günaydın canım hoş geldinn..
günaydınlarrr
sabah sabah neler var neler yok dökülün bakimm
kim kocasınla kavga etti yazsın
ahilla senin koç napıyor sesin çıkmıyor bayadır iyisiniz dimi senin odunlaaa
karamuk araba işi ne oldu canım..
sevcancım sen neler yapıyon düğün telaşı sarıyor seni gibi hissediyorum..
günaydın canım iyim çok şükür sen nasılsın tatlım
valla canım araba işi daha bakıyoruz işte olursa 2. el bakıyoruz şimdilikde kaynanam canımı sıkıyor bizimkinin kafasını işleyip duruyor sıfır al diye bizimkide sıfıra meyilli zaten hayır ona noluyor anlamıyorum koydurmam kapının önüne 2. el araba diyor ya kadın ikidebir millet ne dermiş sıfırı sattılar 2. el derlermiş banane milletten milletmi ödeyecek benim borcumu öyle değil mi ama istemiyom ben 2. el diyor sanki ona fikrini soran var ben de dedim hayır alamayız sıfır 2. el alcaz dedeim köpürdü
canım sıfır gibi temiz 2. el arabalar var inşallah denk gelir..
kaynanaya bak sen:)) ödeyecek geliriniz varsa bencede sıfır alın ama bilemiyorumki ne kadarlık bakıyorsunuz..
hakkınızda hayırlsı ne ise o olsun..
araba işi şans birazda.. bak benim araba hala galericide soran var ama alan yokmuş
100 bin kilometreyi görünce kıçına bakarak dönüyordur millet
eşimde bugün dedi orada duracağına bizim otoparkta dursun dedi..
zaten fotolarını koymulşar nete..ee arkadaşıda bilgi vercek bize almak isteyen olursa..
bugün dedim getir ulen arabamı kimse almazsa ben alırım gerii
ezik çilekeş arabam benimm
günaydın kızlar
Günaydın arkadaşım nasılsın?
Eşinle aran ne durumda...
Berram nasıl?
valla canım iyiymiş hem otomatik hem de dizel olması ama işte km si çok olunca insan isteristemez düşünüyorbize şimdi hele bir de otomatik dizelse sakın almayın diyorlar bir arıza yaparsa çok masrafı olur diyorlar off valla yaa bilmiyorum işte napcaz benim derdim sıfır alıp almamak değil işte tekrar borca girmek istemiyorum bir tane temiz 2009 model fiat albeya varmış onu alayım diyor bakalım onu alırız şimdilik belki eğer onu alırsak hiç borçsuz alıcaz kafa kafaya gelecek yani
günaydın kızlar
günaydın canım sana da nasılsın
aslında hem otomatik hem dizel ikisi bir arada zor bulnuyor..
fiyatta 5 10 milyar fazla oluyor otomatik dizel olunca..
ama benim önceki arabamda dizel otomatikti buda öyle ama hiç tamire gitmedi ikiside..
ne bilim herkez farklı konuşuyor..
fiat araba iyi bencede parçası çok ucuz..önceki arabam fiattı özellikle eşim fait almıştı çarparsan çarp parçası ucuz demişti
bende kırmadım kocamı direğe çarpmıştım
hayırlısı olsun canım..
canım bizim saat 10da hatta eşim kursuna göndermicek zaten alıcam çocuğu o okuldan diyor,saat kaçta peki canım cumaretsi bizim biraz yoğun sabahtan 12 ye kadar kursu var sonra 12- 13 arası yüzme var saat 17 de de anafende sınav var saati uyarmı ki :26:
ne olsun canım takılıyoruz burada..hoşbulduk ne var ne yok:)
Ayyy napiiim canım bir açıyorum burayı sonra bakamıyorum bile( işlerim yoğun birde malumm gripim sesim travestiler gibi (
Eee deseydin annecim aradaki farkı ödeyeceksen neden olmasın... tabi öyle milletin lafı çok önemli benim bi yerimden ter akmış kime ne?
Senin araban çok güzel canım yaa... Ayy satılsın mı? satılmasın mı? duamı ne yöne çevireceğimi inan bilmeiyorum :)
Hayırlısı olsun arkadaşım...
dediğim gibi benim eniştem geçenlerde aldı fluens 30 bin küsürdeydi 36 bine aldı çok temiz dediler. Teknik oto var biliyormusun bilmiyorum bmw bizim şirketin grubu. Eğer istersen sorabilirim dizel temiz araç varmı diye.
Ayyy napiiim canım bir açıyorum burayı sonra bakamıyorum bile( işlerim yoğun birde malumm gripim sesim travestiler gibi (
Eee deseydin annecim aradaki farkı ödeyeceksen neden olmasın... tabi öyle milletin lafı çok önemli benim bi yerimden ter akmış kime ne?
Senin araban çok güzel canım yaa... Ayy satılsın mı? satılmasın mı? duamı ne yöne çevireceğimi inan bilmeiyorum :)
Hayırlısı olsun arkadaşım...
dediğim gibi benim eniştem geçenlerde aldı fluens 30 bin küsürdeydi 36 bine aldı çok temiz dediler. Teknik oto var biliyormusun bilmiyorum bmw bizim şirketin grubu. Eğer istersen sorabilirim dizel temiz araç varmı diye.
canım bizim saat 10da hatta eşim kursuna göndermicek zaten alıcam çocuğu o okuldan diyor,
yedi renkli çınar önemli diyor:) istersen gir internetten bak canım sizin saat kaç bilmiyorum belki aynı saattir sizinkide..
kız çocuk ordan oraya yarış atları gibi:))
ne olsun canım takılıyoruz burada..
satılmasın satılmasınn:)) satılsın diyordum kilometresi bakımından ama kaynımda eltime araba aldı hatta 110 bin kilometrede,
biz kilometreye takıtık:)) bence geri gelsin bana arabam, bahara arabamla gideriz sevcancım rahat rahat:)
günaydın canım geçmiş olsun tekrar kolay gelsin bu arada sen de benim gibi yoğunsun anlaşılan bugünlerde
evet canım bende diyorum kime ne yaa benim kesemden paramdan ne söylerse söylesinler beni ilgilendirmiyo kız kayananam aradaki farkı vereckde kendi kredileri var yoksa vallahi çektricem babanaa diyor bizimkine bende onu istemiyorum yeter artık her aldığımızda söz hakları olmasın yaa yok ben onun dediğine bakmam da biz tam karar vermedik daha işte valla zahmet olmazsa sor bakalım canım var mı öyle temiz bir araba
seviye tespit sınavı ama burslu aynı zamanda, gerçi arayıp konuşmadım ama tüm özel okullarıAyfer oğluşunun gireceği sınav seviye belirleme mi bursluluk mu?
amin canım
evet zor bulunuyor canım ben de madem 2. el olacaksa ford fiesta olsun diyorum bakalım kısmet artık
valla bravo canım sana kocanın bir dediğini iki etmiyosun
ben eşimden sonra hiç yatmam geçen yattım ilk defa oda 12 çeyrek vardı uyandım:))e
evett kocamı kırmamm çarparımm
bugün eşim gittikten sonra yatmadım
başım çok ağrıyor
oyalanmaya çalışıyorum
kızlar şimdi size sorucam hiç sevemiyorum eşarpları kuaförde yaptırmayı ama mecburen yaptırmam lazım elti olmak kolay değil dün bir kaç şey beğendim siz ne diyorsunuz....
Eki Görüntüle 681417
bu DÜĞÜN İÇİN hoşuma gitti aslında ama elbiseyle ne derece uyumlu olur bilemiyorum....
düğün için bir tane daha var onu ekleyemedim...
seviye tespit sınavı ama burslu aynı zamanda, gerçi arayıp konuşmadım ama tüm özel okulları
nisan ayında bursluk sınavı veriyor,,canım size tan okullarıda yakın orayıda kaçırma talha 4 sene girdi tana ama puanımız yeterli olmadı..tanda nisan ayında sınav oluyor inecele bence..
ben eşimden sonra hiç yatmam geçen yattım ilk defa oda 12 çeyrek vardı uyandım:))
çokmu geç yatıyorsun canım..kahve yap kendine gelirsin..ben kahveyle açılıyorum:)
çok farklı bir modelmiş.. elbisenin modeline göre olmuş..ama senin elbisene olurmu olmazmı onu kuaförüne sor canım..
birde benim gittiğim kuaförde bilgisayardan bakıyorsun modellere bir sürü model var..
bu arada hangi kuaföre gideceksin?? eltinle berabermi gideceksiniz..
canım inan hiç bilmiyorum. randevu aldılarmı almadılarmı kaynanam bu tip olayları sevmediğinden muhtemelen ilgilenmez... ama ben çeyiz sermede sorucam kaynanama ona göre randevu alayım bir yerden dicem.
sen hangi kuaföre gitmiştin....
Hatice Kaşık, Gelin Başı, Gelin Saçı, Gelin Saç Modelleri, Gelin Makyajı | Hatice KAŞIK Nişan Başı Dizayn ve Tasarım
bu sitedede değişik modeller gördüm...
Eki Görüntüle 681432 Eki Görüntüle 681433
birde bunları beğendim ben
son olarak ayferin gösterdiği var
ona bayıldım ama elbisenle ne derece uyumlu olur onu bilemedim...
ne kadar farklı modeller var kadınlarda çok güzel :))
nerden buldun kız ben hiç bulamadım böyle güzel yerler...
ben bunların fotolarını a3 bastırır götürürmüş tablo misali aynını yap diye...
aslında aksesuarla gidersen öyle güzle yapıyorlar yoksa bağlayıp yolluyor bende sevmiyorum malesef böyle olunca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?