Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Ayyy napiiim canım bir açıyorum burayı sonra bakamıyorum bile ( işlerim yoğun birde malumm gripim sesim travestiler gibi (

Eee deseydin annecim aradaki farkı ödeyeceksen neden olmasın... tabi öyle milletin lafı çok önemli benim bi yerimden ter akmış kime ne?

Senin araban çok güzel canım yaa... Ayy satılsın mı? satılmasın mı? duamı ne yöne çevireceğimi inan bilmeiyorum :)

günaydın kızlar

Günaydın arkadaşım nasılsın?
Eşinle aran ne durumda...
Berram nasıl?

Hayırlısı olsun arkadaşım...
dediğim gibi benim eniştem geçenlerde aldı fluens 30 bin küsürdeydi 36 bine aldı çok temiz dediler. Teknik oto var biliyormusun bilmiyorum bmw bizim şirketin grubu. Eğer istersen sorabilirim dizel temiz araç varmı diye.

günaydın kızlar

günaydın canım sana da nasılsın

amin canım
evet zor bulunuyor canım ben de madem 2. el olacaksa ford fiesta olsun diyorum bakalım kısmet artık
valla bravo canım sana kocanın bir dediğini iki etmiyosun

bugün eşim gittikten sonra yatmadım
başım çok ağrıyor
oyalanmaya çalışıyorum

saat kaçta peki canım cumaretsi bizim biraz yoğun sabahtan 12 ye kadar kursu var sonra 12- 13 arası yüzme var saat 17 de de anafende sınav var saati uyarmı ki :26:
canım bizim saat 10da hatta eşim kursuna göndermicek zaten alıcam çocuğu o okuldan diyor,
yedi renkli çınar önemli diyor:) istersen gir internetten bak canım sizin saat kaç bilmiyorum belki aynı saattir sizinkide..
kız çocuk ordan oraya yarış atları gibi:))
hoşbulduk ne var ne yok:)
ne olsun canım takılıyoruz burada..

satılmasın satılmasınn:)) satılsın diyordum kilometresi bakımından ama kaynımda eltime araba aldı hatta 110 bin kilometrede,
biz kilometreye takıtık:)) bence geri gelsin bana arabam, bahara arabamla gideriz sevcancım rahat rahat:)

günaydın canım geçmiş olsun tekrar kolay gelsin bu arada sen de benim gibi yoğunsun anlaşılan bugünlerde
evet canım bende diyorum kime ne yaa benim kesemden paramdan ne söylerse söylesinler beni ilgilendirmiyo kız kayananam aradaki farkı vereckde kendi kredileri var yoksa vallahi çektricem babanaa diyor bizimkine bende onu istemiyorum yeter artık her aldığımızda söz hakları olmasın yaa yok ben onun dediğine bakmam da biz tam karar vermedik daha işte valla zahmet olmazsa sor bakalım canım var mı öyle temiz bir araba

kızlar şimdi size sorucam hiç sevemiyorum eşarpları kuaförde yaptırmayı ama mecburen yaptırmam lazım elti olmak kolay değil dün bir kaç şey beğendim siz ne diyorsunuz....

bu DÜĞÜN İÇİN hoşuma gitti aslında ama elbiseyle ne derece uyumlu olur bilemiyorum....

düğün için bir tane daha var onu ekleyemedim...

birde bu kızlar düğün için beğendiğim...
sizce nasıl :S

http://www.hazirturban.com/tr/turban/945/abiye-turban179

Son düzenleme:
kına içinde bu hoşuma gitti benim aşarpımda şifon şıkta durur diye düşüdüm. fakat önemli olan şu kafada duran aksesuarı temin edebilmek... Nereden alınır kızlar fikriniz var mı? dün netten baktımda böyle şeyler en az 50 tl

http://www.hazirturban.com/UrunResimleri/Yuksek/Yazili/1d40edbc-24b1-4c1d-84bb-0265e277a210.JPG için Google Görsel Sonuçları
buda yine aynısını benim eşarp ım nar çiçeği kırmızı gibi işte.

http://www.google.com.tr/search?q=h...com%2Ftr%2Fhazirturbanencoksatilanlar;500;752

Son düzenleme:

canım baktım şimdi sitesine de 3. sınıflar için mulakat diyor sınav demiyor zaten 10.30 daymış o da

sorarım canım ararım sonra seni...

Ayfer oğluşunun gireceği sınav seviye belirleme mi bursluluk mu?
seviye tespit sınavı ama burslu aynı zamanda, gerçi arayıp konuşmadım ama tüm özel okulları
nisan ayında bursluk sınavı veriyor,,canım size tan okullarıda yakın orayıda kaçırma talha 4 sene girdi tana ama puanımız yeterli olmadı..tanda nisan ayında sınav oluyor inecele bence..
amin canım
evet zor bulunuyor canım ben de madem 2. el olacaksa ford fiesta olsun diyorum bakalım kısmet artık
valla bravo canım sana kocanın bir dediğini iki etmiyosun
e
evett kocamı kırmamm çarparımm
bugün eşim gittikten sonra yatmadım
başım çok ağrıyor
oyalanmaya çalışıyorum
ben eşimden sonra hiç yatmam geçen yattım ilk defa oda 12 çeyrek vardı uyandım:))
çokmu geç yatıyorsun canım..kahve yap kendine gelirsin..ben kahveyle açılıyorum:)

çok farklı bir modelmiş.. elbisenin modeline göre olmuş..ama senin elbisene olurmu olmazmı onu kuaförüne sor canım..
birde benim gittiğim kuaförde bilgisayardan bakıyorsun modellere bir sürü model var..
bu arada hangi kuaföre gideceksin?? eltinle berabermi gideceksiniz..

canım inan hiç bilmiyorum. randevu aldılarmı almadılarmı kaynanam bu tip olayları sevmediğinden muhtemelen ilgilenmez... ama ben çeyiz sermede sorucam kaynanama ona göre randevu alayım bir yerden dicem.

sen hangi kuaföre gitmiştin....

canım ben düğünlerde saç boyama vs hep şiire gidiyorum..
ama abimin eşi kapalı olduğu için mineye gittik oda beşevlerde ama çok phalı..
benim sadece makyajım kirpik 250 tutmuştuşalımıda normal bağlattım.
ama şiir kuaföre nazım geçiyor eltimde oraya gidiyor artık..indirim yapıyor aklında olsun istersen randevuyuda beraber alırız..
vawww bir şekilde çıakrsın oradan:)) kirpikte taktırırsan gözler zaten 10 numara senin:) siyah gri farlık sürüdürürsende yakarsın ortalığı:))

birde bunları beğendim ben

son olarak ayferin gösterdiği var
ona bayıldım ama elbisenle ne derece uyumlu olur onu bilemedim...

canım özel okulların bursluluk sınavlarına bende bakıyorum ama
4.sınıfta başlıyor çoğu...
yada çok nadir 2. sınıf...

ne kadar farklı modeller var kadınlarda çok güzel :))
nerden buldun kız ben hiç bulamadım böyle güzel yerler...
ben bunların fotolarını a3 bastırır götürürmüş tablo misali aynını yap diye...
aslında aksesuarla gidersen öyle güzle yapıyorlar yoksa bağlayıp yolluyor bende sevmiyorum malesef böyle olunca...

aksesuar içinde cumhuriyet caddesine bakabilirsin
bence orda bulursun aradığını

yada merdiyendeki tokacılarda olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…