Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
ben bugün dip boyamı yaptım
malum cumartesi günü Nehir hanıma kendimizi beğendirmemiz
ona güzel görünmemiz lazım...
aaa bende bu hafta yaptırmak istiyorum..hatta yarın istiyorum annemler gitmeden yaptırmam lazım ardayı bırakıcam..
doğumun yaklaşmış onun habercisi panik yapacak bir durum yok sadece aşağı doğru iniyor artık ve oyüzdende aşağı basınç yapıyor..
idrarında kesiklik oluyormu??
kızlar bende saç düzleştirici almak isitorum komşumda babylis var çok süper 10 kademeli saçları dümdüz yapıyor ve elektriklenmiyor. ondan alıcam. inşallah ucuzdur....
canım benim sensemax düzleştiricim..alırken tereddüt etmiştim markası bakımından ama çokkk memnunum hemde fiyatıda çok uygundu..
biz gördük canım o işi
allah bozmasın işleriniz artsın inşallah:))
iyi fiyat vermiş canım.ben geçen sene 200dü 100e yaptırdım sevgi hanım beni hiç kıramıyor..
direk indirimi kapıyorum oraya gidince..ama bu sene zam gelmiştir 300 olduysa bana 150ye yapar:)
bu haftada şiire gitmek istiyorum annem gitmeden bakalım kısmet..
bir saç düzleştiriceye 250 vermem,,belkide kapalı olduğum için böyle düşünüyor olabilirim..
röfle yakışır canım beyaz tenlisin sen..bence yaptır..
ayyy evet çok gizli Ebru, bari facein varsa oradan ekle. Sen bizi hiç merak etmiyorsun anladım ama biz snei ediyoruz
meraklı hatunlar sizii
canım heryerde pahalı aslında gülbahçede bile 400 yapan kuaför var hiramı hüramı neydi ismi..
heykeldede 300 400 den aşağı yapan yok..tek özlüce değil yani..
facebokum yok maalesef eşimde bende kullanmıyoruz bi ara yüzümü gizler koyarım sonucda misafirlerde okuyor konuyu

yüzün olmazsa koyma canım..
ay bende pek bir rahatım burada boy boy resimlerimi koydum:))

günaydınlarr..
benim koca benim kimliğimi kendi kimliğini kaybetmişş
bugün çıkarmaya gidicez..
ev içinde krediyi ben çekicem 3.000 maaş alıyor gözküyorumn:))ama yalan tabi:))
o yüzden banka bana verir eşimede veriyor ama onun 3te 1ini:)
90 milyarımız kaldı eve..anam öde öde bitmez..

günaydın canım :)))

nasıldı akşam toplantı, var mı? şikayet yada tebrik :))

düşünüyorum yaa bakalım heveslendim bi buraya yazdıktan sonra. sende gidicen he yaptır canım yaptır :) Annenler gitmeden :)

Nerden almıştın düzleştiricini, evet senin saçlarınında maşallı var :) ıslakken yapabiliyormusun. bana şöyle 10 dakikada işimi görecek bir şey lazım.

dün Arda aradı ya beni önce bir ses yoktu :) anladım Arda olduğunu.

Ardaaaaa dedim.

Arda : efendiiiiim.

Ben, neden aradın beni,

Arda, Ses yok.

Ben annen nerde.

Arda, gok.... :)

Ben, iyi hadi öptüm seni kapat telefonu dedim.

Arda, :) PİKİİİİ tatlişkom ya...

Koparırım bi yerlerini senin dedim

şikayet vardı notları çok düşmüş ara karnei berbat yani 3müz var 2 tane 4 var ama hiç hevesi yok okumaya ne yapıcaz bilmiyorum(
dün çok gergindim eve gelirken takhaya kızgındım neyse tam trafikteyim sigara içeyim dedim..normalde arabada içmem..
arabaının çakmağındna yaktım,çakmağı yerine taktım ardada arka koltuktan eline bir aldıııofff yavrım ne ağladı katıldı arabada elim yandı diye(ey nekadar küfür ettim kendime bir zevkim için çocuk elini yaktıu(susturamadım..eve gelir gelmez soğuk suya soktum elini yavrum öyle eli bardakta uyudu sonra yanık kreminden sürdüm gece kalkıp kalkıp ağladı elim acıyor diye
sabah kalkar kalkmaz elim acımıyor anne diye sevindi yavrum(
arda dün 3 kişiyi aramış:) 1 de senn yapıyor arada son aramalara basıyor kim çıkarsa bahtına:)
canım bimden almıştım ben, aktüel indirimi oluyor ya bimin, bilseydim sanada derdim..gerçi baya oldu alalı ama..

aaa şu erkek milleti de ne sarsık benimkide sürekli ehliyetini kaybeder...

Hayırlısı olsun canım... Bu durumda ev senin üzerine olacak :)

ayy kıyamam Ardama yaa...
kız arabada bari içme kıç kadar araba, bak eli yandı diye ne kadar üzülmüşsün vijdan azabı çekmişsin...
Ciğerleri emin ol elinden daha çok yanıyor. yapma. Evde içtiğinde bile o çocuk etkileniyor... Ayfer acilen sigarayı bırakmanı istiyorum Geçmiş olsun paşama,

Talhaya gelince şimdi tam dersleri salam zamanı değilmi bu yıl böyle geçsin umarım toparlar

Yine her zamanki gibi sohbetinize doyum olmamış ama hepsini okuyamadım.Bugünlerde baya bir yoğunum kızlar.Dün akşam misafirim vardı hazır gelmişken mevlütte dağıtılacakları hediye paketi yaptırdım hep bir elden bitti.Yeni gelen arkadaşımız hoş gelmiş ve geçmiş olsun bu aradaSemihacığım Nehir sizi her halinizle beğenir ama yinede ince düşündüğün için teşekkürlerGüle güle kullan saçınıHayatcığım geçmiş olsun kimlik kaybetmek kötüdür ya inşallah bulursunuz yenisini çıkartmadanSevcancığım sen napıyosun canımHaksever gelmezsen olacakları düşün artıkGelirsin inşallah.Bu arada dün hocayla konuştum canım teşekkürler sağolBebekciğimlede konuştum dün kısmetse gelicek oda mevluda
Bu arada sizlerden bir ricam var görüştüğümüzde bahar diye ağzınızdan kaçırmayınAyrıca internetten tanıştığımızıda söylemeyelim yanlış anlarlar.Ben iş ortamından tanıştım aranızdan iki kişiyle ordanda gün yaptık arkadaş çevremiz böyle oldu derim.Çünkü cahil insan çok onlara laf anlatamam:18:Bunuda söyleyim önceden haberiniz olsun dedim.

ayy bende hep işten falan diyorum sizler için :)) evet anlamıyorlar çünkü

Canım Allahtan mani çıkmazsa sendeyiz :) inşallah çok heycanlıyım Nehir hanımı görücez. Nasıl bişey acaba Süprizin alası ya insan çok merak ediyor

baharcım günaydın nasılsın? :)

Günaydın canım iyiyim teşekkürler sen nasılsınKızım uyuyorken bakayım bir dedim özlemişim sizleri topiğiBu arada bugün kırkımız çıkıyor taş toplattım dün eşimeİnternetten okudum nasıl çıkar diye 40 taş toplanıcakmış vsYani en iyisi duayla banyosunu yaptırmak ama adet yerini bulsun misali

bizdede öyle olur... 40 taşa okunur üflneri hayırlı evlat olsun diye :)

banyo suyunun içinede altın yüzük ve gül yaprakları atılır. Altın gibi kıymetli olsun, gül gibi güzel koksun diye

Öyle canım haklısın internet denildiğinde akıllarına fesatlık geliyor hemen herhalde ondandırİnşallah canım beklerim.Heyecanlanın bakalım kolay değil teyze olmak

Öyle canım haklısın internet denildiğinde akıllarına fesatlık geliyor hemen herhalde ondandırİnşallah canım beklerim.Heyecanlanın bakalım kolay değil teyze olmak

bu arada Candan abla, Nehirin bebek şekerini bana verdi biliyormusun

bende yatak odamda tuvalet aynasına koydum, tepeye bozulmasın diye

bizdede öyle olur... 40 taşa okunur üflneri hayırlı evlat olsun diye :)

banyo suyunun içinede altın yüzük ve gül yaprakları atılır. Altın gibi kıymetli olsun, gül gibi güzel koksun diye

Bizede öyle yapmışlar.Dün gelen misafirlerde kevgir süzgecin içine kaşık çatal yüzük koy suyu bunların üzerinden 40 defa dök dedi.Bende taşlı olandan yapıcam kısmetse.Birde taşların arasına bir altın atılırmış kısmetli olsun diye Türlü türlü adetler işte maksat yerini bulsunKayınbabamda gülüyor onlar anlattıkça neymiş hurafeymiş farz gibi görmeyin diyor.Bende farz gibi zaten görülmez adet böyle gelmiş böyle gidiyor dedikGül yaprağıda bulmak zor olur belki eşime söylemem lazım gelirken bahçelerden bulsun

çatal kaşık nedenmiş onu anlamaıdm evet sen taşlıyı yaptır ben hatta hala saklarım kızımın taşlarını :))

Yaprak konusundada siz bulamassanız biz ölelim şekerim :)

bu arada Candan abla, Nehirin bebek şekerini bana verdi biliyormusun

bende yatak odamda tuvalet aynasına koydum, tepeye bozulmasın diye

Aaaa ciddimi çok şaşırdımHastaneye geldiğindemi verdi ben zaten verecektim sizede neyse bende o zaman sana vereceğimi Candan ablaya veririmYani yakına koyarsan tekerleklerinden başlar kaybolmayaBeğendinmi kızımın şekerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…