düşün düşün boşver doktoru başla sen çalışmalara
Ahilla bu pazar müsaitsen eşimin okulunda pilav günleri var oraya gidecek ben evde müsait olacağım istersen buyur gel tatilse sanada hem tanışmış oluruz,nişanlımla gelirim demiştin eşim evde olmayacağı için sen uygunsan gel bana
kız gel bana ben bakayımyok canım ben Yunanistanlıyım..bursalısın o bakımdan hemşerim dedim
yok kız onları bilgisayara yüklememiştim..
fal sitesine yükledim oradan çıktım falım gitti sandım..meğer gitmemiş..
o fincanı tekrar çekemedim çünkü arda parmaklamıştı..bidaha içtiydim
canım bişey demedi çünkü resimler gitmedi sorun çıktı..en kısa zamanda baktıracam..
kız sen bakıyon mademde niden dimedinn bakimmsendeyken baktırırdım..
canım kültür parka gitmiştik ya biz sevcan yinuse ben ozaman falcıya el falı baktırdım..
kızın olacak dediivu fal merağı ne oalack bende bilemedim
sende baktır canım 10 milyon kahve falı..kahveni içiyorsun..kapatıyorsun falını resimleri çekip yolluyorusn..
daha ayrılntılı bilgi almak istiyorsan falsepetime gir..
sende gel canım kaç hatta işten havuza gel:))
allah kavuştursun tekrardan..
buluşalım canım en kısa zamanda..
ben de almanca ingilizce öğretmeniyim :)) asıl dalım almanca,yan alan da ingilizce.Türk dili ve edebiyatı öğretmeniyim tatlım. Senin branş ne?
Çoluk çocuğa karışmadık henüz. Sınav var atanıp gideceğim diye düşünüyorum ve bebişi sıraya koyamadımNe atanabildim ne bebişim oldu
Düğünün ne zaman , baya yakın galiba.
günaydın hanımlarrr herkese benim yardımcı kız olmadığı için bütün işler üstümde pek giremiyorum
canım hoşgeldin aramıza ben özel bir şirkette çalışıyorum 2 tane oğluşum var veee ben de inegöllüyüm
Hoşbulduk
Yaşasın İnegöllü buldumİnegöl'de mi oturuyorsunuz Bursa'da mı ?
hee karamuk teyzesi çok teşekkür ederim...
tam sevmelik şimdi
aynı şeyleri yaşamışız seninle vallahiiii
canım geçen pazar için elemanlara piknik sözü vermiştik.ama ben bursaya gitcem diye onu bu pazara erteledik.
buluşma olacak diye cuma cumartesi tüm işi bitireyim derken buraya da giremedim.
buluşma da olmadı(
sana gelmemiz mobilya bakmaya gidince olacakmış öyle didi benimki(
hem o zamana nehir de benim aldığım elbiseyi giyecek boyutlara anca gelir :))
ama çok isterdim gelmek
kız gel bana ben bakayımben gelemiyorum madem sen gel
hafta içi kıpırdayamıyorum canım ya(
ben de almanca ingilizce öğretmeniyim :)) asıl dalım almanca,yan alan da ingilizce.
üzülme canım,hakkınızda hayırlısı vardır Rabbimin bi bildiği.
korundunuz da mı olmadı bebiş yoksa korunmadığınız halde mi olmadı?
benim kına ekim 18 düğün 19unda.ikisi de akşam olacak. ikisine de tek tek hepinizi bekliyorum.
hediye mediye de beklemem gelmeniz yeterli olur :) valla çok isterim gelmenizi...
yavyum kolay gelsin sana Allah yar ve yardımcın olsun.
ben de almanca ingilizce öğretmeniyim :)) asıl dalım almanca,yan alan da ingilizce.
üzülme canım,hakkınızda hayırlısı vardır Rabbimin bi bildiği.
korundunuz da mı olmadı bebiş yoksa korunmadığınız halde mi olmadı?
benim kına ekim 18 düğün 19unda.ikisi de akşam olacak. ikisine de tek tek hepinizi bekliyorum.
hediye mediye de beklemem gelmeniz yeterli olur :) valla çok isterim gelmenizi...
yok canım inegölde oturmuyorum ama halamlar halamın kızı orda oturuyor civar köylerde de anne babanın akrabalrı oturuyor ama ben çok severim inegölü kızken geliridm 1 ay falan halamlarda kalırıdm hep
ay evet canım yaa kısmet işte böyleymiş
evet faceden de ekleşiyoruz ama ayşeyi bulamadım yaf :26:Faceden de mi görüşüyorsunuz arkadaşlar ben de ekleyebilir miyim :)
madem rahatsızlıkların var tabi ki doktor destekli olması en mantıklısı.Doktora gitmeden düşünmüyorum tatlım. Ben uzun süre kansızlık tedavisi gördüm. Hala arada düşüşe geçiyor. Biraz da pinpirikliyim bebiş konusunda. Bünyem öyle çok sağlam değil riske atamyayım bebişimi. Önden takviyeleri yapalım önlem alalım da :)
evet canım anca kurban bayramında yapabilcez.pazar tatil yapcaz pazartesi işbaşıgünaydın canım sağolasın
kız ahilla senin düğün kurban bayramın da olacak o zaman nerde peki canım düğün orhangazi de mi olacak ?
Korunduk tatlım. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah.
İnşallah düğününde olmayı isterim. Sen Bursa'da değil misin , ' Bursa'ya gidince' demişsin de :)
evet faceden de ekleşiyoruz ama ayşeyi bulamadım yaf :26:
özelden atalım msnleri dicem de ben aramalara kapalıyım ki :26:
Ben sana özelden face ismimi gönderecektim ama mesaj sayım yetersiz kaldı
derya sana msj attım aldın mı?
bu arada sevcan seni eklemesini de söyledim.hepimize en kolay senin faceden ulaşabilir diye.
umarım sakıncası yoktur.
ben gidiyim azcık çalışayım 1 gibi geri gelebilirim :) öptüm hepiniziiiiiiiiii
beni facede kim ekledi çabuukkk sölesin
Mesajı aldım da facede Sevcan'dan bolca var :) hangisi bilemedim ki :)
Ben de çıksam iyi olacak. Son günler biraz daha ders çalışayım :)
İyi çalışmalar...
Canımmm eşimin telinde internet var ondan girdimdemek orada oturuyorsun...sen gelicem de biz orayada geliriz:)nereden girdin bakimm:)
aa neden yok internet yaa....
unutma bizi :) şalvarlı güzel :)
bulsam eklicem
sen baş harflerini yaz bakalım kimmiş
öğrendim karamuk muş :)
ahilla ekle kız karamukta varım sevcanda varım Miray var zaten profilimde...
kapak fotosunda mirayla çiçek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?