Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
yok kız daha neler bu yaşta küpemi takılır:))
üniversite çağlarında demek istedim:)
şimdi sadece deldirecektim:)geleceğe hazırlık yapıyorum oğlum için:)
baharla konuştuk bir saat önce mevlüt 13,30 da başlıyacakmış ama siz 13 de gelin diyor
iyi, dedim giderkende arkamızdan tüfekleri patlatırsın... bizim paleler senin başını beynini ayırır

canım bencede erken gidelim erken çıkalım biraz burgazıda gezeriz:)
hem çocuklarda fazla rahatsızlık vermemiş olur(
cumartesi hava nasıl olacak acaba..

günaydınlar hepinize...

kulak deldirme muhabbeti geçmiş galiba
ayfer oğlunun geleceğini bayağı bir düşünüyorsun bakıyorumda:)
bende erkekte çok severim küpeyi...

ben Berra nın kulaklarını 1,5 yaşında deldirmiştim.
şimdi benim cesaretim olsa kendime deldiririm ama tırsıyorum
:18:

bende pür dikkat izliyorum bir yandan yemek bir yandan burası, ardada yanımda massada sulu boya yapıyor:)
mutfağın altı üstünde..

bende 3 sıra deldirmek istiyorum..ama tırsak davranıyorum..

oooffff ne biçim giyiniyor bu yarışmadaki kızlar ya
bana göre daha konsepti bile anlayamadılar...

ben bugün dip boyamı yaptım
malum cumartesi günü Nehir hanıma kendimizi beğendirmemiz
ona güzel görünmemiz lazım...

slm kızlar bende bugün bi gariplik var sancım var gibi sanki nasıl bişeyki bu sancı aksama doktora gidicez yoksa merak ederdim daha cok aşağıya doğru bi baskı var gibi normal doğum yapanlar anlatın bakalım birazcık

oh ne güzel bakımlı olmak benimde sacım röfleliydi hamile kalmayı planlayınca sac rengimde boyattım
ama yavaş yavaş kötü gözükmeye başladı uçlar acık sarı dipler kendi sacım ortalar bi alem oldu
şimdi boyatmak zararlıdır diye boyatmıyorum ama kendimi cok iyi hissederim bakımlı olmak vazgeçilmezim

ayyy canım hiç bir bilgim yok.
ben sezeryan doğum yaptım
ama çevremden doğum zamanı yaklaştığında ara ara sancı gelir diye duyardım...

bakımlı olmayı severim ama çok üşenirim.
cuma günü kaş bıyık için gittim kuaföre
birazda saçlarımı kestirdim ama varya
arada bir kuaför koltuğundan kalkıyorum
ruhum daraldı resmen...

ruhum daraldı resmen...

röfle için 6 saat kuaförde kaldığımı bilrim bi 6 saat daha kalsam hiç bıkmam sıkılmam
sezeryanda cok acın oldumu isteğe bağlı sezeryanmı mecburimiydi

röfle için 6 saat kuaförde kaldığımı bilrim bi 6 saat daha kalsam hiç bıkmam sıkılmam
sezeryanda cok acın oldumu isteğe bağlı sezeryanmı mecburimiydi

benim mecburiydi .
suyum artmış fazlasıyla...
ama doğumdan çıktım 10,30 da
12 de ayaklandım ilk gün sadece ağrı esici vurdular sonrasınıda ben istemedim zaten
kızım yoğun bakımda kaldı benim onu görmem için ayağa kalkmam gerekirdi
belkide canım acıdı ben bilemedim
soranlara hep derim benim doğum sancım değil yürek sancım oldu...

yinuse naber
okuyamadın mı hala geçmiş
nasıl oldu çocuklar
toparladınız mı kendinizi...

sagolasin canim fikrinipaylastigin icin bende bukonularda cok pimpirikliyim acaba cani sikldimi acaba biri itip kakarmi cok kurcalarim ama artik kendilerini ifade edebilcek yastalar bir sikintilari olsa soylerler benim oglum oynadigi cocuklari sevmedimi o ortamda durmuyo zaten bakalim daha zaman var bitarafa karar vecez artik sizde biraz biraz aklinjiz devlete kaymis gibi hadi hayirlisi bende servise gerek kalmiyck kadar yakin ozel bir yer bulursam oraya vercem bulamassamda karsiya artik baharada gelmek istiyorum tabisii yol uzun oldugu icin hernekadar tirsiyor olsamda yollarda kaybolcam diye aksilik cikmassa o gun icin gidicem ...mucize bebisimiz nehiri ve sizleri gormek paha bicilemez

okadar takma canim eylenmedigi bir yerde durmak istemez zaten durursada aklin kalmasin keyfi yerinde demektir

tam zillosmus bu yaaa sevcancim simdiden sus derdine dusmus acimasinada razi baksana minik kokos seni

babasi bayya otoriter anlasilan sen bir kiz bebis dogurda hayatcim onun kulagini derdirt bende birazcik karsiyimda erkeklerde kupeye o bakimdan sicak yaklasamadim

bana herşey yakışır altıparmakta:)
yinuse senin orada:)

aaa tuh yaaa kacirdim programi oglum esir almisti tvyi cizgi film icin desene bu caddedeki magazalari alt ust etmislerdir

canim doguma yakin baski olmasi normal doguma hazirlaniyo baskisi o gercek sanci olmasi icin on dakikada bir hissetmen lazim o baskiyi sik araliklarla gelen hafif sanci gercek sancidir sancinin duzenli araliklarda olmasi onemli yani oyle degilse sorun yok pank yapma

düzenli aralıklarla değilde hiç geçmedi bugün bu ağrı

senin kualkların delik değil mi? yaa :S

Ohhh iyi günlerde kullan şekerim maşallah diyim güzelliğine güzellik katmışsındır.

evet olabiliyor ara ara. Senin doğumuna da 2 ay var daha ama. Hayır olsun inşallah. benim son 1 ayımda başlamıştı yani böyle.

ruhum daraldı resmen...

bende cuma günü kaş bıyık diye gittim, saçlarımı kesitrdim fön çektirdim :)
tabi o akşam bozuldu :) daha....

yinuse naber
okuyamadın mı hala geçmiş
nasıl oldu çocuklar
toparladınız mı kendinizi...

iidir canim gecmisi okudumda tam yaziyorum ters bi tusa basiyo kizim hoppp yazdiklarim gidiyo tam uc sefer bastan yazmak zornda kaldim kene gibi bana yapisik yaa asla su icmeye bile kalksam hemen aglamaya basliyo hastaliktan sonra iyice sasirdi oglumla ben iyiye dondukde kizimin oksurugu devam ediyo atesi dusdu ama birara sen soylemistin belli limon yap diye gercekten cok faydasini gormustum ozaman yaptigim gunun ertesi kesilmisti simdide ogluma yaptim onun oksurugunude kesti simdi kizima yapiyorum bakalim busefer ne olsun okadar ilac iciriyoz ilaclarin yenemedigini bitkisel seyler yeniyo bu balli limon banami yaradi gercekten etkilimi bilmiyorum valla

sende nehir bebegimiz icin bakim yapmisisin ohhh yarasinnnn nekadar sansli bebek teyzeleri onun icin suslenip suslenip gitcekler gormeye

İnşallah gelirsin, artık görüşelim tanışalım canım yaaa.. kızlarıda arkadaş yaparız bak :) gideriz geliriz

hee sorma :) ilerde estetikte yaptırır mı? acaba diyorum...
cinsiyetleride çözdü cadoloz ablamın oğulları sayesinde. Evdeki oyuncaklara diyorki 3 tane kızım var 1 tane oğlum var(köpek erkekmiş ) kızımın pamuğu, oğlumun pipisi var

ben hiç sancı çekmedim ama ara ara dediğin gibi baskı olmuştu. sanırım yer daraldığı için çıkmaya çalışıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…