Allah mesut etsin ve gönlünüzce bebekler nasip etsin inşallah.Konyalımısın aslen Bende mudanyada yaşıyorum evliyim,4 aylık bir kızım var,darısıda size ve isteyen herkeze Haklısın kolay kolay dostluklar kurulmuyor,çaba ve emekle oluşuyor
hımmDD
ama kaybolmamak gerek bence, arkadaşlık zaman ister emek ister.....
ben konya, 2senelik evliyim, henüz çoluk çocuk yok bakalım:)
ev hanımıyım, 28yaş.
sende çoluk çocuk? meslek? yaş?:)))
çok geçmiş olsun canım.neyse ki kötü bişi yokmuş.annemler çıkmış doktordan...dişlerinden olmuş biraz da boğaz enf. varmış ilaç vermiş babam şimdi alacak ilaçlarını...
heh o zaman bizim dükkan tam senlik.günaydın kızlar
hepiciklerinize...
yeni gelen arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
daimi olurlar inşallah
beni soracak olursanız
haftasonu bahsettiğim gibi inegölde düğüne gittik
harikaydı
Berra o kadar mutlu oldu ki anne yine gelelim dedi hep
bu kız hiç bana çekmemiş
kardeşimle ben küçükken köye gideceğimiz zaman ağlardık istemiyoruz derdik
benim kız bayıldı inek köpek tavuk ördek derken
yine götürcem kızımı kısmetse
salı günüde görümcem geldi eşiyle kahvaltıya sonra kaldılar bizde
2 gündür beraberiz
havuza girdik mudanyaya gittik
akşamda ilkokuldan bu yana görüştüğüm arkadaşımda geldi
balkon sefası yaptık
gece 12:30 du gittiler
alışmışım kalabalığa bugün canım sıkılıyor...
anlaşıldı şimdi hayatın neden görünmediği...kızım çocuklar sal çayıra mevlam kayıra burada öylemi tabi çocuk sever :)
bu arada fotolarınızı gördüm şeker.. Çok güzel olmuşsunuz ama Berram senden güzel olmuş :)
gittimi görümcekler...
Ne güzel dolu dolu geçiriyorsunuz...
Bu arada dün akşamda hayatın görümcekinin gelme ihtimali söz konusuydu :) Sanırım geldi, ortada yok kendileri :)))
yoksa havuz fotolarını çoktaaann face yğklemişti akşam :)
alakasız olacak ama gözlerin de maviş miIsmim maviş eriklide oturuyorum bir kızım var 2,5 yaşında çalışıyorum sizlerle arkadaş olmak istiyorum.
canım gelcem inşaallah ama işte az biraz zaman sıkıntımız varAminn canım inşallah evet buluşsak güzel olur
Aramıza hoşgeldin canımBende mudanyadan 30 yaşında evliyim 4 aylık bir kızım var Darısıda sana ve olmayanlara olsun Çocuk olunca çalışmayı bıraktım bakalım hayırlısı olsun
Sağol canım teşekkür ederim.İnşallah ekimde nasip olursa biz gideceğiz akrabamın düğünü var.Şimdiden uçak bileti alsak iyi olur aslında otobüs yada arabayla kaç saatlik yol bebeğe zor olurSağol canım evet hiç sorma Nehire çok üzüldük ama Allah korudu beterinden sakındı Şuan iyi dün ilk defa kanguruya taktım gezmeye gittik kızımla baş başa.Misafirim gidince evde canım sıkıldı arkadaşlar bebek hayırlamaya çağırdılar oraya gittik Sen nasılsın işler nasıl gidiyor,prens büyüdü demek yakın zamanda görmek lazım sevmek lazım
Allah gönlünüze göre versin canım,hayırlsıyla olur inşallah
Canım zahmet etme senin gelmen yeterli,olsun canını sıkma başka sefere görüşürüz inşallah
Hadi inşallah bekleriz
Geçmiş olsun,Allah şifa versinKüçük bebek olunca sorumluluğuda büyük oluyor
Günaydın Sevcancığım nerelerdeydin
İyi etmişsiniz değişiklik olmuştur kim kim vardı
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,o hastanede malesef tanıdık doktor yok benimde.İnşllh iyi bir doktor denk gelir
Aramıza hoşgeldin Bursanın neresi
ben ekibe uzak kalıyorum azcık.orhangazidenim.Arkadaşlar siz nerelerde oturuyorsunuz neler yapıyorsunuz biraz bahseder msiniz
bence o popülariteden değil canım.Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 3 ziyaretçi)
sevcan..., semiha+, ayran+, amayaa, karamuk04+, ayser89, kirmizicilek16, bahar27+
çok popüleriz canııımmm....
yaf neden senle bu kadar geç tanıştık arkadaşımhani derler ya başta nasıl alıştırısan öyle gider diye
ben ilk evlendiğim zaman çok despot biriydim
benim yanıma yaklaşamazlardı kolay kolay
her zaman her şeyde bir mesafem olmuştur.
lafımıda hiç bir zaman esirgemezdim
tabi günler geçti ben yumuşadım sakinleştim
ama onlar beni hala o semiha sanıyorlar:):):)
çok doğru bir tespit.Bende öyle düşünürüm ama ana babada görevini bilecek,sadece evlat değil onların daha çok olgun olup büyüklük yapması şart,yakın zamanda arkadaşımızın başına ayrılık olayı geldi hepimizin haberi var,bebeğin olayı mesela eşinin ailesinin yüzünden yuvası yıkılıcak kızın,aileler bencil eşlerde ana kuzusu olursa Allah korusun boşanmalar daha çok artar,yani sen onun ailesine laf söylemiyorsan oda sen ailene söylenince yangına körükle giderse kızmakla haklısın,bencilliği hiç sevmiyorum,taraf tutmadan orta yolu bulunmalı,şuda bir gerçekki kız tarafının ailesi daha fedakar nadir olsada kötülerde vardırda genelde erkek tarafı huzur kaçırıp yuva yıkmaya pek bir meraklı
Allah gönlünüzce sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin
evet canım bugün herkesin çenesi düşmüş maşallah :)offff offff kız almış sayfalar başını gitmiş ben bugün hayatta yetieşemem size
semihacım nasılsın canım ?
ahillacım malasef yardımcı pazaretsiye kadar yok heralde böyle devam eder bu hafta bir de aysonu zaten işler yoğunlaşıyor
sevcan canım hangi havuza gittiniz siz ? öyle sadece kadınlar vardı diyorsunuz
ay birlerinin bişeylerini kaçırıdysanm kusura bakmayın kızlar okuyamıyorum geçmişi malasef
ben panikle yaşamıyorum da bizimki pek bir erteliyor.
bazı şeyleri zamanında yapmak lazım...sonrası geç oluyor ya da arada kaynıyor.
bu aralar yine pek bi dertliyim...
:)
bende 6 yıllık evliyim. 28 yaşındayım. 3 yaşında bir kızım var :)
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin canım.
en kartı benim:) 32 yaşında 2 erkek annesiyim.millet mahalesinde oturuyorum,sevcanın komuşuyum:)iş güç yok kafama göre takılıyorum..Ben Bursa işine alışamadım galiba daha :44:
Hemşeri kelimesini duydum mu hemen gözlerim açılıyor 'Aha bizim ordan biri' diye
Burada sohbet ettikçe Bursa'ya alışırım heralde
Tek tek hepinizin hakkında bilgi sahibi olmak zor oluyor arkadaşlar. Siz de bana kendinizi kısaca tanıtsanız olur mu
ekle bacım benide sevcanda ayferli bir şey görürsen o benim:) çölde resmim var oradan bulabilirsin..Faceden de mi görüşüyorsunuz arkadaşlar ben de ekleyebilir miyim :)
kız sendemi fal bakıyonncanım geçen pazar için elemanlara piknik sözü vermiştik.ama ben bursaya gitcem diye onu bu pazara erteledik.
buluşma olacak diye cuma cumartesi tüm işi bitireyim derken buraya da giremedim.
buluşma da olmadı(
sana gelmemiz mobilya bakmaya gidince olacakmış öyle didi benimki(
hem o zamana nehir de benim aldığım elbiseyi giyecek boyutlara anca gelir :))
ama çok isterdim gelmek
kız gel bana ben bakayımben gelemiyorum madem sen gel
hafta içi kıpırdayamıyorum canım ya(
kız sende bakıyonnnamanin ne çok falcı çıktı..kızım bak fal dersen vallah yarın soluğu sende alırım
fal manyağı oldum çıktım..hayır ola
ben de almanca ingilizce öğretmeniyim :)) asıl dalım almanca,yan alan da ingilizce.
üzülme canım,hakkınızda hayırlısı vardır Rabbimin bi bildiği.
korundunuz da mı olmadı bebiş yoksa korunmadığınız halde mi olmadı?
benim kına ekim 18 düğün 19unda.ikisi de akşam olacak. ikisine de tek tek hepinizi bekliyorum.
hediye mediye de beklemem gelmeniz yeterli olur :) valla çok isterim gelmenizi...
yavyum kolay gelsin sana Allah yar ve yardımcın olsun.
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin..teşekkürler karamuk tahmin ettim zaten ahilla olduğunu....
bu arada günaydın herkese güzel Bursamın güzel insanları...
kızımın ateşi var dün akşamdan beri...
gece hiç uyumadık burun akıntısı vs yok ama bilemedim...
gece fitil verip uyuttum düştü ateşi saat başı telefonu kurup kontrol ettim ama gece 3 de çıktı yine atesi
bu sefer dolven verdim bi kaşık...
onu da verirken biraz huysuzlandı 2-3 damla yatağa döktük
neyse yavrum iyi olsun önemli olan o.
şimdi annemle babam doktora götürecekler Gürsuda şevket yılmaz polk. cocuk doktoru varmış.sabah ben sıra aldım bakalım ne diyecekler.
aksi gibi annem de bugün devlet has.gitmesi lazım saat 2 de,böbrekleri ağrıyordu bütün tetkikleri oldu son sonuçları alıp doktora gösterecek. olmazsa öğlenden sonra izin alacağım...babam tek bakamaz ateşli çocuğa
benden bu kadar sizler nasılsınız?
ayyy o amcayı ben parçalardım heralde:)maşallah gerçekten çok dirençliymiş.
kilosu falan nasıl???
şu organiklikle ilgili bişiler anlatayım:
bi karı koca varmış çok uzun seneler sonunda bi çocukları olmuş.
çocuk hasta olup ellerinden gitmesin diye çok steril bir ortamda büyütüyorlarmış.
öyle ki banyosunu bile arıtılmış suyla yaptırıyorlarmış.
derken bi gün bebek çok fena hastalanmış.ne yapmışlarsa iyileşmemiş.
gitmedik doktor bırakmamışlar.yine bir doktora giderken yolda bi amca görmüş.
hallerinden dertli olduklarını anlayınca sıkıntının ne olduğunu sormuş.bunlar da anlatmış durumu.
amca bebeğe bakmış ve benimle gelin demiş.
aileyi bi çöplüğe götürmüş.bebeği almış kucağına ve götürmüş çöplüğe koymuş.kediler yanaşmış.
bebek bi kediciği sevmiş.sonra amca çocuğu aileye geri verip demiş ki; 3 4 gün getirin burda oynasın.
aile eve sinirle dönmüş.deli mi bu adam çocuk hasta iyice hasta edecek deyip hemen banyoya sokacaklarken
anne çocuğun ateşinde düşme olduğunu fark etmiş.
amcaya koşmuşlar hemen.demiş ki: ''Rabbim hiçbir şeyi boşuna yaratmaz.vücuda mikrop da lazım''
kız yok biz sağlamdık.şimdi her şey gittikçe dayanıksızlaşıyor.
bi de eskiden her haltı bilen az insan vardı ne yapsalar doğru oluyordu.
şimdi herkes her şeyi çok biliyor
gel canım hoşi geldin..merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum, bursadanım
istanbuldaki mahmut hocamı??bu arada Sultanlara Sultanlık eden Aziz Mahmut Hüdayi hazretleri.
Çok yakın arkadaşımın, büyük büyük dedesiymiş :)
ayy maşallah çok tatlı ya bembeyaz pamuk pamukkvalla ben de özledim kız sizi bayağıdır görüşemiyoruz dur bakalım belki haftaya izin alma durumum olabilir sabahtan diyetisyene gidicem eğer işim müsait olursa tam gün izin almaya çalışırım belki görüşebiliriz o zman sizde müsait olursanız
oğluşlarımda iyi çok şükür ama özcanberi görmen lazım tam ısırmalık teyzesi çok yaramaz bir çenesi düştü ki sorma hiç susmuyor
ama canım ateş varsa mecbur vermen lazım malesef başka türlü geçmiyor
sevcanı eklediysen orda hepimiz varız canım ordan ekleyebilirisn bizi de
ikinizmii hııııhhhhhhhhhoh hoohoo :))) çenesimi düştü ayy kopartırım o çeneyi... kız konuşuyormu gerçekten...
:)
vallahi ayarla canım en olmadı ikimiz görüşürüz...
malummm gelen giden yokzaten demicem artık buluşalım diye.
inşallah tez zamanda geçer canım..annemler çıkmış doktordan...dişlerinden olmuş biraz da boğaz enf. varmış ilaç vermiş babam şimdi alacak ilaçlarını...
eeee yakışır geç bile kaldın hadi çalışmalara başlayın ufaktan:)kimseye çaktırmada
bende bu sıralar ufak bebek görünce özenmiyor değilim
köyde yaşayanlar şehire özenir şehirde yaşayanlar köy yaşantısına özenir..günaydın kızlar
hepiciklerinize...
yeni gelen arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
daimi olurlar inşallah
beni soracak olursanız
haftasonu bahsettiğim gibi inegölde düğüne gittik
harikaydı
Berra o kadar mutlu oldu ki anne yine gelelim dedi hep
bu kız hiç bana çekmemiş
kardeşimle ben küçükken köye gideceğimiz zaman ağlardık istemiyoruz derdik
benim kız bayıldı inek köpek tavuk ördek derken
yine götürcem kızımı kısmetse
salı günüde görümcem geldi eşiyle kahvaltıya sonra kaldılar bizde
2 gündür beraberiz
havuza girdik mudanyaya gittik
akşamda ilkokuldan bu yana görüştüğüm arkadaşımda geldi
balkon sefası yaptık
gece 12:30 du gittiler
alışmışım kalabalığa bugün canım sıkılıyor...
sen normal doğurmadın galiba sevcan
görümcem geldi bana bende kaldılar akşamkızım çocuklar sal çayıra mevlam kayıra burada öylemi tabi çocuk sever :)
bu arada fotolarınızı gördüm şeker.. Çok güzel olmuşsunuz ama Berram senden güzel olmuş :)
gittimi görümcekler...
Ne güzel dolu dolu geçiriyorsunuz...
Bu arada dün akşamda hayatın görümcekinin gelme ihtimali söz konusuydu :) Sanırım geldi, ortada yok kendileri :)))
yoksa havuz fotolarını çoktaaann face yğklemişti akşam :)
oldun bile hoş geldinnIsmim maviş eriklide oturuyorum bir kızım var 2,5 yaşında çalışıyorum sizlerle arkadaş olmak istiyorum.
ayy delisin kız sen bimlerde çıkarcan çocuğuuben normal doğurdum hemde çok normaldi :))
korkutma kız hamileleri, ne var doğrumakta Allah aşkına...
ben doğuma gittiğimde 3 cm açığım varmış haberim yok. doktor bi baktı, dedi doğuracan yollarda haberin yok. bana bunu doktor 10 da söyledi sabah, ben eşimi 12 de aradım. bebek oluyormuş, gel istersen diye :) sonra annemleri aramıştım, gelcekseniz gelin diye.
Annemler ağlayarak gelmişler hastaneye, beni bulamamışlar, koşturup duruyolardı, beni gördüler kız sen nerdesin diye bi kızdılar,
ee dedim ne oluyo yaa, bime gitmiştim ekmek peynir almaya, doktor birşeyler atıştır şekerin düşmesin doğurunca demiştihiç yatmadım bile inek gibiyim kız ben
darısı bana semihacım:)))gitti canım görümcem
dün eşi akçaydaydı evim kadınlar hamamı gibiydi
akşam 12,30 da gitti hem arkadaşımı evine bıraktı
ordan annesine geçti
bugünde istanbula dönecekler...
Hayat bağlanmıştır şimdi
bir süre giremez
ama fotolarıda merak etmedim değil
bana uyar canım her türlü:)Allah bağışlasınBende mudanyadan 4 aylık bir kızım var Eşim bazen erikli tarafına gidiyor iş dolayısıyla oraları çok bilmem.
Evet ben dün güne katıldım eylülde başlayacak,aslında bizde kendi aramızda yapsaydık iyi olurdu,çünkü böylede buluşulmuyor mesafe giriyor araya,Eğer gün olmassa bile belli günlerde buluşabiliriz.
vaşşttttt mokluuuu:))onun mokunu yirimmmBu arada kızım kucağımda şimdiden bilgisayar meraklısı oldu gibi:18:eliyle vuruyorve burnuma kötü kokular geliyor,size gelmeden nehir hanımın kokusu ben bir altını değişip geleyim ,birazdan gelirim,görüşürüz
yok kız bayan olman yeterli:) frekansında önemli tabi:)selam:)
bu topiğe katılmak için ille bursalımı olmak lazım??:)
ivettthayat hanım fecade durumunu paylaşmış
asya spor merkezindeymiş hanfenduuu:)
ivet cancazım:)aaa sahi o bugünde havuzdaydı Gün arkadaşlarıyla :))
sıcak diyene kadar atla kız havuza,,havuzun var sen bari konuşma:))anam bugün ne sıcak yahuuu...
ayy ne güzel bizim burada yaprak oynamıyor..ama klima hiç kapanmıyor..Ben burada pencere kapatıyorum karşılıklı esmesin diye
ayyyy
aklıma bi söz geldi şimdi......
"Bunca VEFASIZLIKTAN Sonra, Bazılarının EDERİ Kalmadı Artık GÖNLÜMDE..!! KAÇA Deseler, HİÇE Sayarım..!!"
vayy güzelmiş..
amin, çok sağolun kızlar.
senin kızınıda Allah bağışlasın inşaallah canım.
biri dert mi dedi...
Rica ederim canımhoşbuldum, teşekkürler bahar:)
inşaallah diyorum duana:)
tekrar bunun içinde teşekkürler....
bebişinide Allah bağışlasın inşaallah canım.
evet konyalıyım ben:)
Canım kimsesizlik değilde yeri geliyor özleniyor iştebaharcım... Ama artık kimsesiz değilsinya kocamaaaaannn bir kızın var. Anlat bize sıkılma, içine atma, ama kafanada takma onların cahilli
klerine gülerek anlat bize... Senden ve kızından önemli hiç kimse yok.
Seninkilerde benimkilerin kafadan, bunu hep diyorum, ben şu yıl daha onlar için üzülünmemesi gerektiğini anladım, ve hep düzeldi dediğimde meğer hiç bir şeyin düzelmemiş olduğunu ve düzelmeyeceğini anladım, artık kendi hallerine bıraktım. Umrumda değil, 1 iğnelerini istemem, bana da 1 iğne lazım demesinler....
Hakkımı sonuna kadar haram zıkkım ediyorum, akıttığım bir damla gözyaşımın hesabını Allahım sorsun. (ki şuanda ağladığım için çok büyük aptallık etiğimi düşünüyorum)
İnşallah canım beklerimçok geçmiş olsun canım.neyse ki kötü bişi yokmuş.
heh o zaman bizim dükkan tam senlik.
şuan sanırım 9 kişiyiz.bi eleman daha arıyoruz bulursak 10 olcaz.
benim de artık kafam kaldırmıyor gürültüyü...
anlaşıldı şimdi hayatın neden görünmediği...
alakasız olacak ama gözlerin de maviş mibi de ne işi yapıyorsun???
bi de kızını az biraz tarif etsene :)) ben kız çocuklarını çok seviyorum da :)
canım gelcem inşaallah ama işte az biraz zaman sıkıntımız var(az biraz mi )
Dün Bebekle konuştum ben,malesef ayrılma taraftarı,çok kırılmış haklı olarak.Allah hayırlısını versin hakkında,bebek istanbulda olucak sanırım artık,çok özleyeceğim onu onun gibi iyi biri ve arkadaş canlısı bir arkadaşımız,Alah gönlünce versin sıkıntılarından kurtulsun inşallah.Özleyeceğim BebeğiAhillam hayırdır şekerim
Dert deyince aklıma bebek geldi nerelerdesin.... BEBEK.
İyiyim canım bir bakayım dedim,eşim yanımda tv izliyor bende sözde ütü yapıcam daha,salonun balkonunu yıkayıp azıcık balkon keyfi yapayım dedim ama başım gitti durdu gözlerim kapandı,silkelenip kendime geri geldimAynen sekerim :'( lazimsa vereyim dicem de RAbbim kimseye vermesin yaaaa...bu dert muhabbeti itici...
Hayatuuuuuuummmmm sen atla gel yiter ki tabiki de sakasi olmaz.
Ben yeminli falcilardanimama suresi doldu.
Aslinda iskambil en iyi baktigim dal ama kartim yok annem cope attirdi.
Alkicam diye de yemin ettirdi.ben alamiyorum o yuzden.iste oyleeee....
Baharcim nasilsin kuzum?bu saatte ne yapiyorsun bakem burda
SEnin bu görümcende normal değil sanırımbende görümceden havadisler var amannn ne anlatayım..
akşam bizdeydiler eltimlerle sonra görümcem kaldı..ben bizde kal dedim mutfakta yok gidicem dedi..sonra giyindi oturdu salonda kocamın yanına..ee hadi xxx dedi kaynıma kalkaım dedi..eşimde eee burda kalmıyormuusn dedi..kal dersen kalırım dedi
eşimde bana bakltı birden sen kal demedinmi der gibi..kız dedim ben deyince kalmıyon abin deyince hemen kalktın örütnü mörütnü çıakrttın dedimm..eee o abim dedii:)
neyse havuza gidiyormusunuz dedi bize bizde eltimle evet dedik..görümcem ben gelmem dedi bize kaç kez söyledik ortamı sıcak tutmak için..siz yapmışsınız planınızı gidin ben takılırım dedi durdu..
eşim xxx gidiyormusun havuza dedi görümceme..görümcem ise ayyy bilmemki dedi..eşimle kaynım bakıştılar..eltim zaten hep susar bişey diyemez..bizde eşimle daha önce konuşmuştuk xxxx çağır havuza beraber takılın kız eskiş.. geldi dedi çağırım tabi hayatım merak etme demişti..
tabi görümcem havuz konusunda ılımlı olunca..bende dedimki kız okadar yalvardık gel dedik gelmem ne işim var..antolyuma asmerkeze giderim dedin durdun şimdi u dönüşü yaptın dedimm:) eee öyle kzıım dedi..
hey allahım ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum..seni sallamıyorum demeye getiriyor bana..çokta şeyimde
neyse akşamda bize gidiyorduk hep beraber havuz dönüşü..kaynım aradı yağız ağlıyormuş annende çabuk gelin deyince elitimin evine doğru döndüm..ve görümceme dedim istersen gel bize dedim..sonra eltim sen bilirsin kimde kalçan dedi.. aman hadi ineyim dedi..yanii yanlızım ama yarın bana gelebilirmiş..
ufak tefek sorunlar çıkıyor maalesef..bunlarda nazarlık olsun..
hıı birde eşim kiralık yazlık bakıyor bu ara..görümcem diyorki bana abim bizim için yazlık bakıyormuş:) sırf bizde hep sizde kalalım diye dediay dedim yanlış biliyon annem anananem için tutuyor..annem kalmam derse tutmayacakmış orasını dedimm allahım yazlık tutsak kız okul açılana kadar kalacak valalh yaa..
kolayların en kolayı sana gelsin..en kartı benim:) 32 yaşında 2 erkek annesiyim.millet mahalesinde oturuyorum,sevcanın komuşuyum:)iş güç yok kafama göre takılıyorum..
ekle bacım benide sevcanda ayferli bir şey görürsen o benim:) çölde resmim var oradan bulabilirsin..
kız sendemi fal bakıyonnamanin gökte ararken yerde buldumm kzıım fal bu şakaya gelmez bakıyorum dersen vallah görümce mörümce bakmam gelirim yanına:) ayy ne fal manyağıyım
QUOTE=ahilla;30949792]ben gidiyim azcık çalışayım 1 gibi geri gelebilirim :) öptüm hepiniziiiiiiiiii
bende görümceden havadisler var amannn ne anlatayım..
akşam bizdeydiler eltimlerle sonra görümcem kaldı..ben bizde kal dedim mutfakta yok gidicem dedi..sonra giyindi oturdu salonda kocamın yanına..ee hadi xxx dedi kaynıma kalkaım dedi..eşimde eee burda kalmıyormuusn dedi..kal dersen kalırım dedi
eşimde bana bakltı birden sen kal demedinmi der gibi..kız dedim ben deyince kalmıyon abin deyince hemen kalktın örütnü mörütnü çıakrttın dedimm..eee o abim dedii:)
neyse havuza gidiyormusunuz dedi bize bizde eltimle evet dedik..görümcem ben gelmem dedi bize kaç kez söyledik ortamı sıcak tutmak için..siz yapmışsınız planınızı gidin ben takılırım dedi durdu..
eşim xxx gidiyormusun havuza dedi görümceme..görümcem ise ayyy bilmemki dedi..eşimle kaynım bakıştılar..eltim zaten hep susar bişey diyemez..bizde eşimle daha önce konuşmuştuk xxxx çağır havuza beraber takılın kız eskiş.. geldi dedi çağırım tabi hayatım merak etme demişti..
tabi görümcem havuz konusunda ılımlı olunca..bende dedimki kız okadar yalvardık gel dedik gelmem ne işim var..antolyuma asmerkeze giderim dedin durdun şimdi u dönüşü yaptın dedimm:) eee öyle kzıım dedi..
hey allahım ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum..seni sallamıyorum demeye getiriyor bana..çokta şeyimde
neyse akşamda bize gidiyorduk hep beraber havuz dönüşü..kaynım aradı yağız ağlıyormuş annende çabuk gelin deyince elitimin evine doğru döndüm..ve görümceme dedim istersen gel bize dedim..sonra eltim sen bilirsin kimde kalçan dedi.. aman hadi ineyim dedi..yanii yanlızım ama yarın bana gelebilirmiş..
hıı birde eşim kiralık yazlık bakıyor bu ara..görümcem diyorki bana abim bizim için yazlık bakıyormuş:) sırf bizde hep sizde kalalım diye dediay dedim yanlış biliyon annem anananem için tutuyor..annem kalmam derse tutmayacakmış orasını dedimm allahım yazlık tutsak kız okul açılana kadar kalacak valalh yaa..
bende görümceden havadisler var amannn ne anlatayım..
İyiyim canım bir bakayım dedim,eşim yanımda tv izliyor bende sözde ütü yapıcam daha,salonun balkonunu yıkayıp azıcık balkon keyfi yapayım dedim ama başım gitti durdu gözlerim kapandı,silkelenip kendime geri geldim:18:Sen ne yapıyosun bu saattte bakalım Neden dertlisin bakalım.Allah dert keder vermesin,dertsiz kimse yok,Allah dermansız dert vermesin canım,bak ne gzüel düğüne az kaldı boşver sen derdi merdi çeyiz hazırla çeyiz
SEnin bu görümcende normal değil sanırımÇocuk gibi ne o öyle abisi söyleyince tamam diyor sen söyleyince nazamı çekiyor.Ayy Allah'tan şuan yazlıkta değilsiniz yoks açoktan yerleşirdi belkide:18:
kolayların en kolayı sana gelsin..
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin..
ayyy o amcayı ben parçalardım heralde:)
gel canım hoşi geldin..
istanbuldaki mahmut hocamı??
ayy maşallah çok tatlı ya bembeyaz pamuk pamukk
bende fitil veriyordum ateş düşmediği zaman ve fitil gerçekten ateş düşürüyor..
ikinizmii hııııhhhhhhhhh
inşallah tez zamanda geçer canım..
eeee yakışır geç bile kaldın hadi çalışmalara başlayın ufaktan:)
köyde yaşayanlar şehire özenir şehirde yaşayanlar köy yaşantısına özenir..
berrada kıyamam özendi heralde,,hayvanlarda bol olunca canı kalmak istemiştir..
görümcem geldi bana bende kaldılar akşam
oldun bile hoş geldinn
ayy delisin kız sen bimlerde çıkarcan çocuğuu
darısı bana semihacım:)))
yükleyecem bir ara:)
bana uyar canım her türlü:)
vaşşttttt mokluuuu:))onun mokunu yirimmm
yok kız bayan olman yeterli:) frekansında önemli tabi:)
ivettt
ivet cancazım:)
sıcak diyene kadar atla kız havuza,,havuzun var sen bari konuşma:))
ayy ne güzel bizim burada yaprak oynamıyor..ama klima hiç kapanmıyor..
ya da benimkiler gibi azcık ara açmaya çalışıyorlardır.veya abimi seviyorum ama seni ...lemiyorum gibilerinden msj veriyordur.aayy garibim yaa kocasından göremediği ilgiyi abilerinden bekliyornapacan gülüm, sen en iyisi ona üzül bence anlıyorum seni xxxx de geç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?