iyiym ben de çok şükür canım işgüç çocuklar uğraşıyoruz canım işte
evet canım düşünüyoruz bizim araba benzinli dizel almayı düşünüyoruz
çünkü eşim hergün gemliğe gidip geliyor benzinli ile başedemeyiz ama 2. elmi sıfır mı karar veremiyoruz en son konuşmamıza göre 2. el almaya karar verdik ama kaynanam tutturud illaki sıfır olsun sanki kendi ödeyecek taksitleri yok sıfır arabayı satıp 2. el araba koydurmazmış kapının önüne ben de istemiyorum artık borç ödemek evlendiğimizden beri borç ödüyoruz yani sırf gösteriş için bizim de niyetimiz ayağımızı yerden kessin istiyoruz işimizi görsün gerek yok şimdi tekrar sıfır arabaya diye düşünüyoruz
iyiyim iyiyim :)
iyi olmayıpta ne yapcan be yavrum :) (vasviye teyze modeli)
biraz evle ilgilenmeye adadım kendimi
nete takılınca bazı şeyleri erteliyorsun
işlerimi yapmak istedim bu yüzden...
çok yüksek oranda borç ödeyeceksen sıfır araba almaya gerek yok
çünkü acayip fiyatlar var
hele birde üst modellerde düşünüyorsanız
2. el olup çokta sağlam arabalar vardır bence...
evet fiyatlar çok yüksek uçmuş resmen araba fiyatları hem sıfır alsam otoparka yok dışarda ziyan oluyor bunu sıfır aldık da noldu kapının önünde yatıyorodu işte bencede 2. el mantıklı geliyor bana da bakalım kısmet gerek yok o kadar borca girmeye diye düşünüyorum
ya hadi gelin kızlar ya
ben gelince hiç denk gelemiyoruz zatiiiii
çok iyi bilirim meskeni..çocukların ı allah bağışlasın..Günaydın arkadaşlar.... Sabahları pek kimse girmiyor sanırım....kimsecikler yok..:) bi ben bi de ziyaretçi..:)
Ben Mesken/ Yıldırım civarında oturuyorum arkadaşlar...Kamuda Ziraat Mühendisiyim.Gıda Kontrol şubesindeyim şuan...Biri 10 yaşında biri de 10 aylık iki kızım var...büyük olan ilkokul 4. sınıfa gidiyor, küçük bebişime de bakıcısı bakıyor ben işteyken...Çok uzun yıllardır bütün sülalem Bursa da oturuyoruz aslen Artvinliyiz...Bursa nın taşına toprağına kurban olurum o kadar seviyorum yaniiii....hele hele 4 yıl gibi bi zaman doğu hizmetinde bulununca ve çok zor bela tekrar memlekete geri gelince inanın eğilip toprağı öpesim geldi yanii o kadar...işte böyle arkadaşlar...sürekli giremiyorum kk ya..işyerindeyim şuan fırsat buldukça bakıyorum bazen çok yoğun oluyoruz...süt izninden dolayı da erken çıkıyorum ev de iş çok çocuklu olunca....inş ben de sizleri tanımak istiyorum...gördüğüm kadarıyla epey bi paylaşımlar kaynaşmalar olmuş ne güzell....
bende modanisayı takip ederim sürekli:)facemde de zaten paylaşılıyor kıyafetler..geçmiş olsun canımcım.ben de yoğunluktan giremiyorum ya
aynen canım.şu makineler bi gelse insan gücüne duyulan ihtiyaç azalacak.
işler de daha çabuk bitecek
sanırım modanisayı takip ediyorsunbi de aslında sabahları da giriyorduk ama son 1 2 haftadır bi haller oldu hepimize.
ya da çok yoğunlaştı işlerimiz pek giremiyoruz.
daha önce bu tarz sitelerden alış veriş yaptınızmı??Evet canım tam da üstüne bastın :) Modanisa, yenimoda, tesettürgiyim işte ne varsa hepsine bakıyorum.ilçeye gidiş geliş yaptığım için hiç çarşıda gezeyim bakayım fırsatı bulamıyorum canım haftasonuda çocuktur evdir... ben de bu sitelere bakıyorum ne var ne yok diye en azından bi fikrim oluyor...
bende pek bir isteksizim açayımmı açmayımmı düşünüyorum:)
selam kızlar
ben geldim
yoğunum bu sıralar birazda isteksiz
o yüzden bakıyorum ama yazamıyorum.
herkesler nasıl iyimisiniz:)
geldik ama yine denk gelemedik..ya hadi gelin kızlar ya
ben gelince hiç denk gelemiyoruz zatiiiii
ben yemeğe gitmiştim canım geldim şimdi
hayat yinuse selam :)
Semihacım evet yine kaçırmışız birbirimizi
Bende hiç beğenmiyorum kuaförde yapılan eşarpları.:S o yüzden hep önceden kendim model beğeniyorum onu yaptırıyorum, makyajı evde kendim yapamayacağım için mecburen kuaföre gidiyorum.
beğendiğiniz modeller varsa gösterin bana :)
Çocuklarını Allah size bağışlasın. Aramıza hoş geldin.
Biliyorum onları hazır türban diye geçiyor hatta bakıyorum iki gündür, güzeller aslında. karar vermem lazım artık.
Ayfer anaokulunu aradım şimdi :) çok ilgili bir bayanla görüştüm adı Sevcan mış :) bende diyorum neden kanım kaynadı neysee....
kayıt esnasında bir ücret almıyorlarmış, Eylül ayında başladığı zaman ödemeler başlıcakmış.
cumartesileri öğlene kadar açıklarmış ama bu aralar seminerleri oluyormuş.
fiyat indirimi yapılabilirmi dedim :) malesef dedi :)
neyse ben bir gün erken çıkıcam işten akşam anlaşalım gidelim :)
şimdi birde bizim tanıdığı arıcam kocam kafamı ütülüyor çünkü orayla görüşmeden karar vermicekmişim.....
gülbahçe anaokulundanmı bahsettin canım..
çok az resim varmış ama baktım canım..
yeni faaliyete girdiya canım o yüzden.
çok kararsızım Ayfer :S
yeni faaliyete girdiya canım o yüzden.
çok kararsızım Ayfer :S
hakkımızda kısmını okudun mu?
kararımı verdim demek için erken her ikisinide görmedik net dışında..
ama gülbahçe anaokulu ağır basıyor, canım sen kararını ver..
benim 100 90 gülbahçe anaokulu gibi..henüz internet dışında görmedim ama hoş geliyor görsel olarak bakalım karar vericez artık:)
heykel beklediğim gibi olmayabilir çünkü daha oturmamış gibi düşünüyorum ilk tecrübe olacak..
hayır canım görsel olarak baktım..
hemen bakıcam..
gülbahçe anaokulunda santranç, yüzme,at biniciliği,buz pateni gibi aktiviteler varmış,
gerçi her okulda var bunlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?