Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

canım benim anlattıklarımdan sonra fikirlerin etkilenmiş olabilir çok üzgünüm ama sen yinede iyi araştır doğru kararlar ver. ben kime sorsam vatanı iyi diyor. ablamda dahil sanırım onlara normal geliyor bunlar acaba benmi abartıyorum neyse... ben bakıcam bak oraya, sende bak sanada çok yakın yinuseye yakınsa devlet okuluna veririm demeyi biliyon sende versene seninde evinin tam karşısı :))

düşünüyorum canım fazla uzun olmayanlardan (anlaşılmayanlardan) ayyy inşallah kendim içime sinerim düğünde yaa :)

Hoşbulduk, sağol nickim için.ama birbirini değil biri beni yedi :) evet o sizin bildiğiniz vaji. bayaaa bir süre vajinismusla uğraştımda, ama sonunda yendim onu

hadi yaaa yendiğine çok sevindim o vaji 1 hafta sürdü bende

hakseverciiim sen k.paşalımısın yoksam...çocuklarla yollar çok zor geçiyor benim bi tane ama onla bile daha hiç çarşıya gitmedim...
14 aylık olmasına rağmen

Günaydınnn kızlarrrr
günaydın canım nasılsın

Son düzenleme:

yinusenin oğlu ardadan 1 yaş büyük kendini savunabilir,
ne bilim derdini anlatabilir..
arda açıkgöz bir çocukta olsa başka ortamda ve ben yoksam öksüz gibi kalıyor(
ya öğretmenler ilgilenmiyor falan dedinya ayy vallah hiç orayı düşünemiyorum
gerçi herkezde memnunmuş ama
amannn verecem gülbahçeye tam gün ağlarsa ağlasın,alışacak tam gün mecbur
offf napim yaaaa(
artk eşime okul konusunu açamıyorumyarın açılmıyor okullar deyip duruyor:))

günaydın canım naber..

İYİDİR CANIM BİLDİĞİN GİBİ. :))

sen kiradasın dimi :)
kv denle altlı üstlü falan değil...

Evet kiradayım, yok yok değil kayınvalidemlerle bir iki sokak var aramızda[/QUOTE]

bir sokak bile iyidir :)))

Bu arada fark ettim ki ben hiç güzel alıntı yapamıyorum..

öğrenirsin zamanla P biz anamızın karnında öğrenmedikya

kızlar parası olan altın yapsın çeyrek altın 140 inmişş
ben gün paralırımın hepsini toplayıp 10 tane çeyrk yapmıştım 1 ay önce(
bilsem şimdi yapardım..

bilemiyorsunki işte canım şans...

sevcan ve hayat sizlere de günaydın nasılsınız.

günaydın canım iyidir sen nasılsın? :) kızın nasıl...

1 yaş mı? :))) Ardamın maşallahı var Ardadan korksun arkadaşları :))

yinusenin çocuğuda sanırım kendini çok savunamıyormuş aynı benim kız gibi ama olsun ana okullarında öğrenecekler.

Annesiz her çocuk öksüz gibidir
sabahları ben bırakıyorum bazen ablamın oğlunu okula ablamla kü.ücük çocuklar koşarak okula gidiyor herhalde kötü olsa gitmezlerdi ya. birde böyle düşünüyorum.

Günaydınnn kızlarrrr

günaydın karamukçum....

günaydın hayatcım....

sevcan ve hayat sizlere de günaydın nasılsınız.

günaydın kızlarrr hepinizeeee

bence çok güzzel olacaksın zaten doğal bir güzelliğin var hiiiiçç gösterişe şatafata ihtiyacın yokkk maşallahhhhhhh

kızlar parası olan altın yapsın çeyrek altın 140 inmişş
ben gün paralırımın hepsini toplayıp 10 tane çeyrk yapmıştım 1 ay önce(
bilsem şimdi yapardım..

biz de de tam tersi vallahi alacağımıza bu düşük zamanda bozduruyoruz :26:

evet canım yinusenin oğlu 2008li ekim ayıdı galiba..
kız damadın hakkında ne biçim konuşyon sen bakimmm
ayyy öyleyse ardayı hemen vereyim hakkından gelir diyorsun yani:))
ay canım insan kıyamaıyor yaa offf(
o günde gittim gülbahçe anaokuluna..çocuklar nerede diye sordum, koridorlara hiç ses çıkmayınca şaşırdım..
sınıflarındalar gelin gezelim dediler, hemen öğretmen kapıyı açar açmaz çocuklara baktım,
sınıf çocuk dolu hiç bağrış çağrış yok,,sakince oturup oyun oynuyorlar öğretmenleriyle:))
öğretmenlere güvenmek lazım yapacak bişeyimiz yok(

annnammmm çok tatlı maşallah

zilloş yaa eteğe bak :)

ayy inşallah canım. aslında kendimin güzel olmadığımı biliyorum, ve biliyorumki bu sizin güzel gören gözleriniz...
Napalım işte bizde makyajla vs güzelleşeceğiz :)

ohoooo, anasını bile satar
:Kız canım o benim o benim damadım değil oğlum bi anasıda benim onun....
maşallah bak ne güzel ayy bana 2 çocuk verseler onların sesini bile kısamam ama bak işte her işin ehli... Tabiki güveneceğiz ki emanet edeceğiz işte ama ne biliyim anayız biz ana :18::18::18:

heee valah yapın bi kız bebiş çok zilli oluyorlar

hee yapın yapın gerçekten çok cilveliler

bizde hafta sonu Kızımın saçlarının uçlarından keselim dedik,

dedim kızıma keselim mi saçlarını HAYIIIR dedi.
bende ama saçların sonradan benimkiler gibi olacak böyle böyle savurcan sallıcan dedim. :96: hemen OLUR tamam :))
zilloş işte...

Diyoki benim neden küpem yok. Doktora deldirelim mi kulaklarını, biraz acıyor ama dedim olsun acısın. yaptıralım küpe takcam diyor

Son düzenleme:

kulakta deldirmeye razı yani:))
bende talhaya deldirelim kulağını ilerde küpe isteyceksin deldirmek daha zor olacak diyorum:))
eşimde o kulağını kopararıım onun diyorr:)) çocuğun aklını çelme diyor:)
ama ben çok seviyorum küpeyi ya:)
kız okula gidecek şevval çocuğun biri asılır küpesine..allah korusun
ay nekadar negatifim ya offardanın saçlarını kestirmem asla diyordum,şimdide kestiirim okula başlamadanki çocuğumun saçını çekmesinler diyorum..

Son düzenleme:

deldireceğimden değil kız :) bende istemiyorum kendisi lise çağına falan gelsin o zaman isterse deldirir zaten minnacık kulakları var kocaman küpeler takılıyor sevmiyorum.

sende ne alaka kız erkek çocuğa küpe, kocan iyi diyor, ben erkeğe yakıştırırım küpeyi ama çocuklara olmaz yaa..

bir tane erkek çocuk görmüştüm 5-6 yaşlarında kulağı küpeli, çocuk kız gibi hareketlerde bulunuyordu :S herkes böyle olacak değil ama hoşlanmamıştım :S

baharla konuştuk bir saat önce mevlüt 13,30 da başlıyacakmış ama siz 13 de gelin diyor
iyi, dedim giderkende arkamızdan tüfekleri patlatırsın... bizim paleler senin başını beynini ayırır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…