KIZIM BU SICAKTA KOT ELBİSEMİ GİYİLİR ÇATLAMAYA NİYETİNMİ VAR. ZATEN ATEŞİN TAVANDIR SENİN. tiril tiril birşeyler giy. karnını belli etmiyen, :))) şimdi çıkmıştır senin göbek psikolojik birde çok yiyondur tabi iki canlısın :)) sakla göbüşü nazara göze Gelme kurban olduğum...
hee birde iki canlısın ye ye diyenlere kulak asma çok yeme :)
sonra son 3 ayı diyetle geçirirsin benim gibi. yazın ortasında meyve yiyemeden, ramazanın ortasında pide yiyemeden
omazmı saglık ocandan geldim sokagımızı zor buldum nasıl yagmur yagıyo ilk ögrendigim gün nasıl aglıyorum bizim kapıyı acamadım yok acamadım yani seraba girdim işlk o ögrendi anlıcanpınarda duydu tabisi
hala kızına gelince ögrendigimden bi hafta önce bize kırk ucurmaya gelmişti o zman hamile haberi vermişti durup dururken hani piknikte bi halime vardı sonradan tayinleri cıkıp kemalğpaşaya gitmişlerdi onalrda cocuk istiyoduya oda hamileymiş faceden sölemiş halakızına bizim bana sölemmişti yani üzülürüm diye sölemmiş onu yetiştirmişti o akşam bana eşim bile pessss dedi o akşam durup durup hamile haberi verdi ...sonra alt acmaya öteki odaya gittik bende yanlız bırakmım dedim yanında durim 2 dakkada bana hemen tedavi oluyonuzmu hala , görümceminde olmuyo hacıdan kıyafet aldırcaz giyince oluyomuş filan onları sölemişti...
biz ilk fakülteye gittiğimiz gün hasanağya halaya baabanne orda diye ziyarete gittik el öpmeye dua istemeye o zman ögrendiler hemen kızınada söylemiş... mesaj attı neden sölemiyosun diye hergün mesaj atıyo şimdi ben cok dua ettim sana felan diye
ne bilim ya bi nsandan sogudummu ben bida eskisi gb olamıyorum böle hiç kin tuttmam gene görevimi yaaprım agırlarım ama canım bile diyemem yani öleyim nabım
tızım kot didimse hani buz mavisi kot gb görünümlü tiril tiril kumaş varya öle tızım kalın kot degilhaklısın menepozşu kadınalr gbyim yanıyorummmmm
bu arada cok yemiyorum karnım hemen şişiyo günde 1 dilim ekmek bile yemiyorum düşün
böle elbiseler istiyorum
hee duayı bilmem ama nispetini yapmaktan geri kalmadın onu çok iyi biliyorum...
Boşver Allah bilsin artık, rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına aldırsın da o zaman görsün o diğerleri.
Benim ablama da eltisi yapmıştı, ablam bebek düşünürken o da haman bi tane yapıvermiştio arada tabi ablamın olmuyodu, sonra ablama demişki bilmemkiminde olmuyoooorrr. nasıl üzülmüştü meğer hamilyemiş o zaman ablam. elti önce doğurdu tabi :) 2 çocuklu oldu. neyse ablam doğurdu ardından, aneeyyy elti sonra 3.ye de hamile kalmasın çocuklarının aralarıda az ya 2. ve 3. herkese buna damızlık muamelesi yaptı hatta kocasının arkadaşları tokalşmayı kesmişler aman, hamile bırakırsın felen diye dalga geçmişler
yani hayatımızın her alanında var bu tipler. hep onlar doğurgan, hep onların bebekleri güzel, akıllı, büyüyünce adam olacak, anasına babasına bakacak,
benimde eşimin bir teyzesi var çok severim onu iyidir ama onunda kocası böyle fesatdüşman başına hep onun kızı şevvalden önde falan fıstık komik yaa...
hatta komik bişey anlatayım bak... eltimi istemey gittiğimizde erkekler ayrı bayanlar ayrı oturduk, erkekler kısmında bir konu olmuş, enişteye demişler evin nerede, oda demiş eriklide :))) eşimde demiş eniştemlerin evi çok güzel yakınınada üniv. açıldı çok tutulacak falan demiş :) enişteden beklenen cevap gecikmemiş evet bizim ev güzelde malesef sizinki çok kötü yaa... çöplüğün kokusu geliyor zeminide iyi değil demiş
yani daha bir sürü insan var bizim hayatımızda böyle....
geçenlerdede eşimin dedesi geldi ev görmeye 1 yıldan sonra anca geldilergeldiğindeki lafı birde sizin ev için kontra gibi diyolardı gayette güzelmiş. ben kontra ne yaa dedim diyoki böyle hayvanları koymak için yaparlarya kare kare tahtadan ayy güldüm geçtim. şimdiye kadar hep kendi oğlunu(dayıyı) kıyaslamış eşimle, şimdide karı koca bizi kıyaslıyorlar, tabi biz ev dam sahibi olunca diğerleride yılda iki kez tatil, her hafta barlardalar karı koca hasetlendiler haliyle. Adam durdu durdu kim ne derse desin eviniz çok güzel dedi Allah razı olsun dedik :2:
amannnn bende ne dertliymişim yaz yaz bitmedi...
aman ne bilem :)) ben :)
vallahi yeme gerçekten. çünkü şöyle bak 3 elmada yesen bebek senden 1 tanesini alıyor 1 elma yesende bir tanesini
ayy bende tereciye tere satıyom...
şıkmış en güzelde ortadaki ama ben olsam yine almazdım :))) bu elbiseler pahalıdır şimdi, hem 3 ay sonra giyemicen(canıma değsin) ne gerek var sen doğum kilolarını veremessinde hemen seneyede giyemessin dolapta durdukça uyuz olursun, sen beni dinle evden birşeyler giy 3 ay sonra hamile cicişleri alırsın kendine.
abuu bende böle çok yok bali ne nisbeti kız dua eden büyükelrimizin ellerini öptük babannesi yürüyemiyo yani biz gittik annaneside cıkamıyo öyle hep dua ederdi bize kandilde telefonda felan bilmem ögrenincede elinni öpelim dedik bakma burda böle yazdıgıma daha hamileyim diyemedim bile hamileymişim diyorum yada şey olmuş diyorum
1 tane yersem birini o alırsa bana ne kalcek ne kalcek hemen papuçum dama atıldı zaten
canım benim mantom var 3 tane yazlık ama 2 si cok dar geliyo sıgamıyorum biri görümcemin düğününden düşün yani birini geçen sene aldım ama u zaman 52 kiloydum zor girdimdi genede almıştımbirisi oluyo o bol ama oda beyaz bende sarıyım böle çig çig duruyo sanki onunda 3 senesi yani böle bi elbise alırsam manto gb hani kullancam hem böle bol bunalr do-kuz aylık bşile olsan sıgarsın yani ben ne kadar şişceğimi düşünümedigimden belkide sıgarım gb geliyo yani:44:
bu arada seni kocam mı tuttu alma alma diyip duruu zatenn
uleyn ben sana arkadaş olarak akıl veriyom...
kocanada kızdım ayrıca hamilelik hediyesi kendisinin gidip alması gerekirdi istediğin bir hediyeyikarnında çocuğunu taşıyon...
öyle dime tız kocikim hediyesini aldı pazartesi doktora gitmiştikya görümcem ben eşim.. sonra beni eve bıraktılar mudanyaya banyo yapim öglenimi yetiştireyim diye onlarda güya karpuz almaya markete gittiler
ben banyo yaptım namaz kıldım bunlar gelemedi neyse geldiler ... sonra ben odamdaydım eşim geldi yanıma beni oyalıyo böle şöle bişiler sölüyo bi bırak su içcem içim kurudu diyorum bi dur ya diyo felan aaaaaaaaaaaaane göreyim pasta böle maytaplı filan sonra bide kolye almış kayınvaldem görümcem kardeşim vardı öle alkışladılar eşim kolyemi taktı öptü filan utandım kızz
yani hediyemi aldı
ayyy godik kafa.....
şimdi kolye aldıysa demekki doğurunca daha büyük bir hediye alacak bunu düşün. set alır belkide
özge bişey dicem kayınpederinin yanında başın açık duruyormusun? :))
bu arada aklıma getirdin bak, benimkilerde yani kayganak ve kayınpeder...
hamile olduğumu ilk duyduklarında şok olmuşlardıve ardından beddua etmişlerdi inşallah ERKEKKKK OLUUUUUURRRR İNŞALLAH KOCANA BENZER.... ODA SİZİ DÜRÜNDÜRÜRRRRRR DİYE AĞIZLARINI DOLDURA DOLDURA İLENMİŞLERDİ.... ama köpeklerin duası kabul olmadı... bazen düşünüyorumda acaba diyorum gerçekten ben kötü bir gelinmiyim.... Eşim kötü bir evlat mı? hiiiç karar veremiyorum ne tarafta olduğumuza
Ne güzel bak sizinkiler çok iyi insan canım benim... Rabbim bozmasın inşallah....
yok ya bizim ki pinti oldu çokceebinde akrep varmış öyle diyo böle yüzlükleri içeri 5likleri dışarı dogru koyuyo çok para lazım diyip duruyo görende on cocugu var okutuyo sanır şimdiden tasası tuttu adamımı ben telfon istiyorum böle yana dogru kaydırıp acılanlardan
yabancı bi erkegin yanında nasıl duruyosam öyle duruyorum cnaım etekle tülbentle yani bazen tülbentimi arkadan atıyorumda eşim bakıyo bön bön önüm acık diyeaslında mahrem değil ama yani ne bilim öyle geldi öyle gidiyo görse ahlanıp vahlanmam ama kaplıyım yani yanında saygımdan daha cok
aminnnnnnn
aman boşver şunları bide kendinde suç arama boşver onalr empati yapılma haklarını coktan kaybetmişler ne kadar uzak o adar iyi asllh rızxası için evlat görevinizi yapın yeter bazıları onuda haketmiyo ama biz allahtan korkarız o versin hakettiklerini
tühlerim diken diken olduHepinize merhaba iyi bir hafta dilerim.Sevcancığım gezmeyi sormuşsun iptal oldu.Candan abla müsait değildi rahatsız etmek istemedim ama yakında görüşürüz inşallah.Bebek canım olayların bu yönde ilerlemesine üzüldüm canım,Allah hakkında hayırlısını versin.Baban ne diyor ayrılma olayı için?Özledim seni prensini canım benim
Kızlar kuzenimi gezdirdik yarın kısmetse gidiyor canım sıkılıyor ama herkezin düzeni var olsun yine kaldı sağolsun inşllh yine gelirsin dedim.Cuma günü kültür parka gidelim dedim sibel canın konseri vardı ama biletler tükenmişti.Parkta oturduk gezdik.Konser başladığında aralıktan görebildim biraz zar zorEve geç döndük.Cumartesi misafirim vardı.Dünde dere kızık oradanda cumali kızığa gittik,derekızık çok güzelmiş sabah kahvaltısını orada yaptık,demlik çay getiriyorlar suyun sesiyle güzel geçti,kuzenimin sayesinde bende görmüş oldum oraları.En sonda hayvanat bahçesine gideriz dedik.
Gezmek burnumuzdan geldi.Kızım nazara geldi sanırım.Hayvanat bahçesinden çıkarken eşimin bir anlık dalgınlığıyla bebek arabasından düştü NehirŞu çantalı ana kucağını alma kullanmayalım artık dediysemde eşim onu bebek arabasına öyle koyunca kaydı sanırım çıkartırken merdivenlerden düştü,yerde gördüm şoka girdim sanki öyle baka kaldım.Ne yapacağımızı şaşırdık ağzından burnundan kanlar aktı acile götürdük elim ayağım tutmadı onu öyle ağladıkça gördüğümde.Allah'tan başına darbe almamış önlüğüde yüzünü vurmasına engel olmuş.Dudağı biraz şişti,doktor buz koyun eve gidince dedi.Eve geldik ama nasıl geldiğimizi bilemedik,evde banyo yaptırdık sakin olsun diye,buz koydum mama yiyemedi belli müddet bugün biraz daha iyi,aklıma geldikçe o hali gözlerim doluyor.Allah herkezin evladını korusun.Bugünde komşunun düğünleri var gitmesek ayıp olur dedik,kuzenim Nehire bakacak eşimle kısa sürede olsa görünelim dedik.Bu arada dün nehirin başına bu olay gelince kayınvaldemde bizim eve geldi oda bizleydi gezmede.Kayınbabamda hiç aramadı bile,eşiminde canı sıkıldı bukadar merhametsiz oluşuna,bizde onun kandilini kutlamadık,bu arada geçmiş kandiliniz mübarek olsun,Allah'a emanet olun.Bebek seni arıcaktım ne oldu diye fakat kontur yüklemedim.Vodofoneye geçirmeyi düşünüyorum hattımı o yüzden şimdilik kontur almıyorum,Sevcan dün yakınmışız desene,sen botanikte ben hayvanat bahçesinde
ortadaki favorimm:)böle elbiseler istiyorum
çok şanslısın eşim bana hediye alsa görümcemler kayınvadilerim çatlardı fesatlığından..seninkiler ne kadar anlayışlı ya maşallahöyle dime tız kocikim hediyesini aldı pazartesi doktora gitmiştikya görümcem ben eşim.. sonra beni eve bıraktılar mudanyaya banyo yapim öglenimi yetiştireyim diye onlarda güya karpuz almaya markete gittiler
ben banyo yaptım namaz kıldım bunlar gelemedi neyse geldiler ... sonra ben odamdaydım eşim geldi yanıma beni oyalıyo böle şöle bişiler sölüyo bi bırak su içcem içim kurudu diyorum bi dur ya diyo felan aaaaaaaaaaaaane göreyim pasta böle maytaplı filan sonra bide kolye almış kayınvaldem görümcem kardeşim vardı öle alkışladılar eşim kolyemi taktı öptü filan utandım kızz
yani hediyemi aldı
hamile olduğumu ilk duyduklarında şok olmuşlardıve ardından beddua etmişlerdi inşallah ERKEKKKK OLUUUUUURRRR İNŞALLAH KOCANA BENZER.... ODA SİZİ DÜRÜNDÜRÜRRRRRR DİYE AĞIZLARINI DOLDURA DOLDURA İLENMİŞLERDİ.... ama köpeklerin duası kabul olmadı... bazen düşünüyorumda acaba diyorum gerçekten ben kötü bir gelinmiyim.... Eşim kötü bir evlat mı? hiiiç karar veremiyorum ne tarafta olduğumuza
Ne güzel bak sizinkiler çok iyi insan canım benim... Rabbim bozmasın inşallah....
tühlerim diken diken olduHepinize merhaba iyi bir hafta dilerim.Sevcancığım gezmeyi sormuşsun iptal oldu.Candan abla müsait değildi rahatsız etmek istemedim ama yakında görüşürüz inşallah.Bebek canım olayların bu yönde ilerlemesine üzüldüm canım,Allah hakkında hayırlısını versin.Baban ne diyor ayrılma olayı için?Özledim seni prensini canım benim
Kızlar kuzenimi gezdirdik yarın kısmetse gidiyor canım sıkılıyor ama herkezin düzeni var olsun yine kaldı sağolsun inşllh yine gelirsin dedim.Cuma günü kültür parka gidelim dedim sibel canın konseri vardı ama biletler tükenmişti.Parkta oturduk gezdik.Konser başladığında aralıktan görebildim biraz zar zorEve geç döndük.Cumartesi misafirim vardı.Dünde dere kızık oradanda cumali kızığa gittik,derekızık çok güzelmiş sabah kahvaltısını orada yaptık,demlik çay getiriyorlar suyun sesiyle güzel geçti,kuzenimin sayesinde bende görmüş oldum oraları.En sonda hayvanat bahçesine gideriz dedik.
Gezmek burnumuzdan geldi.Kızım nazara geldi sanırım.Hayvanat bahçesinden çıkarken eşimin bir anlık dalgınlığıyla bebek arabasından düştü NehirŞu çantalı ana kucağını alma kullanmayalım artık dediysemde eşim onu bebek arabasına öyle koyunca kaydı sanırım çıkartırken merdivenlerden düştü,yerde gördüm şoka girdim sanki öyle baka kaldım.Ne yapacağımızı şaşırdık ağzından burnundan kanlar aktı acile götürdük elim ayağım tutmadı onu öyle ağladıkça gördüğümde.Allah'tan başına darbe almamış önlüğüde yüzünü vurmasına engel olmuş.Dudağı biraz şişti,doktor buz koyun eve gidince dedi.Eve geldik ama nasıl geldiğimizi bilemedik,evde banyo yaptırdık sakin olsun diye,buz koydum mama yiyemedi belli müddet bugün biraz daha iyi,aklıma geldikçe o hali gözlerim doluyor.Allah herkezin evladını korusun.Bugünde komşunun düğünleri var gitmesek ayıp olur dedik,kuzenim Nehire bakacak eşimle kısa sürede olsa görünelim dedik.Bu arada dün nehirin başına bu olay gelince kayınvaldemde bizim eve geldi oda bizleydi gezmede.Kayınbabamda hiç aramadı bile,eşiminde canı sıkıldı bukadar merhametsiz oluşuna,bizde onun kandilini kutlamadık,bu arada geçmiş kandiliniz mübarek olsun,Allah'a emanet olun.Bebek seni arıcaktım ne oldu diye fakat kontur yüklemedim.Vodofoneye geçirmeyi düşünüyorum hattımı o yüzden şimdilik kontur almıyorum,Sevcan dün yakınmışız desene,sen botanikte ben hayvanat bahçesinde
ortadaki favorimm:)böle elbiseler istiyorum
çok şanslısın eşim bana hediye alsa görümcemler kayınvadilerim çatlardı fesatlığından..seninkiler ne kadar anlayışlı ya maşallahöyle dime tız kocikim hediyesini aldı pazartesi doktora gitmiştikya görümcem ben eşim.. sonra beni eve bıraktılar mudanyaya banyo yapim öglenimi yetiştireyim diye onlarda güya karpuz almaya markete gittiler
yani hediyemi aldı
maşallah sevcan :)) kız valla sizin hormonlar tavan yapmışgünaydın kızlar...
haksevercim maşallah diyorum :))))
doktor yapıp yapmama konusunda birşey demedi mi ama ilaçları kestiğine göre riskin yok olabilir BENCE...
amannnn zaten hamileyken hiç birşeye benzemiyor boşver yapmayın...
not: ben sabah doğuma gittim o gece yapmıştık
canım benim inan çok üzüldüm.çok geçmiş olsun.Hepinize merhaba iyi bir hafta dilerim.Sevcancığım gezmeyi sormuşsun iptal oldu.Candan abla müsait değildi rahatsız etmek istemedim ama yakında görüşürüz inşallah.Bebek canım olayların bu yönde ilerlemesine üzüldüm canım,Allah hakkında hayırlısını versin.Baban ne diyor ayrılma olayı için?Özledim seni prensini canım benim
ne güzel kızım işte baba demek bu demek :)) kucağına almayı bile beklememiş seninki :)
zor oluyordur bu şekilde gülüm yaa yinede helal olsun evin gibi benimsemişsin. evet namahrem değil arkaya atabilirsin eşarbını aslında.
bende herkesin yanında açıkım kayınpederimin yanında kapalıDD
bu arada biz artık evlatlık vazifemizide yapmıyoruz yani artık ben pes ettim son olan kavgadan sonrabim bam boooom çok şükür dostlar benimde artık kayganakım yok.....
ama kocam için üzgünüm malesef iki kandildir annelerine göndermek için uğraşsamda gitmiyorgerçketen bu konuda üzgünüm... bayramda gidecekmiş öyle diyor...
tühlerim diken diken oldu( ay kıyamam çok üzüldüm en kötüsü bu olmuş olsun..
allahım korusun yavrularımızı..bende arda 5 aylıkken kucağımda arabadan inerken ardanın yüzü asfalta ben ardanın üzerine bir düştüm:2:çocuğun suratı yara bere içind eolmuştu o geldi aklıma hanım donmuştu oazman
ortadaki favorimm:)
çok şanslısın eşim bana hediye alsa görümcemler kayınvadilerim çatlardı fesatlığından..seninkiler ne kadar anlayışlı ya maşallah
amaninn bir yaşıma daha girdim erkek olsun diye bedduamı edilirrbundan güzel dua olurmu erkek kız hayırlı olsun..
çok şaırıdım
maşallah sevcan :)) kız valla sizin hormonlar tavan yapmış
bu arada bari senden müjdemi isteyeyim.o sürpriz akşamı uyumasaymışım sıkıştırcakmış itiraf etti
bi de bugün ilk kez sıkıştırdı
demek ki iktidarsız değil
canım benim inan çok üzüldüm.çok geçmiş olsun.
aklınızda olsun kalabalık bir yere girince mutlaka ayetel kursi okuyun bebeğe.
şimdi nasıl iyidir inş.
yaf bu pazar buluşma niye iptal oldu???
bi de benim de bikinim lila rengi
bi de sevcan o zaman bi zahmet orhangaziye de geliverin.ben de buluşma istiyorum ama nasip olmuyor(
baba olduğunun farkına varmış bile :)) özgecim canım yaaaaaaaa,Rabbim fesat kullarına aile huzurunuzu ve şimdiki mutluluğunuzu hiç bozdurmasın.hep bi bahaneyle böyle mutlu mesut huzurlu olun kız.hepimiz olalım (amin)
canım eşinin ailesine gitmemesine üzüldüm.gitmesini söylemekle sen doğrusunu yapıyorsun.için rahat olsun.gitmiyorsa,o da artık bişilerin farkına varmış ve sana destek oluyor demektir.
bak benimkine...hala ailenin en küçüğü olmasına rağmen baba muamelesi yapıyor herkese
yok yapmasında değilim,aksine hoşuma gidiyor hayırlı evlat diye.ama bazan beni sallamıyor mu kıl oluyorum o zaman.tüm yaptıkları da gözüme batmaya başlıyor çünkü bana yapılmıyorüstelik onlardan daha çok hakettiğim halde.hakettiğimi düşünüyorum çünkü kimsenin ona olmadığı kadar destek oluyorum.
mesela biz yıkama makinesini aldığımızda abisine havadan 400 000 tl geldi.
bizimki dedi ki ABİ YIKAMA MAKİNESİNİN PARASININ YARISINI SEN VER İKİ SENENİN KARINA ORTAK OL.
abisi dedi ki sen deli misin 30 000 ordan vercem de iki senede ne kazancam öyle üç lirayla para mı kazanılır?
ben duydum bunu,öğretmenken bi bilezik yapmıştım onu bozdurdum parasını verdim dedim ki,belki makineyi almaz ama bi taksit verir al bunu.sonra kaçtım eve ki getirip vermesin.mesela bunu hiç dillendirmedim ona.abisi de baktı biz çatır çatır para kazanıyoruz,akıllı hemen geldi bizimkine diyor ki makinenin yarı parasını verim de beni ortak et.bizim saf az daha edecekti.
dedim sen manyak mısın?o kadar yırttık kendimizi zor bela aldık düğünümü erteledim tek bileziğimi verdim yedirmem.bunu dedim diye küsmüştü.yerine 2 500 tllik buzdolabı aldı abisi küsmesin diye.
çok kızıyorum çooooooooooooook
tızım kot didimse hani buz mavisi kot gb görünümlü tiril tiril kumaş varya öle tızım kalın kot degilhaklısın menepozşu kadınalr gbyim yanıyorummmmm
bu arada cok yemiyorum karnım hemen şişiyo günde 1 dilim ekmek bile yemiyorum düşün
ooooooooooooo süper benim herüf bi b.k almadı dur akşama bi hatırlatayımöyle dime tız kocikim hediyesini aldı pazartesi doktora gitmiştikya görümcem ben eşim.. sonra beni eve bıraktılar mudanyaya banyo yapim öglenimi yetiştireyim diye onlarda güya karpuz almaya markete gittiler
yani hediyemi aldı
ayyy godik kafa.....
şimdi kolye aldıysa demekki doğurunca daha büyük bir hediye alacak bunu düşün. set alır belkide
Heee etmişlerdi tabi, Bir anne nasıl düşünebilirler bunu bu durumda anlayamadım. demekki 3 yıl boyunca bu haberi aldığımızda bunu söylücez demişler
Ayyyy erkek olsaydı baaaakkk ana baba ahı alan olacaktık... Çünkü onlara göre ana baba ahı alan, işsiz kalır, çocuksuz kalır, yada efendime söyleyim cehenneme gider
ah canım Rabbim biliyor haklıyı haksızı o yüzden kötülük eden kötülük buluyor sadece allaha sıgınıp sabır dilemek
sıkıştırmak mı?
kız benim kocam uyutmazdı bile hele uyuyayım, hemen uyandırırdı tekmikle İtülmüş
Demekki abisi baştan beri nişanlının kurduğu işe inanmamış, 3 tl yle paramı kazanılır dediğine göre, Seninkide diyememiş mi;? benim kaynatam 400 000 tl verecek kadar zengin değil, naparsın tırnaklarımızla tırmanıyoruz bizde diye.
Yi kız kısma kendinden ama kalorili şeler yeme...hamur işine gömülme mesela bu aralar bol bol fındık badem ceviz ve muz ye :))
ben toplam 11 kilo almıştım , ama mide bulantılarım falan çoktu 9 ay istifra ettim :26:
ooooooooooooo süper benim herüf bi b.k almadı dur akşama bi hatırlatayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?