasılsın
bayağıdır denk gelmiyoduk
berra nasıl annenler vardı galiba gittiler mi canım sendeler mi hala

canım benim hoşgeldin nasılsın
bayağıdır denk gelmiyoduk
berra nasıl annenler vardı galiba gittiler mi canım sendeler mi hala

iyiyim hayatım seni sormalı
sende yoğunsun bu sıralar
arabayı değiştirmeyi düşünüyormuşsunuz.
rast gelsinde hemöen araba sahibi olun inşallah
berrada iyi sağol
annemler gittler canım
babam zaten o gece dönmüştü annemde bir gece kalıp gitti
yoğundum bu hafta sonu
cuma cumartesi
halı sil kapı cam derken gün geçti
pazar günüde 3 parti misafir ağırladım :):):)

selam kızlar
ben geldim
yoğunum bu sıralar birazda isteksiz
o yüzden bakıyorum ama yazamıyorum.

herkesler nasıl iyimisiniz:)

bizler iyiz çok şükür de sen yine pek iyi değilsin heralde hayırıdrı canım bişey mi var yoksa bahar depresyonu falan mı

bizler iyiz çok şükür de sen yine pek iyi değilsin heralde hayırıdrı canım bişey mi var yoksa bahar depresyonu falan mı

iyiyim iyiyim :)
iyi olmayıpta ne yapcan be yavrum :) (vasviye teyze modeli)
biraz evle ilgilenmeye adadım kendimi
nete takılınca bazı şeyleri erteliyorsun
işlerimi yapmak istedim bu yüzden...

iyiym ben de çok şükür canım işgüç çocuklar uğraşıyoruz canım işte
evet canım düşünüyoruz bizim araba benzinli dizel almayı düşünüyoruz
çünkü eşim hergün gemliğe gidip geliyor benzinli ile başedemeyiz ama 2. elmi sıfır mı karar veremiyoruz en son konuşmamıza göre 2. el almaya karar verdik ama kaynanam tutturud illaki sıfır olsun sanki kendi ödeyecek taksitleri yok sıfır arabayı satıp 2. el araba koydurmazmış kapının önüne ben de istemiyorum artık borç ödemek evlendiğimizden beri borç ödüyoruz yani sırf gösteriş için bizim de niyetimiz ayağımızı yerden kessin istiyoruz işimizi görsün gerek yok şimdi tekrar sıfır arabaya diye düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…