çatal kaşık nedenmiş onu anlamaıdm evet sen taşlıyı yaptır ben hatta hala saklarım kızımın taşlarını :))
Yaprak konusundada siz bulamassanız biz ölelim şekerim :)
Aaaa ciddimi çok şaşırdımHastaneye geldiğindemi verdi ben zaten verecektim sizede neyse bende o zaman sana vereceğimi Candan ablaya veririm Yani yakına koyarsan tekerleklerinden başlar kaybolmaya Beğendinmi kızımın şekerini
Mevlutta kıyafetim boydan elbise olacak kapalı olarak.Acaba saçımı açsammı yoksa kapatsammı diyorum:44:Saçıma fön çektirsem bozulmazmı öğlene kadar koşturmakla geçiricem çünkü saçımda dalgalı bozulur gibime geliyor en iyisi kapatsammı:44:
evet öyle yaparsın, ona verirsin benimkini,
:) hastanedeyken, özellikle Getirmiş göreyim diye. sağolsun bana verdi sonra :)
çok cici evet şuanda tekerleri tam. :) Çok beğendim.
Şevval baktı baktı anlamadı tututrmadıda benim olsun diye yoksa hemen kırardı zilli bende hemen kaldırdım :)
evet öyle yaparsın, ona verirsin benimkini,
:) hastanedeyken, özellikle Getirmiş göreyim diye. sağolsun bana verdi sonra :)
çok cici evet şuanda tekerleri tam. :) Çok beğendim.
Şevval baktı baktı anlamadı tututrmadıda benim olsun diye yoksa hemen kırardı zilli bende hemen kaldırdım :)
maşa yaptrısana hem bozulmaz, hemde başına namaz örtüsü takınca güzel durur :)
makyajda yaparsın,
bende hep koşturmuştum misafirler gelince cup yatağa :)
İnce düşünmüş sağolsun.Dün aradı beni cumartesi günü çok yoğun olabilirmiş bir kaç yere davetliymiş hepsine az az uğramaya çalışırım olmazsa mevlutten sonra gelirim dedi.Ama yinede belli değil gelebilirde bilmiyorum
Sağol canım teşekkür ederim hatıra olarak kalır yaptıralım dedik.Biraz büyüyünce anlar ama o zamanda kıyamaz herhalde bozmayaMaşamı bilmem benim saçımda dalgalı saç şekillendirici sürsem maşayla olmuş gibi olur herhalde Makyaj yapıcam zaten Onsuz olmaz Sendemi gecelik giymiştin o gün ben normal kıyafet giyeceğim.Nerde otururum bilmiyorum heryerde görebilirsin beni o gün
inşallah gelirse sevinirimhadi yaa inşallah gelebilir....
oda çok yoğun hatun :)
ararım bende bugünlerde...
ben saten gecelik giydim canım :) 25 günlüktük biz, daha erken yapacaktım ama hastanede yatınca şevval yapamadım.
kıyamam yaa... sen oturursun biz koştururz az daablan annen olmayınca zor :S kıyamam sana. hiç gelemedik bizde yardıma yakın olsaydık akşamdan akşama gelirdim vallahi :S
inşallah gelirse sevinirimEvet oldukça yoğun
Hımm sizin kırkınız çıkmamış normaldir ama ben şimdi gecelik giymek tuafıma gitti ne bilimÇokta erken yapmak iyi değil bebek daha küçücük kırkından sonra yapmak daha iyi bence ,sağlık olsun yapmışsın kurtuldun sen ne güzel Darısıda bana
Canım düşünmen yeter çalışıyorsun kızın var kolaymı ev işi vs .Düşünmen yeter Allah razı olsun.
Bebekciğim sabahtan ben gelirim dedi.Semiha bende erken gelirim dedi sağolsunlar.Zaten ev temizliğini her gün yapıyorum.Dağıtılacak şeyleri eşimle ikimiz poşetlicez cumadan.Yapacak fazla bir şey kalmıyor ortalığı toplarım o kadar ama Nehir hanımdan fırsat kalırsa bazen hiç durmuyor.İnşallah o gün durur :18:
ayy canım daha çıkmadım:)) çıkıyorum dedim ama baktım ev kalk gidelim diyor:)))tamam canım hadi kolay gelsin.
öpüyorum sizi. :)
aradılar canım..bende nasip ama hala ben isityorum dedim..eee ozaman kayıt yaptırın dedi,25 milyon indirim için şimdi yaptırmasakta olur dedimAyfer Gülbahçe ana okulu snei arıcak
şimdi benden aldılar numaranı.
tamam canım anlaşılmıştır..sen merak etme..Yine her zamanki gibi sohbetinize doyum olmamış ama hepsini okuyamadım.Bugünlerde baya bir yoğunum kızlar.Dün akşam misafirim vardı hazır gelmişken mevlütte dağıtılacakları hediye paketi yaptırdım hep bir elden bitti.Yeni gelen arkadaşımız hoş gelmiş ve geçmiş olsun bu aradaSemihacığım Nehir sizi her halinizle beğenir ama yinede ince düşündüğün için teşekkürler Güle güle kullan saçını Hayatcığım geçmiş olsun kimlik kaybetmek kötüdür ya inşallah bulursunuz yenisini çıkartmadan Sevcancığım sen napıyosun canım Haksever gelmezsen olacakları düşün artık Gelirsin inşallah.Bu arada dün hocayla konuştum canım teşekkürler sağol Bebekciğimlede konuştum dün kısmetse gelicek oda mevluda
Bu arada sizlerden bir ricam var görüştüğümüzde bahar diye ağzınızdan kaçırmayınAyrıca internetten tanıştığımızıda söylemeyelim yanlış anlarlar.Ben iş ortamından tanıştım aranızdan iki kişiyle ordanda gün yaptık arkadaş çevremiz böyle oldu derim.Çünkü cahil insan çok onlara laf anlatamam:18:Bunuda söyleyim önceden haberiniz olsun dedim.
ay bende herkeze internetten diyorum:)) eşimde annemlere gidince hep söyler bütün gün kk da der durur:))ayy bende hep işten falan diyorum sizler için :)) evet anlamıyorlar çünkü
Canım Allahtan mani çıkmazsa sendeyiz :) inşallah çok heycanlıyım Nehir hanımı görücez. Nasıl bişey acaba Süprizin alası ya insan çok merak ediyor
teyzeler giyinelim süslenelim gösterelim kendimiziii nehire:))Öyle canım haklısın internet denildiğinde akıllarına fesatlık geliyor hemen herhalde ondandırİnşallah canım beklerim.Heyecanlanın bakalım kolay değil teyze olmak
oo sevcancım torpillsin balımmm:13:bu arada Candan abla, Nehirin bebek şekerini bana verdi biliyormusun
bende yatak odamda tuvalet aynasına koydum, tepeye bozulmasın diye
canım bizde taş toplamıştık ama annemde bir tane metal parayı kaynatıp o suyun içine atmıştı..Bilmem bende anlamadım aşçı olsun diye herhaldeYani değilmi ama güller açmıştırda bazen bulmak zor oluyor.Eşim bu işte olduğu halde bazen zorlanıyorlar çünkü mevsimi olmuyor yada verimsiz oluyor bitki vs vs.Ama hatırlattığın iyi oldu canım sağol ben sorarım eşime varsa getirir.
sakın kapalı olma ve kuaföre kesinlikle git saçınada kırmızı kurdele tak şöyle abartılı olsun yada pembe kurdele tak..Mevlutta kıyafetim boydan elbise olacak kapalı olarak.Acaba saçımı açsammı yoksa kapatsammı diyorum:44:Saçıma fön çektirsem bozulmazmı öğlene kadar koşturmakla geçiricem çünkü saçımda dalgalı bozulur gibime geliyor en iyisi kapatsammı:44:
yatağında otur canım lohusa anne yatak odasına yakışır kanımca:))Sağol canım teşekkür ederim hatıra olarak kalır yaptıralım dedik.Biraz büyüyünce anlar ama o zamanda kıyamaz herhalde bozmayaMaşamı bilmem benim saçımda dalgalı saç şekillendirici sürsem maşayla olmuş gibi olur herhalde Makyaj yapıcam zaten Onsuz olmaz Sendemi gecelik giymiştin o gün ben normal kıyafet giyeceğim.Nerde otururum bilmiyorum heryerde görebilirsin beni o gün
inşallah gelirse sevinirimEvet oldukça yoğun
Hımm sizin kırkınız çıkmamış normaldir ama ben şimdi gecelik giymek tuafıma gitti ne bilimÇokta erken yapmak iyi değil bebek daha küçücük kırkından sonra yapmak daha iyi bence ,sağlık olsun yapmışsın kurtuldun sen ne güzel Darısıda bana
Canım düşünmen yeter çalışıyorsun kızın var kolaymı ev işi vs .Düşünmen yeter Allah razı olsun.
Bebekciğim sabahtan ben gelirim dedi.Semiha bende erken gelirim dedi sağolsunlar.Zaten ev temizliğini her gün yapıyorum.Dağıtılacak şeyleri eşimle ikimiz poşetlicez cumadan.Yapacak fazla bir şey kalmıyor ortalığı toplarım o kadar ama Nehir hanımdan fırsat kalırsa bazen hiç durmuyor.İnşallah o gün durur :18:
ayy canım daha çıkmadım:)) çıkıyorum dedim ama baktım ev kalk gidelim diyor:)))
hemen toparladım birazdan çıakrım artık..
aradılar canım..bende nasip ama hala ben isityorum dedim..eee ozaman kayıt yaptırın dedi,25 milyon indirim için şimdi yaptırmasakta olur dedim
tamam canım anlaşılmıştır..sen merak etme..
ay bende herkeze internetten diyorum:)) eşimde annemlere gidince hep söyler bütün gün kk da der durur:))
amcamın kızı geldi annneme, ya beni çok özlemiş arada çık gel görüşemiyoruz dedii..
eşimde abla sen kadınlar kulubüne üye ol bence bol bol görüşürsünüz ayfer her gün orda dediii
aaa o neymiş dedi ablamda..annem ordan çıktı abim diğer taraftan:) ayfere arkadaş yetmiyor birde kkdan arkadaş bulmuş dediler :))) sevcan diye bir arkadaş daha var benim,, annem hangi sevcan bu diyor..eşimde kk daki sevcan diyor:))
teyzeler giyinelim süslenelim gösterelim kendimiziii nehire:))
oo sevcancım torpillsin balımmm:13:
canım bizde taş toplamıştık ama annemde bir tane metal parayı kaynatıp o suyun içine atmıştı..
iyi okullarda okusun bol bol para kazansınn diye herlade:)
sakın kapalı olma ve kuaföre kesinlikle git saçınada kırmızı kurdele tak şöyle abartılı olsun yada pembe kurdele tak..
bende sabahlık her ikisindede giymedim ama üçüncüde giyecemm
yatağında otur canım lohusa anne yatak odasına yakışır kanımca:))
inşallah durur canım o gün saat 12 gibi banyosunu yaptır doyur karnını bence uyur banyodan sonra..
biz dua edelimde bizim veletler ses yapmasıngerçi benimki ğineci teyze bu deyince hemen susuyor:)her gittiğimiz yerde iğneci teyze buluyorum oğlumaa:))
ya yazmayım dedim ama yazıcam fikir alıcam sizden..
bizim mevütte bazı hediyelere ismini yazmış benim arkadaşlar tuhaf gelmişti baştan..
ama sonra mantıklı geldi yoksa hediyenin bir anlamı olmazdı..
şimdi ben nehirciğime çok güzel cici kıyafet ayakkabı almak istiyorum ama karışacakkk
bende ismimi yazsam ayıp olurmu..kızlar fikir verin ya:)
bana gelenlerede yazmıştılar :) bence gayet mantıklı.
kimin ne getirdiğini bilir baharcım :)
ya yazmayım dedim ama yazıcam fikir alıcam sizden..
bizim mevütte bazı hediyelere ismini yazmış benim arkadaşlar tuhaf gelmişti baştan..
ama sonra mantıklı geldi yoksa hediyenin bir anlamı olmazdı..
şimdi ben nehirciğime çok güzel cici kıyafet ayakkabı almak istiyorum ama karışacakkk
bende ismimi yazsam ayıp olurmu..kızlar fikir verin ya:)
bence ısım yazılabılır sorun yok :)
teşekkürler:))bu arada bursalımısınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?