- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 38
kırmızıçilek bu arada karikatüre bittim.
valla altın düüşünmüyorum da para taksam mı diyordum.benim aracılığımla biriyle daha tanışmıştı.para takabilirsin, altın falan alma :)
ayrıyetten sen kalk bursa derecesi alarak okul bitir ama bir cumartesi günü tatil yapama.. Gülüm dershaneye gitmeden çok güzel bir bölümü güzel dereceyle bitirmişsin ama nişanlına yararkendini düşün az yaa, sen evlenince herhalde işyerinde yatıp kalkarsın
memnun oldum ben de elif :))
ayşe :)
aman iş yerine patrona hiiiç yaranamazsın kendinden fazla ödün verme
kuzucum bana hep aksilik çıktı ama ben napimhaftaya pazar semiha gelemeyecekmiş, ama sizde ilk defa geleceksiniz farketmez benim içinde bende çok duramam ama 2 saat takılırım yani...
ayrıca ne arkadaşı gülüm yaa tanımıyoruz etmiyoruz getirme kimseyi :) bizbize olalım...
tamam :))ahilla para tak 20 yiter
bak ya...kızııııııııım bi yanyana gelelim var ya,çekcem o kulaklarını.yani kusura bakmayında :)) herhaldeyle merhaldeyle bu işler olmaz :) Allahtan mani çıkmazsa kesin gelirim derseniz olsun...
Özellikle Ahilla ve sen için söylürum bunu dikkatini şeyederim
faceden paylaştığıma mıhheheheh bende beğendim
kız aynen senin dediğin gibi allahtan bi mani çıkmazsa kesin gelirimşey ben onu demek istemiştim
Ahillada böyle diyorsa o zaman yapalım buluşmayı pazar günü olması nedeniyle çok uzun süremez yani öğleden akşama ama değişik bir gün olur...
Semihave de bebek keşke sizlerde gelebilseniz arkadaşım...
valla altın düüşünmüyorum da para taksam mı diyordum.benim aracılığımla biriyle daha tanışmıştı.
o arkadaşı da aynı şekilde çağırmış.o da sırf bir iki muhabbet etti,çağrıldı diye gitcek.
ama çok kötü hissettim.onunla aynı kefeye koymuş beni.şimdi o yüzden tereddütteyim para taksam mı takmaasammı
takarsam ne kadar takayım diye...
memnun oldum ben de elif :))
kızlar bu kadar tavizi bu sene bilerek veriyorum o düğün olsun diye.
ben bu kadar yırtınmazsam o işler zor ilerler.düğün de baştansavma olur.
kuzucum bana hep aksilik çıktı ama ben napim
yoksa o kadar uğraştım o kadar çırpındım hazırlandım ama olmadı.
ben diyorum aksilik olmazsa kesin gelcem.bu pazar aksiilik yok ama haftaya pazar da inş olmaz. :)
tamam :))
bak ya...kızııııııııım bi yanyana gelelim var ya,çekcem o kulaklarını.
laf sokuyorumki seni görme şerefine nail olalım demi ama
20 tl çok olurmu? para olaraktan :S ben olsaydım bende böyle takardım herhalde.
eee o zaman kızlar 23 haziran mı diyoruz yer neresi olsun kapalımı açıkmı? :)
bu pazar mı haftaya mı hangisi:44:
canım mesajını değiştirsen istersen ismini sil arkidişimizin :) malum net hayatı :))
sorduğun kişi bebek çilekim :)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagözüm kulağım sendeydi allah tamamını erdirsin inşallah nazarlardan korusun inşallah çok sevindim kötü bir günün östüne pklounun hamile haberini görmek büyük bir moral oldu huhuhuhuhu
rabbim sanada nasip etsin hala aglıyorum elim ayam karıştı evimi bulamadım sağlık ocandan gelipte eşimi bekliyorum ağlaya ağlayaa çok fena oldum dua ediyorum herkese nasip etsin rabbim diyeee
hakseverrrr canımmmm aklım sendeydi valla her gün girdim baktım canımmmmmmm çok ama çokkkkkkk sevindim ağlattın beni çok şükür allahım sana yarabbimm
ağla ağla tabi ama çokta değil :) :) :) amin inşallah hakketin bu mutluluğu rabbim tamamını erdirsin inşallah eve gidince şükür namazını kıl :) :) :) çook sevinim ilaç gibi geldin :):)
ağlama sen ayşem ya seninde olcak nolur gerçekten bak hiç görmedim ben çift cizgiyi en kısa zmanda inşallah seninde olcak dualarımdasın bana dua et bişi olmsın çok korkuyorumm
amin canım aminnnnnnnnnnnnnnn inşallah isteyen herkeze sanadan versin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?