Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

hayatımın dönüş noktasındamıyım neyim
az sonra falıma bakılacak ayyyy neler diyecek şu falcı çok merak ediyorum
beklemedeyimm
ne falcısı ya ne falcısı ( ben de istiyorum fal.
hem asıl bana lazım.
bu kaygana ne zaman ayrılacak bizden onu öğrenmek istiyorum

canım bunlar güzel borçlar.
Allahım ödeme kolaylığı versin.güle güle oturun evinizde.
Allahım kazasız belasız huzurlu hep bi arada yolculuklar versin inşaallah.

aaaa meslektaşım hemi de gruptaşım.branşın ne canım?
ben de 28 yaşındayım öğretmenlik emeklisi halı yıkama patronuyum
nişanlıyım dğüne gün sayıyorum.
sende çocuk var mı?

vaaaaaaay yinuse bu hizmeti öğrendiğimiz iyi oldu

ya bana ne yaaaa ben de buluşma istiyodum (

Hepinize iyiakşamlar nasılsınız kızlarbuluşma ve havuzdan bahsedilmiş,ben uygun olsam hiç zorlanmadan gelirdim ama bugünlerde çıkmam çok zorYakın zamanda görüşelim buluşma olsa iyi olur özledim sizleri.Ben şu günlerde bir yere çıkamıyorum,Bugün kuzenim gitti,terminale gitmek isterdim ama Nehir biraz uykusuzdu onunla ilgilenmek zorundaydım.Eşim bıraktı terminale yarım saat oldu otobüsü kalkalı ve kapıdayken bana sarılarak ağlaştık çok zor ya yine kaldım yalnızgelmeler ne kadar mutlu ediciyse vedalaşmalar o kadar zor.Allah kimseyi sevdiklerinden ailesinden ayırmasın.Bende durumlar bu,sizlerde ne var ne yok?

Hoşbulduk. Siz de mi Kütahyalısınız?
yok canım ben Yunanistanlıyım..bursalısın o bakımdan hemşerim dedim
Ee hayat sabah içtiğin fincanın fotolarını neden göndermedin? taptazemi olmalı. Bugün içtin onuda neticede.
yok kız onları bilgisayara yüklememiştim..
fal sitesine yükledim oradan çıktım falım gitti sandım..meğer gitmemiş..
o fincanı tekrar çekemedim çünkü arda parmaklamıştı..bidaha içtiydim
canım bişey demedi çünkü resimler gitmedi sorun çıktı..en kısa zamanda baktıracam..
kız sen bakıyon mademde niden dimedinn bakimmsendeyken baktırırdım..
canım kültür parka gitmiştik ya biz sevcan yinuse ben ozaman falcıya el falı baktırdım..
kızın olacak dediivu fal merağı ne oalack bende bilemedim
sende baktır canım 10 milyon kahve falı..kahveni içiyorsun..kapatıyorsun falını resimleri çekip yolluyorusn..
daha ayrılntılı bilgi almak istiyorsan falsepetime gir..
sende gel canım kaç hatta işten havuza gel:))

allah kavuştursun tekrardan..
buluşalım canım en kısa zamanda..

aaaa meslektaşım hemi de gruptaşım.branşın ne canım?
ben de 28 yaşındayım öğretmenlik emeklisi halı yıkama patronuyum
nişanlıyım dğüne gün sayıyorum.
sende çocuk var mı?

Türk dili ve edebiyatı öğretmeniyim tatlım. Senin branş ne?
Çoluk çocuğa karışmadık henüz. Sınav var atanıp gideceğim diye düşünüyorum ve bebişi sıraya koyamadım Ne atanabildim ne bebişim oldu
Düğünün ne zaman , baya yakın galiba.

yok canım ben Yunanistanlıyım..bursalısın o bakımdan hemşerim dedim

Ben Bursa işine alışamadım galiba daha :44:
Hemşeri kelimesini duydum mu hemen gözlerim açılıyor 'Aha bizim ordan biri' diye
Burada sohbet ettikçe Bursa'ya alışırım heralde

Tek tek hepinizin hakkında bilgi sahibi olmak zor oluyor arkadaşlar. Siz de bana kendinizi kısaca tanıtsanız olur mu

olur tabi canım...bende kendimi tanıtayım sana..
25 yaşındayım 1 yaşında 1 kızım var,
çalışıyorum gürsu da özel bi şirkette muhasebe işi yapıyorum...
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
sizi tanıyalım efenim

günaydın hanımlarrr herkese benim yardımcı kız olmadığı için bütün işler üstümde pek giremiyorum

canım hoşgeldin aramıza ben özel bir şirkette çalışıyorum 2 tane oğluşum var veee ben de inegöllüyüm

hayatcım günaydın canım
ne zaman hangi havuza gitmeye karar verdiniz ?

canım branşın çok güzel bende çok istemiştim o bölümü
ama nasipte muhasebecilik varmış
çoluk çocuğu hiççç erteleme tayin de olsan yavrun büyümüş olur,
ya 2 sene atanamazsan...yine de beklicen mi aaaaaa ne ayıpp
şaka bi yana...bence hiç bekleme evlat öyle tatlı birşey ki anlatması mümkün değil.
annelerimiz hep söylerdi ama yalan gelirdi bana...
ama içime soksam yine hep benle gezse hiç ayrılmasam o derece
içime sokmam ama yaa vazgeçtim çıkartması zor abooo ne konuştum leen

çenem düştüüüüüüü

canım benim allah kavuşturusn işallah en kısa zamanda yine görüşrüsünüz işte gelirken güzel oluyor ama uğurlarken malasef insan bir hüzne kapılıyor olsun buna da şükür görüştünüzyine de bayağı bir hasret giderdiniz canım
nehirimiz nasıl iyi mi bu arada çok geçmiş olsun canım bir ara okuduğuma göre bebek arabasından düşmüş nehir allah göstermesin birdaha kazalardan belalardan korusun evlatlarımızı nasıl şimdi iyimi canım

Teşekkür ederim
Ben ilk girdiğimde de bahsetmiştim biraz kendimden. Biraz genişletip anlatmaya çalışayım.
26 yaşındayım. 33 aylık evliyim. Evlenip İnegöl'e geldim. Kütahyalıyım. Eşim de buralı değil. İş dolayısıyla buradayız. O nedenle kimsesiz kaldım buralarda Öğretmenim ama atanamadım bi türlü. Öğrenci modunda devam ediyorum :)

canım günaydın sana da
ne kadar tesadüf ben de o branşı istemiştim çok ben hep ilkokul öğretmeni olmak isterdim ama lisede edebiyat öğretmenim beni bu branşa yönlendirmişti üni. sınavlarında da çok az bir puanla kaçırmıştım biz de kısmetde muhasebeci olmak varmış :)

ay kız mirayın fotosunu gördüm face de yarabbim maşallah allah nazarlardan korusun çok tatlı kızın var yaa bıcır bıcır tam ısırmalık vallahi

Hoşbulduk
Yaşasın İnegöllü buldum İnegöl'de mi oturuyorsunuz Bursa'da mı ?

illa insan memleketini arıyor dimiii.
bende Bursa dışı bi yere gitsem yapamazdım herhalde..
haklısın gerçekten.

hee karamuk teyzesi çok teşekkür ederim...
tam sevmelik şimdi
aynı şeyleri yaşamışız seninle vallahiiii

Branşım güzel de ben de pek edebiyat aşkı yok Ben de rehber öğretmen olmak istemiştim hep lakin sınava girdiğim sene hocalarım rehberlik kaldırılacak seni bu bölüme yerleştirelim deyip buna yönlendirdiler. Nasip buymuş .
Aslında bebiş düşünüyorum artık Bu seneki sınav da bi geçsin doktora gideceğim önce .

düşün düşün boşver doktoru başla sen çalışmalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…