- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
oooo yinuseeee nerelerdesin... :))) aklına gelebildik
canım düğün için elbiseler tamamda baş örtüleri vs kaldı.
birde Sade olmayı tercih edicem sanırım kafama taştı maştı istemiyorum doğulu işi olacak sanki
öyle yani makyajımı güzel yaptırıcam ama takma kirpikte taktır diyor bilenlersen ne dersin. :)
bu arada devlet mi özel mi? özel mi? devlet mi? bende ikisi arasında gidiyorum geliyorum((
bakalım umarım hayırlı kararlar veririz...
evet oglumu vercem eylul icin 2008 dogumlu canim kres zamani gecti ana sinifina vercem bizim evin tam karsisindadada devlet okulu var balkondan gorrunuyo yuruyerek iki dakka mesefe esim biz brakir aliriz yakin oldugu icin bi sorun olsa bir kosu gidersin oraya verelim dedi bende egitim acisindan ozelleri istiyorum onlarda uzak servis olayi var oglumda bizden ayri srvise cok zor alisir neyapcam bilmiyorum devlettekilerin egitimi nasil bilgin varmi pisman olurmuyum devlet okuluna
versem tek sebebi yakinligi ama iste ozeldede dini egitimi cok istiyorum bakalim nasip neolcak sevcanla seni cok iyi anliyorum kaar verme isleri cok zor ozellikle sozkonusu olan evladinin egitimiyse
oooo yinuseeee nerelerdesin... :))) aklına gelebildik
canım düğün için elbiseler tamamda baş örtüleri vs kaldı.
birde Sade olmayı tercih edicem sanırım kafama taştı maştı istemiyorum doğulu işi olacak sanki
öyle yani makyajımı güzel yaptırıcam ama takma kirpikte taktır diyor bilenlersen ne dersin. :)
bu arada devlet mi özel mi? özel mi? devlet mi? bende ikisi arasında gidiyorum geliyorum((
bakalım umarım hayırlı kararlar veririz...
Gecmisi okudum ama cok yazamicam.zaten kimse de benj merak etmemis.yinuse ve sevcan gecmis olsun.okulla ilgili mevzularda haksevere katiliyorum.
Herkese hayirli hafta sonlari...
Asilik degil moralim bozuk...
Kanserimin tekrarlanmasi soz konusu olmus ...
Ne yesem midem agriyor pofffffffffff
Günaydın kızlar, geçmişi biraz okudum da bayıldım size, benide alın aranıza
Tabisiii tanıtırım..27.5 yaşındayım, 1.5 yıllık evliyim henüz çocuk yok, başaranda oturuyorum, sen millet mahallesinde oturuyorsun galiba demi, geçmişi okudum, zaten ev için araştırma yaparken gördüm yazdıklarınızı sonra kendimi bu sayfada buldum.
canim sade turbana karar ermene sevindim senin zaten cok dogal bir guzelligin var tasli turban falan cok kokos yapar oda sana gitmez dedigin gibi dogulu isi bibilazer sallardan ozel bir renk bakiver sefa merve comdada guzel lazer sallar var ozel geceler icin birde dogal bir makyaj offf fistik olucan takma kirpik guzelde o agir tasli turbanlara gidebilir ama senin tercihin sade ve ozelden yana bu durumda kirpik cok agir kacar senin tarzina bence hic bulastirma bol bol foto cektirde gorelim zerafetini
bizimde evin karsisi devlet okulu iki dakkada ordayim yuruyerek ,sen olsan yakin diye devletimi tercih ederdin dini egitim acisindan uzakda olsa ozelimi fikrini paylasirsan sevinirim...devlet ana sinifindan memnun olan bildigin kimse varmi yakin diye egitimi iyi deilse ynede ozeli tercih ederim yanisenin son durumun ne en son gittigin yerdende memnun kalmamis gibisin sende cok detaycisin benim gibi ama o guzeller guzeli prensesin soz konusu olurda nasil detayci olmiycan ins sanada hakkinda hayirlisi olucak bir karar verdirsn allah.. yinede arastirmalara devam et daha vaktin var nasilsa nekadar cok arastirirsan okadar iyisine ulasirsin buarada yarim gune 350 demisin valla cok geldi bana bide servisde icinde degil cook para soylemisler orayi ele bence
hee şöyle zaten güzel hatunsıun o taşlar maşlar oldumu ön plana onlar çıkacaktı:)
şimdi ön planda sen ol:))
bu arada kirpiği bence düğüne taktır:)ama mutlaka taktırr...
slm kızlar hafta sonu annemdeydik kayınvaldem görümcemle güzeldi yorucuydu bol çocuk sesliydiiiiiiiiiiiiiiiiiiihafta sonu daha erken kalktım ıykk en sinir oldugum şey kafam bi milyon kemalpaşadan mudanayya gittim onlarla eşim ordaydı çünkü yolardaki 2 cocukla rezilliği anlatmıyorum bile biri 3 yasında yok biri 8 aylık hayal edin curcunayı rezil olum rezil 5te cıktık otobüs metro metro değiştir ordan mudanya arabasına bin 9da eve girdik nasılda yağmur pesssssssssssssssssssss valla bunlara gezmek olsun hayatta cıkmam ben 2 cocukla neyse geçti fazla konuşmak istemiyorum
pazartesi deokuldan geldi ee yemek felan yaptım yedik merinosta seminer vardı ona katıldım 10bucukta geldim eve eşim küstü gitme demişti çünkü ama gittim süper bi seminerdi küstü bana hiç konuşmadınie gittim diiyee neysee şimdi gene okula gidicem
bu hafta sonu seminerim var muhtemelen öğlene kadar ama akşama kadarda olabilirben bahara kesin gelicem gb allahın izniyle bişi cıkmazsa ama geç olursa sizi göremezsem die üzülüyorum erken kalkmasanız beni bekleseniz olmazmııııııııııııııııııııııııııııııııııı
besevlerde olucam lale bahçeşinde seminer ama nasıl gelicem oralardan onu bile bilmiyorum hep servisle gelip gidiyouz nasıl gelcem bilmem pufff
Günaydınnn kızlarrrr
günaydın canımm..güngaydın kızlarrr herkese
canım bizim yolumuzun üstü zatenn sen çık caddeye alırız biz senii..slm kızlar hafta sonu annemdeydik kayınvaldem görümcemle güzeldi yorucuydu bol çocuk sesliydiiiiiiiiiiiiiiiiiiihafta sonu daha erken kalktım ıykk en sinir oldugum şey kafam bi milyon kemalpaşadan mudanayya gittim onlarla eşim ordaydı çünkü yolardaki 2 cocukla rezilliği anlatmıyorum bile biri 3 yasında yok biri 8 aylık hayal edin curcunayı rezil olum rezil 5te cıktık otobüs metro metro değiştir ordan mudanya arabasına bin 9da eve girdik nasılda yağmur pesssssssssssssssssssss valla bunlara gezmek olsun hayatta cıkmam ben 2 cocukla neyse geçti fazla konuşmak istemiyorum
pazartesi deokuldan geldi ee yemek felan yaptım yedik merinosta seminer vardı ona katıldım 10bucukta geldim eve eşim küstü gitme demişti çünkü ama gittim süper bi seminerdi küstü bana hiç konuşmadınie gittim diiyee neysee şimdi gene okula gidicem
bu hafta sonu seminerim var muhtemelen öğlene kadar ama akşama kadarda olabilirben bahara kesin gelicem gb allahın izniyle bişi cıkmazsa ama geç olursa sizi göremezsem die üzülüyorum erken kalkmasanız beni bekleseniz olmazmııııııııııııııııııııııııııııııııııı
besevlerde olucam lale bahçeşinde seminer ama nasıl gelicem oralardan onu bile bilmiyorum hep servisle gelip gidiyouz nasıl gelcem bilmem pufff
benimde içim sıcak değil oraya nedendir bilmiyorum:)Çok saol :) güzel fikirler veriyorsunuz sizlerin düşünceleri önemli benim için...
Vallahi canım ben olsaydım, kızım, senin oğlunun yaşında ve para problemim olmasaydı, isterdim duaları öğrenmesini güzel ahlakımızı almasını o sebeple uzakta olsa gönderirdim. Hem sizin oralarda güzel okullar vardır dini eğitim veren yani, çok uzak değilsin sen bunlara.
Ama bunun yanında artık devlet okulları da çok güzel eğitimler veriyor, çevremde gördüğüm kadarıyla. ben kızımın devlet ana okulunada gitmesini istiyordum dini eğitim alan bir yerede, sanırım, şimdi küçük olduğu için dini eğitim allah nasip etsinde 4-5 yaşında görsün diyorum, şuanda kreş gibi bir ana okulu olabilir.
Evet diğeride içime çok yatmadı açıkçası, bizim mahallede ablamın oğlunun gittiği bir ana okulu var, hani benim kötülediğim :)))))
ama herkesin iyilediği sanırım orayla bir görüşücem ama içim hala sıcak değil...
siz beğenmediniz diye vazgeçtim zatenPP
aman yaa ne gerek var o kadar dikkat çekmeye alan almış, satan başından savmış. Ben yine hanımlığımı bozmucam :)))
günaydın karamukçum....
günaydın hayatcım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?