Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
görümcemin ikinci çocu oldu dün sabah ezanıyla ... tarifi yok yaşadıklarımın anlatmaya gücüm bile kalmadı şimdi görev zmanı içime bi kaya otururp gemliğe gidicem eşim ore gelicek gelinim eşim görevimi yapıcam.... yoruldum çok yoruldummmmm...... dün mudanyaya gitik eşimin annesine kalalım die gecenin 2sinde geldi haber doguma gidiyo die eşim vayın valdemi götürmek için onu beni aldı hastaneye gittik 3 yaşında bi oğlu daha var annem görümceme bakıcak bizde çozuga .... öle hızlı kullandıki eşim onun o telaşı .... ben agladım sesssizce öle o heycanı ben yaşatamadım eşime yaşatamıyorum belkide hiç yaşatamıcam... canım acıyo cok acıyo ama kimsem yok bunu anlıcakk... boğazımda bi düğüm kaçtım her köşede aglıyorum..... hastaneye gittik kayınvaldem görümcemin yanına girdi biz cocu alıp bize götürdük... sabah namaz kılarken haber geldi dogdu die... eşim telefonda aldı haberi yüzünü gördüm o sevinmekle acı arasında kalışını gördümm ...maşallah diyebildi telefonda gözümüz aydın dedi... ona baktım agladım oda agladı... konuşamıyorum onunla içim acıyo anlatamıyorumki..... sabah 8de büyük olan bizde kalan cocucgu uyandı giydirdik parkta kahvaltı yaptırdık 10bucuk gb hastaneye girdik ... odanın kapısında ölmek istedim o andan sonra bi an dahi yaşamamak görmemek artık gerisini.... sonra girdik odaya bi melek bi anne .. işte o mucizevi olayy.. yine benim değil .. yine bizim değil... aile benim ama mutluluk çalıntı gb.... çok güzel bebek çok güzel şimdi saatlerce yazabilirim güzelliğini... ama içimdeki burukluğu ,içimdeki yarımlığı anlatamam size.... 4e kadar o hastane odasındaydık biri anlarmıki halimdn üzülürmüsün eve git dermi demez... yengesi der der kucana verirler bebegini.. görmeye her gelen acır gb bakar suratına allah sanada versin diyip bi sadaka atar suratına.. eg basını özge eg basınıııııııııııı kaldırma bakma bakma ki kimse anlmasın yüzündeki acıyı ... sonra 5 gb hastaneden taburcu oldu onlar evine gitti biz evimize geldik...sabah eşim yola gitti şimdide gemlik limanındaymış gelirsen gidelim dedi.. tamam dedim... hazırlanıp gemliğe gidicem kalıcaz sanırım annenme kaçmak istiyorum bu sıralar ama ordada ablam var 2 kızıyla .... yanlız kalmak istiyorum yanlızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... kendimi bile bırakıp kaçmak istiyorum... bu hayat benim olmaz ben bu hayatı yaşamak istemiyorum istemiyorum istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmm

isyan etmiyorum etmiyorum etmiyorummmmmmmmmmmmmmm allahım nolurrrrrrrrrrr nolurrrrrrrrrrrrrrrrr nolurrrrrrrrrrrrrr die yalvarıyorum baska hicbisi yapmıyorum yapmıyorum ................

hoşçakalın gelmicem bi süre allaha emanet olunnn

allahım ağlayarak okudum bu yazılanları. çok üzgünüm şuan. kaç senedir evlisin ne kadar uğraştın ve olmadı bilmiyorum. tek dileğim boşuna endişeleniyor olman. eline bebeğini aldığında hay allah boşuna üzülmüşüm demen. o kadar içten dua ediyorum ki sana. kabul olacak inanıyorum.

canım rabbim kendi sabrından versin
derdi veren Rabbim
dermanda onda ondan başka sığınacak liman yok.

vermemişsede inan senin için en hayırlı olan budur bunu hiç unutma
diyceksinki bekara karı boşamak kolay
ama inan bana seni benden daha iyi kimse anlıyamaz.
kaç yaşındasın bilmiyorum ben 47 yaşındayım ve 32 yıllık evliyim. 27 yıllık evliyken hamile kaldım neolduğunu anlamadan kaybettim.
Rabbim bana birçok çocuk verdi. kendi bebeğim olsaydı belki sadece kendiminkiyle uğraşacaktım, ama birçok çocukla uğraştıp, dertleriyle dertlendim, mutluluklarıyla mutlu oldum.tek üzüntüm eşimin bir çocuk sevgisinden mahrum olmasıydı. Rabbim öyle büyükki onuda bu sevgiden mahrum etmedi.
eltim köyde oturuyor onun oğlu okuyordu bizim yanımızda kaldı. sonra askere gitti geldi . bu sizden ayrılmaz düğününüde siz yapın dediler. düğününü biz yaptık. gelinimizde bizden ayrılmadı, kendi evine yatmak için bile ara sıra gitti. iki kızımız oldu. gelinde Allah ondan razı olsun bizden hiç kıskanmadı bebeğini, büyüğü gece bile bizimle yatıyordu. eşimin tepesinden hiç inmez. şu anda başka şehirde oturuyorlar ama geldiğinde anne babasıyla hiçbir yere gitmez bizim yanımızda kalır. kocaman kız oldu bizi odamızda yatıyor başka odada yatıramıyoruz. bize okadar düşkün kendimizin olsa bundan daha fazlla sevemezdik herhalde.

Rabbim ne şekilde olursa olsun sizide bu sevgiden mahrum etmez bunu hiç unutma ve ona güven.

sakın isyan etme

ayy canım kıyamam sana
yaşadığın gerçekten zor bir durum
biraz zamana bırak kendini strese sokma
daha yaşın genç diye biliyorum
gün doğmadan neler doğar.
isyan etme Rabbime...
herşeyin zamanı var.
biraz daha sabır canım benim...

selam hoşgeldiniz.
ev arıyormuşsunuz.benimde aklımda bulunsun.
Yıldırım tarafı derken tam neresi?

inşallah sizde kendi evinizin tadına varırsınız.
kenarda birikimi olmayan biri için borca girmek o kadar zorki.
ben 6 yıllık evliyim.
evlendiğimiz günden beride ev almaya niyetliydik
hem borçtan korktuk
hem ince eleyip sık dokuduk.
çok şükür geçtiğimiz Eylül ayında bir eve yazıldık
kısmetse bu sene Eylül ayındada taşınacağız.
inan bana bende insanın kendi evinde oturması nasıl bir duygu merak etmekteyim...

kızlar dün sınav sonuçlarıma baktım
tüm derslerimi verip mezun olmuşum
çok şükür rabbime
emeğimin karşılığını aldım.

sıra geldi iş aramaya...
lütfen bana dua edin...

Masallah Canlanmisiz)
Yeni gelenler hoşgeldiniz
Sevcan bende milleteyim yuksekobadayim komsuyuz:)
Haksever bu saatte duygu patlaması yaşattın bana
Allah sanada göstersin canım en kısa zamanda kucağın boş kalmasın hiç,
Semiha bak kaçmadım canım, senin prensesin ne yapıyor bakalım..

evet evet bu sefer kaçılmamış
benimde pek bir laklaklayasım var bu akşam :)
benim prenses uyudu.
bende öyle beynimi dinlendiriyorum
sen neler yapıyorsun?
paşalar nasıl?

Canım her ne olursa olsun. Allahtan hayırlısını dile. Vardır bir bildiğin Allahım zamanını da sen bilirsin de. Konuşması çok kolay biliyorum. Ama bütün doktorların dediği gibi her şey kafada bitiyor.
Ben Gebeliği düşünmeye başladığımda Allahım Hayırlı olacaksa ver ne olur, olmayacaksa verme dedim.

Daha yaşın küçük tabiki de olacak.
Allah daha uzun yıllar aratmasın. İnşallah dualarımızı Rabbim duyar. Bir başkası için edilen dua daha makbulmüş.
Eşine babalık duygusunu tattıramadın falan diyede düşünme, Hayır ve Şer Allahtan geliyor biliyorsun. Sadece zaman ve sabır Ama isyansız.

Aaa gerçekten mi :) Yüksek oba demek bize yakın sanırım... Bim in otaraftakiler mi?
Bende Ali bostancıdayım 3. etap Çevre yolunun dibinde...
İyi günlerde oturun evinizde Sizde Kader.

Canım bizim 2014 anahtar teslim,
Daha 1,5 yıl var malesef
Sen ne zaman tasiniyordun?
Paşalar iyi nasıl olsun sıcakla boğuşuyoruz

Daha taşınmamışsınız. Zamanda geçmek bilmiyor böyle bekleyince değil mi? :)
Tatlı telaşlar ama. Bir arkadaşımda yüksek obadan aldı onlar temmuzda taşınacaklar sanırım, onların Camimin yanındakilerden, sizin aynı yer mi bilmiyorum ama.

Son düzenleme:

siz nerden aldınız ev. biz şimdi satlıkta bakıyoruz. aklımız çok karışık. ne yapacğımızı bilemeyip heryere saldırıyoruz. kısmet bakalım nereye olacak. bunlar hakkındada yazarsanız fikirleriniz sevinirim.

kızlar dün sınav sonuçlarıma baktım
tüm derslerimi verip mezun olmuşum
çok şükür rabbime
emeğimin karşılığını aldım.

sıra geldi iş aramaya...
lütfen bana dua edin...

ne sınavı bu açıköğretimmi. bende temmuz ortası gireceğim sınava. smmm yeterlilik sınavı. 2 ders var. veremiyorum lanet dersleri çıldırıcam.
ne işi arıyorsun bakarak olalım. kısmet belli olmaz bu işler.

ya içimde bir his var sanki millet mahallesinde hepimiz buluşacağız gibi :))) bizde düşünüyoruz ordan. nsip bu akşam bostancı evlerine bakmaya gideceğiz. reel evlerine. bakalım nolacak.

Keşke canım yaa ne güzel olur.
hadi hayırlısı olsun canım. İnşallah beğenirsiniz fiyatı da size uyar. Ama 7 ye kadar gidebilirseniz gidin. Sanırım Akşam 19 dan sonra görevli kalmıyor. Görüşmüşsünüzdür zaten de :)

Bu arada da bizim sitede de var sanırım boş daire satılık yazısı asılı çünkü.

Son düzenleme:

aa evet sabah geçerken gördüm yazıyı. niye satıyorlar acaba.

Biz şuan yüksek obadayiz yani 2 yıl olacak bımın karşısındaki turuncu apartman, seçil bayan Kuafor üstü:)
Biz Asilkentten aldık hemen cevre yolu üstü 1,5 sene sonra asilknetteyiz inşallah:)
Canım bu aksam asilkentte bakmanızı şiddetle öneriyorum bakmaktan zarar gelmez:)
Ali bostanicuda kaliteli depreme dayanıklı tabi hepsi gibi ama asilkentte kapalı otopark, basketbol sahası havuzumuz bile var bir bakın derim:)
Allah isteyen herkezi ev sahibi yapsın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…