- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
aaa öyle şey mi olurmuş
ne büyük haksızlık
bizde olmadı sanırım öyle birşey
mesela sabunu protex aldırttılar
ben her akşam gelince Berra nın ellerini kokluyorum
bakalım farklı bir sabun kokacak mı diye
ıslak mendilde prima istenmişti
Berra ya soruyorum
değişik ıslak mendil alınmışmı diye
hatta geçenlerde berra diyorki
anne okulun tuvalet kağıtları çok güzel bizde onlardan alalım
bizimki hiç iyi değil diyo :)
ben evimde sürekli solo kullanıyorum
okuldaki selpak 3 kat mı 6 katlı mı neydi
evdekini beğenmiyor zilli:):):)
güzelmiş sizinki..hangi okuldu??bizdende 350 lira almışlardı kırtasiye masrafı
bize teklif sundular sizde alabilirsiniz diye ama
biz istemedik hepsine marka koymuşlar
git ara bul derken aynı kapıya gelecekti
okula ödedik parasını
onun dışında temizlik malzemesi,ıslak mendil,sabun,t.kağıdı gibi ihtiyaçlarınıda markalı bir şekilde liste yapıp
verdiler bize
kayıt olurkende o ihtiyaçları karşılamıştık
malzeme kullandırma olayına gelince ben Berra ya soruyordum
herkesin boyası makası ayrı mı diye
evet demişti oda
boyası bitene yeni açıyorlarmış...
iyi okumalar canım..ne okuyorsun bu arada merak ettim..ben çıkıyorum kızlar
size boooolll sohbetler
başım ağrısı hala geçmedi
yemekelrimi yaptım
biraz kitap okuyayım...
birde ablamın oğlunun okulunda (vatanda), bir gün çocuk kusmuş,(yumurta yemiyor, öğretmen yiceksin dmeiş bilmiyormuş yiyemediğini) üzerinede gelmiş, o kusmuklu kıyafetlerle çocuk öğlene kadar durmuş. Bende ablama kızdım git konuş öğretmenle yedek kıyafetleri ne diye verdik diye sor. Bunlar küçük çocuk arkadaşı kusmuk kokuyosun der çocuk okuldan soğur dedim. Ablam nerde görüşecek öğretmenin telefonu yok, onu geçtim okula gidiyor öğretmenle konuşucam diye çocuğu 12 de alıyor okuldan 13,30 a kadar beklemelisinizzzzzzz, öğretmenlerle görüşme saati o zamaaaaaaaan diyorlarmış.
Sinir oluyorum bende bunlara sırf o yüzden çocuğumu oraya yollamıyorum.
bi keresindede yeğenim bir geldi saçının önü kesik... Kim yaptı oğlum alper yaptı, ben onun saçını kestim o benimkini dedi. Eee öğretmen nerdeydi. Bu gün fotoğraf çekimi vardı aşağıdaydı. fofosu çekilecek çocuğu alıyormuş öğretmen tek diğerleri yukarıda kalıyormuş 15 çocuk tek başına. Ya dedim o makası boğazına batırsa nasıl tek başına bırakılır ana okulu çocuğu çok kızdım. Ve öğretmenin bu saç kesme olayından ertesi günü haberi oluyor. Diğer çocuğun saçları kütmüş. O akşam babası berbere götürüp sıfıra vurdurmuş, öğrtemen sorunca çocuk anlatmış...
Semiha sizde nasıl durumlar öğretmenle istediğinizde görüşüyormusunuz?
Sevcancım okula gidipte istediğim zaman görüşme yapmadım hiç
sadece toplantılarına aile katılımlarına gitim
onun dışında telefondan hallediyorum
ders saatinde değilde 14,30 ta yemek molasında görüşüyoruz...
kaş oalyına değinmişken bende başımıza gelen bir olayı paylaşıcam hakseverim:)
talha kaydıraktan kayarken başını taşa vurup kaşını yarmıştı,4 yaşındayken
talihsizlk oki sınıf öğretmenimiz oan yanında değil stajer öğretmeni varmış yanında.
öğretmen anlamış koşana kadar talhaya olan olmuş tabi..
beni aramışlar tl kapalıymış iyikide kapalıymış,
sonra eşimi arayıp hemen hayat hastanesine gelin acil olarak denmiş talha için bilgi verilmemiş..
eşiminde dükkanı çarşıdaydı ozaman ve 5dk. hayat hastanesindeydi..
fakat eşim hastaneye sormuş böyle biri gelmedi demişler eşim bir dışarı bir içeri ter basmış adamı..
okulda hayat hastanesinin hemen karşısında..yani cadde var arada..
aradan 10 dk.sonra öğretmen görünmüş kucağında talha kafası salllana sallana öğretmende koştura koştura getirmiş..
eşim çocuğu görünce tabi şok olmuş eli yüzü kan içinde hemen aldığı gibi çocuğu acile vermiş ve hemen operasyon başlamışş,
eşim hemen koridoıra çıkıp öğretmeni sormuş oradaki görevlilere,öğretmene sen ne biçim eğitmensiz çocuğu ne biçim taşıyorsun öyle,
hiçmi acil müdahale eğitimi almadınız diye söylenmeye başlamış
öğretmende korkmuş tabi eşimin sinirinde bağırmasından özür dilemiş sürekli,ama eşimi susturmak mümkün olmuyor,hele böyle durumda biraz bağırmayı abartmış ve dr. lar gelmiş artık sakinleştirmek için ama eşim hala kızgın tabi, sonunda öğretmen dayanamayıp bayılmışhemen öğretmeni ayrı odaya almışlar tansiyonuna falan bakmak için
eşim hala sinirli tabi..ve talhaının yanına girmiş operasyoınuda görmüş kaşı dikilirken hep yanındaymış..
benim hgaberim olduğu gibi heemn öğretmeni aradım sinirkli bir halde nasıl yanında bulunmuyorsunuz nasıl yanlız bırakıyorsunuz diye tepki gösetrdim ve başka okul arayışına girdi eşim asla o okula göndermem dedi..
ama ben çok ısrar ettim dedim talihsizlk olabilir olmasa iyidi tabiş ama olmuş artık dedim..
bundan sonra bilşey olursa çocuğa sorumluluğu sana ait dedi bende tamam dedim okula gittim..
hemen öğretmenler okul müdürü falan talhanın yanına geldi..kaşı bantlı tabi sürekli pansuman yaptırıyoruz..
öğretmen tekrar tekjrar özür diledi..öptü sarıuldı talhaya..
bende bundan sonra daha dikkatli olun lütfen dedim ve bırakmayın bidaha ben talhayı size teslim ettim vs konuştuk..
ondan sonra olmadı hiç birşey çok şükür..
sadece o an öğretmen dediki ben hastaneyi aradım 3 4 dikiş atılmış ve estetik yaplımış iz kalmayacakmış dedi,
bende dedim hayır yanlış biliyorsunuz iz kalacakj çok derin yarılmış dedim o iz kalmaz dedi ben kalır dedim
ve şuan 12 yaşında talha kaşındaki iz çok net belli..
yani bu gibi olaylar olabiliyor öğretmenler haklı olduğu kadar anne babalarda haklı ama aşırıya kaçmadan..yani eşim gibi bağırıp çağırmadan:)
bu arada gülbahçe anaokulu hakkında söylediklerin çok hoşuma gitti,ne kadar emin olsamda tam karar veremiyordum
ama senden duyduktan sonra kesin vericem canım..inşallahta hayırlı olur arda için..
Canım gözün aydın araban geliyormuş:)Hayırlısı olsun temiz alıcılar çıkar inşallahcanım sıfır gibi temiz 2. el arabalar var inşallah denk gelir..
kaynanaya bak sen:)) ödeyecek geliriniz varsa bencede sıfır alın ama bilemiyorumki ne kadarlık bakıyorsunuz..
hakkınızda hayırlsı ne ise o olsun..
araba işi şans birazda.. bak benim araba hala galericide soran var ama alan yokmuş
100 bin kilometreyi görünce kıçına bakarak dönüyordur millet
eşimde bugün dedi orada duracağına bizim otoparkta dursun dedi..
zaten fotolarını koymulşar nete..ee arkadaşıda bilgi vercek bize almak isteyen olursa..
bugün dedim getir ulen arabamı kimse almazsa ben alırım gerii
ezik çilekeş arabam benimm
günaydın kızlar
Merhaba canım nasılsın?Geçmiş olsun başın ağrıyormuş dikkat et kendine
bugün eşim gittikten sonra yatmadım
başım çok ağrıyor
oyalanmaya çalışıyorum
Lacivert olan sade ve hoşEki Görüntüle 681432 Eki Görüntüle 681433
birde bunları beğendim ben
son olarak ayferin gösterdiği var
ona bayıldım ama elbisenle ne derece uyumlu olur onu bilemedim...
İlahi hayatcığım:)Kuaför yeri aynı zamanda güzin ablanın mekanı gibiay bende çıkamam kuaförden bayılıyorum orada oturup çay içip kendime bakmaktan:)
Aklım 2 ye gitmiş,doğru ya size gelirken 3 vesaitle gelmiştimkızlar kocam aradı 5 dk. önce arabayı hakandan istemiş yani galerici arkadaşından:)
orda duracağına ayferde kalsın demişşşş
akşama geliyor arabamm ayy sevindirik oldumm:)
yarın hemen okula gidicem nasıl bir okulmuş bakalım:))
sevcancım baharada 3 vesait gidecektik..şimdi benim arabayla gideriz
Aslında yol uzak gibi görünüyor ama o kadar çok yakmıyorayy canım yaa sevindim senin adına, olsun otobüsle giderdik çok yakar oraya...
birde ablamın oğlunun okulunda (vatanda), bir gün çocuk kusmuş,(yumurta yemiyor, öğretmen yiceksin dmeiş bilmiyormuş yiyemediğini) üzerinede gelmiş, o kusmuklu kıyafetlerle çocuk öğlene kadar durmuş. Bende ablama kızdım git konuş öğretmenle yedek kıyafetleri ne diye verdik diye sor. Bunlar küçük çocuk arkadaşı kusmuk kokuyosun der çocuk okuldan soğur dedim. Ablam nerde görüşecek öğretmenin telefonu yok, onu geçtim okula gidiyor öğretmenle konuşucam diye çocuğu 12 de alıyor okuldan 13,30 a kadar beklemelisinizzzzzzz, öğretmenlerle görüşme saati o zamaaaaaaaan diyorlarmış.
Sinir oluyorum bende bunlara sırf o yüzden çocuğumu oraya yollamıyorum.
bi keresindede yeğenim bir geldi saçının önü kesik... Kim yaptı oğlum alper yaptı, ben onun saçını kestim o benimkini dedi. Eee öğretmen nerdeydi. Bu gün fotoğraf çekimi vardı aşağıdaydı. fofosu çekilecek çocuğu alıyormuş öğretmen tek diğerleri yukarıda kalıyormuş 15 çocuk tek başına. Ya dedim o makası boğazına batırsa nasıl tek başına bırakılır ana okulu çocuğu çok kızdım. Ve öğretmenin bu saç kesme olayından ertesi günü haberi oluyor. Diğer çocuğun saçları kütmüş. O akşam babası berbere götürüp sıfıra vurdurmuş, öğrtemen sorunca çocuk anlatmış...
Semiha sizde nasıl durumlar öğretmenle istediğinizde görüşüyormusunuz?
Selam günaydın kızçeelerimmmm.. Sonunda eşimin yanındayım muğlaya geldimm çok mutluyum
kızlar kocam aradı 5 dk. önce arabayı hakandan istemiş yani galerici arkadaşından:)
orda duracağına ayferde kalsın demişşşş
akşama geliyor arabamm ayy sevindirik oldumm:)
yarın hemen okula gidicem nasıl bir okulmuş bakalım:))
sevcancım baharada 3 vesait gidecektik..şimdi benim arabayla gideriz
Selam günaydın kızçeelerimmmm.. Sonunda eşimin yanındayım muğlaya geldimm çok mutluyum
günaydın kızlar...
ana okulu olaylarının bi kısmını okudum her iki taraf içinde zor durum gerçekten...
benim kızım 1 yaşında şimdiden düşünüyorum hangi okul iyidir nereye göndersek falan.
dini eğitim için anaokuluna göndermek istiyorum açıkçası
Gürsuda oturuyorum ben burada var bir okul ama ne derece iyi bilmiyorum
hayırlısı şimdilik daha çok var...
sizlerde ne var ne yok Haksevercim tedavi nasıl gidiyor canım.
günaydınlarrr bursalı hatunlarr
sağol canımm darısı size inşallah..günaydın kızlarrr
ayfercim hadi gözünaydın canım kavuşmuşsun arabana
hadi gözünaydın canım allah birdaha ayrılık göstermesin sizee hasret giderrirsiniz artık bol bol canım
günaydın canım sana da hakikaten okul seçimi zor bir durum çok benim oğlum anaokuluna aytenbozkayaya gitti çok şükür öyle şeyler başımıza gelmedi öğretmenizmiz hem yaşlı hem çok tecrübeli bir kadındı ve okul o zaman gerçekten çok iyiyidi ama şimdi müdürü değişmiş ve eskisi gibi değilmiş okul
günaydın canım sana daa geldimi araban ?
sağol canımm darısı size inşallah..
geldi canım:)akşam eşim aç otoparkı arabanı getiriyoruz dedi..
hemen çıktım balkona bir baktım gıcır gıcır arabam pasta polişmi ne varya ondan yaptırmış arkadaşıı..
anam tanıyamadım arabamı:) sonra hakana dedim hakan ben arabamı satmaktan vageçtim sıfır gibi olmuş dedim:))
kandırdınız satıcam diye dimi diyor:))
sağol canımm darısı size inşallah..
geldi canım:)akşam eşim aç otoparkı arabanı getiriyoruz dedi..
hemen çıktım balkona bir baktım gıcır gıcır arabam pasta polişmi ne varya ondan yaptırmış arkadaşıı..
anam tanıyamadım arabamı:) sonra hakana dedim hakan ben arabamı satmaktan vageçtim sıfır gibi olmuş dedim:))
kandırdınız satıcam diye dimi diyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?