görümcemin ikinci çocu oldu dün sabah ezanıyla ... tarifi yok yaşadıklarımın anlatmaya gücüm bile kalmadı şimdi görev zmanı içime bi kaya otururp gemliğe gidicem eşim ore gelicek gelinim eşim görevimi yapıcam.... yoruldum çok yoruldummmmm...... dün mudanyaya gitik eşimin annesine kalalım die gecenin 2sinde geldi haber doguma gidiyo die eşim vayın valdemi götürmek için onu beni aldı hastaneye gittik 3 yaşında bi oğlu daha var annem görümceme bakıcak bizde çozuga .... öle hızlı kullandıki eşim onun o telaşı .... ben agladım sesssizce öle o heycanı ben yaşatamadım eşime yaşatamıyorum belkide hiç yaşatamıcam... canım acıyo cok acıyo ama kimsem yok bunu anlıcakk... boğazımda bi düğüm kaçtım her köşede aglıyorum..... hastaneye gittik kayınvaldem görümcemin yanına girdi biz cocu alıp bize götürdük... sabah namaz kılarken haber geldi dogdu die... eşim telefonda aldı haberi yüzünü gördüm o sevinmekle acı arasında kalışını gördümm ...maşallah diyebildi telefonda gözümüz aydın dedi... ona baktım agladım oda agladı... konuşamıyorum onunla içim acıyo anlatamıyorumki..... sabah 8de büyük olan bizde kalan cocucgu uyandı giydirdik parkta kahvaltı yaptırdık 10bucuk gb hastaneye girdik ... odanın kapısında ölmek istedim o andan sonra bi an dahi yaşamamak görmemek artık gerisini.... sonra girdik odaya bi melek bi anne .. işte o mucizevi olayy.. yine benim değil .. yine bizim değil... aile benim ama mutluluk çalıntı gb.... çok güzel bebek çok güzel şimdi saatlerce yazabilirim güzelliğini... ama içimdeki burukluğu ,içimdeki yarımlığı anlatamam size.... 4e kadar o hastane odasındaydık biri anlarmıki halimdn üzülürmüsün eve git dermi demez... yengesi der der kucana verirler bebegini.. görmeye her gelen acır gb bakar suratına allah sanada versin diyip bi sadaka atar suratına.. eg basını özge eg basınıııııııııııı kaldırma bakma bakma ki kimse anlmasın yüzündeki acıyı ... sonra 5 gb hastaneden taburcu oldu onlar evine gitti biz evimize geldik...sabah eşim yola gitti şimdide gemlik limanındaymış gelirsen gidelim dedi.. tamam dedim... hazırlanıp gemliğe gidicem kalıcaz sanırım annenme kaçmak istiyorum bu sıralar ama ordada ablam var 2 kızıyla .... yanlız kalmak istiyorum yanlızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... kendimi bile bırakıp kaçmak istiyorum... bu hayat benim olmaz ben bu hayatı yaşamak istemiyorum istemiyorum istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
isyan etmiyorum etmiyorum etmiyorummmmmmmmmmmmmmm allahım nolurrrrrrrrrrr nolurrrrrrrrrrrrrrrrr nolurrrrrrrrrrrrrr die yalvarıyorum baska hicbisi yapmıyorum yapmıyorum ................
hoşçakalın gelmicem bi süre allaha emanet olunnn
canım rabbim kendi sabrından versingörümcemin ikinci çocu oldu dün sabah ezanıyla ... tarifi yok yaşadıklarımın anlatmaya gücüm bile kalmadı şimdi görev zmanı içime bi kaya otururp gemliğe gidicem eşim ore gelicek gelinim eşim görevimi yapıcam.... yoruldum çok yoruldummmmm...... dün mudanyaya gitik eşimin annesine kalalım die gecenin 2sinde geldi haber doguma gidiyo die eşim vayın valdemi götürmek için onu beni aldı hastaneye gittik 3 yaşında bi oğlu daha var annem görümceme bakıcak bizde çozuga .... öle hızlı kullandıki eşim onun o telaşı .... ben agladım sesssizce öle o heycanı ben yaşatamadım eşime yaşatamıyorum belkide hiç yaşatamıcam... canım acıyo cok acıyo ama kimsem yok bunu anlıcakk... boğazımda bi düğüm kaçtım her köşede aglıyorum..... hastaneye gittik kayınvaldem görümcemin yanına girdi biz cocu alıp bize götürdük... sabah namaz kılarken haber geldi dogdu die... eşim telefonda aldı haberi yüzünü gördüm o sevinmekle acı arasında kalışını gördümm ...maşallah diyebildi telefonda gözümüz aydın dedi... ona baktım agladım oda agladı... konuşamıyorum onunla içim acıyo anlatamıyorumki..... sabah 8de büyük olan bizde kalan cocucgu uyandı giydirdik parkta kahvaltı yaptırdık 10bucuk gb hastaneye girdik ... odanın kapısında ölmek istedim o andan sonra bi an dahi yaşamamak görmemek artık gerisini.... sonra girdik odaya bi melek bi anne .. işte o mucizevi olayy.. yine benim değil .. yine bizim değil... aile benim ama mutluluk çalıntı gb.... çok güzel bebek çok güzel şimdi saatlerce yazabilirim güzelliğini... ama içimdeki burukluğu ,içimdeki yarımlığı anlatamam size.... 4e kadar o hastane odasındaydık biri anlarmıki halimdn üzülürmüsün eve git dermi demez... yengesi der der kucana verirler bebegini.. görmeye her gelen acır gb bakar suratına allah sanada versin diyip bi sadaka atar suratına.. eg basını özge eg basınıııııııııııı kaldırma bakma bakma ki kimse anlmasın yüzündeki acıyı ... sonra 5 gb hastaneden taburcu oldu onlar evine gitti biz evimize geldik...sabah eşim yola gitti şimdide gemlik limanındaymış gelirsen gidelim dedi.. tamam dedim... hazırlanıp gemliğe gidicem kalıcaz sanırım annenme kaçmak istiyorum bu sıralar ama ordada ablam var 2 kızıyla .... yanlız kalmak istiyorum yanlızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... kendimi bile bırakıp kaçmak istiyorum... bu hayat benim olmaz ben bu hayatı yaşamak istemiyorum istemiyorum istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
isyan etmiyorum etmiyorum etmiyorummmmmmmmmmmmmmm allahım nolurrrrrrrrrrr nolurrrrrrrrrrrrrrrrr nolurrrrrrrrrrrrrr die yalvarıyorum baska hicbisi yapmıyorum yapmıyorum ................
görümcemin ikinci çocu oldu dün sabah ezanıyla ... tarifi yok yaşadıklarımın anlatmaya gücüm bile kalmadı şimdi görev zmanı içime bi kaya otururp gemliğe gidicem eşim ore gelicek gelinim eşim görevimi yapıcam.... yoruldum çok yoruldummmmm...... dün mudanyaya gitik eşimin annesine kalalım die gecenin 2sinde geldi haber doguma gidiyo die eşim vayın valdemi götürmek için onu beni aldı hastaneye gittik 3 yaşında bi oğlu daha var annem görümceme bakıcak bizde çozuga .... öle hızlı kullandıki eşim onun o telaşı .... ben agladım sesssizce öle o heycanı ben yaşatamadım eşime yaşatamıyorum belkide hiç yaşatamıcam... canım acıyo cok acıyo ama kimsem yok bunu anlıcakk... boğazımda bi düğüm kaçtım her köşede aglıyorum..... hastaneye gittik kayınvaldem görümcemin yanına girdi biz cocu alıp bize götürdük... sabah namaz kılarken haber geldi dogdu die... eşim telefonda aldı haberi yüzünü gördüm o sevinmekle acı arasında kalışını gördümm ...maşallah diyebildi telefonda gözümüz aydın dedi... ona baktım agladım oda agladı... konuşamıyorum onunla içim acıyo anlatamıyorumki..... sabah 8de büyük olan bizde kalan cocucgu uyandı giydirdik parkta kahvaltı yaptırdık 10bucuk gb hastaneye girdik ... odanın kapısında ölmek istedim o andan sonra bi an dahi yaşamamak görmemek artık gerisini.... sonra girdik odaya bi melek bi anne .. işte o mucizevi olayy.. yine benim değil .. yine bizim değil... aile benim ama mutluluk çalıntı gb.... çok güzel bebek çok güzel şimdi saatlerce yazabilirim güzelliğini... ama içimdeki burukluğu ,içimdeki yarımlığı anlatamam size.... 4e kadar o hastane odasındaydık biri anlarmıki halimdn üzülürmüsün eve git dermi demez... yengesi der der kucana verirler bebegini.. görmeye her gelen acır gb bakar suratına allah sanada versin diyip bi sadaka atar suratına.. eg basını özge eg basınıııııııııııı kaldırma bakma bakma ki kimse anlmasın yüzündeki acıyı ... sonra 5 gb hastaneden taburcu oldu onlar evine gitti biz evimize geldik...sabah eşim yola gitti şimdide gemlik limanındaymış gelirsen gidelim dedi.. tamam dedim... hazırlanıp gemliğe gidicem kalıcaz sanırım annenme kaçmak istiyorum bu sıralar ama ordada ablam var 2 kızıyla .... yanlız kalmak istiyorum yanlızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... kendimi bile bırakıp kaçmak istiyorum... bu hayat benim olmaz ben bu hayatı yaşamak istemiyorum istemiyorum istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
ewt canım haklısın. ama kredi kartı borçlarımız cok. ben istedimki 1 yıl borçlarımız temizleyelim ve kredi ödeyebilecek duruma gelelim. seneye düşünüyorum yani. inşallah. bu arada hangi sitedesin ve millet mahallesini tavsiye edermisisn. biz akyıldız evlerini beğendik. kocaman ve ebeveyn banyolu. ama 137 den aşağı inmediler. bizde en fazla 120 veririz diye düşündük. ordaki cocuğın tavırlarınada kızdım ve vazgeçtim. hiç kolaylık sağlamıyorlar.
Masallah Canlanmisiz)
Yeni gelenler hoşgeldiniz
Sevcan bende milleteyim yuksekobadayim komsuyuz:)
Haksever bu saatte duygu patlaması yaşattın bana
Allah sanada göstersin canım en kısa zamanda kucağın boş kalmasın hiç,
Semiha bak kaçmadım canım, senin prensesin ne yapıyor bakalım..
Kaderim sen ne zaman taşınıyordun?
Masallah Canlanmisiz)
Canım bizim 2014 anahtar teslim,
Daha 1,5 yıl var malesef
Sen ne zaman tasiniyordun?
Paşalar iyi nasıl olsun sıcakla boğuşuyoruz
selam hoşgeldiniz.
ev arıyormuşsunuz.benimde aklımda bulunsun.
Yıldırım tarafı derken tam neresi?
slm.hb. yıkdırım derken davutkadı tarafları metroya yakın kısımlar. ::) tşkrler şimdiden.
inşallah sizde kendi evinizin tadına varırsınız.
kenarda birikimi olmayan biri için borca girmek o kadar zorki.
ben 6 yıllık evliyim.
evlendiğimiz günden beride ev almaya niyetliydik
hem borçtan korktuk
hem ince eleyip sık dokuduk.
çok şükür geçtiğimiz Eylül ayında bir eve yazıldık
kısmetse bu sene Eylül ayındada taşınacağız.
inan bana bende insanın kendi evinde oturması nasıl bir duygu merak etmekteyim...
kızlar dün sınav sonuçlarıma baktım
tüm derslerimi verip mezun olmuşum
çok şükür rabbime
emeğimin karşılığını aldım.
sıra geldi iş aramaya...
lütfen bana dua edin...
Masallah Canlanmisiz)
siz nerden aldınız ev. biz şimdi satlıkta bakıyoruz. aklımız çok karışık. ne yapacğımızı bilemeyip heryere saldırıyoruz. kısmet bakalım nereye olacak. bunlar hakkındada yazarsanız fikirleriniz sevinirim.
ne sınavı bu açıköğretimmi. bende temmuz ortası gireceğim sınava. smmm yeterlilik sınavı. 2 ders var. veremiyorum lanet dersleri çıldırıcam.
ne işi arıyorsun bakarak olalım. kısmet belli olmaz bu işler.
ya içimde bir his var sanki millet mahallesinde hepimiz buluşacağız gibi :))) bizde düşünüyoruz ordan. nsip bu akşam bostancı evlerine bakmaya gideceğiz. reel evlerine. bakalım nolacak.
Keşke canım yaa ne güzel olur.
hadi hayırlısı olsun canım. İnşallah beğenirsiniz fiyatı da size uyar. Ama 7 ye kadar gidebilirseniz gidin. Sanırım Akşam 19 dan sonra görevli kalmıyor. Görüşmüşsünüzdür zaten de :)
Bu arada da bizim sitede de var sanırım boş daire satılık yazısı asılı çünkü.
aa evet sabah geçerken gördüm yazıyı. niye satıyorlar acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?