Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

günaydın canım iyiyz çok şükür yok bir yaramazlık eşimde alıştı işine bakalım gidip geliyor hayırlısı ile
öncelikle canım allah kabul etsin dualarınızı ne güzel toplaşıp okumuşsuınuz ben seviyorum öyle okumalı günleri en azından evde bir kuran okunmuş oluyor kız kaygananın başına taş felan mı düştü diyecem ama bence kanma derim düğün yaklaşıyor diye bu kadar yakınlık gösteriyodur iyi etmişin kendine de elbise aldırmakla canım bir faydaları olsun en azından ama bence dediğim gibi bunlar seni tav etmek için yapılan şeyler çünkü yardıma insan lazım artı eltingillerin tarafı falan aranızdaki soğukluğu farketmesin diye de yapıyor olabilir bence

off kızlar ya bizimde şimdi araba derdimiz çıktı eşim hergün gemliğe araba ile gidip geliyor bizim araba da benzinli ve dünyayı yakıyor onu satıp dizel almak istiyoruz ama kimse de 2. el dizel önermiyor bir arıza yaptı mı masrafı çok oluyor diyorlar sıfır almak iç,n de yine borca girmemiz gerekiyor napıcaz bilmiyoruz kararsız kaldık :44:

aynen öyle canım... Bak çeyiz serme geliyor ya gelmesse kız tarafına ne deriz diye düşünüyordur birde zaten 4 aydır gitmedimo yüzdende olabilir. Vallahi ben artık böyleyim böyle olucam taviz vermicemç bana çeyiz serme dgünü çocuğu bırak diyor, kmin için ne için bırakayım çocuğumu? zaten bir hafta sonu beraberiz kaldıki cumartesi bitmezse pazarda kalırız diyorsun... Ben orada bir şeye elimi sürmemki erkek tarafıyız erkek tarafına dokundurtmazlar.... çocuğumla orda otururum bende...

İyi bir 2. el dizel araba bulursanız alabilirsiniz aslında neden olmasınki. eniştem 2. el aldı geçen ay fluens aldılar. çok güzel... burdan yine bir arkadaş geçen ay dizel 2. el linea aldı. Hep öyle söylenir ama iyi araba bulmakta zor değil canım bence 2. el en mantıklısı. sıfır arabayı uzun uzun yıllar kullanırsan kullandığın kar kalıyor. Diğer türlü aldığın fiyata bile satamıyorsun...

evet işte kesin öyle sorarlarsa ne derim diye düşünüyodur düğün geçince eski haline döner yine hem evet ne taviz vercen boşver böyle mesafeli iyi kıymetini bilirler bırakma çocuğunu da onu da götür ne zararı olacak sana orda yavrum sessiz zaten hem dedğin gibi çeyizi kız tarafı serecek siz bişey yapmıcaksınız ki niye bırakcakmışsın ki çocuğunu

valla bilmiyoruz işte canım şans işi birazda bu işler bakalım ölçüp tartıcaz hangisi mantıklı gelecek nasıl yapıcaz
ayfer nerde bugün gelmedi hala ?

ooo kaynanaya bak maşallah,,iyi yapmıişsın canım aldır tabi madem alıcakk..
şevvalin maşallahı var gittiği yerde seni hiç üzmüyor..birde kaldıki babaanne bunu diyor
al kızını tabikide..

canım bizde bu arabamı 2.el dizel aldık bir kere sorun çıkarmadı..
tık yoktu arabamda hemde 100bin kilometreyi aşkın olduğu halde..

ay bugün pek bir halsizim hep yatasım var havalardanmı ki acaba ya.
sevcan aramasaydı hala uyuyordum heralde:)
gece 2,3 gibi yattık ardayla sabahta 7de kalktım talha için onu okula gönderdim 8de de eşimi gönderdim hemen yattım yatağıma:))
normalde hişç yatmam ama okadar uykum varmışki bir uyumuşumki sormayınnn:)))
ve çokta işim var arada uğrarım, biraz atıştırayımda öptümm sizlerii

Meraba hemşehrilerim; ilk mesajımdan sonra daha ilk giriyorum kk a. Bu nedenle soru soran arkadaşlara cvp veremedim sayfalarda epey ilerlemiş...inş zamanla tanışır konuşuruz fırsat buldukça....

sevcancım sana bişey sorucam..
evin tapuları verilmeye başlanmış..
eşim geçen hafta benim kimliğimi aldı..
eşimin çekeceği kredi yeterli olmazsa benim üzerimdende çekicez..
o nedenle kimliğimi aldı acaba diyorum ben yokken tek kimliğimle yani imzam olmadan çekebilirmi?
yada bana süpriz yapıp evi benim üzerime yapacağı içinmi kimliğimi aldı:))

canım işte diyorum ya şans iyi de çıkabilir kötü de birazdan eşim gelecek bakalım beni almaya araba bakmaya gidicez bankacı bir arkadaşı var sen arabayı bul beni ara ayarlarız demiş kısmet artık hangisi olursa

havadandır canım havadan ee bir de geç yatmışsın hayırıdır nerdeydin ki sen hafta sonu o kadar geçe kalmışsın yatmak için

Meraba hemşehrilerim; ilk mesajımdan sonra daha ilk giriyorum kk a. Bu nedenle soru soran arkadaşlara cvp veremedim sayfalarda epey ilerlemiş...inş zamanla tanışır konuşuruz fırsat buldukça....

merhaba hoşgeldin o zaman biz sormadan tanıt canım kendini :)

sevcancım bugün yoğunsun heralde şekerimm:)
okulla görüştüm, ama seni arayım ben burda değilsin madem:)

ohh ohh bizim her hafta sonu böyle koşturmaca yoruluyorum yaww diyorum bi hafta sonu nallarımı dikip yatıcam

ooo maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yeni gelinden korktu seni tutuyo herelde artık aldır anam aldır sefan olsun oh alcek dabii

pahalı alsaydın :))

kızınıda götür ni varmış dediğin gb erkek tarafı bişi yapmıyo oturuyo sadici

Yine günün her zamanki gibi yoğun geçmiş canım Allah kolaylıklar versin,geçmiş olsun
günaydın kızlarrrr herkeseee iyi haftalarrrrrrrrr
İyiakşamlar diyeyim bende
İyi etmişsiniz değişiklik olmuştur.Çalışıyorsun sonuçta birazda gezmek lazım
Merhaba canım kayınvaldene ne haller olmuş böyleAllah bozmasınHayırlısı olsun inşallah.Git bakalım elti hanım ser eltinin çeyizini
Dizellerde sorun çıkığını bende duymadım.İşyerine hergün gidip gelmek kolay değil tabiki.Hayırlısı olsun canım
Sen nasıl oldun canım umarım toparlanmışsındırBende çok yorgun ve uykusuzum:18:Koştur koştur ev telaşesi bitmiyor bitmezde
Merhaba aramıza hoşgeldinİnşallah gelirsen topiğe bekleriz
şükür bugün dolgumu düzelttirdim iyiyim şimdi sen nasılsın

İyi olduğuna sevindim

Kızlar nasılsınızHafta sonu çoğunuzun yoğun geçmiş galiba:18:Benimde öyle oldu.Salon perdelerini yıkayıp ütüledim ev işi yap,misafir geldi.Dünde kendimize tatil ilan ettik biraz dinlenmeye çalıştım.Bugün Nehirimizi aşıya götürdükÇok ağladı yavrum1 aylık oldu şükürKızıma sevinsin diye dönüşte lcwden ciciler aldım bir kaç parça.Ve şuan hiç halim yok benimde.Baba kız yatıyorlar benimde uykum var ama işte evi toplamam lazım akşama eşimin arkadaşı gelicek bebek hayırlamaya.
Bu arada ayın 20 si kutlu doğum haftasına geliyormuş.Kızımın mevludu güzel bir günde olacak kısmet olursa.Peygamberimizin doğduğu güne denk geliyormuş çok mutlu oldumHakseverim geçende kayınvaldem sordu hocayı naptınız diye bende buldum ben arkadaşım ayarladı sağolsun dedim.Ona göre bak hoca hanım unutmasın sonra:18:
Görüşürüz kızlar Allah'a emanet olun öpüyorum

hakkinizda hayirlisi olsun canim borca girmeyince mal sahibide olunmuyo allah kolaylik verir odersiniz..

sevcanim senin kaygana yola gelmis darisi gelmeyenlerin basina azcik ucundan menfaat sozkonusu olsada olsun ic mudannanida cekmeyebilirdi gecmiste yaptiklarinin yaninda cok iyi gelisme davranslari... yanliz yavrum kelimesine koptum vay bee canlari isteyince nasil konuscaklarinida biliyolar ...sevvale gelince sakin goturmemezlk gibi bir hataya dusme anasi nerde yavrusuda orda zaten yeterince ayri kaliyosun elti olarak ceyiz sermede ir is yapmani gerektircek bisi yok sadece saydigin icin gorev icabi gidiyosun kizinin sana ne zarari varmis kayganan is falanyaptirmayimi dusunuyo yoksa sakin haa senin oyle bir yukumlulugun yok, nacizane tavsiyemdir su dugundede guzelligini konusturda elti kisisi catlasin hahahaa...

şükür bugün dolgumu düzelttirdim iyiyim şimdi sen nasılsın

gecmis olsun canimcim iki arada bir derede yine birsuru is halletmisin tadini cikar sinemalarin gezmelerin cocuk olunca cok ariycanda bulamiycan bugunlerini sekerim bak bana ev hapsindeyim ne sinemasida ne kahvaltisi nerdeeeee o gunlerrrr

kizlar benimde haftasonum yogun gecti ama evde cumartesi eltim eldi pazar bir arkadas cocuklariyla oglumunda tam misafirleri ugurladim dun ogumun atesi cikti gce acile goturdu babasi antibiyotige basladik gece atesi cikarsa diye dogruda uyuyamadim neyse bugun hic cikmadi su antibiyotik hizir servis gibi hernekadar sevmesemde ....

bugunde haftasonu yorgunlugunu cikariyorum hcbisi yapmadim dahayemek bile yapmadim esim vurcak beni gelir simdi ben kacar bisiler yapiyim barimmmmm....offff kadinlarin isi ne zor hersey onlara bakiyo sansli olsam erkek dogardim diye bosuna dememisler yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…