sevcan canım vallahi sarmış bir telaş seni canım dediğin gibi elti olmak kolay değil hayatım şık olman lazım ben o siyah üzerinde aksesuar olan türban varya onu çok beğendim çok hoş durur sende bence o tür şeyleri ayferin dedği gibi çiçek ızgaranın orda bulabilirisn bizde eltimle ordan o tür şeyler bakmıştık bir de sönmezden aşağıya doğru inerken sönmezin karşı sırasında bir mağaza var eğere kapanmadıysa orda da çok hoş aksesuar tarzı şeyler var hani kolye bilezik küpe falan yapanalr alıyor ya incik boncuk ama çok güzel şeyler vardı
ayfercim bir bakıyım bakıyım orayada olmazsa uyarsa tan okulu sınavına sokarız ben birdiğer özel okulların sitelerine bakıyım sınavları nezamanmış
canım bu ay sınav ayı..kültür okulundan emine örneğe kadar bak..
ama erken kayıt ettir çok çabuk doluyor kayıtlar...
kızlar kocam aradı 5 dk. önce arabayı hakandan istemiş yani galerici arkadaşından:)
orda duracağına ayferde kalsın demişşşş
akşama geliyor arabamm ayy sevindirik oldumm:)
yarın hemen okula gidicem nasıl bir okulmuş bakalım:))
sevcancım baharada 3 vesait gidecektik..şimdi benim arabayla gideriz
ayy canım yaa sevindim senin adına, olsun otobüsle giderdik çok yakar oraya...
yok canım ya benimki dizel..seninki 50 yakarsa benimki 30 yakar..
yarın şu okula gidicem sevcan olumsuz birşey görürsem başka okul arıyacam canım..
ne biliyim canım sen bilirsin madem...
Ay git vallahi bende meraktan çatlıcam. Bende en kısa zamanda bir akşam erken çıkıp gidicem oraya kayıtta yaptırcam hatta...
çok ümidim yok bu bizim tanıdğın okulundan :S ama yarım gün olması ve fiyatının daha ucuz olma ihtimali beni ona çekebilir. bu yıl bizim için kritik malesefdüşünürüm yani. Ama seneye illaki gülbahçe olur.
kızlar kocam aradı 5 dk. önce arabayı hakandan istemiş yani galerici arkadaşından:)
orda duracağına ayferde kalsın demişşşş
akşama geliyor arabamm ayy sevindirik oldumm:)
yarın hemen okula gidicem nasıl bir okulmuş bakalım:))
sevcancım baharada 3 vesait gidecektik..şimdi benim arabayla gideriz
canım ne kadara iner acaba?? tahminin varmı,,
yani ne kadar olursa heykele verirsin??
sağol canımm:)hadi gözünaydın:)
tam gün 300 olursa veririm canım. + 100 tl servis olacakmış
ama ilk 3-4 ay yarım gün vericem muhtemelen. bu durumda ne olur bilemem...
bu kadar düşeceğini sanmıyorum, eşim her ne kadar ümitli olsa da. ama dediğim gibi yine de benim gönlüm gülbahçeden yana bu yıl olmasada ne olursa olsun Seneye Çok isterim
bu arada hiç bir tahminim yok... fiyatı hiç çaktırmadı vallahi :)
sağol canımm:)
300 olursa servisle 400 oluyor hımm..
diğerinde ben pazarlık yapıcam..
400 olursa gülbahçeye verirsin canım belki oradada yarım gün vardır..
serviste az alır malum yer yakın..
inşallah beklediğin gibi rakam uygularlar sana..
ayfer bu arada gülbahçeyle görüştüm ya dün. kredi kartınız varmı dedi bende elden aylık ödeyemiyormuyuz illede kk danmı geçiyorsunuz dedim 4750 tl geçiyorlarmış. yani eldende ödeyebilirsiniz ama kredi kartınız olursa çok daha iyi olur, ayrıca hemen geçerseniz 10 taksit yerine 12 taksit yapılır dedi. Bende kartımız yok, ayrıcada kart geçmeyi düşünmem neticede çocuk bu, belki okulu benimsemeyebilir almak durumunda kalırım dedim, sonra uğraş bankayla dedim, (yani o parayı size yedirmem ama uğraşmakta istemem gibilerinden söyledim.)Tabi sizde haklısınız dedi. Birde bunlar 15 tatilde falan çalışacaklarmı parayı peşinen istiyolar çünkü, herşeyi sor canım o zaman biz tam aylık mı ödücez hepsini herşeyi sor. Kırtasiye parası ne kadar. Onuda aylığa böldür örneğin.
hepsi aklımda canım..
kırtasiye parasını hiç anlamıyorum talhanın zamanında verirken çoktu parası,
çocuğun kullandığı makas, hamur, boyama kalemleri,,a4 kağıdı, yapıştırıcı ıvır zıvır başka bişey kullanmıyorlarki..
ben kendim alsam olmazmı demiştimhayır dediler biz alıyoruz..
nah alıyorlar herkezle ortak kullanıyorlar..
haksever daha iyi bilir bu konuda, her öğrencinin malzemeleri ayrımı acaba..
dur yarın bunuda sorucam:)
hepsi aklımda canım..
kırtasiye parasını hiç anlamıyorum talhanın zamanında verirken çoktu parası,
çocuğun kullandığı makas, hamur, boyama kalemleri,,a4 kağıdı, yapıştırıcı ıvır zıvır başka bişey kullanmıyorlarki..
ben kendim alsam olmazmı demiştimhayır dediler biz alıyoruz..
nah alıyorlar herkezle ortak kullanıyorlar..
haksever daha iyi bilir bu konuda, her öğrencinin malzemeleri ayrımı acaba..
dur yarın bunuda sorucam:)
evet aynen öyle sırf almak için alıyorlar o parayı...
devlet okullarında liste yapıyorlar sne alıyorsun ama özeller para alıyormuş. eşimin teyzesinin 1,5 yaşındaki çocuğundan bile almışlar oda demiş ne kırtasiyesi ayol nu çocuğun faaliyeti ne olacakki... Ama işte öyle deme vs. demişler sonuç oda servisi okulu kırtasiyesi 475 e gönderiyor gökkuşağı kreşe. kendileri beğeniyorlar ama ben çok beğenmedim...
bizdende 350 lira almışlardı kırtasiye masrafı
bize teklif sundular sizde alabilirsiniz diye ama
biz istemedik hepsine marka koymuşlar
git ara bul derken aynı kapıya gelecekti
okula ödedik parasını
onun dışında temizlik malzemesi,ıslak mendil,sabun,t.kağıdı gibi ihtiyaçlarınıda markalı bir şekilde liste yapıp
verdiler bize
kayıt olurkende o ihtiyaçları karşılamıştık
malzeme kullandırma olayına gelince ben Berra ya soruyordum
herkesin boyası makası ayrı mı diye
evet demişti oda
boyası bitene yeni açıyorlarmış...
ablamlarında aynen böyle oldu devlet okulu onlarında.
Ablamda aynen gitti istedikleri markaları aldı canım. sonra bir bakmış herkes bimden tuvalet kağıdı ıslak mendil hep öyle almışlar ve o kişilerede okul yönetimi hiç bir şey dememiş biliyomusun. bunca marka arayıp alan enayimi, bir sen mi akıllısın dememiş....
Ablamın oğluda ayrı olduğunu söylüyor dolapta isimleri varmış çocukların...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?