sevcancım cumartesi günü hava 14 dereceymiş( çay işini nasıl yapalım??
erteleyelimmi yoksa koruparktamı içelim çayımızı?
bence serin olur sahil boyu.
evet canım bende baktım :) serin olur...
farketmez Ayfercim bendede yapabiliriz kahvaltıyı koruparktada nasıl uyarsa :)
karamuk canım hoş geldin :)
kısmetse cumartesi geliyorsun dimi :)
ben çıktım kızlar işlerim var dışarda öptüm sizi:)
iyiki düzenlemişsin biraz öncekinden bişey anlamamıştım:)))
yok canım ben değişilk olsun diye dedim sen zaten çalışıyorsun hafta sonu müsait olamayabilirsin..
yada evimizde yapalım çıkalım:))
yada mevlütten sonra bir sahil boyu gezinitisi yapabiliriz..hem çayımızıda içeriz olurmu??
hoşbulduk canım
valla gelmeyi düşünüyorum ama özcanberk düşündürüyor beni o kadar kalabalıkda nasıl durur birde ağlarsa falan insanlara da rahatsızlık vermeyelim siz kaçta çıkcaksanız ayferle çünkü gelirsem muhtemelen sizden biri ile gelmem gerekecek çünkü eşim ayberki havuza götürecek 12-13 arası nasıl olcak bilmiyorum vallahi canım :26::26::26::26:
yok canım müsaitlikle alakası yok artık birbirimizin dağınıklığını görmezden geliriz :) artık kanki olduk biz :)
sen bilirsin nasıl olursa ben uyarım. ama Şevval simit falan yemiyor yani yer ama kahvaltılık yerse doymuyormuş gibime geliyor benim ben ona mecburen yumurta pişiricem
yada dediğin gibi sonrasında bir tur atarız :) öyle geliriz bursaya.
bir şey olmaz kızz çocuklar birazda mevlüt görsün :) hep düğünmü görecekler...
canım zaten beraber gideriz arkadaşım, Ayfer sağolsun arabasıyla götürcek, beraber oluruz seni bırakacak değilizya :)
cuma günü konuşuruz son kez kararlaştırırız :)
sağolasınız canalrım benim ama konuşuruz yine cuma günüpeki siz kaç gibi çıkmayı düşüyorsunuz
baharcım hayırlısıyla atlatırsın inşallah mevlüdünü
ne dağıtmayı düşünüyorsun banada fikir olsun ben mevlütte bebek şekeri dağıtmam diye düşünmüştüm gelen misafirlere dağıtırız diyordum mevlütte havlu falan diye düşünüyorum
bu arada ikram olarak neler yaptınız mevlütlerinizde
ev mevlüdümde cantık ayran tulumba tatlısı ikram etmiştik biz
baharcım hayırlısıyla atlatırsın inşallah mevlüdünü
ne dağıtmayı düşünüyorsun banada fikir olsun ben mevlütte bebek şekeri dağıtmam diye düşünmüştüm gelen misafirlere dağıtırız diyordum mevlütte havlu falan diye düşünüyorum
bu arada ikram olarak neler yaptınız mevlütlerinizde
ev mevlüdümde cantık ayran tulumba tatlısı ikram etmiştik biz
kızlar kızlar yüreğim sızlar nasılsınız buluşma mı var?
bende sizle olmak isterdim...
bu arada sosyal paylaşm sitesinde eklimisiniz siz birbirnizde beni de ekleyiverin gari
gelmiceksin sanırım mevlüte gelseydin görürdün ikramlıkları :)
neyse ben bebek mevlütümde, bebek şekeri+büyüklere yemeni küçüklere mendil dağıttık ikramlıkta poğaça ve meyve suyu dapıttık 150 kişi vardı mevlütümde
adın ne özelden yazsana.
bahar arkadaşımızın bebek mevlütü var oraya gidiyoruz sen çalışıyorsun dimi cumartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?