kusura bakmayın konuya pat diye daldım aklıma tek siz bana yardım edersiniz diye geldi ben hamileyim ve şevket yılmazda kadın doğum doktoru olarak tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :44::44:
kusura bakmayın konuya pat diye daldım aklıma tek siz bana yardım edersiniz diye geldi ben hamileyim ve şevket yılmazda kadın doğum doktoru olarak tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :44::44:
maşallah gerçekten çok dirençliymiş.
kilosu falan nasıl???
şu organiklikle ilgili bişiler anlatayım:
bi karı koca varmış çok uzun seneler sonunda bi çocukları olmuş.
çocuk hasta olup ellerinden gitmesin diye çok steril bir ortamda büyütüyorlarmış.
öyle ki banyosunu bile arıtılmış suyla yaptırıyorlarmış.
derken bi gün bebek çok fena hastalanmış.ne yapmışlarsa iyileşmemiş.
gitmedik doktor bırakmamışlar.yine bir doktora giderken yolda bi amca görmüş.
hallerinden dertli olduklarını anlayınca sıkıntının ne olduğunu sormuş.bunlar da anlatmış durumu.
amca bebeğe bakmış ve benimle gelin demiş.
aileyi bi çöplüğe götürmüş.bebeği almış kucağına ve götürmüş çöplüğe koymuş.kediler yanaşmış.
bebek bi kediciği sevmiş.sonra amca çocuğu aileye geri verip demiş ki; 3 4 gün getirin burda oynasın.
aile eve sinirle dönmüş.deli mi bu adam çocuk hasta iyice hasta edecek deyip hemen banyoya sokacaklarken
anne çocuğun ateşinde düşme olduğunu fark etmiş.
amcaya koşmuşlar hemen.demiş ki: ''Rabbim hiçbir şeyi boşuna yaratmaz.vücuda mikrop da lazım''
kız yok biz sağlamdık.şimdi her şey gittikçe dayanıksızlaşıyor.
bi de eskiden her haltı bilen az insan vardı ne yapsalar doğru oluyordu.
şimdi herkes her şeyi çok biliyor
bu konuda en iyi cvp sevcan hayat ve karamuktan gelebilir diye düşünüyorum.
merhaba, Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.
malesef benim o hastanede bildiğim bir doktor yok
yaa bende akıl veriyorum sürekli ama napiyim yani bildiklerimi paylaşmam lazım...
Bende 1 yaşında doktora fitil yazdırmıştım, o bana yazmamıştı, çocuk doktorumuz artık fitil zamanını geçtiler, bebk çok korkar önermiyiorum demişti. Ama he şöyle, doktora getiremiyorsundur, dolven verdin, 4 saat sonra ateş yeniden çıktı, calpol veriyorsun, 2 saat sonra y,ne çıktı mecburen fitil vereceksin demişti.
Ben eşşek kadardım annem fitil verirdi hep noldu bize birşey olmadıAma ne bileyim şimdikilermi başka Hep bir çağdışılık muamelesi görüyoruz...
inşallah bi gün birlikte gideriz canım...ayyy kızlar.... Bu arada dün havuz bir güzeldi bir güzeldiki sormayın.... :)))
kadın kadına ohhh rahat rahat... Havuzda kocamandı...
Tavsiye ederim kızlar sizde gidin
hee dimi :))
çok biliyoz çokkk...
teşekkür ederim kızlar ilgilendiğiniz için ne sıkıntılı işler bu doktor işi
hoşgeldin aramıza :))merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum, bursadanım
Günaydın kızlar.... ayyyy ne açlmışınız çeneleri.....oku oku bitiremedim....
Çilekim geçmiş olsun, tatlişime ne oldu ki... İnşallah iyi olur boğazları falan mı şiştiki.
ama Sana tavsiyem artık kızına fitil verme ateşi varsa direk dolven ver canım. Çünkü hem fitil zamanını geçtiler yani tedirgin ederiz çocukları birdaha popo neyim göstermezler, hemde fitilin ateşi düşürme olasılığı (yine büyük oldukları için) 2 saat falan yani 2 saat sonra tekrar yükselir, birde ateş bu gülüm şakaya gelmez.
karamukum özledim vallahi seni. Oğluşların naasıl ayyy bir görsemde sıkıştırsam oğlunu o güzel pamuk yanaklarından öpsem...
evet canım bende öyle tahmin ettim.
boğazlarında olabilir...götürdüler annemler
antibiyotik verir büyük ihtimal onu da hiç vermek istemiyorum acaba yerine başka bişi verler mi?
Gizlemişsiniz kendinizi bulamıyorum napim ya :)
Sevcanı bulmuştum ondan da çok vardı. Neyseki öğrendim şimdi ekledim :)
canım ben şevket yılmaz da düğün yaptım...
Doktorum ufuk demir di...
çook iyi bir doktor kendisinden çok memnun kaldım .
Ona randevu alamayınca da reşat şaya var ona gidiyordum oda aynı kalitede iyi birdoktor...normal doğum yaptım ben doğumuma reşat bey girdi çok da iyiydi...
Ikisi de çok yoğunlar ama tavsiye ediyorum
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum, bursadanım
teşekkürler karamuk tahmin ettim zaten ahilla olduğunu....
bu arada günaydın herkese güzel Bursamın güzel insanları...
kızımın ateşi var dün akşamdan beri...
gece hiç uyumadık burun akıntısı vs yok ama bilemedim...
gece fitil verip uyuttum düştü ateşi saat başı telefonu kurup kontrol ettim ama gece 3 de çıktı yine atesi
bu sefer dolven verdim bi kaşık...
onu da verirken biraz huysuzlandı 2-3 damla yatağa döktük
neyse yavrum iyi olsun önemli olan o.
şimdi annemle babam doktora götürecekler Gürsuda şevket yılmaz polk. cocuk doktoru varmış.sabah ben sıra aldım bakalım ne diyecekler.
aksi gibi annem de bugün devlet has.gitmesi lazım saat 2 de,böbrekleri ağrıyordu bütün tetkikleri oldu son sonuçları alıp doktora gösterecek. olmazsa öğlenden sonra izin alacağım...babam tek bakamaz ateşli çocuğa
benden bu kadar sizler nasılsınız?
valla ben de özledim kız sizi bayağıdır görüşemiyoruz dur bakalım belki haftaya izin alma durumum olabilir sabahtan diyetisyene gidicem eğer işim müsait olursa tam gün izin almaya çalışırım belki görüşebiliriz o zman sizde müsait olursanız
oğluşlarımda iyi çok şükür ama özcanberi görmen lazım tam ısırmalık teyzesi çok yaramaz bir çenesi düştü ki sorma hiç susmuyor
ama canım ateş varsa mecbur vermen lazım malesef başka türlü geçmiyor
sevcanı eklediysen orda hepimiz varız canım ordan ekleyebilirisn bizi de
cok teşekkür ederım ilgilendiğin için ya anlatamam cok mutlu oldum bende ufuk beye aldım
hoşgeldin aramıza :))
sevcan benden sonra kalıcı olan gelmedi di mi daha???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?