iyi akşamlar. kızlar size...
aaa bende bu hafta yaptırmak istiyorum..hatta yarın istiyorum annemler gitmeden yaptırmam lazım ardayı bırakıcam..ben bugün dip boyamı yaptım
malum cumartesi günü Nehir hanıma kendimizi beğendirmemiz
ona güzel görünmemiz lazım...
doğumun yaklaşmış onun habercisi panik yapacak bir durum yok sadece aşağı doğru iniyor artık ve oyüzdende aşağı basınç yapıyor..slm kızlar bende bugün bi gariplik var sancım var gibi sanki nasıl bişeyki bu sancı aksama doktora gidicez yoksa merak ederdim daha cok aşağıya doğru bi baskı var gibi normal doğum yapanlar anlatın bakalım birazcık
canım benim sensemax düzleştiricim..alırken tereddüt etmiştim markası bakımından ama çokkk memnunum hemde fiyatıda çok uygundu..kızlar bende saç düzleştirici almak isitorum komşumda babylis var çok süper 10 kademeli saçları dümdüz yapıyor ve elektriklenmiyor. ondan alıcam. inşallah ucuzdur....
allah bozmasın işleriniz artsın inşallah:))biz gördük canım o işi
iyi fiyat vermiş canım.ben geçen sene 200dü 100e yaptırdım sevgi hanım beni hiç kıramıyor..semiha saçını ne kadara yaptırdın?
benim kuaför cuma günü röfleyi 80 e yaparım sana dedi arkadaşımya :)
aslında çok değil ama röflenin bakımı zorsaç düzleştirici alırsam düzleştirirm her banyodan sonra :S ama işte ben düzleştirdikçe adam :S anladın sen :S
can dayanmaz yani...amaan neler diyorum..
sence de iyimi bu fiyat birde saçm çok koyu benim öncesinde açacak uğraşacak yani.
yakışır sana yüzün beyaz dedi ama güvenemiyorumyakışırmı sizcede,
sarı saçta hevesim var ama işte ya güzel olmazsam
bir saç düzleştiriceye 250 vermem,,belkide kapalı olduğum için böyle düşünüyor olabilirim..saç düzleştiricler sacı cok yıpratıyor en iyisi babyliss
bende babyliss kullanıyorum 250 liraya almıştım ben 2yıl önce masasıyla birlkde cok memnunum saçıl elektriklendirmiyor buharlı içine su koyupda yapıyrsun ütü gibi ama cok memnunum daha önce braun kullanıyordum hiç memnun değildim benim gibi her banyodan sonra düzleştirenler için cok ideal yıpratıcı değil
benimkinin modeliBabyliss
ST95E Pro230
röfle yakışır canım beyaz tenlisin sen..bence yaptır..çok pahalı almışsın ama kaliteliymiş. iyi günlerde kullan...
benim komşumdaki küçük öyle masalı falan değil. ama çok güzle yapıyor oda babylis.
İsterim aslında :S bir düşüneyim vazgeçmessem :) çünkü yıllardır düşünüyorum biri bence yakışmaz diyor vazgeçiyorum :)
komple canım. ama arkadaşım benim :) kulağıma söyledi bu fiyatı. Güvenilir olduğunu söyleyebilirim yani ben kesim kaş-bıyık ağdasından memnunum hijyenikte. Başaranda dükkanı.
meraklı hatunlar siziiayyy evet çok gizli Ebru, bari facein varsa oradan ekle. Sen bizi hiç merak etmiyorsun anladım ama biz snei ediyoruz
canım heryerde pahalı aslında gülbahçede bile 400 yapan kuaför var hiramı hüramı neydi ismi..niye yakışmasın yakışır esmerler bile yaptırıyor beyaz tenliysen yaptır gitsin benimde aksın boyam röfle yaptırıcam
seviyorum röfleyi kendi sacımın üzerine yaptırıyorum ben
başaranda olduğu için ve arkadasın olduğundan güzel fiyat vermiş sana özlücede hersey pahalı
facebokum yok maalesef eşimde bende kullanmıyoruz bi ara yüzümü gizler koyarım sonucda misafirlerde okuyor konuyu
aaa bende bu hafta yaptırmak istiyorum..hatta yarın istiyorum annemler gitmeden yaptırmam lazım ardayı bırakıcam..
doğumun yaklaşmış onun habercisi panik yapacak bir durum yok sadece aşağı doğru iniyor artık ve oyüzdende aşağı basınç yapıyor..
idrarında kesiklik oluyormu??
canım benim sensemax düzleştiricim..alırken tereddüt etmiştim markası bakımından ama çokkk memnunum hemde fiyatıda çok uygundu..
allah bozmasın işleriniz artsın inşallah:))
iyi fiyat vermiş canım.ben geçen sene 200dü 100e yaptırdım sevgi hanım beni hiç kıramıyor..
direk indirimi kapıyorum oraya gidince..ama bu sene zam gelmiştir 300 olduysa bana 150ye yapar:)
bu haftada şiire gitmek istiyorum annem gitmeden bakalım kısmet..
bir saç düzleştiriceye 250 vermem,,belkide kapalı olduğum için böyle düşünüyor olabilirim..
röfle yakışır canım beyaz tenlisin sen..bence yaptır..
meraklı hatunlar sizii
canım heryerde pahalı aslında gülbahçede bile 400 yapan kuaför var hiramı hüramı neydi ismi..
heykeldede 300 400 den aşağı yapan yok..tek özlüce değil yani..
yüzün olmazsa koyma canım..
ay bende pek bir rahatım burada boy boy resimlerimi koydum:))
günaydın canım :)))
nasıldı akşam toplantı, var mı? şikayet yada tebrik :))
düşünüyorum yaa bakalım heveslendim bi buraya yazdıktan sonra. sende gidicen he yaptır canım yaptır :) Annenler gitmeden :)
Nerden almıştın düzleştiricini, evet senin saçlarınında maşallı var :) ıslakken yapabiliyormusun. bana şöyle 10 dakikada işimi görecek bir şey lazım.
dün Arda aradı ya beni önce bir ses yoktu :) anladım Arda olduğunu.
Ardaaaaa dedim.
Arda : efendiiiiim.
Ben, neden aradın beni,
Arda, Ses yok.
Ben annen nerde.
Arda, gok.... :)
Ben, iyi hadi öptüm seni kapat telefonu dedim.
Arda, :) PİKİİİİtatlişkom ya...
Koparırım bi yerlerini senin dedim
günaydınlarr..
benim koca benim kimliğimi kendi kimliğini kaybetmişş
bugün çıkarmaya gidicez..
ev içinde krediyi ben çekicem 3.000 maaş alıyor gözküyorumn:))ama yalan tabi:))
o yüzden banka bana verir eşimede veriyor ama onun 3te 1ini:)
90 milyarımız kaldı eve..anam öde öde bitmez..
şikayet vardı notları çok düşmüş ara karnei berbat yani 3müz var 2 tane 4 var ama hiç hevesi yok okumaya ne yapıcaz bilmiyorum(
dün çok gergindim eve gelirken takhaya kızgındım neyse tam trafikteyim sigara içeyim dedim..normalde arabada içmem..
arabaının çakmağındna yaktım,çakmağı yerine taktım ardada arka koltuktan eline bir aldıııofff yavrım ne ağladı katıldı arabada elim yandı diye (ey nekadar küfür ettim kendime bir zevkim için çocuk elini yaktıu (susturamadım..eve gelir gelmez soğuk suya soktum elini yavrum öyle eli bardakta uyudu sonra yanık kreminden sürdüm gece kalkıp kalkıp ağladı elim acıyor diye
sabah kalkar kalkmaz elim acımıyor anne diye sevindi yavrum(
arda dün 3 kişiyi aramış:) 1 de senn yapıyor arada son aramalara basıyor kim çıkarsa bahtına:)
canım bimden almıştım ben, aktüel indirimi oluyor ya bimin, bilseydim sanada derdim..gerçi baya oldu alalı ama..
aaa şu erkek milleti de ne sarsık benimkide sürekli ehliyetini kaybeder...
Hayırlısı olsun canım... Bu durumda ev senin üzerine olacak :)
evet canım öyle olacak:)))
neyse ben vesikalık resim çektiriyim oradanda muhtara gidicem..
görüşürüz canım..
Yine her zamanki gibi sohbetinize doyum olmamış ama hepsini okuyamadım.Bugünlerde baya bir yoğunum kızlar.Dün akşam misafirim vardı hazır gelmişken mevlütte dağıtılacakları hediye paketi yaptırdım hep bir elden bitti.Yeni gelen arkadaşımız hoş gelmiş ve geçmiş olsun bu aradaSemihacığım Nehir sizi her halinizle beğenir ama yinede ince düşündüğün için teşekkürler Güle güle kullan saçını Hayatcığım geçmiş olsun kimlik kaybetmek kötüdür ya inşallah bulursunuz yenisini çıkartmadan Sevcancığım sen napıyosun canım Haksever gelmezsen olacakları düşün artık Gelirsin inşallah.Bu arada dün hocayla konuştum canım teşekkürler sağol Bebekciğimlede konuştum dün kısmetse gelicek oda mevluda
Bu arada sizlerden bir ricam var görüştüğümüzde bahar diye ağzınızdan kaçırmayınAyrıca internetten tanıştığımızıda söylemeyelim yanlış anlarlar.Ben iş ortamından tanıştım aranızdan iki kişiyle ordanda gün yaptık arkadaş çevremiz böyle oldu derim.Çünkü cahil insan çok onlara laf anlatamam:18:Bunuda söyleyim önceden haberiniz olsun dedim.
baharcım günaydın nasılsın? :)
Günaydın canım iyiyim teşekkürler sen nasılsınKızım uyuyorken bakayım bir dedim özlemişim sizleri topiği Bu arada bugün kırkımız çıkıyor taş toplattım dün eşime İnternetten okudum nasıl çıkar diye 40 taş toplanıcakmış vs Yani en iyisi duayla banyosunu yaptırmak ama adet yerini bulsun misali
ayy bende hep işten falan diyorum sizler için :)) evet anlamıyorlar çünkü
Canım Allahtan mani çıkmazsa sendeyiz :) inşallah çok heycanlıyım Nehir hanımı görücez. Nasıl bişey acaba Süprizin alası ya insan çok merak ediyor
Öyle canım haklısın internet denildiğinde akıllarına fesatlık geliyor hemen herhalde ondandırİnşallah canım beklerim.Heyecanlanın bakalım kolay değil teyze olmak
bizdede öyle olur... 40 taşa okunur üflneri hayırlı evlat olsun diye :)
banyo suyunun içinede altın yüzük ve gül yaprakları atılır. Altın gibi kıymetli olsun, gül gibi güzel koksun diye
Bizede öyle yapmışlar.Dün gelen misafirlerde kevgir süzgecin içine kaşık çatal yüzük koy suyu bunların üzerinden 40 defa dök dedi.Bende taşlı olandan yapıcam kısmetse.Birde taşların arasına bir altın atılırmış kısmetli olsun diyeTürlü türlü adetler işte maksat yerini bulsun Kayınbabamda gülüyor onlar anlattıkça neymiş hurafeymiş farz gibi görmeyin diyor.Bende farz gibi zaten görülmez adet böyle gelmiş böyle gidiyor dedik Gül yaprağıda bulmak zor olur belki eşime söylemem lazım gelirken bahçelerden bulsun
bu arada Candan abla, Nehirin bebek şekerini bana verdi biliyormusun
bende yatak odamda tuvalet aynasına koydum, tepeye bozulmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?