Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
kesinlikle sevcana katılıyorum.için rahat etmeyecekse o kdar da ilgiliyse küçük bi hediye hoş olur.
ama buz dolabı bi doktora günahımı bile vermem
sağolun kızlar artık bakıcam bakalım duruma göre uygun bir zamanda ufak birşey götürüm yine ne de olsa ayberkin üzerinde çok emeği var

dizilerle arası iyi olanlar kimler?

valla canım benim çocuk olduğundan beri şöyle oturupda baştan sona bir dizi izleme şansım olmuyor ama işte bakabildiğim kadarı ile izlediklerim yalan dünya seksenler muhteşem yüzyıl oluyor

Doğum günün kutlu olsun canım,nice mutlu yıllar ailen ve sevdiklerinle birlikte.Allah gönlünce versin hep mutlu ol inşallah. Doğum günüyle ilgili resim ekleyecektim beceremedim bir türlü

Nasılsınız kızlarSevcancığım iki tatlı cadıyla uğraşmışsın ne güzelBende eşiyle birlikte evde dinleniyordur diye geçirmiştim aklımdan
Karamuk eğer samimiyetiniz varsa ve için rahat etmiyorsa saksıda bitki götürebilirsin.Genelde ofislere o tür şeyler getiriyorlar.Yada yapay çiçek,süs eşyasıda olabilir.Karar senin canım
Ahilla telefonunu bekledim dün şekerim sanırım müsait değildin yineBende kontur olmadığı için arayamadım kusura bakma
Haksever eşinle barıştığına sevindim bir daha olmaz inşallah
Semihacığım kaç gündür girmemişsin canım umarım iyisindir:44:
Dün akşam misafirlikteydik kırk uçurmaya gittik yine mudanya tarafına.Ben bu yumurta olayını gırgır olsun diye söylüyorlar zannediyordum cidden varmış dün yumurtamızıda verdilerPazar günü sevgili kayınvalidemin komşusuna gitmiştik onlar yumurta vermedi.Evlerine fare girermiş vermediği için:18:

maşallah nehir hn gezmelere başalmış bile evet canım kırk uçurmaya gidince yumurta veriyorlar bizde de var öyle gidince verirler ama vermeyince evine fare giridğini duymamıştım onu da sen den duydum şimdi

sevcan yoksa şevvalin doktoru da o mu?

yok canım tahmin ettim sadece.

benim hiç iyi değil :) tv nin yüzünü göremiyorum :)

evet bizlerde de yumurta verilir :)
faremi girermiş kız daha neler :) amannn kadını seviyorsan girmesin, sevmiyorsan kocaman lağım faresi girsin ne diyim

kızlar ayfer nerde bugün görüşen var mı hiç

hee canım şimdi aradım bende görümcesi ve eltisiyle heykelde geziyolarmış

canım ya iki gündür işler çok yoğun oluyor.dün eve de çok geç gittim.öldüm bugün
işte öyle yani...inş bugün arayabilirim ama anca eve gidince

ayfercim nice senelereeeeee tüm sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu ol işallahh
Eki Görüntüle 693745
çok teşekkür ederim canım... çok incesin hem buradan hem faceden sağolasın:))
teşekkür ederim arkadaşım sağoalsın şuana kadar bir plan yok 5dk.kadar geliyor eşim ama hiç plan yapmış gibi hissetmedim:))
teşekkür ederim canım..
teşekkürler canım..
bennn:)
Doğum günün kutlu olsun canım,nice mutlu yıllar ailen ve sevdiklerinle birlikte.Allah gönlünce versin hep mutlu ol inşallah. Doğum günüyle ilgili resim ekleyecektim beceremedim bir türlü
çok teşekkür ederim canım..ayrıca mesajın içinde teşekkürler:)

heee gezdükk azcuk:)

bugün gerçekten çoık mutlu oldum telefonlarım sürekli meşguldü çok sevenim varmış:))
sevcancım aradın ya, dedimki eltimlere arkadaşım benim doğum günümü kutlamak için arıyorrr
neyse sonra hiç bozuntuya vermedim:))ama olsun buradan kutlamışsın:))
sabah sabah uyandığımda candan ablamın mesajınla uyandım çok güzel satırlar dolusu mesaj yazmış..
çok içten çok samimi..hatta dedimki eşime sen bu yazının 3te 1ini bana yazmazsın dedim:)
sonra baharcım mesaj çekmiş sonra semihacım aradı doğum günü için:)
kızlar çok teşlekkürler çok incesiniz..

dün akşam görümcemelr eltimelr yemekteydi..ve eve 5te geldim botaniğe gitmiştik arkadaşlarla..
çok güzel eğlenceler vardı çocuklara özel 23 nisan kutlaması yaptık:)
akşama görümcemler geldiler kaynım vs..12:30 kadar lak lak yaptık..
bu sabahta çarşamba pazarına gitmek istedi görümcem..pazara gittik,ordan heykele gittik ordan eltime,
sonra görümcemin eşi geldi ve onları yolcu ettik saat 7de evime geldim:)
ve eşimden hala ses yok sadece ben aradım kaçta geleceksin eve diye, bilmiyorum istersen çıkalım ama sen bugün zaten çok gezdin yorulmşsundur dedi
sonra bende mesaj çektim kahveyi tavlayı hazrılayım balkonda keyif yapalım yazdım:)
ok yazmış sadece:))) allahın odunuben ona nasıl bir mesaj çekmiştim adamı mest etmiştim doğum gününde:)
ama erkekler bu konuda duygusuz kalıyor..amannnn napim salla gitsin hesabı yapıyorum:)

gnaydın kızlarrrrrrrr
ay valla bu sabah uyuyakalmışım yine kayınvalidem uyandırıdı bizim velet gece 1 saat arayala hep uyandı hep ağladı tabi sonuç olaraka sabahta kalkamadım yine diş çıkarıyoruz heralde onun huzursuzluğu var

iki gündür bayağı gezmişin canım gittimi görümcen artık allah kavuşturusun canım :)
nedense valla erkekler biz kadınlar gibi böyle şeylere pek duyarlı olmuyor ben nadir erkek tanıyorum böyle özel günleri düşünüp yapan olarak bizimkiler odun anam odun

Aslında ben seni doğum günün için aramak istiyordum ama dün çok yoğundum :) sonra burayı açtım baktım girmemişsin aradım seni ve doğum gününü kutlamadan kapattım :) kapatıncada birdaha aramak istemedim görümcek ve eltin yanında diye yani biraz ayıp ettim, özür dilerim
İnşallah eşin akşam bir şeyler yapmıştır :) senin gibi kıymetli bir hatuna az bile.

eeee ayaklarınıza karasular inmedi mi? çocukları ne yaptınız bu arada. :) çocuklarla gezmek mümkün değil ya.
neyse uğurlamışsın artık görümceni :) inşallah oda sende bu ziyaretten memnun kalmışsınızdır.

Günaydın canım benim böyle böyle geçecek büyüyecekler
dolven falan verdin mi?

bende sabaha kadar uyumadım hiç Şevvalde öyle en sonunda saat 5 ti eşime kombiyi kapat sıcaktanmı uyuyamıyoruz acaba dedim, sonuç 1 saate kadar yavrum ve ben derin uykuya geçtik ama ben uyanıp işe geldim :) inşallah kızım uyusun :)

günaydın canım sana da evet valla böyle büyücükler ağlaya sızlaya güle oynaya birgünleri birgünü tutumuyor işte yok vermedim canım ilaç pek mecbur kalmayınca vermiyorum
ay sen de uykusuzmuşun canım yaa zor kalkmışsındır sabah ama akşam hakikaten sıcaktı bizde en düşükte yaktık kombiyi o da yatarken açtık sadece gece üşümesin çcuk diye

ağrı kesici ver canım her gece yatmadan..oda sende rahat uyun ağrısıda kalmaz inşallah..
odunlar malesef..
olsun canım aradınya boşver:)
vallah canım ardanın bebek arabasını kullanmıyordum artık,her ihtimale karşı aldım arabasını,,
iyiki almışım hep arabasında oturdu.artık yakışmıyor arabaya ama napim ya zır zır ağlamaktansa en iyisi araba:)
hiç üzmedi beni maşallah büyüdü artık..hamurda alımştım evden, bebek arabasının sehbasıda var bütün gün hamur yaptı:))

canım ben 2 gündür açmıyorum kombiyi..benim ev çok güneş görüyor şuan bile kısa kolluyum evde:)

bakalım canım bu akşamda huysuz olursa vericem artık ağrı kesici
gündüz bizde yakmıyoruz gece yaktık sadece dün bütüngün yanmamış ama ben akşam eve gittiğimde hala sıcaktı içersi
kız kociş gelincede mi bişey yapmadı pasta hediye falan

karamuk neden çocuğu üzüyorsun canım benim ver ağrı kesiciyi tabikide zırt pırt vermicez ama ağrı kesici bence bu durumlar için.
Bizim kombi dün açık kalmış tüm gün yanmış para akıyorya
hamam gibiydi ev bende saat 10 da gledim gece kızı yıkadım hadi dedim yansın ee çatladı çocuk sıcaktan :)

Ayfer maşallah Ardaya ne güzle oturmuş bebek arabasında benim cadı hala binmiyor. Hem arabayı itiyorum hem onu taşıyorum kimi zaman. artık kucağada yakışmıyo dana

canım normalde arda pazarda 1 saat gezmez yorulmaya başlıyor..
iyiki arabayı almışım saat 10da çıktım evden 7de girdim hiç ağlamadan geldik:)

karamukçum kaç yaşında cocuğun...geçmiş olsun canım...

vercem vercem canım bu akşam da mızmızlanırsa
valla artık havalar ısnıyorya pek istemiyor yanmak ay senin de canım hava ne güzeldi dün boşu boşuna yanmış

canım normalde arda pazarda 1 saat gezmez yorulmaya başlıyor..
iyiki arabayı almışım saat 10da çıktım evden 7de girdim hiç ağlamadan geldik:)

iyi olmuş canım bak yanına almakla sen de üzülmemişsin arda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…