Ben de ekleyebilir miyim :)
Ama isminizi bilmiyorum. özelden mesaj atamıyorum burdan sorayım dedim :)
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
ahillacım face de kırmızı çileği bulamıyorsun diye arkadaş önerden önerdim sana öyle ekle
teşekkürler karamuk tahmin ettim zaten ahilla olduğunu....
bu arada günaydın herkese güzel Bursamın güzel insanları...
kızımın ateşi var dün akşamdan beri...
gece hiç uyumadık burun akıntısı vs yok ama bilemedim...
gece fitil verip uyuttum düştü ateşi saat başı telefonu kurup kontrol ettim ama gece 3 de çıktı yine atesi
bu sefer dolven verdim bi kaşık...
onu da verirken biraz huysuzlandı 2-3 damla yatağa döktük
neyse yavrum iyi olsun önemli olan o.
şimdi annemle babam doktora götürecekler Gürsuda şevket yılmaz polk. cocuk doktoru varmış.sabah ben sıra aldım bakalım ne diyecekler.
aksi gibi annem de bugün devlet has.gitmesi lazım saat 2 de,böbrekleri ağrıyordu bütün tetkikleri oldu son sonuçları alıp doktora gösterecek. olmazsa öğlenden sonra izin alacağım...babam tek bakamaz ateşli çocuğa
benden bu kadar sizler nasılsınız?
teşekkürler karamuk tahmin ettim zaten ahilla olduğunu....
gece fitil verip uyuttum düştü ateşi saat başı telefonu kurup kontrol ettim ama gece 3 de çıktı yine atesi
şimdi annemle babam doktora götürecekler Gürsuda şevket yılmaz polk. cocuk doktoru varmış.sabah ben sıra aldım bakalım ne diyecekler.
aksi gibi annem de bugün devlet has.gitmesi lazım saat 2 de,böbrekleri ağrıyordu bütün tetkikleri oldu son sonuçları alıp doktora gösterecek. olmazsa öğlenden sonra izin alacağım...babam tek bakamaz ateşli çocuğa
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
ahillacım face de kırmızı çileği bulamıyorsun diye arkadaş önerden önerdim sana öyle ekle
Geçmiş olsun tatlım bişeycikleri yoktur inşallah.
Günaydın arkadaşlar ...
Bu face işinde ben sınıfta kaldım kimseleri bulamadım :) Mesaj sayım dolunca ben ismimi mesaj atarım siz eklersiniz artık. Benden yok facede başka
günaydın canım sana da
çok geçmiş olsun canım kıyamam prensese ateşi varsa boğazlarında problem olabilir çünkü iltihap olmadan ateş çıkmaz çoğunlukla
dr un verdiği ilçalar iyi gelir canım işallah bu geceyi rahat geçirirsiniz
kız hiç kimseyi mi ekleyemedin,
benim adımı arattırınca çıkmıyor gizlemiştim.
Gizlemişsiniz kendinizi bulamıyorum napim ya :)
Sevcanı bulmuştum ondan da çok vardı. Neyseki öğrendim şimdi ekledim :)
evet canım bende öyle tahmin ettim.
boğazlarında olabilir...götürdüler annemler
antibiyotik verir büyük ihtimal onu da hiç vermek istemiyorum acaba yerine başka bişi verler mi?
Günaydın kızlar.... ayyyy ne açlmışınız çeneleri.....oku oku bitiremedim....
Çilekim geçmiş olsun, tatlişime ne oldu ki... İnşallah iyi olur boğazları falan mı şiştiki.
ama Sana tavsiyem artık kızına fitil verme ateşi varsa direk dolven ver canım. Çünkü hem fitil zamanını geçtiler yani tedirgin ederiz çocukları birdaha popo neyim göstermezler, hemde fitilin ateşi düşürme olasılığı (yine büyük oldukları için) 2 saat falan yani 2 saat sonra tekrar yükselir, birde ateş bu gülüm şakaya gelmez.
karamukum özledim vallahi seni. Oğluşların naasıl ayyy bir görsemde sıkıştırsam oğlunu o güzel pamuk yanaklarından öpsem...
canım sakın sakın ver kesin iş ateşe kadar dayandıysa kolay atlatılması güçtür o sebeple farklı hastalıklar çıkmasın. Allah korusun yüksek ateşe bağlı havale menenjit ayy Allah korusun... çok anitibiyotikten çekiniyorsan iğne yazdır ama oda evladına yazık yaa... Bende severim organik anneliği ama şartlar çilekim ne edecen(
canım çok sağol haklısın gerçekten Miraya doğdu doğalı 2.fitili verdim ne bilim daha iyidir diye düşündüm ama dolven daha ii geliyor...
ve sokarken korktu galiba ağladı anladıkları için...bir daha vermem bende
tşk ederim canım.günaydın kızlarrrrrrrrrrr
canım çok geçmiş olsun.Allah her ikisine de şifa versin inş.teşekkürler karamuk tahmin ettim zaten ahilla olduğunu....
hep sizin mi açılacak ohhhhhhhhGünaydın kızlar.... ayyyy ne açlmışınız çeneleri.....oku oku bitiremedim....
Çilekim geçmiş olsun, tatlişime ne oldu ki... İnşallah iyi olur boğazları falan mı şiştiki.
ama Sana tavsiyem artık kızına fitil verme ateşi varsa direk dolven ver canım. Çünkü hem fitil zamanını geçtiler yani tedirgin ederiz çocukları birdaha popo neyim göstermezler, hemde fitilin ateşi düşürme olasılığı (yine büyük oldukları için) 2 saat falan yani 2 saat sonra tekrar yükselir, birde ateş bu gülüm şakaya gelmez.
karamukum özledim vallahi seni. Oğluşların naasıl ayyy bir görsemde sıkıştırsam oğlunu o güzel pamuk yanaklarından öpsem...
he onu bulduysan gerisi çorap söküğü gibi gelir :))Gizlemişsiniz kendinizi bulamıyorum napim ya :)
Sevcanı bulmuştum ondan da çok vardı. Neyseki öğrendim şimdi ekledim :)
evet hep organik olsun herşeyi diye düşüne düşüne böyle oluyoruz.hazır süt bile vermiyorumherşeyin doğalını yesin yavrum
ama mecbur vereceğim...antibiyotiği
çok hastalanan bi cocuk değil çok şükür dirençli maşallah...
en son ateşlendiğinde 5 aylıktı yani...
bakalım annemleri birazdan arayacağım büyük ihtimal boğaz enfeksiyonu.
maşallah gerçekten çok dirençliymiş.evet hep organik olsun herşeyi diye düşüne düşüne böyle oluyoruz.hazır süt bile vermiyorumherşeyin doğalını yesin yavrum
ama mecbur vereceğim...antibiyotiği
çok hastalanan bi cocuk değil çok şükür dirençli maşallah...
en son ateşlendiğinde 5 aylıktı yani...
bakalım annemleri birazdan arayacağım büyük ihtimal boğaz enfeksiyonu.
kız yok biz sağlamdık.şimdi her şey gittikçe dayanıksızlaşıyor.yaa bende akıl veriyorum sürekli ama napiyim yani bildiklerimi paylaşmam lazım...
Bende 1 yaşında doktora fitil yazdırmıştım, o bana yazmamıştı, çocuk doktorumuz artık fitil zamanını geçtiler, bebk çok korkar önermiyiorum demişti. ama he şöyle, doktora getiremiyorsundur, dolven verdin, 4 saat sonra ateş yeniden çıktı, calpol veriyorsun, 2 saat sonra y,ne çıktı mecburen fitil vereceksin demişti.
ben eşşek kadardım annem fitil verirdi hep noldu bize birşey olmadıama ne bileyim şimdikilermi başka hep bir çağdışılık muamelesi görüyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?