Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

hoşbuldum, teşekkürler bahar:)
inşaallah diyorum duana:)
tekrar bunun içinde teşekkürler....

bebişinide Allah bağışlasın inşaallah canım.

evet konyalıyım ben:)

hımmDD

ama kaybolmamak gerek bence, arkadaşlık zaman ister emek ister.....

ben konya, 2senelik evliyim, henüz çoluk çocuk yok bakalım:)
ev hanımıyım, 28yaş.

sende çoluk çocuk? meslek? yaş?:)))

:)
bende 6 yıllık evliyim. 28 yaşındayım. 3 yaşında bir kızım var :)
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin canım.

baharcım... Ama artık kimsesiz değilsinya kocamaaaaannn bir kızın var. Anlat bize sıkılma, içine atma, ama kafanada takma onların cahilliklerine gülerek anlat bize... Senden ve kızından önemli hiç kimse yok.
Seninkilerde benimkilerin kafadan, bunu hep diyorum, ben şu yıl daha onlar için üzülünmemesi gerektiğini anladım, ve hep düzeldi dediğimde meğer hiç bir şeyin düzelmemiş olduğunu ve düzelmeyeceğini anladım, artık kendi hallerine bıraktım. Umrumda değil, 1 iğnelerini istemem, bana da 1 iğne lazım demesinler....

Hakkımı sonuna kadar haram zıkkım ediyorum, akıttığım bir damla gözyaşımın hesabını Allahım sorsun. (ki şuanda ağladığım için çok büyük aptallık etiğimi düşünüyorum)

annemler çıkmış doktordan...dişlerinden olmuş biraz da boğaz enf. varmış ilaç vermiş babam şimdi alacak ilaçlarını...
çok geçmiş olsun canım.neyse ki kötü bişi yokmuş.

heh o zaman bizim dükkan tam senlik.
şuan sanırım 9 kişiyiz.bi eleman daha arıyoruz bulursak 10 olcaz.
benim de artık kafam kaldırmıyor gürültüyü...

anlaşıldı şimdi hayatın neden görünmediği...

Ismim maviş eriklide oturuyorum bir kızım var 2,5 yaşında çalışıyorum sizlerle arkadaş olmak istiyorum.
alakasız olacak ama gözlerin de maviş mi bi de ne işi yapıyorsun???
bi de kızını az biraz tarif etsene :)) ben kız çocuklarını çok seviyorum da :)
canım gelcem inşaallah ama işte az biraz zaman sıkıntımız var (az biraz mi )

Arkadaşlar siz nerelerde oturuyorsunuz neler yapıyorsunuz biraz bahseder msiniz
ben ekibe uzak kalıyorum azcık.orhangazidenim.
nişanlıyım ama her an bekar olabilirim.bu aralar azcık kafam karışık da...

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 3 ziyaretçi)
sevcan..., semiha+, ayran+, amayaa, karamuk04+, ayser89, kirmizicilek16, bahar27+

çok popüleriz canııımmm....
bence o popülariteden değil canım.
kesin buraya üye olduğumuzu bilen birileri dedikodularımızı merak ediyor

yaf neden senle bu kadar geç tanıştık arkadaşım
bana zamanında bunları anlataydınız eydi

çok doğru bir tespit.
sanki bizi mutsuz edince oğulları çok mutlu olacak.
salaklar anlamıyorlar mı,dağılan bi tek bizim değil kendi oğullarının da yuvası!!!

evet canım bugün herkesin çenesi düşmüş maşallah :)
ben bile işten zaman bulup mesai saatinde girebildim sen düşün gerisini :))
Allahım yoğun çalışan herkese kolaylık versin,hele de güneşin altındakilere...

ayyyy
aklıma bi söz geldi şimdi......

"Bunca VEFASIZLIKTAN Sonra, Bazılarının EDERİ Kalmadı Artık GÖNLÜMDE..!! KAÇA Deseler, HİÇE Sayarım..!!"

:)
bende 6 yıllık evliyim. 28 yaşındayım. 3 yaşında bir kızım var :)
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin canım.

amin, çok sağolun kızlar.

senin kızınıda Allah bağışlasın inşaallah canım.

en kartı benim:) 32 yaşında 2 erkek annesiyim.millet mahalesinde oturuyorum,sevcanın komuşuyum:)iş güç yok kafama göre takılıyorum..
Faceden de mi görüşüyorsunuz arkadaşlar ben de ekleyebilir miyim :)
ekle bacım benide sevcanda ayferli bir şey görürsen o benim:) çölde resmim var oradan bulabilirsin..
kız sendemi fal bakıyonnamanin gökte ararken yerde buldummkzıım fal bu şakaya gelmez bakıyorum dersen vallah görümce mörümce bakmam gelirim yanına:) ayy ne fal manyağıyım
QUOTE=ahilla;30949792]ben gidiyim azcık çalışayım 1 gibi geri gelebilirim :) öptüm hepiniziiiiiiiiii[/QUOTE]
kolayların en kolayı sana gelsin..
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin..
ayyy o amcayı ben parçalardım heralde:)
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum, bursadanım
gel canım hoşi geldin..
bu arada Sultanlara Sultanlık eden Aziz Mahmut Hüdayi hazretleri.
Çok yakın arkadaşımın, büyük büyük dedesiymiş :)
istanbuldaki mahmut hocamı??
ayy maşallah çok tatlı ya bembeyaz pamuk pamukk
bende fitil veriyordum ateş düşmediği zaman ve fitil gerçekten ateş düşürüyor..
ikinizmii hııııhhhhhhhhh
annemler çıkmış doktordan...dişlerinden olmuş biraz da boğaz enf. varmış ilaç vermiş babam şimdi alacak ilaçlarını...
inşallah tez zamanda geçer canım..
kimseye çaktırmada
bende bu sıralar ufak bebek görünce özenmiyor değilim
eeee yakışır geç bile kaldın hadi çalışmalara başlayın ufaktan:)
köyde yaşayanlar şehire özenir şehirde yaşayanlar köy yaşantısına özenir..
berrada kıyamam özendi heralde,,hayvanlarda bol olunca canı kalmak istemiştir..
sen normal doğurmadın galiba sevcan

görümcem geldi bana bende kaldılar akşam
Ismim maviş eriklide oturuyorum bir kızım var 2,5 yaşında çalışıyorum sizlerle arkadaş olmak istiyorum.
oldun bile hoş geldinn
ayy delisin kız sen bimlerde çıkarcan çocuğuu
darısı bana semihacım:)))
yükleyecem bir ara:)
bana uyar canım her türlü:)
vaşşttttt mokluuuu:))onun mokunu yirimmm
selam:)
bu topiğe katılmak için ille bursalımı olmak lazım??:)
yok kız bayan olman yeterli:) frekansında önemli tabi:)
hayat hanım fecade durumunu paylaşmış
asya spor merkezindeymiş hanfenduuu:)
ivettt
aaa sahi o bugünde havuzdaydı Gün arkadaşlarıyla :))
ivet cancazım:)
anam bugün ne sıcak yahuuu...
sıcak diyene kadar atla kız havuza,,havuzun var sen bari konuşma:))
Ben burada pencere kapatıyorum karşılıklı esmesin diye
ayy ne güzel bizim burada yaprak oynamıyor..ama klima hiç kapanmıyor..

bende görümceden havadisler var amannn ne anlatayım..
akşam bizdeydiler eltimlerle sonra görümcem kaldı..ben bizde kal dedim mutfakta yok gidicem dedi..sonra giyindi oturdu salonda kocamın yanına..ee hadi xxx dedi kaynıma kalkaım dedi..eşimde eee burda kalmıyormuusn dedi..kal dersen kalırım dedi
eşimde bana bakltı birden sen kal demedinmi der gibi..kız dedim ben deyince kalmıyon abin deyince hemen kalktın örütnü mörütnü çıakrttın dedimm..eee o abim dedii:)
neyse havuza gidiyormusunuz dedi bize bizde eltimle evet dedik..görümcem ben gelmem dedi bize kaç kez söyledik ortamı sıcak tutmak için..siz yapmışsınız planınızı gidin ben takılırım dedi durdu..
eşim xxx gidiyormusun havuza dedi görümceme..görümcem ise ayyy bilmemki dedi..eşimle kaynım bakıştılar..eltim zaten hep susar bişey diyemez..bizde eşimle daha önce konuşmuştuk xxxx çağır havuza beraber takılın kız eskiş.. geldi dedi çağırım tabi hayatım merak etme demişti..
tabi görümcem havuz konusunda ılımlı olunca..bende dedimki kız okadar yalvardık gel dedik gelmem ne işim var..antolyuma asmerkeze giderim dedin durdun şimdi u dönüşü yaptın dedimm:) eee öyle kzıım dedi..
hey allahım ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum..seni sallamıyorum demeye getiriyor bana..çokta şeyimde
neyse akşamda bize gidiyorduk hep beraber havuz dönüşü..kaynım aradı yağız ağlıyormuş annende çabuk gelin deyince elitimin evine doğru döndüm..ve görümceme dedim istersen gel bize dedim..sonra eltim sen bilirsin kimde kalçan dedi.. aman hadi ineyim dedi..yanii yanlızım ama yarın bana gelebilirmiş..
ufak tefek sorunlar çıkıyor maalesef..bunlarda nazarlık olsun..
hıı birde eşim kiralık yazlık bakıyor bu ara..görümcem diyorki bana abim bizim için yazlık bakıyormuş:) sırf bizde hep sizde kalalım diye dedi ay dedim yanlış biliyon annem anananem için tutuyor..annem kalmam derse tutmayacakmış orasını dedimmallahım yazlık tutsak kız okul açılana kadar kalacak valalh yaa..

biri dert mi dedi...

Aynen sekerim :'( lazimsa vereyim dicem de RAbbim kimseye vermesin yaaaa...bu dert muhabbeti itici...

Hayatuuuuuuummmmm sen atla gel yiter ki tabiki de sakasi olmaz.
Ben yeminli falcilardanim ama suresi doldu.
Aslinda iskambil en iyi baktigim dal ama kartim yok annem cope attirdi.
Alkicam diye de yemin ettirdi.ben alamiyorum o yuzden.iste oyleeee....

Baharcim nasilsin kuzum?bu saatte ne yapiyorsun bakem burda

hoşbuldum, teşekkürler bahar:)
inşaallah diyorum duana:)
tekrar bunun içinde teşekkürler....

bebişinide Allah bağışlasın inşaallah canım.

evet konyalıyım ben:)
Rica ederim canımAminn cümlemizinkini inşallah
Canım kimsesizlik değilde yeri geliyor özleniyor işte Allah bağışlasın bir kızım var Allah'tan inşallah hayırlı evlat olurlarCanım sorun olduğu zaman yazıyorum topiğe zaten.Yani benziyorlar evet,değmiyor haklısında insanoğuyuz işte yeri geliyor takıyorsunAllah kimseye muhta. etmesinCanım neden ağlıyorum demişsin ne oldu hayırdır yazıp anlatabilirsin sende takma artık,Allahından bulurlar eninde sonunda
İnşallah canım beklerim
Ahillam hayırdır şekerim

Dert deyince aklıma bebek geldi nerelerdesin.... BEBEK.
Dün Bebekle konuştum ben,malesef ayrılma taraftarı,çok kırılmış haklı olarak.Allah hayırlısını versin hakkında,bebek istanbulda olucak sanırım artık,çok özleyeceğim onu onun gibi iyi biri ve arkadaş canlısı bir arkadaşımız,Alah gönlünce versin sıkıntılarından kurtulsun inşallah.Özleyeceğim Bebeğive bu olaylar olduğu içinde bebek adına çok üzgünüm,haketmiyor hiç,kötülere Allah fırsat vermesinbebeciğim seni çok özleyeceğim canım arkadaşım telefonda çok zor gelmem artık dedin ama yolun düşerse kapım herzaman açık canım, prenside öpüyorum iyi bak kendine ve oğluna
vE=hayat7681;30971934]en kartı benim:) 32 yaşında 2 erkek annesiyim.millet mahalesinde oturuyorum,sevcanın komuşuyum:)iş güç yok kafama göre takılıyorum..

ekle bacım benide sevcanda ayferli bir şey görürsen o benim:) çölde resmim var oradan bulabilirsin..

kız sendemi fal bakıyonnamanin gökte ararken yerde buldummkzıım fal bu şakaya gelmez bakıyorum dersen vallah görümce mörümce bakmam gelirim yanına:) ayy ne fal manyağıyım
QUOTE=ahilla;30949792]ben gidiyim azcık çalışayım 1 gibi geri gelebilirim :) öptüm hepiniziiiiiiiiii[/QUOTE]

gel canım hoşi geldin..

ikinizmii hııııhhhhhhhhh

oldun bile hoş geldinn

ivettt

ayy ne güzel bizim burada yaprak oynamıyor..ama klima hiç kapanmıyor..[/QUOTE]

Uyarsa kısa sürede gerçekleştirelim canım,sende iyi ettin topikte yokluğun belli oluyor canım,gezdin geldin iyi ettinNasıl geçti inşllh güzel geçmiştir.

İyiyim canım bir bakayım dedim,eşim yanımda tv izliyor bende sözde ütü yapıcam daha,salonun balkonunu yıkayıp azıcık balkon keyfi yapayım dedim ama başım gitti durdu gözlerim kapandı,silkelenip kendime geri geldim:18:Sen ne yapıyosun bu saattte bakalımNeden dertlisin bakalım.Allah dert keder vermesin,dertsiz kimse yok,Allah dermansız dert vermesin canım,bak ne gzüel düğüne az kaldı boşver sen derdi merdi çeyiz hazırla çeyiz
SEnin bu görümcende normal değil sanırımÇocuk gibi ne o öyle abisi söyleyince tamam diyor sen söyleyince nazamı çekiyor.Ayy Allah'tan şuan yazlıkta değilsiniz yoks açoktan yerleşirdi belkide:18:

gel canım hoşi geldin..

ikinizmii hııııhhhhhhhhh

oldun bile hoş geldinn

ivettt

ayy ne güzel bizim burada yaprak oynamıyor..ama klima hiç kapanmıyor..[/QUOTE]

Uyarsa kısa sürede gerçekleştirelim canım, topikte yokluğun belli oluyor canım,gezdin geldin iyi ettinNasıl geçti inşllh güzel geçmiştir.Bazen buradada öyle oluyorda bazende açamıyorsun pencereyi:18:Teyzesi evet çok moklu benim kızım

İyigeceler Allah'a emanet olun ben çıkayım çok durdum bile:18:

basit görümce hareketleri.
ben öylesine birşeyin teklifinde bile bulunmam
şeyimden aşağı kasımpaşa

aayy garibim yaa kocasından göremediği ilgiyi abilerinden bekliyor napacan gülüm, sen en iyisi ona üzül bence anlıyorum seni xxxx de geç.

günaydın kızlar...

puslu bir sabah :)

akşamda kınaya gideceğim, kızımıda alıp tabi :) bizim şirketin merkezinden sekreter evleniyor :) kurt dökeriz belkim...

Herkeslere günaydın :)
ama bu sabah dünkü kadar yoğun değiliz sanki
o niden ki???

Uyarsa kısa sürede gerçekleştirelim canım, topikte yokluğun belli oluyor canım,gezdin geldin iyi ettinNasıl geçti inşllh güzel geçmiştir.Bazen buradada öyle oluyorda bazende açamıyorsun pencereyi:18:Teyzesi evet çok moklu benim kızım

İyigeceler Allah'a emanet olun ben çıkayım çok durdum bile:18:[/QUOTE]
öyle can sıkıntısından girmiştim ben de :)
çok şükür çeyiz olarak bişi kalmadı alıncak ye yapılcak.
bulaşık makinesini son hafta alıcam nasipse.halı ve perdeleri de mobilyaları aldıktan sonra :)
bi de işte böyle ıvır zıvır kaldı;mandal gırgır bulaşık leğeni gibi...
onları da yer kaplamasın diye almıyoruz şimdiden.
deerdim de sağlık...
doktor dedi ki;iki kez yırttın üçüncü götürür onu bil ve öyle yaşa stres sıkıntı üzüntü yok.
bana mı dedi orasını anlayamadım ama
aayy garibim yaa kocasından göremediği ilgiyi abilerinden bekliyor napacan gülüm, sen en iyisi ona üzül bence anlıyorum seni xxxx de geç.
ya da benimkiler gibi azcık ara açmaya çalışıyorlardır.veya abimi seviyorum ama seni ...lemiyorum gibilerinden msj veriyordur.
ya da bak gördün mü abim beni seviyor veya bana güveniyor da senle yolluyor sinyallerini çakmaya çalışıyordur.
yaf ne kadar salak insan var.
kardeşim ya da abim mutlu olsun da isterse beni yıllarca görmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…