slm hg. umarım güzel dostluklar kurarız. bizlerde yeni yeni yzıyoruz buralara.
hos bulduk ınss. canım :))
yok tanıtmadım heycandan olsa gerek ben sebahat :)
Aynen bana da kızımdan sonra çok koydu çalışmak... Ama buna şükür napalım sağlıklarımız yerinde olsun canım. Evde olup çocuğuma iyi bir gelecek hazırlayamadık tan sonra çalışırım. Senin kayınvaliden bakıyor demek. Şansılıyız aslında bebeğini bakıcıya bırakmak zorunda olan çok insan var. Kendi Evindemi bakıyor kayınvaliden.
Ev alırsanız çıkabilecekmisin peki işten. Ne güzel, biz ev aldık diye daha çok çalışmak zorundayız. Bak yine sen de az da olsa ümit var(
eşim zonguldaklı kayınvalidemler cocuğa bakmak için ordan geldiler. hep beraber kalıyoruz şuan evde. evi alıcaz ama kayınpederim bir evini satarakk alıcak evi ama satılmıyor bir türlü. peşinatı veririz kalanınıda evden kaatırsak borçsuz ev almış olacağız inşallah. işte o vakit hemen çıkmak istiyorum ama nasip. hiçbirşey planladığım gibi olmuyor ki. bu sadece benim dileğim yani.
Aynı evde olmak zordur eminim. Ama iyi birileri sanırım canım, baksana ta nereden düzenlerini bozup gelmişler, Ayrıca ev için yardım da edeceklermiş, İnşallah benim gördüğüm gibidir düzeniniz :)
Bizimkiler bir kez arayıp çocuk nasıl bile demezler, Kat kat daireleri, tarlaları, bağları olduğu halde 1 tl vermezler. Hoş tenezzülde etmem. Bana uzak olsunlar da.
canım bizimkiler çok iyi biri gerçekten bu anlamda şanslı ender insanlardan biriyim. insanların ne sorunlar yaşadığını az çok biliyorum. bizimkiler cok seviyorlar selinayı cok düşkünler. ama bu demek değilki problem yaşamıyoruz. kayınvalidemle arada ters düşebiliyoruz. napalım oda olacak o kadar deyip geçiyorum. hem ne kadar iyi de olunsa ben kocamla yalnız olmak isterim. kendi yemeğimi yapmak, kendi düzenimi oturtmak, özgürce dolaşmak isterim, ama mümkün olmuyor işte. buna şükür napalım. allah hepimizin gönlüne göre verir umarım.
Günaydın bursamin güzel hatunlari:)
Yeni gelen arkadaslar hoş geldiniz sizlerde..
Baharcım nerelerdesin bakalım,semihada pek uğramıyor facede de yoksun,
Semra 6 da mı paydos senin de.
Cumartesi çalışıyor musun?
Günaydın bursamin güzel hatunlari:)
Yeni gelen arkadaslar hoş geldiniz sizlerde..
Baharcım nerelerdesin bakalım,semihada pek uğramıyor facede de yoksun,
canım 8,30 5,30 çalışıyorum cumartesi yok. kesteldeyim. sen nerdesin.
günaydın güzel hatunnnn...
Günaydın.....
Bende 8,30 - 18 :) seninki daha güzel miş...
Ben ovaakçadayım canım.
aynı sayılır ya. benim gelişimde 6,30 oluyor. cumartesi varmısenin. hangi firmadasın.
Canım bizim 2014 anahtar teslim,
Daha 1,5 yıl var malesef
Sen ne zaman tasiniyordun?
Paşalar iyi nasıl olsun sıcakla boğuşuyoruz
siz nerden aldınız ev. biz şimdi satlıkta bakıyoruz. aklımız çok karışık. ne yapacğımızı bilemeyip heryere saldırıyoruz. kısmet bakalım nereye olacak. bunlar hakkındada yazarsanız fikirleriniz sevinirim.
ne sınavı bu açıköğretimmi. bende temmuz ortası gireceğim sınava. smmm yeterlilik sınavı. 2 ders var. veremiyorum lanet dersleri çıldırıcam.
ne işi arıyorsun bakarak olalım. kısmet belli olmaz bu işler.
ya içimde bir his var sanki millet mahallesinde hepimiz buluşacağız gibi :))) bizde düşünüyoruz ordan. nsip bu akşam bostancı evlerine bakmaya gideceğiz. reel evlerine. bakalım nolacak.
benim eylül gibi kısmetse Ayferim...
bizim evimiz geçit özdilek arkasında
biz ipek inşaat tan aldık canım.
7 blok çocuk oyun alanı,yüzme havuzu,tenis kortu var...
biz 2+1 aldık.site 2+1 ve 3+1 den oluşuyor
biz 120000 tl ye aldık...
benim sınav açıköğretimdi canım.
muhasebe üzerine iş arıyorum.
ve acil arıyorum
ilgilenirseniz çok memnun olurum...
slm hg. umarım güzel dostluklar kurarız. bizlerde yeni yeni yzıyoruz buralara.
aslında bende öyelyim ama. çekingen biri değilim. çok kılı kırk yaran bir düşünce tarzım var. ötesini berisini düşünmekten adımlarımı geç atarım biraz. doğru değil aslında ama huyumu değiştiremiyorum. başak burcuyum ondan sanırım.
Eviniz hayırlı olsun Semiha.
Tebrik ederim tekrar mezun olmuşsun.
İş tecrüben var mı? bildiğim yerlere cv ni gönderebilirim canım.
Merhaba kızlar
bana Osmangazide iyi ve güvenilir bir aktar önerebilir misiniz?
benim eylül gibi kısmetse Ayferim...
bizim evimiz geçit özdilek arkasında
biz ipek inşaat tan aldık canım.
7 blok çocuk oyun alanı,yüzme havuzu,tenis kortu var...
biz 2+1 aldık.site 2+1 ve 3+1 den oluşuyor
biz 120000 tl ye aldık...
benim sınav açıköğretimdi canım.
muhasebe üzerine iş arıyorum.
ve acil arıyorum
ilgilenirseniz çok memnun olurum...
aynı ben...kılı kırk yarma huyumdan nefret ediyorum.bende başak burcuyum...
Merhaba kızlar
bana Osmangazide iyi ve güvenilir bir aktar önerebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?