- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
ben de eski okulumdaki öğrencilerimden davet aldım.
sanırım onların gösterilerini izlemeye gidicem.
bi saat de bensiz olsun dükkan ...
azgın hizmetçiev sahibini baştan çıkarırsa???
büyük ihtimal hala geliyorum :))
ya ama dövme beni...zaten canım çıkmış gibi
bu arada ben nepal halıyı ıslakken kaldırıyorum canım benim kas var yani unuttun sanırım
akşama ararım canım seni :) 12de terminalde olurum ben nasipse.gerisini ayarlarız :)
hey Allahım aynı evde yaşanınca iş kötü mü oluyormuş???biz de 21 senedir aynı evdeyiz ama durumumuz da kötü değil.
çok merak ettim bunu diyen komşun kiracı mı ev sahibi mi?
he vallahhh:))
açarım canım aşk olsun sen aç de:)
seyhanları incelicem bakalım daha neler var..
yuhhh derim bendee
ay ne güzel müsameleri izlemek anne babayı mutlu ettiği kadarda duygulandırıyor
ayyy inşallahhh
iyi oturmalar sizee..
olusun tabiyaaa ne güzel olurr.. daha ne bekliyorsun canım,2.kesin istiyorsan bence bu kadar yaş farkı yeter:)
benimde görümcemelrim kv çok dedikodu yaparlar sağolsunlar herşeyi duyarım onlardann:))
bak işte ben bunda fesatlık sezdim bunu diyen kadın kesin işsizdir:)
yada kötü bir işi vardır çekemezliğin göstergesi:))
borcumuz var, alamam edemem, demiştim bir kaç kez o nedenle aldığım maaşın düşüklüğünü sezmişlersanırım.
kimseye güvenip bir şey anlatmıcam diyorum, hep anlatıyorumsafım ben yaa...
dünde diyorki bana bunu diyen 2 bayan konuşmuşlar kendi aralarında. bizim evlerimizin borcu yok ama herkes krediyle aldı evlerini o nedenle günde sadece makarna ve tatlı yapılacak dedik. bizde yapmayalım diğerleri rencide olur
Not : ilk gün bendeydi 5 çeşit yaptım
sen çok şanslısın ya
ne kadar düşünceli komşulara toslamışsın öyle
ssemiha sen saat kaçta gidiceksin bahara. bebekle berabermi gideceksiniz.
kahvaltıdan sonra giyinip çıkarım diye düşünüyorum
11 olur sanırım
biraz bari erken gideyim kızcağıza belki bir faydam dokunur...
yanlış anlamışım :))tamam canım :)
canım işimde 10 yıldır aynı yerdeyim yoksa evime taşınalı 1 yıl olmadı daha :)
bunu diyen komşuyada oğlu diyormuşki çalışsaydın banane, benmi dedim işe gitme diye istiyorum 160 tl lik ayakkabı diyormuş :) kadında keşke çalışsaydım çocuklar fedakarlık nedir bilmiyor diyor
borcumuz var, alamam edemem, demiştim bir kaç kez o nedenle aldığım maaşın düşüklüğünü sezmişlersanırım.
kimseye güvenip bir şey anlatmıcam diyorum, hep anlatıyorumsafım ben yaa...
dünde diyorki bana bunu diyen 2 bayan konuşmuşlar kendi aralarında. bizim evlerimizin borcu yok ama herkes krediyle aldı evlerini o nedenle günde sadece makarna ve tatlı yapılacak dedik. bizde yapmayalım diğerleri rencide olur
Not : ilk gün bendeydi 5 çeşit yaptım
şifreleşmeler görüyorum :))
biz eskiden tekelde oturuyoduk ama orta sonda hamitlere taşındık çevizli camisinin oralarda annem pazartesi pazarı diyim daha kolay analrsınçift yol varya o caddede annem sen neresinden kız meslekte okudum ben du tanıdık çıkalım hadi
annem köyünden canım...Ben bursada doğdum büyüdüm orada da okumadım
hemşeri sayılırız yinede
hg aramıza gel şevkatli kollarımıza ev hanımımısın ne ler yaaprsın kaynaş bizle cnaın sıkılmaz
ev hanımıyım burda pek arkadaşım komşum yok zaten görüklede komşuluk yok...sıkılmaya başlamıştım bu forumu hele hele bu konuyu görünce atladım hemen :) kucak açın bana :))) henüz iki aylık evliyiz ama bebeğimiz olsun istiyoruz hem ben de yalnızlıktan kurtulurum tam bi aile oluruz diye şu sıralar derdimiz bu ama tutmadı galiba nedense umudum yok...sizlerde neler var neler yok ?
beni diyorsan faceyi aç dedim sevcana:) 10 dk. mesaj göndermek beni mahvediyor:))
beni diyorsan faceyi aç dedim sevcana:) 10 dk. mesaj göndermek beni mahvediyor:))
burdan yazışın sizde anacım
ayrı gayrımız mı var :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?