Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarrrr

ayran gözünaydın taşınmışsın canım

hayatım gelmiş araban şıkır şıkır parlıyordur o şimdi.yakışır:):):)

karamukum senden ne haber

günaydın canım sana da ne yapalım geldik işe çalışıyoruz işte yok bir yaramazalık sen nasılsın

ayyyyyy snein saçını başını yolarım çok bilmiş sey.......

seviyorum kız seni....

Vallahi özge aynı düşüncedeyim bende seninle, tabikide kavga dövüş öğrenecekler düşecekler kalkacaklar. Hani o okul ve öğretmeni eleştirirken inan öyle böyle değildi yoksa güvenicezki çocuklarımızı emanet edicez.

yazdıklarımı sildim Özge :)))

Şimdi özgeyle konuştum kızlar

sevcancım sana kolay gelsin canım.
bende çıkıyorum çok öptüm sizi...
sevcancım gülbahçe anaokulunada giidecem, annemden dönüşte, konuşruuz yine:)

hem ondan canım hemde... bizim muhasebe programımız çökmüştü ara ara defter dökümü için onları yeniden giriyorduk benim de son 7 günüm kaldı. yani 23 ağustosa kadar girdim, Paylaşmıştık burada iş arkadaşımla. işte 7 gün falan var. Ve denetim başlamış acilen bitirmemiz lazımmış. o sebeple canım...

ben o okula bakmadım, çünkü uzak olduğunu düşünmüştüm. heykelinde evimize uzak olduğunu düşünüyorum ama eşim oranın sahibinin akrabamız olduğunu, uzak olsa da her konuda güvenebileceğimizi söylüyor bu yüzden görüşücem canım. Allah nasip ederse gönlüme yatarsada oraya yollarım sanırım...

allah kolaylık versin canım benim de 2-3 sene önce son 4 aylık bilgilerim gitmişti hepsini tek tek işlemiştim yeniden tez zamanda bitirin işallahh siz sayıca fazlasınızdır sanırım iş güvenlik elemanınız vardır değil mi bu arada canım siz risk analizi yatptırdınız mı daha önce biz 50 kişinin altındayız 1 temmuza kadar gerek yok ama o zamana kadar risk analizi yaptırmamız gerekiyormuş

okul için de artık neresi hayırlı ise orası olsun canım iaşllah gönlüne yatan yer olsun işallah canım

bizde 50 kişi altındayız. 1 temmuz bizimde yasal yükümlülüğümüz canım :) işte risk analizlerine başlaıdk :)

aynen canım.hatta ben genelde eşarp ve hazır türbanlarımı oradan alıyorum.elbise konusunda xs varsa yine oradan alıyorum.çok da memnunum.ama en güzel modellerde xs olmuyor hatta s bile olmuyor

canım nişanlım önceden 2. el araba alım satımı yapıyordu.bazan çok uygun fiyata gerçekten çok iyi araçlar çıkıyor.
siz sadece km düşük olanı araştırın bir de motor ve yürüyen aksamı iyi olanlara bakın

canım ben alışverişi yaptım memnunum da :) ama dediğim gibi en güzel modellerinde xs hatta s bile olmuyor

benim koç da iyi işte...yoğunluktan atışmaya zaman kalmıyor.

ahillam gelmiş hoşgelmiş

Sevcan yoğunluk devam ediyor sanırım
kolay gelsin...

bizde 50 kişi altındayız. 1 temmuz bizimde yasal yükümlülüğümüz canım :) işte risk analizlerine başlaıdk :)

aaa ben sizi daha fazlasınızıdr diye düşünüyodum yakında biz de yaptırcaz birkaç şirketten teklif aldık siz kime yaptırıyosunuz canım bu işlemleri

hoşgeldin ahillacım nasılsın yaz geliyor tabi senin işler daha da yoğunlaşır değil mi şimdi
araba içinde kısmet bakalım hayırlısı nasılsa öyle olsun diyoruz

sevcancım ben okulla görüştüm beklediğimin çok üstündeydi..
oradaki fotoğraflarla alakası yok çok çok daha güzel..
şimdi canım tüm bilgileri aldım hatta senden bahsettim ismini not almışlar..
pazarlık yapmadılar ama şöyleki kırtasiye parası yok ıslak mendil, tuvalet kağıdı, sııvı sabun vs.. bunların hiç birini istemiyorlar,
okul kendi alıyormuş..
tuvaletleri çocuklara özel çok çok hijyenik..
birde şöyle bir durum var eğer şimdi gönderirsek 400 fiyatı, yaz okulu 350 eylüldede 450 oluyor.
ama şimdi kayıt edip eylülde gönderirsek 475, nisan 22 sinden sonra kayıt ettirirsek 500 lira canım..
eşime bahsettim ozaman yarın yada pazartesi okula başlasın dedi..kayıt ettiriyorum ozaman dedim..
yok bende görücem ben ettiririm dedi:))
tüm sınıfları gezdim çok sınıf var 2 kat tüm sınıflarla dolu..
ayrı ayrı odalrda kuran eğitimi alıyor çocuklar.
hatta özelikle yaşını sordum bir öğrencinin, 5 yaşında ama bir okuyorki şaşırdımmaşallah..
yani canım böyle yaz okulunda ise sosyal aktiviteler oluyormuş buz pateni,at binicilk yüzme gibi bunlar ekstaraya giriyor tabi..
canım sen hesabını yap bakalım eğer heykeldeki 300 derse kırtasiye parası,sabun vs. isterse bence gülbahçeyi düşün..
istenilen testlerimizide yaptırdık gaita testimiz kaldı onuda yarın yaptıracaz..
hadi bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise orası olsun..

hadi hayırlısı olsun arkadaşım...
bende inan özenmedim değil... Ama Allah nasip etsin seneye gönderirim diye düşünüyorum, çünkü Özgenin ve eşiminde dediği gibi Şevval çok küçük Kuranı kerim eğitimine 4 yaşında başlanırsa daha uygun. Şimdilerde manevi değerlerimize saygı göstersin biraz da dua öğrensin kafi. Arda için çok uygun bir dönem şuanda, kasımda 4 yaşında olacak ve o zaman dahada bilinçli anlayacak... Kırtasiye vs masraflar istenmemeside şaşırtıcı, sevindim açıkçası.
hemen yazdıracakmısın :)) ayyy inanamıyorum ne çabuk Arda beğendimi okulu en önemlisi bu gitmek istiyor mu?
Keşke durumumum sarsmasada göndersem. Yinede cumartesiden sonra herşey yerine oturacak sizin içinde bizim içinde hayırlısı olmasını diliyorum... Ama diğerine de göndersem üzülmem çünkü biliyorum önümüzde okul öncesi için 3 yılımız var :)

Son düzenleme:

Canım özel biriyle anlaştık şirket değil. bilgemed uzman falan var. Görüştük hepsiyle sonra tanıdık olan makina müh. bireysel belgeli biriyle anlaştık.
ama ben uzman grubu tavsiye ederim bilgin olsun. Bizim anlaştığımız kişide iyi ama yoğun biraz.

bu arada teknik otoya araba sorduk bir tane otomatik vites fluens varmış 42 bin tl miş 60.000 de bana pahalı geldi. bunun dışından bmw ler varmış düşünürmüsünüz

evet canım katılıytorum 3 yaş için kuran eğitimi zor hatta ben dedimki benim oğlumu zorlamayın sıkılır dedim:)
çünkü 4 yaşınada girse erken kuran bence..
arda baştan çok şaırttı beni çıkalım diye ağladı:)
sonra oyun salonuna götürdü öğretmen..sonra çıkmak istemedi ama beni çok zorlayacak anladım ben:)
sende kal ben bu okula yanlız gelmem dediöğretmenlerde normal dediler her çocuk sorun çıkarıyor başlarda
ama sonra alışıyorlar tavizkar olmayın dediler..ay ben nasıl dayanıcam ya muhasebcinin odasına girdim arda odada oynarken,
bir baktımki öğretmen getiriyor katılmış ağlamaktan anneme gidicem diye:))yandıkmı ne yandık:))
yarın başlasın dediler sorun çıkarırsa ararız dediler, ama yarın ben özlüceye gidicem dedim:))
sanırım pazartesi başlayacak ama eşimde bir gitsin dahada netleşecek..
henüz belli değil canım...
cumartesi sen çaldır arıyacam ben seni:) çok merak ediyorum..

bu arada arda okula başladığı gibi bende işe başlıyorum:))
akşamları yazarım artık size:)
azcukkunn özleyin benii

Ardanın etrafında ana okuluna giden çocuklar olsa kuzen vs çok daha kolay olurdu özenirdi.

Ama Canım keşke çocuğu bir hazırlasydın yani 15-20 gün, Sema ablamda öyle dedi çünkü. Sen kızını hazırla dedi, nasıl yani dedim, geldiğinde detaylı konuşuruz, ama deki benim kızım büyümüşmü ayy okullaramı gidecekmiş öğretmeninin seni bekliyor vs 1 ay artık hep bahset her konuda okul geçsin bak oda ana okuluna gidiyor vs diye dedi.
Biz örn. 2-3 aydır zaten her akşam telefonla Şevvalin öğretmeniyle konuşuyoruz, Şevval koşarak oyuncak telefonunu getiriyor anne anne öğretmenim arıyor diye. Bende merhaba öğretmenim nasılsınız? bugün kızım okulda neler yaptı neler öğrendi. Aaaaa öylemi inanın Şevvalde sizi çok seviyor diyorum. Tamam tamam en kısa zamanda getiricem Şevvali o da istiyor vs diyorum. Ağzı kulaklarında dinliyor...
oyun ama çocuklar oyunlarla öğrenmez mi? şimdi cumartesi de onu ana okuluna götüreceğimi öğretmeniyle tanışacaklarını eğer isterse o okula gideceğini söyledim.

Bu demek değilki benim çocuğum koşa koşa okula gidecek ama bi nevi özendiriyorum, birde kuzenleride gidiyorya çok istiyor okulu o yüzden, İnşallah zorluk çekmeyiz hatta ben okula başladığında izin almayı düşünüyorum 1 hafta kendim getirip götürcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…