sağolun kızlar artık bakıcam bakalım duruma göre uygun bir zamanda ufak birşey götürüm yine ne de olsa ayberkin üzerinde çok emeği varkesinlikle sevcana katılıyorum.için rahat etmeyecekse o kdar da ilgiliyse küçük bi hediye hoş olur.
ama buz dolabı bi doktora günahımı bile vermem
dizilerle arası iyi olanlar kimler?
Nasılsınız kızlarSevcancığım iki tatlı cadıyla uğraşmışsın ne güzel Bende eşiyle birlikte evde dinleniyordur diye geçirmiştim aklımdan
Karamuk eğer samimiyetiniz varsa ve için rahat etmiyorsa saksıda bitki götürebilirsin.Genelde ofislere o tür şeyler getiriyorlar.Yada yapay çiçek,süs eşyasıda olabilir.Karar senin canım
Ahilla telefonunu bekledim dün şekerim sanırım müsait değildin yineBende kontur olmadığı için arayamadım kusura bakma
Haksever eşinle barıştığına sevindim bir daha olmaz inşallah
Semihacığım kaç gündür girmemişsin canım umarım iyisindir:44:
Dün akşam misafirlikteydik kırk uçurmaya gittik yine mudanya tarafına.Ben bu yumurta olayını gırgır olsun diye söylüyorlar zannediyordumcidden varmış dün yumurtamızıda verdiler Pazar günü sevgili kayınvalidemin komşusuna gitmiştik onlar yumurta vermedi.Evlerine fare girermiş vermediği için:18:
sevcan yoksa şevvalin doktoru da o mu?
dizilerle arası iyi olanlar kimler?
Nasılsınız kızlarSevcancığım iki tatlı cadıyla uğraşmışsın ne güzel Bende eşiyle birlikte evde dinleniyordur diye geçirmiştim aklımdan
Karamuk eğer samimiyetiniz varsa ve için rahat etmiyorsa saksıda bitki götürebilirsin.Genelde ofislere o tür şeyler getiriyorlar.Yada yapay çiçek,süs eşyasıda olabilir.Karar senin canım
Ahilla telefonunu bekledim dün şekerim sanırım müsait değildin yineBende kontur olmadığı için arayamadım kusura bakma
Dün akşam misafirlikteydik kırk uçurmaya gittik yine mudanya tarafına.Ben bu yumurta olayını gırgır olsun diye söylüyorlar zannediyordumcidden varmış dün yumurtamızıda verdiler Pazar günü sevgili kayınvalidemin komşusuna gitmiştik onlar yumurta vermedi.Evlerine fare girermiş vermediği için:18:
kızlar ayfer nerde bugün görüşen var mı hiç
çok teşekkür ederim canım... çok incesin hem buradan hem faceden sağolasın:))
teşekkür ederim arkadaşım sağoalsın şuana kadar bir plan yok 5dk.kadar geliyor eşim ama hiç plan yapmış gibi hissetmedim:))Günaydın kızlar herkese....
Ahillacım iyi olmana çok sevindim. Rabbim dahada iyi güzel günler nasip etsin arkadaşım.
Hayat... doğum günün kutlu olsun, eşinle, evlatlarınla, ailenle, E BİZİMLE, nice nice güzel, mutlu günler geçir....
Var mı? plan
Yinuse misafirlerin gitti sanırım, hadi gözün aydın :)
Yaaa ben aslında hep fomara, altıparmak a geliyorum hepte aklıma geliyorsun diyorum bir kahve içimlik uğramaya, sonra vazgeçiyorum, diyorum kocası evdedir birde rahatsız etmeyim.
Karamuk canım çalıştınmı 23 nisanda bilesizin işlerde iyice çığrından çıktı :S Allah bereketini bolluğunu versinde senide yormasınlar, çocuklarından ayırmasınlar yahu...
Özge kocanla barışmışsın :) gözün aydın eşinin kızgınlığını az çok tahmin ettim. ve boşverrr diyorum. :)
Ayrıca verdiğin fikirler için çok teşekkür ederim kızlar. hala ne yapacağımı düşünüyorum en olmadı geleceğiz derlerse bahane bulamassam yine lanet olsun gelsinler derim
bana gelince.
dün tatildim sözde ne tatil ama :))
eşimin teyzesi aradı pazartesi günü, onunda kızı var şevvalden 7 ay küçük, kreş 23 nisanda çalışmıyormuş, dedi sana getirebilir miyim? (pazar günü demiştim teyze bana da getir bak kızı hem şevvalle çok güzel oynuyorlar demiştim) tabiki getir dedim, sabah 7,30 da geldiler, şevvalde uyandı hemen 2 cadalozla geçirdimmaşallah yaa oda çok tatlı yavrum benim, eşimde evdeydi Allahtan 2 kere parka götürdük onları, bir ara şevvalin kıskançlık krizi tuttu rahat 1 saat ağladı gözleri kan çanağı oldu.
neyse akşamda teyzem geldi kızını almaya yemek yedik onunda yaş günüydü kutladık falanbizde güzeldi. ama nerde yattığımı bilemedim hala bacaklarım ve belim ağrıyor.
teşekkür ederim canım..AYFERCİM MUTLU YILLAR CANIM EVLATLARINLA VE EŞİNLE MUTLU SENELER...:119::118::124:
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM.
DÜN 23 NİSAN DİYE SAAT 3 DE ÇIKTIK İŞTEN...HAVA DA GÜZELDİ KIZIMI GEZDİRDİM TOP OYNADIK DIŞARDA...
AKŞAM ÇAY FALAN DERKEN UYKUM GELDİ mİRAYI DA UYUTUNCA HOOOP HEMEN YATTIM...
YORULUYORUM BU ARALAR BAHAR YORGUNLUĞUMUDUR NEDİR...
GEZMEK İSTİYORUM HEMDE HUNHARCA
teşekkürler canım..suçluyken suçlu duruma düşürmek hepimizin yeteeneği olsa gerek :))
aslında ben de yüzmeye gitmek istiyorum.burada da bi yer vardı.haftanın 4 günü bayanlara ve aylık sınırsız süreyle üyelik yapıyorsun.aylık üyelik bedeli 30 40 llira bişi.çok uygun yani.ama tek gitmek istemiyorum akşam saatlerinde oluyor diye.
kadın hakları diye bişi yoktur canım kadınlar hep haklıdır :))
güzel bi gün geçirmişsin ama kendini de çok yormuşsun.değmişse yorulmana ne ala :)
ayfeeeeeeeeerrrr doğum günün kutlu olsun canımcım :)
bennn:)dizilerle arası iyi olanlar kimler?
çok teşekkür ederim canım..ayrıca mesajın içinde teşekkürler:)Doğum günün kutlu olsun canım,nice mutlu yıllar ailen ve sevdiklerinle birlikte.Allah gönlünce versin hep mutlu ol inşallah . Doğum günüyle ilgili resim ekleyecektim beceremedim bir türlü
yok canım tahmin ettim sadece.
benim hiç iyi değil :) tv nin yüzünü göremiyorum :)
evet bizlerde de yumurta verilir :)
faremi girermiş kız daha neler :) amannn kadını seviyorsan girmesin, sevmiyorsan kocaman lağım faresi girsin ne diyim
hee canım şimdi aradım bende görümcesi ve eltisiyle heykelde geziyolarmış
bugün gerçekten çoık mutlu oldum telefonlarım sürekli meşguldü çok sevenim varmış:))
sevcancım aradın ya, dedimki eltimlere arkadaşım benim doğum günümü kutlamak için arıyorrr
neyse sonra hiç bozuntuya vermedim:))ama olsun buradan kutlamışsın:))
sabah sabah uyandığımda candan ablamın mesajınla uyandım çok güzel satırlar dolusu mesaj yazmış..
çok içten çok samimi..hatta dedimki eşime sen bu yazının 3te 1ini bana yazmazsın dedim:)
sonra baharcım mesaj çekmiş sonra semihacım aradı doğum günü için:)
kızlar çok teşlekkürler çok incesiniz..
dün akşam görümcemelr eltimelr yemekteydi..ve eve 5te geldim botaniğe gitmiştik arkadaşlarla..
çok güzel eğlenceler vardı çocuklara özel 23 nisan kutlaması yaptık:)
akşama görümcemler geldiler kaynım vs..12:30 kadar lak lak yaptık..
bu sabahta çarşamba pazarına gitmek istedi görümcem..pazara gittik,ordan heykele gittik ordan eltime,
sonra görümcemin eşi geldi ve onları yolcu ettik saat 7de evime geldim:)
ve eşimden hala ses yoksadece ben aradım kaçta geleceksin eve diye, bilmiyorum istersen çıkalım ama sen bugün zaten çok gezdin yorulmşsundur dedi
sonra bende mesaj çektim kahveyi tavlayı hazrılayım balkonda keyif yapalım yazdım:)
ok yazmış sadece:))) allahın odunuben ona nasıl bir mesaj çekmiştim adamı mest etmiştim doğum gününde:)
ama erkekler bu konuda duygusuz kalıyor..amannnn napim salla gitsin hesabı yapıyorum:)
bugün gerçekten çoık mutlu oldum telefonlarım sürekli meşguldü çok sevenim varmış:))
sevcancım aradın ya, dedimki eltimlere arkadaşım benim doğum günümü kutlamak için arıyorrr
neyse sonra hiç bozuntuya vermedim:))ama olsun buradan kutlamışsın:))
sabah sabah uyandığımda candan ablamın mesajınla uyandım çok güzel satırlar dolusu mesaj yazmış..
çok içten çok samimi..hatta dedimki eşime sen bu yazının 3te 1ini bana yazmazsın dedim:)
sonra baharcım mesaj çekmiş sonra semihacım aradı doğum günü için:)
kızlar çok teşlekkürler çok incesiniz..
dün akşam görümcemelr eltimelr yemekteydi..ve eve 5te geldim botaniğe gitmiştik arkadaşlarla..
çok güzel eğlenceler vardı çocuklara özel 23 nisan kutlaması yaptık:)
akşama görümcemler geldiler kaynım vs..12:30 kadar lak lak yaptık..
bu sabahta çarşamba pazarına gitmek istedi görümcem..pazara gittik,ordan heykele gittik ordan eltime,
sonra görümcemin eşi geldi ve onları yolcu ettik saat 7de evime geldim:)
ve eşimden hala ses yoksadece ben aradım kaçta geleceksin eve diye, bilmiyorum istersen çıkalım ama sen bugün zaten çok gezdin yorulmşsundur dedi
sonra bende mesaj çektim kahveyi tavlayı hazrılayım balkonda keyif yapalım yazdım:)
ok yazmış sadece:))) allahın odunuben ona nasıl bir mesaj çekmiştim adamı mest etmiştim doğum gününde:)
ama erkekler bu konuda duygusuz kalıyor..amannnn napim salla gitsin hesabı yapıyorum:)
gnaydın kızlarrrrrrrr
ay valla bu sabah uyuyakalmışım yine kayınvalidem uyandırıdı bizim velet gece 1 saat arayala hep uyandı hep ağladı tabi sonuç olaraka sabahta kalkamadım yine diş çıkarıyoruz heralde onun huzursuzluğu var
Aslında ben seni doğum günün için aramak istiyordum ama dün çok yoğundum :) sonra burayı açtım baktım girmemişsin aradım seni ve doğum gününü kutlamadan kapattım :) kapatıncada birdaha aramak istemedim görümcek ve eltin yanında diyeyani biraz ayıp ettim, özür dilerim
İnşallah eşin akşam bir şeyler yapmıştır :) senin gibi kıymetli bir hatuna az bile.
eeee ayaklarınıza karasular inmedi mi? çocukları ne yaptınız bu arada. :) çocuklarla gezmek mümkün değil ya.
neyse uğurlamışsın artık görümceni :) inşallah oda sende bu ziyaretten memnun kalmışsınızdır.
Günaydın canım benimböyle böyle geçecek büyüyecekler
dolven falan verdin mi?
bende sabaha kadar uyumadım hiçŞevvalde öyle en sonunda saat 5 ti eşime kombiyi kapat sıcaktanmı uyuyamıyoruz acaba dedim, sonuç 1 saate kadar yavrum ve ben derin uykuya geçtik ama ben uyanıp işe geldim :) inşallah kızım uyusun :)
ağrı kesici ver canım her gece yatmadan..oda sende rahat uyun ağrısıda kalmaz inşallah..gnaydın kızlarrrrrrrr
ay valla bu sabah uyuyakalmışım yine kayınvalidem uyandırıdı bizim velet gece 1 saat arayala hep uyandı hep ağladı tabi sonuç olaraka sabahta kalkamadım yine diş çıkarıyoruz heralde onun huzursuzluğu var
odunlar malesef..iki gündür bayağı gezmişin canım gittimi görümcen artık allah kavuşturusun canım :)
nedense valla erkekler biz kadınlar gibi böyle şeylere pek duyarlı olmuyor ben nadir erkek tanıyorum böyle özel günleri düşünüp yapan olarak bizimkiler odun anam odun
olsun canım aradınya boşver:)Aslında ben seni doğum günün için aramak istiyordum ama dün çok yoğundum :) sonra burayı açtım baktım girmemişsin aradım seni ve doğum gününü kutlamadan kapattım :) kapatıncada birdaha aramak istemedim görümcek ve eltin yanında diyeyani biraz ayıp ettim, özür dilerim
İnşallah eşin akşam bir şeyler yapmıştır :) senin gibi kıymetli bir hatuna az bile.
eeee ayaklarınıza karasular inmedi mi? çocukları ne yaptınız bu arada. :) çocuklarla gezmek mümkün değil ya.
neyse uğurlamışsın artık görümceni :) inşallah oda sende bu ziyaretten memnun kalmışsınızdır.
Günaydın canım benimböyle böyle geçecek büyüyecekler
dolven falan verdin mi?
bende sabaha kadar uyumadım hiçŞevvalde öyle en sonunda saat 5 ti eşime kombiyi kapat sıcaktanmı uyuyamıyoruz acaba dedim, sonuç 1 saate kadar yavrum ve ben derin uykuya geçtik ama ben uyanıp işe geldim :) inşallah kızım uyusun :)
günaydın canım sana da evet valla böyle büyücükler ağlaya sızlaya güle oynaya birgünleri birgünü tutumuyor işte yok vermedim canım ilaç pek mecbur kalmayınca vermiyorum
ay sen de uykusuzmuşun canım yaa zor kalkmışsındır sabah ama akşam hakikaten sıcaktı bizde en düşükte yaktık kombiyi o da yatarken açtık sadece gece üşümesin çcuk diye
ağrı kesici ver canım her gece yatmadan..oda sende rahat uyun ağrısıda kalmaz inşallah..
odunlar malesef..
olsun canım aradınya boşver:)
vallah canım ardanın bebek arabasını kullanmıyordum artık,her ihtimale karşı aldım arabasını,,
iyiki almışım hep arabasında oturdu.artık yakışmıyor arabaya ama napim ya zır zır ağlamaktansa en iyisi araba:)
hiç üzmedi beni maşallah büyüdü artık..hamurda alımştım evden, bebek arabasının sehbasıda var bütün gün hamur yaptı:))
canım ben 2 gündür açmıyorum kombiyi..benim ev çok güneş görüyor şuan bile kısa kolluyum evde:)
karamuk neden çocuğu üzüyorsun canım benim ver ağrı kesiciyi tabikide zırt pırt vermicez ama ağrı kesici bence bu durumlar için.
Bizim kombi dün açık kalmış tüm gün yanmış para akıyorya
hamam gibiydi ev bende saat 10 da gledim gece kızı yıkadım hadi dedim yansın ee çatladı çocuk sıcaktan :)
Ayfer maşallah Ardaya ne güzle oturmuş bebek arabasında benim cadı hala binmiyor. Hem arabayı itiyorum hem onu taşıyorum kimi zaman. artık kucağada yakışmıyo dana
günaydın canım sana da evet valla böyle büyücükler ağlaya sızlaya güle oynaya birgünleri birgünü tutumuyor işte yok vermedim canım ilaç pek mecbur kalmayınca vermiyorum
ay sen de uykusuzmuşun canım yaa zor kalkmışsındır sabah ama akşam hakikaten sıcaktı bizde en düşükte yaktık kombiyi o da yatarken açtık sadece gece üşümesin çcuk diye
karamuk neden çocuğu üzüyorsun canım benim ver ağrı kesiciyi tabikide zırt pırt vermicez ama ağrı kesici bence bu durumlar için.
Bizim kombi dün açık kalmış tüm gün yanmış para akıyorya
hamam gibiydi ev bende saat 10 da gledim gece kızı yıkadım hadi dedim yansın ee çatladı çocuk sıcaktan :)
Ayfer maşallah Ardaya ne güzle oturmuş bebek arabasında benim cadı hala binmiyor. Hem arabayı itiyorum hem onu taşıyorum kimi zaman. artık kucağada yakışmıyo dana
canım normalde arda pazarda 1 saat gezmez yorulmaya başlıyor..
iyiki arabayı almışım saat 10da çıktım evden 7de girdim hiç ağlamadan geldik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?