Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
çatal kaşık nedenmiş onu anlamaıdm evet sen taşlıyı yaptır ben hatta hala saklarım kızımın taşlarını :))

Yaprak konusundada siz bulamassanız biz ölelim şekerim :)

Bilmem bende anlamadım aşçı olsun diye herhaldeYani değilmi ama güller açmıştırda bazen bulmak zor oluyor.Eşim bu işte olduğu halde bazen zorlanıyorlar çünkü mevsimi olmuyor yada verimsiz oluyor bitki vs vs.Ama hatırlattığın iyi oldu canım sağol ben sorarım eşime varsa getirir.

Mevlutta kıyafetim boydan elbise olacak kapalı olarak.Acaba saçımı açsammı yoksa kapatsammı diyorum:44:Saçıma fön çektirsem bozulmazmı öğlene kadar koşturmakla geçiricem çünkü saçımda dalgalı bozulur gibime geliyor en iyisi kapatsammı:44:

evet öyle yaparsın, ona verirsin benimkini,

:) hastanedeyken, özellikle Getirmiş göreyim diye. sağolsun bana verdi sonra :)
çok cici evet şuanda tekerleri tam. :) Çok beğendim.

Şevval baktı baktı anlamadı tututrmadıda benim olsun diye yoksa hemen kırardı zilli bende hemen kaldırdım :)

maşa yaptrısana hem bozulmaz, hemde başına namaz örtüsü takınca güzel durur :)

makyajda yaparsın,

bende hep koşturmuştum misafirler gelince cup yatağa :)

İnce düşünmüş sağolsun.Dün aradı beni cumartesi günü çok yoğun olabilirmiş bir kaç yere davetliymiş hepsine az az uğramaya çalışırım olmazsa mevlutten sonra gelirim dedi.Ama yinede belli değil gelebilirde bilmiyorum

maşa yaptrısana hem bozulmaz, hemde başına namaz örtüsü takınca güzel durur :)

makyajda yaparsın,

bende hep koşturmuştum misafirler gelince cup yatağa :)

Sağol canım teşekkür ederim hatıra olarak kalır yaptıralım dedik.Biraz büyüyünce anlar ama o zamanda kıyamaz herhalde bozmayaMaşamı bilmem benim saçımda dalgalı saç şekillendirici sürsem maşayla olmuş gibi olur herhaldeMakyaj yapıcam zatenOnsuz olmazSendemi gecelik giymiştin o gün ben normal kıyafet giyeceğim.Nerde otururum bilmiyorum heryerde görebilirsin beni o gün

hadi yaa inşallah gelebilir....
oda çok yoğun hatun :)

ararım bende bugünlerde...

ben saten gecelik giydim canım :) 25 günlüktük biz, daha erken yapacaktım ama hastanede yatınca şevval yapamadım.

kıyamam yaa... sen oturursun biz koştururz az da ablan annen olmayınca zor :S kıyamam sana. hiç gelemedik bizde yardıma yakın olsaydık akşamdan akşama gelirdim vallahi :S

hadi yaa inşallah gelebilir....
oda çok yoğun hatun :)

ararım bende bugünlerde...
inşallah gelirse sevinirimEvet oldukça yoğun

Hımm sizin kırkınız çıkmamış normaldir ama ben şimdi gecelik giymek tuafıma gitti ne bilimÇokta erken yapmak iyi değil bebek daha küçücük kırkından sonra yapmak daha iyi bence ,sağlık olsun yapmışsın kurtuldun sen ne güzelDarısıda bana
Canım düşünmen yeter çalışıyorsun kızın var kolaymı ev işi vs .Düşünmen yeter Allah razı olsun.
Bebekciğim sabahtan ben gelirim dedi.Semiha bende erken gelirim dedi sağolsunlar.Zaten ev temizliğini her gün yapıyorum.Dağıtılacak şeyleri eşimle ikimiz poşetlicez cumadan.Yapacak fazla bir şey kalmıyor ortalığı toplarım o kadar ama Nehir hanımdan fırsat kalırsa bazen hiç durmuyor.İnşallah o gün durur:18:

ben dogumdan gunler sonra yapılan mevlutte saten gecelık gıymeyı komık buluyorum :)
ben penye alt ust pıjema gıbı bısey gıymıstım sabahlıklı beyaz boyle sık ama asla desenlı cıceklı boceklı degıldı
ha bır daha bebegım olursa gene saten pıjema gıymem yatak yapılıyor
yatakta oturuyordum ben kenarda sonra ben bı ara uyumusum :)
uyandıgımda mevludun en ateslı yerınde yatak odasında tanımadıgım bır dunya kadın avrdı :) ne acemlık dımı
ben acıgım sacımda fon vardı
sacımda beyaz fıyonk vardı

vallahi bizde erken gelmek isterdik, Ayferle de görüştük hatta, ama çocuklarla erken gelip iş yapabileceğimizi hiç sanmıyorum daha çok köstek oluruz dedik
Sağolsun kızlar düşünceliler, Sende öyle olduğun için :) İnşallah atlatıcaksın canım. kırkıydı 3 ayıydı derken bir bakmışsın yaşına girmiş :)
Allah sağlıklı sıhhatli olarak göstersin inşallah...

tamam canım hadi kolay gelsin.
öpüyorum sizi. :)
ayy canım daha çıkmadım:)) çıkıyorum dedim ama baktım ev kalk gidelim diyor:)))
hemen toparladım birazdan çıakrım artık..
Ayfer Gülbahçe ana okulu snei arıcak
şimdi benden aldılar numaranı.
aradılar canım..bende nasip ama hala ben isityorum dedim..eee ozaman kayıt yaptırın dedi,25 milyon indirim için şimdi yaptırmasakta olur dedim
tamam canım anlaşılmıştır..sen merak etme..
ay bende herkeze internetten diyorum:)) eşimde annemlere gidince hep söyler bütün gün kk da der durur:))
amcamın kızı geldi annneme, ya beni çok özlemiş arada çık gel görüşemiyoruz dedii..
eşimde abla sen kadınlar kulubüne üye ol bence bol bol görüşürsünüz ayfer her gün orda dediii
aaa o neymiş dedi ablamda..annem ordan çıktı abim diğer taraftan:) ayfere arkadaş yetmiyor birde kkdan arkadaş bulmuş dediler :))) sevcan diye bir arkadaş daha var benim,, annem hangi sevcan bu diyor..eşimde kk daki sevcan diyor:))
Öyle canım haklısın internet denildiğinde akıllarına fesatlık geliyor hemen herhalde ondandırİnşallah canım beklerim.Heyecanlanın bakalım kolay değil teyze olmak
teyzeler giyinelim süslenelim gösterelim kendimiziii nehire:))
bu arada Candan abla, Nehirin bebek şekerini bana verdi biliyormusun

bende yatak odamda tuvalet aynasına koydum, tepeye bozulmasın diye
oo sevcancım torpillsin balımmm:13:
canım bizde taş toplamıştık ama annemde bir tane metal parayı kaynatıp o suyun içine atmıştı..
iyi okullarda okusun bol bol para kazansınn diye herlade:)
sakın kapalı olma ve kuaföre kesinlikle git saçınada kırmızı kurdele tak şöyle abartılı olsun yada pembe kurdele tak..
bende sabahlık her ikisindede giymedim ama üçüncüde giyecemm
yatağında otur canım lohusa anne yatak odasına yakışır kanımca:))

inşallah durur canım o gün saat 12 gibi banyosunu yaptır doyur karnını bence uyur banyodan sonra..
biz dua edelimde bizim veletler ses yapmasın gerçi benimki ğineci teyze bu deyince hemen susuyor:)her gittiğimiz yerde iğneci teyze buluyorum oğlumaa:))

ya yazmayım dedim ama yazıcam fikir alıcam sizden..
bizim mevütte bazı hediyelere ismini yazmış benim arkadaşlar tuhaf gelmişti baştan..
ama sonra mantıklı geldi yoksa hediyenin bir anlamı olmazdı..
şimdi ben nehirciğime çok güzel cici kıyafet ayakkabı almak istiyorum ama karışacakkk
bende ismimi yazsam ayıp olurmu..kızlar fikir verin ya:)

iyi demişsin okula sanırsın arada bir sürü fark var. yarım gün açarsanız gönderirim kızımı dedim açmıcaz dedi :))

aaa deme kız ben annemlere demedim netten diye aman bi ton laf şimdi :)) çekemem kimseyi... eşinde dertli anlaşılan Ayfer. aman ne demiş öyle kuzenine kaıdnda şok olmuştur

bana gelenlerede yazmıştılar :) bence gayet mantıklı.

kimin ne getirdiğini bilir baharcım :)

bence ısım yazılabılır sorun yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…