yok kız daha neler bu yaşta küpemi takılır:))deldireceğimden değil kız :) bende istemiyorum kendisi lise çağına falan gelsin o zaman isterse deldirir zaten minnacık kulakları var kocaman küpeler takılıyor sevmiyorum.
sende ne alaka kız erkek çocuğa küpe, kocan iyi diyor, ben erkeğe yakıştırırım küpeyi ama çocuklara olmaz yaa..
bir tane erkek çocuk görmüştüm 5-6 yaşlarında kulağı küpeli, çocuk kız gibi hareketlerde bulunuyordu :S herkes böyle olacak değil ama hoşlanmamıştım :S
baharla konuştuk bir saat önce mevlüt 13,30 da başlıyacakmış ama siz 13 de gelin diyor
iyi, dedim giderkende arkamızdan tüfekleri patlatırsın... bizim paleler senin başını beynini ayırır
addaxta hatta şuan:))
günaydınlar hepinize...
kulak deldirme muhabbeti geçmiş galiba
ayfer oğlunun geleceğini bayağı bir düşünüyorsun bakıyorumda:)
bende erkekte çok severim küpeyi...
ben Berra nın kulaklarını 1,5 yaşında deldirmiştim.
şimdi benim cesaretim olsa kendime deldiririm ama tırsıyorum:18:
ben bugün dip boyamı yaptım
malum cumartesi günü Nehir hanıma kendimizi beğendirmemiz
ona güzel görünmemiz lazım...
slm kızlar bende bugün bi gariplik var sancım var gibi sanki nasıl bişeyki bu sancı aksama doktora gidicez yoksa merak ederdim daha cok aşağıya doğru bi baskı var gibi normal doğum yapanlar anlatın bakalım birazcık
oh ne güzel bakımlı olmak benimde sacım röfleliydi hamile kalmayı planlayınca sac rengimde boyattım
ama yavaş yavaş kötü gözükmeye başladı uçlar acık sarı dipler kendi sacım ortalar bi alem oldu
şimdi boyatmak zararlıdır diye boyatmıyorum ama kendimi cok iyi hissederim bakımlı olmak vazgeçilmezim
bakımlı olmayı severim ama çok üşenirim.
cuma günü kaş bıyık için gittim kuaföre
birazda saçlarımı kestirdim ama varya
arada bir kuaför koltuğundan kalkıyorum
ruhum daraldı resmen...
röfle için 6 saat kuaförde kaldığımı bilrim bi 6 saat daha kalsam hiç bıkmam sıkılmam
sezeryanda cok acın oldumu isteğe bağlı sezeryanmı mecburimiydi
canım bizim burada da var vatan anaokulu hem yakın hem uygun ama işte insan hep daha güzelini arıyor..
yinuse bence gönder canım sonuçta hemen karşım demişsin,
bir sorun çıktığında bir koşu gidersin o çaıdan aykın olması önemli..
bu arada vatan anaokulunu inceledim çok güzelmiş,akşama eşimede göstericem bakalım..
yinuse bu arada bahara geliyorsun dimi?
hem nehirimizi görürüz..
hem tanışmış oluruz hemde burgazı gezeriz:))
evet canım yinusenin oğlu 2008li ekim ayıdı galiba..
kız damadın hakkında ne biçim konuşyon sen bakimmm
ayyy öyleyse ardayı hemen vereyim hakkından gelir diyorsun yani:))
ay canım insan kıyamaıyor yaa offf(
o günde gittim gülbahçe anaokuluna..çocuklar nerede diye sordum, koridorlara hiç ses çıkmayınca şaşırdım..
sınıflarındalar gelin gezelim dediler, hemen öğretmen kapıyı açar açmaz çocuklara baktım,
sınıf çocuk dolu hiç bağrış çağrış yok,,sakince oturup oyun oynuyorlar öğretmenleriyle:))
öğretmenlere güvenmek lazım yapacak bişeyimiz yok(
hee yapın yapın gerçekten çok cilveliler
bizde hafta sonu Kızımın saçlarının uçlarından keselim dedik,
dedim kızıma keselim mi saçlarını HAYIIIR dedi.
bende ama saçların sonradan benimkiler gibi olacak böyle böyle savurcan sallıcan dedim. :96: hemen OLUR tamam :))
zilloş işte...
Diyoki benim neden küpem yok. Doktora deldirelim mi kulaklarını, biraz acıyor ama dedim olsun acısın. yaptıralım küpe takcam diyor
kulakta deldirmeye razı yani:))
bende talhaya deldirelim kulağını ilerde küpe isteyceksin deldirmek daha zor olacak diyorum:))
eşimde o kulağını kopararıım onun diyorr:)) çocuğun aklını çelme diyor:)
ama ben çok seviyorum küpeyi ya:)
kız okula gidecek şevval çocuğun biri asılır küpesine..allah korusun
ay nekadar negatifim ya offardanın saçlarını kestirmem asla diyordum,şimdide kestiirim okula başlamadanki çocuğumun saçını çekmesinler diyorum..
bana herşey yakışır altıparmakta:)
yinuse senin orada:)
slm kızlar bende bugün bi gariplik var sancım var gibi sanki nasıl bişeyki bu sancı aksama doktora gidicez yoksa merak ederdim daha cok aşağıya doğru bi baskı var gibi normal doğum yapanlar anlatın bakalım birazcık
sagolasin canim fikrinipaylastigin icin bende bukonularda cok pimpirikliyim acaba cani sikldimi acaba biri itip kakarmi cok kurcalarim ama artik kendilerini ifade edebilcek yastalar bir sikintilari olsa soylerler benim oglum oynadigi cocuklari sevmedimi o ortamda durmuyo zaten bakalim daha zaman var bitarafa karar vecez artik sizde biraz biraz aklinjiz devlete kaymis gibi hadi hayirlisi bende servise gerek kalmiyck kadar yakin ozel bir yer bulursam oraya vercem bulamassamda karsiya artikbaharada gelmek istiyorum tabisii yol uzun oldugu icin hernekadar tirsiyor olsamda yollarda kaybolcam diye aksilik cikmassa o gun icin gidicem ...mucize bebisimiz nehiri ve sizleri gormek paha bicilemez
okadar takma canim eylenmedigi bir yerde durmak istemez zaten durursada aklin kalmasin keyfi yerinde demektir
tam zillosmus bu yaaa sevcancim simdiden sus derdine dusmus acimasinada razi baksana minik kokos seni
babasi bayya otoriter anlasilan sen bir kiz bebis dogurda hayatcim onun kulagini derdirtbende birazcik karsiyimda erkeklerde kupeye o bakimdan sicak yaklasamadim
aaa tuh yaaa kacirdim programi oglum esir almisti tvyi cizgi film icin desene bu caddedeki magazalari alt ust etmislerdir
canim doguma yakin baski olmasi normal doguma hazirlaniyo baskisi o gercek sanci olmasi icin on dakikada bir hissetmen lazim o baskiyi sik araliklarla gelen hafif sanci gercek sancidir sancinin duzenli araliklarda olmasi onemli yani oyle degilse sorun yok pank yapma
günaydınlar hepinize...
kulak deldirme muhabbeti geçmiş galiba
ayfer oğlunun geleceğini bayağı bir düşünüyorsun bakıyorumda:)
bende erkekte çok severim küpeyi...
ben Berra nın kulaklarını 1,5 yaşında deldirmiştim.
şimdi benim cesaretim olsa kendime deldiririm ama tırsıyorum:18:
ben bugün dip boyamı yaptım
malum cumartesi günü Nehir hanıma kendimizi beğendirmemiz
ona güzel görünmemiz lazım...
bakımlı olmayı severim ama çok üşenirim.
cuma günü kaş bıyık için gittim kuaföre
birazda saçlarımı kestirdim ama varya
arada bir kuaför koltuğundan kalkıyorum
ruhum daraldı resmen...
yinuse naber
okuyamadın mı hala geçmiş
nasıl oldu çocuklar
toparladınız mı kendinizi...
sagolasin canim fikrinipaylastigin icin bende bukonularda cok pimpirikliyim acaba cani sikldimi acaba biri itip kakarmi cok kurcalarim ama artik kendilerini ifade edebilcek yastalar bir sikintilari olsa soylerler benim oglum oynadigi cocuklari sevmedimi o ortamda durmuyo zaten bakalim daha zaman var bitarafa karar vecez artik sizde biraz biraz aklinjiz devlete kaymis gibi hadi hayirlisi bende servise gerek kalmiyck kadar yakin ozel bir yer bulursam oraya vercem bulamassamda karsiya artikbaharada gelmek istiyorum tabisii yol uzun oldugu icin hernekadar tirsiyor olsamda yollarda kaybolcam diye aksilik cikmassa o gun icin gidicem ...mucize bebisimiz nehiri ve sizleri gormek paha bicilemez
okadar takma canim eylenmedigi bir yerde durmak istemez zaten durursada aklin kalmasin keyfi yerinde demektir
tam zillosmus bu yaaa sevcancim simdiden sus derdine dusmus acimasinada razi baksana minik kokos seni
babasi bayya otoriter anlasilan sen bir kiz bebis dogurda hayatcim onun kulagini derdirtbende birazcik karsiyimda erkeklerde kupeye o bakimdan sicak yaklasamadim
aaa tuh yaaa kacirdim programi oglum esir almisti tvyi cizgi film icin desene bu caddedeki magazalari alt ust etmislerdir
canim doguma yakin baski olmasi normal doguma hazirlaniyo baskisi o gercek sanci olmasi icin on dakikada bir hissetmen lazim o baskiyi sik araliklarla gelen hafif sanci gercek sancidir sancinin duzenli araliklarda olmasi onemli yani oyle degilse sorun yok pank yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?