- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
günaydın canımm..
canım bizim yolumuzun üstü zatenn sen çık caddeye alırız biz senii..
benimde içim sıcak değil oraya nedendir bilmiyorum:)
aslında güzel baktım dün akşam ama ne bilim ya(
eltisin kız senn aaa sen dikkat çekmeyecende kim çekecek..
gözler senin üzerinde olacak sen farketmesende..oyüzden kirpik göz makyajın on numara olsun yeter:)
Bu arada fark ettim ki ben hiç güzel alıntı yapamıyorum..
Hoşbulduk, sağol nickim için.ama birbirini değil biri beni yedi :) evet o sizin bildiğiniz vaji. bayaaa bir süre vajinismusla uğraştımda, ama sonunda yendim onu
slm kızlar hafta sonu annemdeydik kayınvaldem görümcemle güzeldi yorucuydu bol çocuk sesliydiiiiiiiiiiiiiiiiiiihafta sonu daha erken kalktım ıykk en sinir oldugum şey kafam bi milyon kemalpaşadan mudanayya gittim onlarla eşim ordaydı çünkü yolardaki 2 cocukla rezilliği anlatmıyorum bile biri 3 yasında yok biri 8 aylık hayal edin curcunayı rezil olum rezil 5te cıktık otobüs metro metro değiştir ordan mudanya arabasına bin 9da eve girdik nasılda yağmur pesssssssssssssssssssss valla bunlara gezmek olsun hayatta cıkmam ben 2 cocukla neyse geçti fazla konuşmak istemiyorum
pazartesi deokuldan geldi ee yemek felan yaptım yedik merinosta seminer vardı ona katıldım 10bucukta geldim eve eşim küstü gitme demişti çünkü ama gittim süper bi seminerdi küstü bana hiç konuşmadınie gittim diiyee neysee şimdi gene okula gidicem
bu hafta sonu seminerim var muhtemelen öğlene kadar ama akşama kadarda olabilirben bahara kesin gelicem gb allahın izniyle bişi cıkmazsa ama geç olursa sizi göremezsem die üzülüyorum erken kalkmasanız beni bekleseniz olmazmııııııııııııııııııııııııııııııııııı
besevlerde olucam lale bahçeşinde seminer ama nasıl gelicem oralardan onu bile bilmiyorum hep servisle gelip gidiyouz nasıl gelcem bilmem pufff
günaydın canım nasılsınGünaydınnn kızlarrrr
canım benim anlattıklarımdan sonra fikirlerin etkilenmiş olabilir çok üzgünümama sen yinede iyi araştır doğru kararlar ver. ben kime sorsam vatanı iyi diyor. ablamda dahil sanırım onlara normal geliyor bunlar acaba benmi abartıyorum neyse... ben bakıcam bak oraya, sende bak sanada çok yakın yinuseye yakınsa devlet okuluna veririm demeyi biliyon sende versene seninde evinin tam karşısı :))
düşünüyorum canım fazla uzun olmayanlardan (anlaşılmayanlardan)ayyy inşallah kendim içime sinerim düğünde yaa :)
sevcan ve hayat sizlere de günaydın nasılsınız.
günaydın canım naber..
sen kiradasın dimi :)
kv denle altlı üstlü falan değil...
Bu arada fark ettim ki ben hiç güzel alıntı yapamıyorum..
kızlar parası olan altın yapsın çeyrek altın 140 inmişş
ben gün paralırımın hepsini toplayıp 10 tane çeyrk yapmıştım 1 ay önce(
bilsem şimdi yapardım..
yinusenin oğlu ardadan 1 yaş büyük kendini savunabilir,
ne bilim derdini anlatabilir..
arda açıkgöz bir çocukta olsa başka ortamda ve ben yoksam öksüz gibi kalıyor(
ya öğretmenler ilgilenmiyor falan dedinya ayy vallah hiç orayı düşünemiyorum
gerçi herkezde memnunmuş ama
amannn verecem gülbahçeye tam gün ağlarsa ağlasın,alışacak tam gün mecbur
offf napim yaaaa(
artk eşime okul konusunu açamıyorumyarın açılmıyor okullar deyip duruyor:))
Günaydınnn kızlarrrr
günaydın karamukçum....
günaydın hayatcım....
günaydın canımm..
canım bizim yolumuzun üstü zatenn sen çık caddeye alırız biz senii..
benimde içim sıcak değil oraya nedendir bilmiyorum:)
aslında güzel baktım dün akşam ama ne bilim ya(
eltisin kız senn aaa sen dikkat çekmeyecende kim çekecek..
gözler senin üzerinde olacak sen farketmesende..oyüzden kirpik göz makyajın on numara olsun yeter:)
canım benim anlattıklarımdan sonra fikirlerin etkilenmiş olabilir çok üzgünümama sen yinede iyi araştır doğru kararlar ver. ben kime sorsam vatanı iyi diyor. ablamda dahil sanırım onlara normal geliyor bunlar acaba benmi abartıyorum neyse... ben bakıcam bak oraya, sende bak sanada çok yakın yinuseye yakınsa devlet okuluna veririm demeyi biliyon sende versene seninde evinin tam karşısı :))
düşünüyorum canım fazla uzun olmayanlardan (anlaşılmayanlardan)ayyy inşallah kendim içime sinerim düğünde yaa :)
kızlar parası olan altın yapsın çeyrek altın 140 inmişş
ben gün paralırımın hepsini toplayıp 10 tane çeyrk yapmıştım 1 ay önce(
bilsem şimdi yapardım..
evet canım yinusenin oğlu 2008li ekim ayıdı galiba..günaydın canım iyidir sen nasılsın? :) kızın nasıl...
1 yaş mı? :))) Ardamın maşallahı var Ardadan korksun arkadaşları :))
yinusenin çocuğuda sanırım kendini çok savunamıyormuş aynı benim kız gibi ama olsun ana okullarında öğrenecekler.
Annesiz her çocuk öksüz gibidir
sabahları ben bırakıyorum bazen ablamın oğlunu okula ablamla kü.ücük çocuklar koşarak okula gidiyor herhalde kötü olsa gitmezlerdi ya. birde böyle düşünüyorum.
kizimin adı Miray Eki Görüntüle 686731
hadi yaaa yendiğine çok sevindim o vaji 1 hafta sürdü bende
Sende kısa sürmüş gene bende neredeyse bi sene ama şükür bitti o derdim.
günaydın canım nasılsın
İyimm sen nasılsın?
ayy ne kadann körüm:)
bal kızım mirayım yazısını hiç görmüyorum:)
allah bağışlasın canım..
çok tatlı maşallahh..
karamuk kız bunlar bizi kızlarla özendiriyor farkındamısın:))
Oyyy maşallahhhhh
günaydın kızlarrr hepinizeeee
bence çok güzzel olacaksın zaten doğal bir güzelliğin var hiiiiçç gösterişe şatafata ihtiyacın yokkk maşallahhhhhhh
biz de de tam tersi vallahi alacağımıza bu düşük zamanda bozduruyoruz :26:
evet canım yinusenin oğlu 2008li ekim ayıdı galiba..
kız damadın hakkında ne biçim konuşyon sen bakimmm
ayyy öyleyse ardayı hemen vereyim hakkından gelir diyorsun yani:))
ay canım insan kıyamaıyor yaa offf(
o günde gittim gülbahçe anaokuluna..çocuklar nerede diye sordum, koridorlara hiç ses çıkmayınca şaşırdım..
sınıflarındalar gelin gezelim dediler, hemen öğretmen kapıyı açar açmaz çocuklara baktım,
sınıf çocuk dolu hiç bağrış çağrış yok,,sakince oturup oyun oynuyorlar öğretmenleriyle:))
öğretmenlere güvenmek lazım yapacak bişeyimiz yok(
heee valah yapın bi kız bebişçok zilli oluyorlar
hee yapın yapın gerçekten çok cilveliler
bizde hafta sonu Kızımın saçlarının uçlarından keselim dedik,
dedim kızıma keselim mi saçlarını HAYIIIR dedi.
bende ama saçların sonradan benimkiler gibi olacak böyle böyle savurcan sallıcan dedim. :96: hemen OLUR tamam :))
zilloş işte...
Diyoki benim neden küpem yok. Doktora deldirelim mi kulaklarını, biraz acıyor ama dedim olsun acısın. yaptıralım küpe takcam diyor
kulakta deldirmeye razı yani:))
bende talhaya deldirelim kulağını ilerde küpe isteyceksin deldirmek daha zor olacak diyorum:))
eşimde o kulağını kopararıım onun diyorr:)) çocuğun aklını çelme diyor:)
ama ben çok seviyorum küpeyi ya:)
kız okula gidecek şevval çocuğun biri asılır küpesine..allah korusun
ay nekadar negatifim ya offardanın saçlarını kestirmem asla diyordum,şimdide kestiirim okula başlamadanki çocuğumun saçını çekmesinler diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?