aa iptalmi olmuş bende vijdansızlar kimbilir neler yiyolardır şimdi dedim durdum :)))
Ayfer dışarıya çıkarsan bimden şevvale bir tane yelek alırmısın? kaldıysa. çok güzelmiş onlar fotosuna baktımda sabah.
dün a101 e baktık oradakiler büyüktü.
vayy günahımızı almışş vaştttttttt
parasını veririm çarşamba günü ayrıca şu pantolonun parasınıda sor eşine onuda vericem canım.
canım yelek kaldımı hiç bilmiyorum ki..talhayı göndereyim giderse baksın bakalım..
canım sana 3 tel borcum vardı zatii10 versen yeter pantolana:)
ne renk kız bikininnn
bağa mi didin bacım :44:
canım yelek kaldımı hiç bilmiyorum ki..talhayı göndereyim giderse baksın bakalım..
canım sana 3 tel borcum vardı zatii10 versen yeter pantolana:)
ne renk kız bikininnn
yok canım svcana sordum:)
ama sende söyleyebilirsin rengini:))
Hepinize merhaba iyi bir hafta dilerim.Sevcancığım gezmeyi sormuşsun iptal oldu.Candan abla müsait değildi rahatsız etmek istemedim ama yakında görüşürüz inşallah.Bebek canım olayların bu yönde ilerlemesine üzüldüm canım,Allah hakkında hayırlısını versin.Baban ne diyor ayrılma olayı için?Özledim seni prensini canım benim
Kızlar kuzenimi gezdirdik yarın kısmetse gidiyor canım sıkılıyor ama herkezin düzeni var olsun yine kaldı sağolsun inşllh yine gelirsin dedim.Cuma günü kültür parka gidelim dedim sibel canın konseri vardı ama biletler tükenmişti.Parkta oturduk gezdik.Konser başladığında aralıktan görebildim biraz zar zorEve geç döndük.Cumartesi misafirim vardı.Dünde dere kızık oradanda cumali kızığa gittik,derekızık çok güzelmiş sabah kahvaltısını orada yaptık,demlik çay getiriyorlar suyun sesiyle güzel geçti,kuzenimin sayesinde bende görmüş oldum oraları.En sonda hayvanat bahçesine gideriz dedik.
Gezmek burnumuzdan geldi.Kızım nazara geldi sanırım.Hayvanat bahçesinden çıkarken eşimin bir anlık dalgınlığıyla bebek arabasından düştü NehirŞu çantalı ana kucağını alma kullanmayalım artık dediysemde eşim onu bebek arabasına öyle koyunca kaydı sanırım çıkartırken merdivenlerden düştü,yerde gördüm şoka girdim sanki öyle baka kaldım.Ne yapacağımızı şaşırdık ağzından burnundan kanlar aktı acile götürdük elim ayağım tutmadı onu öyle ağladıkça gördüğümde.Allah'tan başına darbe almamış önlüğüde yüzünü vurmasına engel olmuş.Dudağı biraz şişti,doktor buz koyun eve gidince dedi.Eve geldik ama nasıl geldiğimizi bilemedik,evde banyo yaptırdık sakin olsun diye,buz koydum mama yiyemedi belli müddet bugün biraz daha iyi,aklıma geldikçe o hali gözlerim doluyor.Allah herkezin evladını korusun.Bugünde komşunun düğünleri var gitmesek ayıp olur dedik,kuzenim Nehire bakacak eşimle kısa sürede olsa görünelim dedik.Bu arada dün nehirin başına bu olay gelince kayınvaldemde bizim eve geldi oda bizleydi gezmede.Kayınbabamda hiç aramadı bile,eşiminde canı sıkıldı bukadar merhametsiz oluşuna,bizde onun kandilini kutlamadık,bu arada geçmiş kandiliniz mübarek olsun,Allah'a emanet olun.Bebek seni arıcaktım ne oldu diye fakat kontur yüklemedim.Vodofoneye geçirmeyi düşünüyorum hattımı o yüzden şimdilik kontur almıyorum,Sevcan dün yakınmışız desene,sen botanikte ben hayvanat bahçesinde
ayyy canım yaaa kıyamam çok geçmiş olsun... o turuncu ana kucağındanmı düştü(( ayyy düşündükçe daha da üzüldüm bahar... Neyseki Allah korumuş tahmin edebiliyorum nasıl korktuğunuzu... Artık havalarda epey sıcak dediğin gibi o çantalıya koymana gerek yoktur bebek arabanız varmış zaten. büyükçe bir penye battaniye varsa uyuyunca nehir, bebek arabasının güneşliğini kapatıp önüne serersin zaten ne rüzgar gelir ne birisi görür (( çok üzüldüm inan yaa...
Şevvalde 9 aylıkken düşmüştü,
ama Nehir çok küçük birde kan olayı bitirdi beni yaa... Allah korusun bir daha canım...
günaydın kızlar...
haksevercim maşallah diyorum :))))
doktor yapıp yapmama konusunda birşey demedi mi ama ilaçları kestiğine göre riskin yok olabilir BENCE...
amannnn zaten hamileyken hiç birşeye benzemiyor boşver yapmayın...
not: ben sabah doğuma gittim o gece yapmıştık
canım biz ilk 4 ay hiç yapmadıksonra ayda 1 belki..çünkü dr.ayda bir dedi..
bende açılma olmuştu sürekli Dr.daydım iğne hap kullanıyordum..
olmasında bence önlem almak iyidir:)
?
ayy ne borcu? Nasıl bırakmışımki o 3 tlyi sende :)))
saçamalam neyse ne? 3 tl borçmu olurmuş bizde almanları geçecez heee.
bikini sorusunu kırmızıçileke sordun sanırım....
çünkü benim bikinim yok :)))
ben evdeki şortlarla havuza girecem :))
kırmızıçilek kızın ciciş bikinisini iyi günlerde giysin :))
gideceksiniz bu durumda tatile :) düşündüğünüz bir yer varmı? Kaç gün izine çıktın?
Gel kız kimse gelmezse biz buluşalım :)) ne zamandır istiyorsun sne buluşmak :)))
sağol canım allah razı olsun,yani dünki o hali aklımdan çıkmıyor ama olacağın önüne geçilmiyor.allah beterinden korusun.şevvalde düştü demek canım ya çok küçükler çok geçmiş olsun onada annesinehirin çok küçük olması beni daha çok etkiledi zaten o turuncu ana kucağıyla yere yüzü koyun düşmüş canım,ben olayın şokuyla eşime bağırmış çağırmışım elim ayağıma dolandı elimde değil.allah kimseye yaşatmasın.allah tüm evlatlarımızı korusun canım.sizinde rahatsızlığınız geçmiş sevindim allah şifa versin canım
bizde yaptık valla korkunun ecele faydası yok 10 gün oldu beyaaa biz alışmışız cocuk için gün aşrı ilişkiye abuuu cok utandık valla diyo çocum gözünü kapa babaya anneye bakma gül gül öldüm valla töbe töbeee yapcamızdanda geriş kalmadık
dogum kolay oluyomuş yapınca eşimin arkadaşı anlatmıştı eşi yani doguma gitmeden yapmışlar onalrda töbe töbeee
abuu siz baya tedbirliymişsiniz nasıl dayandınıs öyle yawwya tabi doktor yapmayın derse yapmayız iyiyim diye öyle işte oluverdi
yaa riskli olsaydı doktor kesin söylerdi ama sizde eskisi gibi yapmayıverin yaa acık ucundan yeter :)))
çok komikti rütük var anlatamam ama dedin gb oldu zaten acık ucundan
yinuse denize gittinzmi canım??
bizde kumsaza yakındık deniz çok yosunluydu..
dedimki akrabımza ya abla bugün deniz berbat bende arkadaşa kumsaza gidin dedim..umarım güzel geçmiştir deniz keyifleri dedimm..
geçen hafta deniz çok güzeldi bu hafta ise çok pis dedi..şans işte...inşallah kumsaz güzeldir dedim..hiç sanmıyorum aynı deniz dedi..
Selam kızlar :))
karamuk çok şükür biz iyileştik :)
bizde dün botanik parktaydık kızım eşim ben önce piknik yaptık sonra parkta tur attık...
Ayfer Cumartesi seninle yazıştıktan sonra heykele gittim lcv ye 1 saat gezdim geri geldim pazara gittim saat 9 da evdeydim kocamda işten 6 da gelmişti adam kapıda kalmış anahtarını evde unutmuş :)
Sende belki gelirdin dedim o gün ama keyif yapıcam deyince aramadım sonra daha.
bu çarşamba havuzdayız dimi :)
Hepinize merhaba iyi bir hafta dilerim.Sevcancığım gezmeyi sormuşsun iptal oldu.Candan abla müsait değildi rahatsız etmek istemedim ama yakında görüşürüz inşallah.Bebek canım olayların bu yönde ilerlemesine üzüldüm canım,Allah hakkında hayırlısını versin.Baban ne diyor ayrılma olayı için?Özledim seni prensini canım benim
Kızlar kuzenimi gezdirdik yarın kısmetse gidiyor canım sıkılıyor ama herkezin düzeni var olsun yine kaldı sağolsun inşllh yine gelirsin dedim.Cuma günü kültür parka gidelim dedim sibel canın konseri vardı ama biletler tükenmişti.Parkta oturduk gezdik.Konser başladığında aralıktan görebildim biraz zar zorEve geç döndük.Cumartesi misafirim vardı.Dünde dere kızık oradanda cumali kızığa gittik,derekızık çok güzelmiş sabah kahvaltısını orada yaptık,demlik çay getiriyorlar suyun sesiyle güzel geçti,kuzenimin sayesinde bende görmüş oldum oraları.En sonda hayvanat bahçesine gideriz dedik.
Gezmek burnumuzdan geldi.Kızım nazara geldi sanırım.Hayvanat bahçesinden çıkarken eşimin bir anlık dalgınlığıyla bebek arabasından düştü NehirŞu çantalı ana kucağını alma kullanmayalım artık dediysemde eşim onu bebek arabasına öyle koyunca kaydı sanırım çıkartırken merdivenlerden düştü,yerde gördüm şoka girdim sanki öyle baka kaldım.Ne yapacağımızı şaşırdık ağzından burnundan kanlar aktı acile götürdük elim ayağım tutmadı onu öyle ağladıkça gördüğümde.Allah'tan başına darbe almamış önlüğüde yüzünü vurmasına engel olmuş.Dudağı biraz şişti,doktor buz koyun eve gidince dedi.Eve geldik ama nasıl geldiğimizi bilemedik,evde banyo yaptırdık sakin olsun diye,buz koydum mama yiyemedi belli müddet bugün biraz daha iyi,aklıma geldikçe o hali gözlerim doluyor.Allah herkezin evladını korusun.Bugünde komşunun düğünleri var gitmesek ayıp olur dedik,kuzenim Nehire bakacak eşimle kısa sürede olsa görünelim dedik.Bu arada dün nehirin başına bu olay gelince kayınvaldemde bizim eve geldi oda bizleydi gezmede.Kayınbabamda hiç aramadı bile,eşiminde canı sıkıldı bukadar merhametsiz oluşuna,bizde onun kandilini kutlamadık,bu arada geçmiş kandiliniz mübarek olsun,Allah'a emanet olun.Bebek seni arıcaktım ne oldu diye fakat kontur yüklemedim.Vodofoneye geçirmeyi düşünüyorum hattımı o yüzden şimdilik kontur almıyorum,Sevcan dün yakınmışız desene,sen botanikte ben hayvanat bahçesinde
ayyy 28 inde kalp atışı için gideceksiniz dimi siz şimdi :))
canim gittikde gitmez olaydikilk kumsaza bi gittik tiklim tiklim deniz bildigin camur hic dalga yokken o guzel havada denizin okadar kirli olmasi beni cok sasirtti normalde dalgali olunca pis olur benim bildigim..
plaji kumu guzeldi ama bildign bir koyde yaniil..cok temiz beklemiyodum ama okadarda pis beklemiyoduk ciktk hemen kumlaya bakalim dedik oraninda denizi ayni camur bide plajida dar ve kucuktu dolayisiyla ayagimizi dahi sokamadan geri donduk donene kadar 3 oldu saat esim mudanyaya bakalim dedi ama ben bu saatten sonra degmez dedim bizde botanige gittik hic gormemistim orayi bide deniz plani yla ciktikya icmde mayo pistim resmen ama botanik guzeldi esim biskletle butun botanigi gezdirdiarkasina oturduk biz ordanda hayvanat bahcesine gectik derken yine elimiz bos donmemis olduk en azindan
bide kumsazdada kumladada sezlong falan yoktu herkes yere serilmis valla esim bidaha gemlik tarafina denize asla gitmem dedi heleki pazar gunu aslaavalla anlamadim yaa denizde birtane dalga yoktu ruzgar yoktu o sicakta okadar neden pisti deniz ama derinligi cok guzeldi taa nerelerde bellerine geliyodu insanlarin kumsaz denizinin temiz hali olsa tam bir cennet ...
haftaya mudanyaya bakcaz artik...
bulusmayi neden iptal ettiniz bende botanikten butarafa kumpir yemeye gelirsiniz belki diye beklemistim
bizde botanikteydik dun nasilda raslasmadik tuhhhh yaaa
gecmisler olsun baharcim allah beterinden korusun ama verilmis sadakaniz varmis ucuz atlatmisiniz...hep oku kzna nazarami geldi guzel meleginbizde hayvanat bahcesine gittik dun buyuk yer olunca raslasilmiyo demekki
arslan ve orangutanlar cok hostu
kalp atışını yada artık fasülyemin kendisini görürüz herelde lütfederseoy oyyy çarşıya çıkıcam bugün cumartesia rkadaşımın kınası var kot elbise istiyorum nabsama caba eşimde pek göndermek istemiyo ama dolmuşla gidip gelcem 1 saatite ya belli dükkanlarım var zaten 3 tane onlara bakcam gelcem hemencik
özge kaynananda internet varmıydı senin yoksa gitmedinmi mudanyaya.
şu gerzek komşular, ayrıyetten, gerzek hala torunun karısının haberi oldumu hamile olduğundan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?