kız benimki ben doğurunca bile almadı. çiçek bile almadı....
ama doğum yapar yapmaz kıymealı pideneyim yaptırmıştı
aaa benim eşimde set almıştı..ve hastaneye kocaman çiçekle gelmişti..
ardada aynı şekilde özel çiçek yaptırmıştı..
ve ikitane bilezik almıştı:)) ne dediysem yaptı..benim kocam çocuk doğırınca bir sevindirik oluyor..ne yapacağını şaşırıyor:)
en iyisi 3.cüyü doğrurayım ben
ayfer dün akşam bime baktım bir sürü yelek vardı :)
almadım
çünkü bimde ablamlara rastladık, oda bizde var yelek, küçük diye kaldırmıştım yarın arayım bulamassam öyle alırsın dedi :)
heh heh 4,5 tl nin hesabını yaptık kızkocalarımız bize minnettar
kahvemi içtim falımı kapadım sevcancım:))
ama şunu sorucam benim kontürüm var şuan 65 tl kaldı ama nar kampanyasında..
yani oradan 10 tl çekilirmi??
şimdi kontür varken kontür almakta saçma geldi bana
benim kociş çiçek getirmişti hakkımı yimiyak
havuza gelemiyorum çünkü işteyim
ooo hade bakalım :)
Evet canım var olandan çekiliyor narda :) yeniden almana gerek yok.
hic sorma canim her iki plajda tiklim tiklimdi bide esim bunlar ya deniz gormemis deniz boyle olur saniyolar yada kafayi yemisler dediyinuse çok şaşırdım okadar çamur gibi olmasına..okadar insan nasıl giriyor çamurlu denize ya..
aslında erdek en güzeli ama 2 ,5 saatlik yol..günü birlik gidilmez oraya..
ve ikitane bilezik almıştı:)) ne dediysem yaptı..benim kocam çocuk doğırınca bir sevindirik oluyor..ne yapacağını şaşırıyor:)
en iyisi 3.cüyü doğrurayım ben[/QUOT
benimkide ikisindede cicek almisti sadece adimin azili oldugu bir kolye caktirmasi yapmistim ama unuttum ayagina yatmisti galibaalmadi cunku
ben senin yerinde olsam sirf o hediyeler icin bile dorduncuyu bile dogururdum kiz esin cok bonkormus bu konuda..
dogur kiz eminim ben kizin olucak bicir bicir kokosmu kokos zillimi zilli
falcinin soylediklerini unutma evine nezaman gececegini bilem bilmisti
Evet Yinuse geliyormusun yarın havuza...
ya hangi havuza gidilcek bide saatleri kac ..kirmizi cilege verdigin kacis planina koptum sevcan alemsin yaaa
esim yan cizmeye basladi ama bakalim basta tamam demisti dun aksam kizimi zapdedemessin orda iki cocugu nasil idare etcen falan gitme dedi kafami karistirdi yigitde cok istiyo iki haftadir hergun beynimi yedi cocuk havuzu diye ,buaksam tekrar konuscam esimle gonullu bir sekilde tamam derse msj atarim kesin geliyom diye sabahada arasiriz ins tamam der...offf okadar hevesim vardi
hic sorma canim her iki plajda tiklim tiklimdi bide esim bunlar ya deniz gormemis deniz boyle olur saniyolar yada kafayi yemisler dedibide cocuklarinide sokmuslar iyyyy
en iyisi 3.cüyü doğrurayım ben[/QUOT
benimkide ikisindede cicek almisti sadece adimin azili oldugu bir kolye caktirmasi yapmistim ama unuttum ayagina yatmisti galibaalmadi cunku
ben senin yerinde olsam sirf o hediyeler icin bile dorduncuyu bile dogururdum kiz esin cok bonkormus bu konuda..
dogur kiz eminim ben kizin olucak bicir bicir kokosmu kokos zillimi zilli
falcinin soylediklerini unutma evine nezaman gececegini bilem bilmisti
ya hangi havuza gidilcek bide saatleri kac ..kirmizi cilege verdigin kacis planina koptum sevcan alemsin yaaa
esim yan cizmeye basladi ama bakalim basta tamam demisti dun aksam kizimi zapdedemessin orda iki cocugu nasil idare etcen falan gitme dedi kafami karistirdi yigitde cok istiyo iki haftadir hergun beynimi yedi cocuk havuzu diye ,buaksam tekrar konuscam esimle gonullu bir sekilde tamam derse msj atarim kesin geliyom diye sabahada arasiriz ins tamam der...offf okadar hevesim vardi
anladım zaten kocanın bir bokluk yaptığını
neyse inşallah gelirsin,gel ulannnnnnnnnn.....
yiğite söyle, akşama çok ağlarsan baban yollar de. O ağlarken sende burnunu çeker, gözlerini silersin... hem ne zaptedemicen çocuklar sudan çıkmazlar zaten, bizde tabi.
birde şu taktik var. izin vermezse madem öyle pazartesi günü sen kıza bak ben yiğiti havuza götüreyim yavrum çok ağlıyor de. o zaman gözü korkar aman tamam gidin der.
bu kadar verdiğim akıldan sonra gelmezsen tühhhh ulen sana yinuse.
havuza bizim evin yukarısında şekerim... garajdan minübüsler kalkıyor. otobüs olarak senin oradan ne gidiyor hemen bir bakıyorum
Saatleri 2 ile 6 arası canım.
ula bi itülmüş benimkiymiş onu anladım ha
kızzz izin alıp kaçsana deli, emzirme izinlerini bile kullandırtmadılar daha kime yaranıcan...
yap bi delilik hade. öğlen olunca, gözlerini ov ovvv ovvv çık karşılarına deki nenem vefat etmiş köye gitmem lazım cenaze ikindide kalkacakayyy ben olsam yapardım....
hahhahhahaahh kızzz koptum allah seni Salak müdür yıllık izinde o yüzden hiç izin alamam
datülde görüşcem ben sizlen tamam mı
benim kız bikiniyi giydi facede boy gösterdigördünüz mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?