Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

saol canım alllah evlatla sınamasın kimseyi( sanada sağlıkla kucana almayı mutlu yuvanda büyütmeyi nasipe tsin dualarını bekelrim canım

Gezmeci seniBenimde yarın günüm var bende sıraHadi hayırlısı başarılar dilerim bende öptüm canım

hadi bakalım sanada iyi gezmeler çok yeme kekelrden poçalardan

saol canım alllah evlatla sınamasın kimseyi( sanada sağlıkla kucana almayı mutlu yuvanda büyütmeyi nasipe tsin dualarını bekelrim canım

hadi bakalım sanada iyi gezmeler çok yeme kekelrden poçalardan

Ben gezmeye gitmedim canım bana geldiler bendeydi bugün gün yok çok yemedim az yiyorum

Ben gezmeye gitmedim canım bana geldiler bendeydi bugün gün yok çok yemedim az yiyorum

hım bizde bugün komşilerle çatıya çıktık çekirdek çıtladık,kek yedik,mercimek köftesi yedil,kemalpaşa tatlısı yedik hahaaaa

ahhhhhhhhhhhhh hiç öpmez myimmmm canımsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

merhaba arkadaşlar
uzun zamandan beri gelemiyorum aranıza
nasılsınız
ben evimde çocuk bakmak istiyorum
sizin veya çevrenizde çocuk baktırmak isteyen ler varsa bana özelden yazabilirler
ben osmangazi -etibanktayım

Bursayı çok seviyorum
Mükemmel bi şehir..
Ama Bursa lı değilim..

ne güzel

benim çocum yok dua et olsun bakarsın o zmaan ay çocum olsun yaaa canım benim aklımızda olsun iyi ettin yazmışsın bişi olursa söleriz tabisi

Bursayı çok seviyorum
Mükemmel bi şehir..
Ama Bursa lı değilim..

ne güzel

benim çocum yok dua et olsun bakarsın o zmaan ay çocum olsun yaaa canım benim aklımızda olsun iyi ettin yazmışsın bişi olursa söleriz tabisi

Bursayı çok seviyorum
Mükemmel bi şehir..
Ama Bursa lı değilim..

ne güzel

hım bizde bugün komşilerle çatıya çıktık çekirdek çıtladık,kek yedik,mercimek köftesi yedil,kemalpaşa tatlısı yedik hahaaaa
Ohh keyif yaptınız desene.Bende bahar gelince balkonda keyif yapıyorumAfiyet olsunda sende çok kaçırma ok
ablacım nasılsın kaç gündür mudanyadaydım ya cvp veremedim yazına öpüyorum senide

Canım iyi olmaya çalışıyorum bugünlerde hastane işleriyle uğraşıyorum tiroit guatr varmı diye moralim bozuktu bayağı.Ultrason çektirdim temiz çıktı şükür ama tiroit hormonum yüksek çıktı.Prolaktinde yükselmiş fakülteye gidiyorum tedavi için bugünlerde koşturmacayla geçiriyorum anlıyacağınSen nasılsın iyimisin canım?

Acil kana ihtiyacımız var
merhaba arkadaşlar babam için
acil kana iytiyacımız var
acil B+(pozitif) kana ihtiyacımız var
5 ünite pazartesi günü
2 üniteside çarşamba sabah taze olarak isteniyo
ÇARŞAMBA SABAH
AMELYATIMIZ VAR

kanvermek isteyenler
ULUDAĞ ÜNİVERSiTESİ görükle
BURSA hasta adı : sabahattin temizelli
kalpamelyatı
şimdiden hepinizden allah razı olsun

evde yoktum ve kan grubumuz uygun değil allah acil şifalar versin

günaydııın kızlaaarrr
nasılsınızzz
giremedik bir süre topikee
yaramazlık yoktur inş.
biz koca göbek olduk iyicee geziyoruz ortalarda
50 günümüz kaldı bakalım doğumaa heyecanla bekliyoruzzz

hayırlısıyla al kucana canım sıcaklardada zxor olcak sana allah kolaylık versin canım topiğimizin bebişiolcak ne tatlı bi heycan benim içinde dua et olur mu canım öptümmmm

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısıda bizlere ve tüm isteyenlere olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…