Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
aa iptalmi olmuş bende vijdansızlar kimbilir neler yiyolardır şimdi dedim durdum :)))

canım yelek kaldımı hiç bilmiyorum ki..talhayı göndereyim giderse baksın bakalım..
canım sana 3 tel borcum vardı zatii10 versen yeter pantolana:)
ne renk kız bikininnn

canım yelek kaldımı hiç bilmiyorum ki..talhayı göndereyim giderse baksın bakalım..
canım sana 3 tel borcum vardı zatii10 versen yeter pantolana:)
ne renk kız bikininnn

ayy ne borcu? nasıl bırakmışımki o 3 tlyi sende :)))
saçamalam neyse ne? 3 tl borçmu olurmuş bizde almanları geçecez heee.

bikini sorusunu kırmızıçileke sordun sanırım....
çünkü benim bikinim yok :)))
ben evdeki şortlarla havuza girecem :))

Kırmızıçilek kızın ciciş bikinisini iyi günlerde giysin :))
gideceksiniz bu durumda tatile :) düşündüğünüz bir yer varmı? kaç gün izine çıktın?
gel kız kimse gelmezse biz buluşalım :)) ne zamandır istiyorsun sne buluşmak :)))

bu arada çocuğu falan yollama kız bime :) çıkarsan dedim, olmadı akşam bakarım, ben gidene kadar kapanır diye dedim sana.

Son düzenleme:
Hepinize merhaba iyi bir hafta dilerim.Sevcancığım gezmeyi sormuşsun iptal oldu.Candan abla müsait değildi rahatsız etmek istemedim ama yakında görüşürüz inşallah.Bebek canım olayların bu yönde ilerlemesine üzüldüm canım,Allah hakkında hayırlısını versin.Baban ne diyor ayrılma olayı için?Özledim seni prensini canım benim
Kızlar kuzenimi gezdirdik yarın kısmetse gidiyor canım sıkılıyor ama herkezin düzeni var olsun yine kaldı sağolsun inşllh yine gelirsin dedim.Cuma günü kültür parka gidelim dedim sibel canın konseri vardı ama biletler tükenmişti.Parkta oturduk gezdik.Konser başladığında aralıktan görebildim biraz zar zorEve geç döndük.Cumartesi misafirim vardı.Dünde dere kızık oradanda cumali kızığa gittik,derekızık çok güzelmiş sabah kahvaltısını orada yaptık,demlik çay getiriyorlar suyun sesiyle güzel geçti,kuzenimin sayesinde bende görmüş oldum oraları.En sonda hayvanat bahçesine gideriz dedik.
Gezmek burnumuzdan geldi.Kızım nazara geldi sanırım.Hayvanat bahçesinden çıkarken eşimin bir anlık dalgınlığıyla bebek arabasından düştü NehirŞu çantalı ana kucağını alma kullanmayalım artık dediysemde eşim onu bebek arabasına öyle koyunca kaydı sanırım çıkartırken merdivenlerden düştü,yerde gördüm şoka girdim sanki öyle baka kaldım.Ne yapacağımızı şaşırdık ağzından burnundan kanlar aktı acile götürdük elim ayağım tutmadı onu öyle ağladıkça gördüğümde.Allah'tan başına darbe almamış önlüğüde yüzünü vurmasına engel olmuş.Dudağı biraz şişti,doktor buz koyun eve gidince dedi.Eve geldik ama nasıl geldiğimizi bilemedik,evde banyo yaptırdık sakin olsun diye,buz koydum mama yiyemedi belli müddet bugün biraz daha iyi,aklıma geldikçe o hali gözlerim doluyor.Allah herkezin evladını korusun.Bugünde komşunun düğünleri var gitmesek ayıp olur dedik,kuzenim Nehire bakacak eşimle kısa sürede olsa görünelim dedik.Bu arada dün nehirin başına bu olay gelince kayınvaldemde bizim eve geldi oda bizleydi gezmede.Kayınbabamda hiç aramadı bile,eşiminde canı sıkıldı bukadar merhametsiz oluşuna,bizde onun kandilini kutlamadık,bu arada geçmiş kandiliniz mübarek olsun,Allah'a emanet olun.Bebek seni arıcaktım ne oldu diye fakat kontur yüklemedim.Vodofoneye geçirmeyi düşünüyorum hattımı o yüzden şimdilik kontur almıyorum,Sevcan dün yakınmışız desene,sen botanikte ben hayvanat bahçesinde

ayyy canım yaaa kıyamam çok geçmiş olsun... o turuncu ana kucağındanmı düştü (( ayyy düşündükçe daha da üzüldüm bahar... Neyseki Allah korumuş tahmin edebiliyorum nasıl korktuğunuzu... Artık havalarda epey sıcak dediğin gibi o çantalıya koymana gerek yoktur bebek arabanız varmış zaten. büyükçe bir penye battaniye varsa uyuyunca nehir, bebek arabasının güneşliğini kapatıp önüne serersin zaten ne rüzgar gelir ne birisi görür (( çok üzüldüm inan yaa...

Şevvalde 9 aylıkken düşmüştü,
ama Nehir çok küçük birde kan olayı bitirdi beni yaa... Allah korusun bir daha canım...

Sağol canım Allah razı olsun,yani dünki o hali aklımdan çıkmıyor ama olacağın önüne geçilmiyor.Allah beterinden korusun.Şevvalde düştü demek canım ya çok küçükler çok geçmiş olsun onada annesiNehirin çok küçük olması beni daha çok etkiledi zatenO turuncu ana kucağıyla yere yüzü koyun düşmüş canım,ben olayın şokuyla eşime bağırmış çağırmışım elim ayağıma dolandı elimde değil.Allah kimseye yaşatmasın.Allah tüm evlatlarımızı korusun canım.Sizinde rahatsızlığınız geçmiş sevindim Allah şifa versin canım

bizde yaptık valla korkunun ecele faydası yok 10 gün oldu beyaaabiz alışmışız cocuk için gün aşrı ilişkiye abuuu cok utandık valla diyo çocum gözünü kapa babaya anneye bakma gül gül öldüm valla töbe töbeee yapcamızdanda geriş kalmadık

dogum kolay oluyomuş yapınca eşimin arkadaşı anlatmıştı eşi yani doguma gitmeden yapmışlar onalrda töbe töbeee

canım biz ilk 4 ay hiç yapmadıksonra ayda 1 belki..çünkü dr.ayda bir dedi..
bende açılma olmuştu sürekli Dr.daydım iğne hap kullanıyordum..
olmasında bence önlem almak iyidir:)
?

abuu siz baya tedbirliymişsiniz nasıl dayandınıs öyle yaww ya tabi doktor yapmayın derse yapmayız iyiyim diye öyle işte oluverdi

he buluşak kız balıkesir ören e gideceğiz canım...1 hafta iznim.

bahar çok üzüldüm canım kıymam yaaa o çantalardan ben hiç kullanmadım sevmiyorum hiç
Allah beterinden korusun canım.

yaa riskli olsaydı doktor kesin söylerdi ama sizde eskisi gibi yapmayıverin yaa acık ucundan yeter :)))

canim gittikde gitmez olaydik ilk kumsaza bi gittik tiklim tiklim deniz bildigin camur hic dalga yokken o guzel havada denizin okadar kirli olmasi beni cok sasirtti normalde dalgali olunca pis olur benim bildigim..

plaji kumu guzeldi ama bildign bir koyde yaniil..cok temiz beklemiyodum ama okadarda pis beklemiyoduk ciktk hemen kumlaya bakalim dedik oraninda denizi ayni camur bide plajida dar ve kucuktu dolayisiyla ayagimizi dahi sokamadan geri donduk donene kadar 3 oldu saat esim mudanyaya bakalim dedi ama ben bu saatten sonra degmez dedim bizde botanige gittik hic gormemistim orayi bide deniz plani yla ciktikya icmde mayo pistim resmen ama botanik guzeldi esim biskletle butun botanigi gezdirdi arkasina oturduk biz ordanda hayvanat bahcesine gectik derken yine elimiz bos donmemis olduk en azindan

bide kumsazdada kumladada sezlong falan yoktu herkes yere serilmis valla esim bidaha gemlik tarafina denize asla gitmem dedi heleki pazar gunu aslaa valla anlamadim yaa denizde birtane dalga yoktu ruzgar yoktu o sicakta okadar neden pisti deniz ama derinligi cok guzeldi taa nerelerde bellerine geliyodu insanlarin kumsaz denizinin temiz hali olsa tam bir cennet ...

haftaya mudanyaya bakcaz artik...

bulusmayi neden iptal ettiniz bende botanikten butarafa kumpir yemeye gelirsiniz belki diye beklemistim

bizde botanikteydik dun nasilda raslasmadik tuhhhh yaaa

gecmisler olsun baharcim allah beterinden korusun ama verilmis sadakaniz varmis ucuz atlatmisiniz...hep oku kzna nazarami geldi guzel melegin bizde hayvanat bahcesine gittik dun buyuk yer olunca raslasilmiyo demekki
arslan ve orangutanlar cok hostu

özge kaynananda internet varmıydı senin yoksa gitmedinmi mudanyaya.

şu gerzek komşular, ayrıyetten, gerzek hala torunun karısının haberi oldumu hamile olduğundan...

ayyy 28 inde kalp atışı için gideceksiniz dimi siz şimdi :))

kalp atışını yada artık fasülyemin kendisini görürüz herelde lütfederse oy oyyy çarşıya çıkıcam bugün cumartesia rkadaşımın kınası var kot elbise istiyorum nabsama caba eşimde pek göndermek istemiyo ama dolmuşla gidip gelcem 1 saatite ya belli dükkanlarım var zaten 3 tane onlara bakcam gelcem hemencik

ayyy hakkaten yaaa nasılda denk gelemedik kız üzüldüm :))

bu arada mudanyaya falan bakmayın sakın, mudanyaya gezmeye gidin ama denize girmek amacıyla gitmeyin pişman olursunuz demedi deme. orası daha beter.
İllede deniz diyorsanız egerce var, eşkel var, erdek var. sabahın 8 inde çıkarsınız 11 de denize ulaşmış olursunuz Erdek için demiyorum orası biraz daha uzak. Diğer yerler güzel denize girilir. ama yolu sor nasıl gidecez de hiç bilmem :))

GELİYORMUSUN ÇARŞAMBA HAVUZA

KIZIM BU SICAKTA KOT ELBİSEMİ GİYİLİR ÇATLAMAYA NİYETİNMİ VAR. ZATEN ATEŞİN TAVANDIR SENİN. tiril tiril birşeyler giy. karnını belli etmiyen, :))) şimdi çıkmıştır senin göbek psikolojik birde çok yiyondur tabi iki canlısın :)) sakla göbüşü nazara göze Gelme kurban olduğum...
hee birde iki canlısın ye ye diyenlere kulak asma çok yeme :)
sonra son 3 ayı diyetle geçirirsin benim gibi. yazın ortasında meyve yiyemeden, ramazanın ortasında pide yiyemeden

özge kaynananda internet varmıydı senin yoksa gitmedinmi mudanyaya.

şu gerzek komşular, ayrıyetten, gerzek hala torunun karısının haberi oldumu hamile olduğundan...

omazmı saglık ocandan geldim sokagımızı zor buldum nasıl yagmur yagıyo ilk ögrendigim gün nasıl aglıyorum bizim kapıyı acamadım yok acamadım yani seraba girdim işlk o ögrendi anlıcan pınarda duydu tabisi

hala kızına gelince ögrendigimden bi hafta önce bize kırk ucurmaya gelmişti o zman hamile haberi vermişti durup dururken hani piknikte bi halime vardı sonradan tayinleri cıkıp kemalğpaşaya gitmişlerdi onalrda cocuk istiyoduya oda hamileymiş faceden sölemiş halakızına bizim bana sölemmişti yani üzülürüm diye sölemmiş onu yetiştirmişti o akşam bana eşim bile pessss dedi o akşam durup durup hamile haberi verdi ...sonra alt acmaya öteki odaya gittik bende yanlız bırakmım dedim yanında durim 2 dakkada bana hemen tedavi oluyonuzmu hala , görümceminde olmuyo hacıdan kıyafet aldırcaz giyince oluyomuş filan onları sölemişti...

biz ilk fakülteye gittiğimiz gün hasanağya halaya baabanne orda diye ziyarete gittik el öpmeye dua istemeye o zman ögrendiler hemen kızınada söylemiş... mesaj attı neden sölemiyosun diye hergün mesaj atıyo şimdi ben cok dua ettim sana felan diye

ne bilim ya bi nsandan sogudummu ben bida eskisi gb olamıyorum böle hiç kin tuttmam gene görevimi yaaprım agırlarım ama canım bile diyemem yani öleyim nabım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…