Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
kız benimki ben doğurunca bile almadı. çiçek bile almadı....
ama doğum yapar yapmaz kıymealı pideneyim yaptırmıştı

aaa benim eşimde set almıştı..ve hastaneye kocaman çiçekle gelmişti..
ardada aynı şekilde özel çiçek yaptırmıştı..
ve ikitane bilezik almıştı:)) ne dediysem yaptı..benim kocam çocuk doğırınca bir sevindirik oluyor..ne yapacağını şaşırıyor:)
en iyisi 3.cüyü doğrurayım ben

yinuse çok şaşırdım okadar çamur gibi olmasına..okadar insan nasıl giriyor çamurlu denize ya..
aslında erdek en güzeli ama 2 ,5 saatlik yol..günü birlik gidilmez oraya..

doğur doğur :)) falcının dediği çıkar, belki kız olur

ayfer dün akşam bime baktım bir sürü yelek vardı :)
almadım

çünkü bimde ablamlara rastladık, oda bizde var yelek, küçük diye kaldırmıştım yarın arayım bulamassam öyle alırsın dedi :)

heh heh 4,5 tl nin hesabını yaptık kız kocalarımız bize minnettar

hadi yaaa bende kalmaz sandım..
inşallah ablan bulur..

kahvemi içtim falımı kapadım sevcancım:))
ama şunu sorucam benim kontürüm var şuan 65 tl kaldı ama nar kampanyasında..
yani oradan 10 tl çekilirmi??
şimdi kontür varken kontür almakta saçma geldi bana

benim kociş çiçek getirmişti hakkımı yimiyak

ula bi itülmüş benimkiymiş onu anladım ha

havuza gelemiyorum çünkü işteyim

kızzz izin alıp kaçsana deli, emzirme izinlerini bile kullandırtmadılar daha kime yaranıcan...

yap bi delilik hade. öğlen olunca, gözlerini ov ovvv ovvv çık karşılarına deki nenem vefat etmiş köye gitmem lazım cenaze ikindide kalkacak ayyy ben olsam yapardım....

yinuse çok şaşırdım okadar çamur gibi olmasına..okadar insan nasıl giriyor çamurlu denize ya..
aslında erdek en güzeli ama 2 ,5 saatlik yol..günü birlik gidilmez oraya..
hic sorma canim her iki plajda tiklim tiklimdi bide esim bunlar ya deniz gormemis deniz boyle olur saniyolar yada kafayi yemisler dedi bide cocuklarinide sokmuslar iyyyy

Son düzenleme:

hahhahhahaahh kızzz koptum allah seni Salak müdür yıllık izinde o yüzden hiç izin alamam
datülde görüşcem ben sizlen tamam mı

hahhahhahaahh kızzz koptum allah seni Salak müdür yıllık izinde o yüzden hiç izin alamam
datülde görüşcem ben sizlen tamam mı

HADİ BE! AMANNNN....

iyi hade bakalım.... olmadı kaç gel kız bana :) kızlarda oynar beraber... benimki çok seviyor kendinden ufakları.
ben ablayım dimi, onun dişi yok benim var dimi, o merdivenleri çıkamaz ben çıkarım dimi,(sanki kucaktan inip yürüdüğü varda)

vs vs :) sayar durur.... çok tepeden bakıyor bizimki yaf....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…