- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
kusuru olmaz bu işlerin yavrummm
gelmiş say beni...
ben şimdilk kaçar ardayı doğurayım,
çorbamda pişti:)
sonra açarım yine öptüm sizi:)
Ya canım üzüldüm bak şimdi inşallah bir şekilde halledersin ve gelirsinTamam canım nasıl dersen ama lütfen o gün gelmeye çalış senide görmek istiyoruz aramızda. Ayrıca zahmet edip bir şey almasaydın canım benim, ya duygulandırdın beni,Allah razı olsun samimi düşüncen için Rabbim senin içinde en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.Çok sağol teyzesi kısmet olursa kırkından sonra geliriz inşallah.Bende bekliyorum ama cumartesi günü
gelirim tabi ama ertlenmiş bile:))dur buradan yazayım.
canım yaa cuma akşamı gelsen banaben alırım seni annenden, sonrada bırakırım
uygun olur mu? senin ve annenler için, özledim vallahi görüşmüşte oluruz.
Ayferde gelir, gelirsin dimi kız :)
karamukta gelsin :)
hatta gelmek isteyen başkaları varsa onlarda gelebilir.
Yinuse aklıma geliyosun ama bişey demiyorum... malum arabanız yok :)
hayatım naber
ne var ne yok
Tamam canım sağolsunhocayla tekrar konuştum ben onu ajandama yazdım unuturmuyum hiç dediismide aldı :)) telefonumu ver biz hallederiz ben tarif ederim evi alırlar sorun değil dedi ben geç te olsa gelcem bebeşi görmeye
sevcancım mantığın neresi diyorsa oraya ver tabi,benden etkilenme canım ben sadece bildiklerimi paylaşmak istedim..
sonuçta okul bu en öenmli yaşları, 3 6 yaş, ne verirsen onu kapıyorlar..
iyi geceler sizee tatlı rüyalarr
sevcancım mantığın neresi diyorsa oraya ver tabi,benden etkilenme canım ben sadece bildiklerimi paylaşmak istedim..
sonuçta okul bu en öenmli yaşları, 3 6 yaş, ne verirsen onu kapıyorlar..
iyi geceler sizee tatlı rüyalarr
günaydın.....
Karamuk senle ben varız sadece nasılsın? :)))
günaydınlarrr
sabah sabah neler var neler yok dökülün bakimm
kim kocasınla kavga etti yazsın
ahilla senin koç napıyor sesin çıkmıyor bayadır iyisiniz dimi senin odunlaaa
karamuk araba işi ne oldu canım..
sevcancım sen neler yapıyon düğün telaşı sarıyor seni gibi hissediyorum..
günaydın canım iyim çok şükür sen nasılsın tatlım
valla canım araba işi daha bakıyoruz işte olursa 2. el bakıyoruz şimdilikde kaynanam canımı sıkıyor bizimkinin kafasını işleyip duruyor sıfır al diye bizimkide sıfıra meyilli zaten hayır ona noluyor anlamıyorum koydurmam kapının önüne 2. el araba diyor ya kadın ikidebir millet ne dermiş sıfırı sattılar 2. el derlermiş banane milletten milletmi ödeyecek benim borcumu öyle değil mi ama istemiyom ben 2. el diyor sanki ona fikrini soran var ben de dedim hayır alamayız sıfır 2. el alcaz dedeim köpürdü
canım sıfır gibi temiz 2. el arabalar var inşallah denk gelir..
kaynanaya bak sen:)) ödeyecek geliriniz varsa bencede sıfır alın ama bilemiyorumki ne kadarlık bakıyorsunuz..
hakkınızda hayırlsı ne ise o olsun..
araba işi şans birazda.. bak benim araba hala galericide soran var ama alan yokmuş
100 bin kilometreyi görünce kıçına bakarak dönüyordur millet
eşimde bugün dedi orada duracağına bizim otoparkta dursun dedi..
zaten fotolarını koymulşar nete..ee arkadaşıda bilgi vercek bize almak isteyen olursa..
bugün dedim getir ulen arabamı kimse almazsa ben alırım gerii
ezik çilekeş arabam benimm
evet bende öyle diyorum temiz arabalar var 2. el ama şans işte dediğin gibi denk gelmesi lazım
canım almasına sıfırda alırız sıkıntı olmaz ama durudk yere o kadar borca girmeye gerek yok önce ev işini halletmek istiyorum araba şuan ikinci etap ayağımızı yerden kesecek bir araba olsun yeter diyorum ben senin araba otomatikmiydi canım
evet canım otomatik dizel çok güzel arabam aslında ama 100 bin kilometrede..
biz alırken 85 90 kilometredeydi.ozaman bile çok düşündük alsakmı diye kilometre çok olunca
ama hem dizel hem otomatik olunca birde çok temiz kullanılmıştı,eşim gösterdi bana bende alalım deyince aldı adam:)
aslında eşimin arkadaşı alıyor arabamı, galerici zaten.. 28 veriyormuş 31 değerde benim arabada tabi kendisine kar alacaky oda haklı..
eşimde tok satıcılık yapıyor dursun 31 30a alan olursa veririm diyor.
valla canım iyiymiş hem otomatik hem de dizel olması ama işte km si çok olunca insan isteristemez düşünüyorbize şimdi hele bir de otomatik dizelse sakın almayın diyorlar bir arıza yaparsa çok masrafı olur diyorlar off valla yaa bilmiyorum işte napcaz benim derdim sıfır alıp almamak değil işte tekrar borca girmek istemiyorum bir tane temiz 2009 model fiat albeya varmış onu alayım diyor bakalım onu alırız şimdilik belki eğer onu alırsak hiç borçsuz alıcaz kafa kafaya gelecek yani
günaydın kızlar
karamuk canım sana bahsetmiştimya yedi renkli çınardan oğlumu vereceğim okul yani
neyse bu cumartesi bursluk sınavları var ben kayıtettirdim bilgin olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?