Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

eşim zonguldaklı kayınvalidemler cocuğa bakmak için ordan geldiler. hep beraber kalıyoruz şuan evde. evi alıcaz ama kayınpederim bir evini satarakk alıcak evi ama satılmıyor bir türlü. peşinatı veririz kalanınıda evden kaatırsak borçsuz ev almış olacağız inşallah. işte o vakit hemen çıkmak istiyorum ama nasip. hiçbirşey planladığım gibi olmuyor ki. bu sadece benim dileğim yani.

Aynı evde olmak zordur eminim. Ama iyi birileri sanırım canım, baksana ta nereden düzenlerini bozup gelmişler, Ayrıca ev için yardım da edeceklermiş, İnşallah benim gördüğüm gibidir düzeniniz :)
Bizimkiler bir kez arayıp çocuk nasıl bile demezler, Kat kat daireleri, tarlaları, bağları olduğu halde 1 tl vermezler. Hoş tenezzülde etmem. Bana uzak olsunlar da.

Son düzenleme:

canım bizimkiler çok iyi biri gerçekten bu anlamda şanslı ender insanlardan biriyim. insanların ne sorunlar yaşadığını az çok biliyorum. bizimkiler cok seviyorlar selinayı cok düşkünler. ama bu demek değilki problem yaşamıyoruz. kayınvalidemle arada ters düşebiliyoruz. napalım oda olacak o kadar deyip geçiyorum. hem ne kadar iyi de olunsa ben kocamla yalnız olmak isterim. kendi yemeğimi yapmak, kendi düzenimi oturtmak, özgürce dolaşmak isterim, ama mümkün olmuyor işte. buna şükür napalım. allah hepimizin gönlüne göre verir umarım.

O kadarda olur canım görmezden gelmeye devam et.Ana babamızla bile yeri geliyor geçinemiyoruz.
Geçiminiz daim olsun inşallah. Ne mutlu size.
Belki ev alınınca çalışmana gerek kalmazsa çıkarsın, onlarda yine memleketlerine döner, o zaman hem kocanla hem minnoşunla yalnız kalırsın sıkıntı çekmeden güzel sonuçlar alınmıyor biliyorsun. Hakkınızda hayırlısı. Ama ertelemeyin şu ev işini madem artık siz :)

Günaydın bursamin güzel hatunlari:)

Yeni gelen arkadaslar hoş geldiniz sizlerde..

Baharcım nerelerdesin bakalım,semihada pek uğramıyor facede de yoksun,

Semra 6 da mı paydos senin de.
Cumartesi çalışıyor musun?

canım 8,30 5,30 çalışıyorum cumartesi yok. kesteldeyim. sen nerdesin.

Günaydın bursamin güzel hatunlari:)

Yeni gelen arkadaslar hoş geldiniz sizlerde..

Baharcım nerelerdesin bakalım,semihada pek uğramıyor facede de yoksun,

günaydın güzel hatunnnn...

Canım bizim 2014 anahtar teslim,
Daha 1,5 yıl var malesef
Sen ne zaman tasiniyordun?
Paşalar iyi nasıl olsun sıcakla boğuşuyoruz

benim eylül gibi kısmetse Ayferim...

bizim evimiz geçit özdilek arkasında
biz ipek inşaat tan aldık canım.
7 blok çocuk oyun alanı,yüzme havuzu,tenis kortu var...
biz 2+1 aldık.site 2+1 ve 3+1 den oluşuyor
biz 120000 tl ye aldık...

benim sınav açıköğretimdi canım.
muhasebe üzerine iş arıyorum.
ve acil arıyorum
ilgilenirseniz çok memnun olurum...

Eviniz hayırlı olsun Semiha.
Tebrik ederim tekrar mezun olmuşsun.
İş tecrüben var mı? bildiğim yerlere cv ni gönderebilirim canım.

aynı ben...kılı kırk yarma huyumdan nefret ediyorum.bende başak burcuyum...

Eviniz hayırlı olsun Semiha.
Tebrik ederim tekrar mezun olmuşsun.
İş tecrüben var mı? bildiğim yerlere cv ni gönderebilirim canım.

teşekkür ederim Sevcan
iş tecrübem var.
doğumdan önce çalışmıştım.doğumla beraber ara verdim.
yardımlarınız için çok memnun olurum...

hayırlı olsun eviniz öncelikle. iş için bakarak olurum canım.

aynı ben...kılı kırk yarma huyumdan nefret ediyorum.bende başak burcuyum...

benim yanımda çalışan arkadaşımda başak. oda öyle. öfff. sıkıldık artık. o öyle olmalı bu böyle olmalı. neden öyle. bi sal hayatı değil mi. yok herşey didik didik. hayatı sanki biz yeniden düzenleyeceğiz. ne biçim huy yaa.

Merhaba kızlar
bana Osmangazide iyi ve güvenilir bir aktar önerebilir misiniz?

çanım koğukçınarda çınar lisesine inerken solda bir aktar var. istersen adına bakarım. adamın değişik tıbbi bilgileri var. bir peçeteye yalatıyor. sana ona göre içeride ilaç hazırlıyor. kayınvalideme hazımsızlık ve şişkinlik için verdi. geçti. kızma ishal için verdi geçti. adam güvenilir ve ehil geldi. istersen bir git sende konuş bakalım derdine göre ilaç alabilirsin. yada danışabilirsin. burda herkes doktormuş gibi oraya gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…