canım özel okulların bursluluk sınavlarına bende bakıyorum ama
4.sınıfta başlıyor çoğu...
yada çok nadir 2. sınıf...
canım ben düğünlerde saç boyama vs hep şiire gidiyorum..
ama abimin eşi kapalı olduğu için mineye gittik oda beşevlerde ama çok phalı..
benim sadece makyajım kirpik 250 tutmuştuşalımıda normal bağlattım.
ama şiir kuaföre nazım geçiyor eltimde oraya gidiyor artık..indirim yapıyor aklında olsun istersen randevuyuda beraber alırız..
vawww bir şekilde çıakrsın oradan:)) kirpikte taktırırsan gözler zaten 10 numara senin:) siyah gri farlık sürüdürürsende yakarsın ortalığı:))
canım tan okulları 1.sınıftan itibaren alıyor..
aammmman ne pahalı kaynanam hayatta vermez bu parayı bana değil eltime bile vermez...ayyy kalırmışım bide minede :))) herkes düğüne gidermişDD
mineyi duydum ama baktımda modellerine çok gözükmesede sanırım güzel...
kızz takma kirpike gerek yok bence ama taktırmak istersem dışardan alıp mı gideyim kuaförde mi taktırayım mı hegüzel mi olur dersin...
canım kirpikte alabilirsin ama ben kuaförde taktırıyorum ertesi günü yüzünü yıkarken çıkıyor zaten tek tek takılıyor..aammmman ne pahalı kaynanam hayatta vermez bu parayı bana değil eltime bile vermez...ayyy kalırmışım bide minede :))) herkes düğüne gidermişDD
mineyi duydum ama baktımda modellerine çok gözükmesede sanırım güzel...
kızz takma kirpike gerek yok bence ama taktırmak istersem dışardan alıp mı gideyim kuaförde mi taktırayım mı hegüzel mi olur dersin...
aaaa tekrar bakayım ben...
canım tan okulları 1.sınıftan itibaren alıyor..
kız senin gözünün kaşının kirpiğinin zaten maşallahı var
ama birde takarsan varya:):):)
süper ötesi olur
canım kirpikte alabilirsin ama ben kuaförde taktırıyorum ertesi günü yüzünü yıkarken çıkıyor zaten tek tek takılıyor..
bak canım eminim ben, yani talha gittiği zaman öyleydi..
kirpik taktırmazsan makyaj birde türban 80ne çıakrsın oradan,Cumartesi cumahuriyet caddesne bir bakayım kına için o kafada aksesuar olanı için ne diyorsunuz beğenmediniz mi?
birde Ayfer acaba o şiiir dediğin ne kadara yapar bi türbanı(bu lafıda hiç sevmiyorum) :))
en az 50 ye yaparlar 50+50 100 tl kaynanam vermesse sinir olurum
sitesinde yazmıyor
aramam gerekli
ama anlamadım ben
1.sınıf için çocuğa nasıl bir sınav soru şekli olabilir ki?
tek tekmi amann ne uğraştırıcı ruhum daralır benim ben zaten kuaförlere acele ettirmekten hiç güzel olamıyorumDD
o kirpiklerde çok uzun oluyor, labada yaprağı misali, Ayfer yaa kısalarından varmı? hani takma kirpik taktığımı çakozlamasınlar...
tek tekmi amann ne uğraştırıcı ruhum daralır benim ben zaten kuaförlere acele ettirmekten hiç güzel olamıyorumDD
o kirpiklerde çok uzun oluyor, labada yaprağı misali, Ayfer yaa kısalarından varmı? hani takma kirpik taktığımı çakozlamasınlar...
bende hiç sevmem kuaförlerde vakit geçirmeyi
kirpik taktırmazsan makyaj birde türban 80ne çıakrsın oradan,
hangi kuaföre sorsan aynı fiat verir emin ol,, ama şiire gitmek bir ayrıcalıktır benim için:)
sen iste beraber gideriz ama randevu alman lazım birde oarada erkek çalışıyor diye sorun etme, kapalılar için ayrı bölümleri var hiç bir erkek görmüyor senii..fiyata zam gelmiş olabişlir ama bana güven sevgi hanımla pazarlık yapıyorum ben hep:)
ben o türbana takılan aksesurları sevmiyorum ama yengem için bakmıştık,
çiçek ızgaranın altındaki handan almıştık .
cumhuriyet cad inmene erek yok bence biz yengeme ararken cumhuriyet cad.altına üstüne getirdik ama sonra çiçek ızgaranın oradan buluk..
sınıflarında nasıl test yapıyorlarsa aynı o şekil canım..
80 mi? ayy ne çok... dediğim gibi duruma göre bir konuşalım canım bakalım kaynanam ne diyecek...
160 tl verirsem yüreğime iner :) kızım ne zamandır bisiklet istiyor 160 tl ye bisiklet alırım ben çocuğuma
benimde çok hoşuma gitmiyor ama diğer türlü çok boş olacağını düşünüyorum... hani farklı olsun istiyorum...
160 değil canım 80:)
canım düğün + kına 160 değil mi?
sevcan canım vallahi sarmış bir telaş seni canım dediğin gibi elti olmak kolay değil hayatım şık olman lazım ben o siyah üzerinde aksesuar olan türban varya onu çok beğendim çok hoş durur sende bence o tür şeyleri ayferin dedği gibi çiçek ızgaranın orda bulabilirisn bizde eltimle ordan o tür şeyler bakmıştık bir de sönmezden aşağıya doğru inerken sönmezin karşı sırasında bir mağaza var eğere kapanmadıysa orda da çok hoş aksesuar tarzı şeyler var hani kolye bilezik küpe falan yapanalr alıyor ya incik boncuk ama çok güzel şeyler vardı
ayfercim bir bakıyım bakıyım orayada olmazsa uyarsa tan okulu sınavına sokarız ben birdiğer özel okulların sitelerine bakıyım sınavları nezamanmış
hımm ben sadece düğüne yaptıracan sandım pardon:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?