- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
haklısın ama durmuyo işte yok geçmiyo agla aglada geçmiyo aradı biraz önce ya farkında bile degil geçiyo onda anlıyomusun farkında bile değil benim hissettikelrimi anlamıyomu bilmiyorum başta dedim korkuları var hani çok ilgilenirsem bişey olursa kesin degil filan üzülmeyeyim diye diyodum ama sonra gördük beraber felan cok mutlu oldu tabiki ama bilmiyorum işte sorun bende ben çok duygusalım böle içimde fırtınaalr kopuyo yani ben bilmiyorum annemden babamdan görmedim hiç evliliği hayal etmedim yorum ama hep bi sevgi açlığı var içimde onu doyuramıyorum belkişde eşimin suçu yoktur belkide bütün hepsi kendi içimdeki eksikliklerim ...
botoniğe gelincede servisle kapımdan alıp kapıma bırakcaklar bide düşün aradılar yine aglıcam geldi zaten cok durmucaz yarın sana geliriz dediler üzülmim diye düşün bin kat el bu kadar düşünüyo beni canım canımın canı ..........
aradı nerdesin diyo bide gülüyo nerde olucam evdeyim dedim keyfin nasıl iyi misiniz diyo sustum duymuyomusun dedi başka söylücek bişeyin varmı dedim yok dedi benimde yok dedim kapattım
Ben geldimmmmm selam kızçeler nabıyorsunuz pazrtesi geldik tatilden ama ben anca işlerden kafamı kaldırıp size yaza biliyorummbu arada ben kapandım pazaartesıden beri kpalıyım
haksever
canım bu kadar üzme kendini lütfen....
bugün seni ben çok duygusal gördüm; hamileliğin vermiş olduğu bi duygusallık olabilir belki bence, değilmi?
amaaa tabiki eşinden yana yaşadığın sıkıntılar muhakkak vardır o ayrı canım.
ama eğer hamilelikten dolayı duygusallığın var ise; yabana atma bunu, bu olayları daha olumsuz pencereden bakmaya sebep olur bence.....
sakin olmaya çalış....
temiz hava almaya çalış mesela.....
ve seni çok iyi anlıyorum bunu bil.....
bence çoğu erkek aynııııııı...............
nereye gidersen git.....
sevcanın dediğine katılıyorum, onları yönlendirmek lazım bence kafaya takmamaya çalışarak....
ben şahsen aynen böyle yapıyorum, yapmaya çalışıyorum....
yoksa onlar beceremiyolarmı diyim, işlerinemi öyle geliyo diyim.....
inan bak...
ben neler yaşadım bi bilsen......
ama sabredicez, kafaya takmamaya çalışcaz, zamanla herşey inşaallah yoluna giriyo......
benim eşimde öyle, erken gider geç gelir iş gereği, eve gelir tv pc namaz(namaza asla sözüm yok, olamazda), yemek, meyve......
sonrada cup yatış......
bazen haksız yere kızar, azarlar, bağırır......
ha iyi zamanlarımızda var elbet ama bunların var olduğuda bi gerçek.....
ve bence bu bir çok ailede var.....
bence kadın erkeğe çok şey öğretir, öğretmeli, her erkeğin bi dili/bi yolu vardır genelde geldiği/anladığı, onu bulmak lazım canım.....
onu buldunmu sonrası geliyo.
hah benim evliliğimde sorunlarım yokmuuu, olmazmı çok.....
hergün birini halletmeye çalışıyorum inan.....
canını sıkma canım......
inşaallah bu sözlerim bi nebzede olsa sana iyi gelir, yardımcı olur......
kocaman öpüyorum seniiii......
saol canım belkide hormonlar bilmiyorum alınganlıgım tuttu cok özür diledi barışrık yani ben arada patlamazsam anlamıyo benimki baya anlamış baya bayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gözleri doldu kıyamadım ben koca gün agladım onun gözü kızardı kıyamadım biz kadınalr merhametimizden sevgimizden mi kaybediyoruz acaba :44:
koca gün ağladım rest çektim bütün gün telefonda kolaydı güldürene kadar şebeklik yapıyo karşında pofffdayanamıyorum ben ya kin de tutamıyorum neye kzıdıgımıda unutuyorum
seviyorum işte pisüü poff kandırdı galba yine beni
bide biliyo şimdi geçmişe bakmıyım pcde baya kulamı cınlatmışsındır diyo
ben mi abartıyorum...?
yazmassam geçmicek ağlayıp duruyorum akşamdan beri...
dün ne güzel temizlik felan yaptık dedimya pek mutluydum...eşim geldi sinir oluyorum robot gb geliyo duş alıyo yemek yiyo pcye bakıyo felan filan adam haklı mı evde durdugu 2 saatse ne yapacagını şaşırıyo ya ben ? BİZ????? neyiz bu evde? akşam bide hatim vardı yemek yedi gitti 11bucukta geldi dondurma almış annesi uyumuştu o pcye baktı bende yanına oturdum yedik bakma filan yok bişi diyorum bişi izliyo yada okuyo cevap vermiyo filan sinir oldumsonra su içtim banada ver dedi verdim odamıza geçtim üstümü cıkardım bicama giyiyorum .... sey takamıyorum dedi nabıyosun daha yeni sohbette dinledik evde bile teseddür diyolar bizimkine bak dedi ne diyosun dedim!!! ortadamıyım odamdayım dedim mahremmisin eşimsin dedim .... sonra sölendi durdu susmuyo aglıcam zaten böle bogazım düğüm dügüm sinir oldum dedim sen dinledin sohbeti yine aynı seyi yapıyosun kendin dinledigin bildgin şeyleri sanki ben biliyomuşum gb sanıyosun yargılıyosun bişey öğretme kabiliyetin yok böle böleymiş de güzelce anlat dedim sölendi durdu gene yok balkona cıkarken bile dikkat etmiyomuşum ki görseniz gelenler biliyo mutfak camalrıma buzlu cam yaptık perdesi güneşligi var hemen balkonun dışında yine perde ve kapının karşısında güneslik var buzlu cam ve 4 kat perde ve ben hemen kapının yanındaki patates soğanı alıyorum diye tüm bu lafları çok cnaım sıkıldı ben senin için kapanmadımki dedim dikkat ediyorum ben etmem gereken yerde ki babasının yanında bile kaplıyım nasıl sölüyo bana bunalrı ya ben hoca degilim bişety degilim evlendigimde kapalıydım ama yeni yeni işte hemen manto giydim dikkat ettim cemaatin içine girdim hiç bilmeyene kolaymı bunlar acaba ne düşünüyo niye aklı basmıyo ben 6 sene maas almadan bi harçlıkla cemaatin kreşinde calıştım allah rızası için elimden gelenide yapıyorum beni hoca hanım sanıyolar onalr gb olmaya örenek almaya calışıyorum ne bilim ya bunalrı söylemek bile itici çünkü ben bunları istedigim ve aklıma gönlüme yattıgı için yapıyorum öyle olsun istiyorum daha güzel yapmayı nasip etsin rabbim tabiki eksiklerim var ama SANKİ KENDİSİ MÜKEMMEL!!!
öyle bunaltıyoki bazen beni şıuan salya sümük göz yasım durmadı geceden beri
neyse sölendi yattı ben saatlerce agladım.. sabah namaza kalkıcam onun telefonu önce calıyo hiç kıpırdamaz telefonu duymuyo bende dürttüm telefonunu kapat diye apaçi çalıyo sinir oluyorumaman bu sabahta hortladı sanki bişey yaptım nabıyosun felan dürttüm sanki vurmuşum gb pis pis baktı ay deli olcam namazı kıldırdı ama bende kayış koptu yüzüne bile bakmıyorum gwene aglaya aglaya yattım insan bi gönlümü alır yok
sabah kahvaltı hazırladım annemde var bişey yapmak istemiyorum kadıncaz onca ugraştı ama yüzünüde göresim yok aglıcam geliyo çünkü hazırladım yatak odasına gittim annesiyle yedi annem cardı gel kzıım sanada cay koydum gel ye sonra yanlız cnaın istemez dedi yok anne ben sonra mukabeleye gitmeden yerim dedim
anca anladı man kafa üzüldügümü geldi özür diledi karnımı tuttu 2 kere özür diletrrim dedi git yüzünü bile görmek istemiyorum dedim... anneme ayıp oluyo dedi cekil git annen,i geçireyim gözükme yüzüme dedim cekti gitti annemi geçirdim sonra ama arkalarından ağla ağla sinirlerim bozuldu geçmiyo işte geçmiyo yani böle hayal etmemiştim ben sadece..................
iş varken iş sitresi var aklaşma... iş yokken iş yok sitresi var yaklaşma... gelsin ymeek yesin cekirdegini çıtlatsın ... tv baksın pc otursun zaten 2 saat evdeyim onu cekemiyorum pess bana valla pess bana susup oturmam lazım... bi biblo gb köşede ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok doluyum patlıcam valla
şimdi canım normalde zaten dugusalsın,hamilelikte duygusallık arttıkça artıyor..seninkide öyle olmaya başlamış..neyse ben yatıcam başım cok arıyo görüşürüz canım
hayırlı olsun canım allah daim etsin...Ben geldimmmmm selam kızçeler nabıyorsunuz pazrtesi geldik tatilden ama ben anca işlerden kafamı kaldırıp size yaza biliyorummbu arada ben kapandım pazaartesıden beri kpalıyım
koca gün ağladım rest çektim bütün gün telefonda kolaydı güldürene kadar şebeklik yapıyo karşında pofffdayanamıyorum ben ya kin de tutamıyorum neye kzıdıgımıda unutuyorum
seviyorum işte pisüü poff kandırdı galba yine beni
bide biliyo şimdi geçmişe bakmıyım pcde baya kulamı cınlatmışsındır diyo
bence evlilik bu işte canım.....
yoksa farklı bi dünya değil aslında bizim bazen sandığımız gibi:)
evlilik; zor ama güzel.....
bu sözlerim hepimiz için......
barıştığınıza, tekrar neşenin yerine geldiğine çok sevindim gerçektenDD
onlar bazen fazlasıyla hakediyolar amaa işte biz yine kıyamıyoruz........
belki hamilelikten dolayı hormonlarında duygusallaşmana sebep olmuştur, bu konu hep aklında olsun tatlım, hani aklında olduğunda bazı zamanlar rahatlamana vesile olur belki diye diyorum bunu.
kocaman öpüyorum seniii:)
şimdi canım normalde zaten dugusalsın,hamilelikte duygusallık arttıkça artıyor..seninkide öyle olmaya başlamış..
hiç bir şeti takmayacaksın duymayacaksın gamsız ve bencil olacaksın..eşinden ilgi asla beklemeyecksin çünkü ne kadar çok ilgi beklersen okadar gelmeyecektir..
çünkü eşinde farkında sürekli seni pofpoflayamaz..bende çok ağlardım ilk zamanlar eşim bıktım artık şu ağlak halinden der dururdu bana..eee bir yere kadar çekti adam beni biryerden sonra sıkıcı hal alıyor..
şimdi şöyle düşün senin yanında ağlayan sürekli ilgi alaka bekleyen biri olursa ilgimi gösterirsin kendini gerimi çekersin??
çocuklar bile ağlıyor bazen tamam öyle böyle susturmaya çalışıyorum ama bir aradan sonra yeter senimi çekicem bıktım diye tepkimi gösteriyorum..bir yere kadar çekiyor insan..eşinde şaun bu piskolojide üzülsende kırılsanda eşinden ilgi bekleme hatta ona belli etme.elbet hatasını anlayacak ama sen hatasını surat asarak ağlayarak anlamasına müsaade etme..
hem hamilsin hem kendinide gereğinden fazla üzüyorsun..erkekler bizler kadar duygulu hisli değiller..
bu sadece senin eşin için geçerli değil...onlarda bizleri pofpoflamaya gelmediler dünyaya dimi ama??
hayırlı olsun canım allah daim etsin...
en azından eşin farkında gönlünü almya çalışıyor..ama bence gereğinden fazla üzüyorsun kendini..
kızlar size çok etkilendiğim bir şey anlatacağım...
10 gün önce komşumuzun kayınpederi vefat etti. kadın 1 haftadır oradaydı. neyse cumartesi bizde başsağlığına gittik.
Vefat eden adam namazını sürekli camide cemaatle kılarmış, öleceği günde, tam akşam namazına giderken kapıdan dönmüş, bugünde evde kılacağım iyi değilim demiş, neyse namazını kılmış yatmış, yatsı ezanı okunurken karısı yanına gitmiş, bakmış adam ölmüş yada ölüyor, neyse komşularından bir adama seslenmiş kadın, o adamla çenesini falan bağlamışlar.
Sonrasında köye yayılmış adamın vefatı, imamda dahil cemaat yemin ediyorlarmış, yatsı namazında ......amca bizim yanımızda her zamanki yerinde saf tuttu diye.Allah mekanını cennet eylesin, gelini hep bahsedermiş kayınpederinden, melek gibi insan diye.
Merhaba kızlar. Bu topik ne güzelmiş ya bende Bursa'lıyım aranıza bende katılıyorum müsadenizle
hoş geldinnnn :)))
kurallarımız var bizim öyle dan diye giremessin hannnfenndi
kendini tanıtman gerekli önce :)
evlimisin? bekarmısın?
hangi semtte yaşarsın.
yaşın kaç.
çocuğun varmı
bende çok etkilenirdim o dizilerden..onlar yüzünden kocamla kavga etmişliğim bile vardırrbende öpüyorum yazdıma bilşe pişman oluyorum ama nabım yazdım rahatladım
ay aynen canım ben koca gün aglım tkayım haberi bile yok dag daga küsmüş dagın haberi yok derler ya aynen öyle amannn erkekler anlamıyo valla bizim gözümüzde büyüttügümüz kocman ettiğimiz konular onların gözünde bile yok söz konusu bile değilhaytta hiç umöursamaz gamsız olamadım yapamıyorum yaniş yapım böyle hele ilgisizlige hiç tahammülüm yok puff yaş farkından mı acaba bunlar :44:diyorum bazen bazende tamen erkek kadın farkı diyorum.... şu diziler filmler başlarken bi uyarı yazısı geçmeli BURDAKİ ERKEKLER TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR diye
ooo süper bir hafta sonu geçirmişsin..benimde canım çok kısır isterdi talhaya hamileyken..oyy bir yerdim bir yerdim hep kısır ekşi şeyler yemek isterdim..selam canlar naberr cumartesi arkadaşım geldi şişene kadar kısır yedim ohhnasılda cnaım istemişti
cumartesi akşamıda termusumuza çayımızı koyup lunaparka gittik ohh yayıldık çimene serin serin cekirdek cıtlattık meyve yedik
bugünde kayınpederlerimin hacı arkadaşına başköye gittik o kadar güzeldiki evleri kocaman buz gb yazın bu sıcagında önünde tarla salata yiye yiye gazman oldumfasülye topaldık papates cıakrdık topraktan cok güzeldi bide seraalrı var çiçek yetiştiriyomuş o köy görseniz gözünün gördügü cicek seraları miss gb sonra daha camlık biyere cıktık bi çeşme yanına buz gb nasışl esiyo hırka yelek üst üste giydim şalvarımızıda giydik oh miss gb piknik yaptık o etin sucugun tadı bile bambaşka :44:
yedik içtik oksijenden başımız tuttu ben bi ara uzanmıştım belim düzeldsin diye 1bucuk saat uyumuşumbi kalktım herkez başka yerlerde uyudugumu hiç hatırlamıyorum:26:
ama yol baya virajlı ve uzaktısağ salim gittik geldik şükür
eh benden haberler bu kadar yarında eşim evde çalışmıcakmış mukabeleden sonra beni kreşe götürürmüsün dedim sanırım götürcek hergüne bi gezme buluyorum
ooo süperrr kız aletlere neyim bindimi?:)Günaydın Kızlar....
Merve hoş geldin :)
Haksever sevindim aranızın çabuk düzelmesine :))
Bu arada cumartesi bizde lunaparktaydık hoş, dün akşamda luna parktaydıkya :))) neyse Dün dans fetivali var diye gittik sanırım yine gideriz bu hafta içi bir akşam, çok güzel oluyor :)
ne kadar düzgün bir din adamıymış..ben çok etkilenirim bu gibi olaylardan ve çok inanırım..kızlar size çok etkilendiğim bir şey anlatacağım...
10 gün önce komşumuzun kayınpederi vefat etti. kadın 1 haftadır oradaydı. neyse cumartesi bizde başsağlığına gittik.
Vefat eden adam namazını sürekli camide cemaatle kılarmış, öleceği günde, tam akşam namazına giderken kapıdan dönmüş, bugünde evde kılacağım iyi değilim demiş, neyse namazını kılmış yatmış, yatsı ezanı okunurken karısı yanına gitmiş, bakmış adam ölmüş yada ölüyor, neyse komşularından bir adama seslenmiş kadın, o adamla çenesini falan bağlamışlar.
Sonrasında köye yayılmış adamın vefatı, imamda dahil cemaat yemin ediyorlarmış, yatsı namazında ......amca bizim yanımızda her zamanki yerinde saf tuttu diye.Allah mekanını cennet eylesin, gelini hep bahsedermiş kayınpederinden, melek gibi insan diye.
hoş geldin eee nerdensin evlimiisn bekarmı??;:)Merhaba kızlar. Bu topik ne güzelmiş ya bende Bursa'lıyım aranıza bende katılıyorum müsadenizle
hoş geldinnnn :)))
kurallarımız var bizim öyle dan diye giremessin hannnfenndi
kendini tanıtman gerekli önce :)
evlimisin? bekarmısın?
hangi semtte yaşarsın.
yaşın kaç.
çocuğun varmı
hoş geldin eee nerdensin evlimiisn bekarmı??;:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?