oyy kızlar yaa yavrum sabaha kadar kustu, çarşaf değiştir, çocuğu yıka, üst değiştir ayyy hiç uyumadım doğru düzgün...
kızlar sürprizim süperdi ama ölü gibiyim yorgunluktan.öğle yemeğindeki 20 dk sayılmazsa ilk kez oturdum bugün.
servise çıktı bizimkiler.ben de buraya girdim hemen :))
daha köylere gidilecek
sevcan ve ayfer nerden bildiniz kız sürprizin içinde yatak odasının da olduğunu???
ama salak gibi resmini çekemedim
oyy kızlar yaa yavrum sabaha kadar kustu, çarşaf değiştir, çocuğu yıka, üst değiştir ayyy hiç uyumadım doğru düzgün...
günaydın kızlar...
merve Hayat sağolun kızlar... bu gecede ateşlendi sürekli yavrum. sanırım antibiyotiksiz geçmicek...
ayyy bu karamuk nerde yaaa herhalde izini uzattı...
ahilla demek sürpriz güzeldiee detaylı anlatmamışsın.... :) gördüklerin nelerdi...
hayatcım... yeni bikinini iyi günlerde kullan. ilk biz mi görücez şimdi
görümcende gelsin gelsin havuza tanışırız hem :))
bende belki ablamın kızını getiririm küçük ama :)
günaydınlarrr...
kız sevcan ben ardayı almamayı düşünürken sen iki çocuklaa ve havuzdaaaferin sana vallah..
ya sabah sabah ne sıcakk açtım bütün camları ceyranda oturuyorum:)
günaydınlarrr...
kız sevcan ben ardayı almamayı düşünürken sen iki çocuklaa ve havuzdaaaferin sana vallah..
ya sabah sabah ne sıcakk açtım bütün camları ceyranda oturuyorum:)
kızlar günaydınlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrben geldim çok şükür bütün işlerim bitti badana işini de atlattık
sizler nasılsınız bir yaramazlık yoktur işallah
bu arada bugün aldığım en güzel haber gördüğüm kadarı ile haksever hamileeeeeeeedoğru mu bu ??????? allahım ne kadar sevindim özgecim anlatamam hayırlısı ile işallah kucağına al küçük meleğini
sevcan canım benim şevvalime çok geçmiş olsun kıyamam yavruma nasıl oldu şimdi iyi mi peki cimcime
ayfercim sen nasılsın canım benim oğluşunu tebrik ediyorum maşallahbizde de aynı hepsi 5 karnemizin
diğer kızlar siz nasılsınız ahilla bahar semiha dilekcim iyisnizdir işallahh
geldim canım geldim evet birgün daha uzattım iznimi pazartesi geldim toparlancak işler vardı onalrı toparaldım sonra salı da yoktum dün geldim ama dün pek bakamadım
kız havuzamı gidiyosunuz ne zaman ?
günaydın canım sana da aman dikkat et çok ceyranda oturma çarpılırsın valla anlamazsın
ohhh mis gibi olmuştur evin..omuzundanda yük kalkmıştır ne güzel..allah pisletemeyi nasip etsin:)kızlar günaydınlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrben geldim çok şükür bütün işlerim bitti badana işini de atlattık
bu arada bugün aldığım en güzel haber gördüğüm kadarı ile haksever hamileeeeeeeedoğru mu bu ??????? allahım ne kadar sevindim özgecim anlatamam hayırlısı ile işallah kucağına al küçük meleğini
sevcan canım benim şevvalime çok geçmiş olsun kıyamam yavruma nasıl oldu şimdi iyi mi peki cimcime
ayfercim sen nasılsın canım benim oğluşunu tebrik ediyorum maşallahbizde de aynı hepsi 5 karnemizin
aa Ardasız olur mu kız...
ablamın kızı 14 yaşında canım yaa :) çok küçük değil :)
dikkat et biz hastalıktan kırılıyoruz vallahi...
banadamı bulaştı ne midem bulanıyor...
hoş geldin canım... ohh evin misss gibi olmuştur şimdi. iyi günlerde, güzel günlerde oturun.
evet haksever hamile :)))
kızım işte gecede ateşlendi inşallah gündüz iyi olur
haftaya çarşamba gidiyoruz canım :) izin alabilirsen gelsene sende :)
ohhh mis gibi olmuştur evin..omuzundanda yük kalkmıştır ne güzel..allah pisletemeyi nasip etsin:)
kız allah seni kahretmeyebende ipekmiydi tam bilemiyorum o sandım..eyvah dedim sevcan çocuk bakmaktan havuza giremicek dediydim..kız hatta şevvale o bakar arada güzel olur:))yok canım ardayı alıcamda hani bıraksammı diye aklımdan geçmiyor değil:))
ama kıyamam ya çocuk senede kaç kere havuz görüyorki..alırım heralde..
defolun gidinbensizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!
kızlar günaydınlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrben geldim çok şükür bütün işlerim bitti badana işini de atlattık
ialç bi mide bulantısı için vermiştionuda içiremedik zaten naneliya hanımefendinin ağzı yanmış
bu arada kızlar kocamda evdeymiş doktora gitmiş...
bende kötüyüm yaa(( ayy ailecek tutulduk geçen seferki gbii olmasam bari ((
hoş geldin canım... ohh evin misss gibi olmuştur şimdi. iyi günlerde, güzel günlerde oturun.
ohhh mis gibi olmuştur evin..omuzundanda yük kalkmıştır ne güzel..allah pisletemeyi nasip etsin:)
kız allah seni kahretmeyebende ipekmiydi tam bilemiyorum o sandım..eyvah dedim sevcan çocuk bakmaktan havuza giremicek dediydim..kız hatta şevvale o bakar arada güzel olur:))yok canım ardayı alıcamda hani bıraksammı diye aklımdan geçmiyor değil:))
ama kıyamam ya çocuk senede kaç kere havuz görüyorki..alırım heralde..
hoş geldin karamuk
güle güle kirlenin...
ialç bi mide bulantısı için vermiştionuda içiremedik zaten naneliya hanımefendinin ağzı yanmış
bu arada kızlar kocamda evdeymiş doktora gitmiş...
bende kötüyüm yaa(( ayy ailecek tutulduk geçen seferki gbii olmasam bari ((
aaaa ne ayıplı bir kelime...aşk olsun...
hoşbulduk canım sağolasın
işallah bugün daha iyi olur canım şevval
malasef alamam ki yanımdaki kzın düğünü var izinli 1 temmuzda gelecek o zmana kadar bana da izin yok yani
amin canım sağolasın
hoşbulduk sağol canım
aaa kocan da rahatsızlanmış kız bulaşıcı mı yoksaaman sevcanım varsa ilacın falan al hemen ilerlemeden geçen seferki gibi olmayın bir de
anooooooooom vallahi sapık :)) yorgunluk sürprizden değildi anacım,iştendi şimdi gülsem mi ağlasam mı bilemedim vallayorgunluktan ölene kadar naptınız kızzzzzzzüstelik yatak odasıda var işin içindee
yatak odasınımı gösterdiii?? yoksa yatak odasında başka bişeymi gösterdii
ayy delüyüm anam ben delüüüübakma bana azcukunn sapıklıkta varr bendee
dün detay anlatmaya zamanım da mecalim de kalmamıştı. az sonra anlaticimgünaydın kızlar...
merve Hayat sağolun kızlar... bu gecede ateşlendi sürekli yavrum. sanırım antibiyotiksiz geçmicek...
ayyy bu karamuk nerde yaaa herhalde izini uzattı...
ahilla demek sürpriz güzeldiee detaylı anlatmamışsın.... :) gördüklerin nelerdi...
hayatcım... yeni bikinini iyi günlerde kullan. ilk biz mi görücez şimdi
görümcende gelsin gelsin havuza tanışırız hem :))
bende belki ablamın kızını getiririm küçük ama :)
evet canım özge sonunda anneeeeeeeeeeeeeeeee :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))kızlar günaydınlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrben geldim çok şükür bütün işlerim bitti badana işini de atlattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?