- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
ayy heyecanlandım kızzben yemekteyim :))
hayat yorumu bekliyorum hemen yaz :)
çilekim dediğimi iyi düşün :)
hic sorma canim her iki plajda tiklim tiklimdi bide esim bunlar ya deniz gormemis deniz boyle olur saniyolar yada kafayi yemisler dedibide cocuklarinide sokmuslar iyyyy
off ya ne yap et gel canım..çocuklar havuzda huysuzlukta yapmazlar bizde rahat rahat gireriz..aaa benim eşimde set almıştı..ve hastaneye kocaman çiçekle gelmişti..
ardada aynı şekilde özel çiçek yaptırmıştı..
ve ikitane bilezik almıştı:)) ne dediysem yaptı..benim kocam çocuk doğırınca bir sevindirik oluyor..ne yapacağını şaşırıyor:)
en iyisi 3.cüyü doğrurayım ben[/QUOT
doğurayım bariii:))
benimkide ikisindede cicek almisti sadece adimin azili oldugu bir kolye caktirmasi yapmistim ama unuttum ayagina yatmisti galibaalmadi cunku
ben senin yerinde olsam sirf o hediyeler icin bile dorduncuyu bile dogururdum kiz esin cok bonkormus bu konuda..
dogur kiz eminim ben kizin olucak bicir bicir kokosmu kokos zillimi zilli
falcinin soylediklerini unutma evine nezaman gececegini bilem bilmisti
ya hangi havuza gidilcek bide saatleri kac ..kirmizi cilege verdigin kacis planina koptum sevcan alemsin yaaa
esim yan cizmeye basladi ama bakalim basta tamam demisti dun aksam kizimi zapdedemessin orda iki cocugu nasil idare etcen falan gitme dedi kafami karistirdi yigitde cok istiyo iki haftadir hergun beynimi yedi cocuk havuzu diye ,buaksam tekrar konuscam esimle gonullu bir sekilde tamam derse msj atarim kesin geliyom diye sabahada arasiriz ins tamam der...offf okadar hevesim vardi
bak sevcan okadar izin alıyor işten..sen kocandan izin alamazsann yuhhh
taktikler güzelmiş..oradan 20 a yada 19 c geçiyor diye biliyoruym ama hangisi geçiyor tam bilemedimhic sorma canim her iki plajda tiklim tiklimdi bide esim bunlar ya deniz gormemis deniz boyle olur saniyolar yada kafayi yemisler dedibide cocuklarinide sokmuslar iyyyy
anladım zaten kocanın bir bokluk yaptığını
neyse inşallah gelirsin,gel ulannnnnnnnnn.....
yiğite söyle, akşama çok ağlarsan baban yollar de. O ağlarken sende burnunu çeker, gözlerini silersin... hem ne zaptedemicen çocuklar sudan çıkmazlar zaten, bizde tabi.
birde şu taktik var. izin vermezse madem öyle pazartesi günü sen kıza bak ben yiğiti havuza götüreyim yavrum çok ağlıyor de. o zaman gözü korkar aman tamam gidin der.
bu kadar verdiğim akıldan sonra gelmezsen tühhhh ulen sana yinuse.
havuza bizim evin yukarısında şekerim... garajdan minübüsler kalkıyor. otobüs olarak senin oradan ne gidiyor hemen bir bakıyorum
Saatleri 2 ile 6 arası canım.
hahhahhahaahh kızzz koptum allah seni Salak müdür yıllık izinde o yüzden hiç izin alamam
datülde görüşcem ben sizlen tamam mı
tamam tamamm
ayyyyy evet harika yaa......
bayıldım bittimmmm! gerçekten... :)))
:)))))
he bide anasınıda bikinili görmek istiyoz, o da o kadar güzel mi merak ettik
ayy heyecanlandım kızz
hic sorma canim her iki plajda tiklim tiklimdi bide esim bunlar ya deniz gormemis deniz boyle olur saniyolar yada kafayi yemisler dedibide cocuklarinide sokmuslar iyyyy
off ya ne yap et gel canım..çocuklar havuzda huysuzlukta yapmazlar bizde rahat rahat gireriz..
taktikler güzelmiş..oradan 20 a yada 19 c geçiyor diye biliyoruym ama hangisi geçiyor tam bilemedim
tamam tamamm
evet gelemessen
bende 19-c ye bin vatanda anaokulunda in ben alırım dedim Canım, iyi demişim mi?
yek yaa anası giyince babası tüfeklen vurur onu
hele facelere yok anammm
özelden atarım heheh göbüşüm gideydi iyiydi yaaa
heehe benim kzıımın da dişi var efendime söliimmm kuşu da varHADİ BE! AMANNNN....
iyi hade bakalım.... olmadı kaç gel kız bana :) kızlarda oynar beraber... benimki çok seviyor kendinden ufakları.
ben ablayım dimi, onun dişi yok benim var dimi, o merdivenleri çıkamaz ben çıkarım dimi,(sanki kucaktan inip yürüdüğü varda)
vs vs :) sayar durur.... çok tepeden bakıyor bizimki yaf....
ayy heyecanlandım kızz
off ya ne yap et gel canım..çocuklar havuzda huysuzlukta yapmazlar bizde rahat rahat gireriz..
evet gelemessen
bende 19-c ye bin vatanda anaokulunda in ben alırım dedim Canım, iyi demişim mi?
havuz fotolarınızı istiyorummmm
heehe benim kzıımın da dişi var efendime söliimmm kuşu da varhem merdivenleri de çıkıyo sade onun gibi bıcır bıcır konuşmuyo
yerim kız onu bizimki de sever oynamayı elinden tutar gidelim diye hemen
ayy heyecanlandım kızz
:)) benim kızımda güzel oynar maşallah nazar değmesinde... :))) buluşturalım hakket :)
tamam biz face ekleriz.. :)
benim göbüşüm seninkini iki katı emin olabilirsin:)yek yaa anası giyince babası tüfeklen vurur onu
hele facelere yok anammm
özelden atarım heheh göbüşüm gideydi iyiydi yaaa
heehe benim kzıımın da dişi var efendime söliimmm kuşu da varhem merdivenleri de çıkıyo sade onun gibi bıcır bıcır konuşmuyo
ayy heyecanlandım kızz
tamam tamam gösteririz:)
:)) benim kızımda güzel oynar maşallah nazar değmesinde... :))) buluşturalım hakket :)
tamam biz face ekleriz.. :)
ÖZELDEN DEDİM BEEEE
eeee kuzum sen çalışmıyon mu yarın nasıl gideceksin.
benim göbüşüm seninkini iki katı emin olabilirsin:)
ammma bikinimi giyecemm göbüşümü görecekler içlerinde yuh ayferin bu kadar göbeğimi varmış diyecekler:)
tamam tamam gösteririz:)
falın cevabı gelmedi herhalde Ayfer hala :)
yapıştın kaldın kız bilgisayara sen bunca zaman takılmazdın bizimle yavru
canım ya cocuk için bende alacağım ney alsam sendekinin markası ney,sen de güneş kremi var mı Hayat :)
ben de sadece çocuk için olanından var kendimede 1-2 faktör birşey alayım dedim ama bulamadım o kadar düşük en az 16 vardı baktığım yerlerde :) kız kakao yada havuç yağı mı alsak bronzlaşırız :)) benim kocam sevmiyor ayrı ama ben seviyorum :)
ÖZELDEN DEDİM BEEEE
eeee kuzum sen çalışmıyon mu yarın nasıl gideceksin.
hayatımın dönüş noktasındamıyım neyim
az sonra falıma bakılacak ayyyy neler diyecek şu falcı çok merak ediyorum
beklemedeyimm
sen de güneş kremi var mı Hayat :)
ben de sadece çocuk için olanından var kendimede 1-2 faktör birşey alayım dedim ama bulamadım o kadar düşük en az 16 vardı baktığım yerlerde :) kız kakao yada havuç yağı mı alsak bronzlaşırız :)) benim kocam sevmiyor ayrı ama ben seviyorum :)
canım ya cocuk için bende alacağım ney alsam sendekinin markası ney,
Allah Allah sanane be nereye istersek oraya ekleriz aaaa senin kocan kızıyo diye bizdemi özelden atacaz
hayatçım kim bakıyor falına bende foto gönderem şu falcın bana da baksın olur mu
canım bende ardanınkinde kullanıyorum.bu sene almadım geçen seneden vardı inşallah yeter:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?