Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

hadi yaa şu adama bende uğrayım canım bu akşam aktara uğramayı düşünüyodum. belki oraya giderim.

Koğukçınar neresi oluyor cnm? Ben evlenerek geldim Bursaya, pek bir yer bilmiyorum, Tophane Heykel Fomara filan oraları biliyorum sayılır... Zayıflamak için kullanılan 9 bitkili çay varmış ondan almak istiyorum ama bazı aktarlar sahtesini veriyorlarmış, o yüzden güvenebileceğim bir aktar arıyorum :44:

Bugün askimla 12. Yıl evlilik yıl dönümümüz,
1998 tanışmıştık ve 2000de evlendik,
İyikide evlenmişim eşim benim ilk aşkımdı,ve hala onu çooook seviyorum:)
12 seneden beri hep kutlarız ben hatirlatmadigim halde hep hatirlamistir
Ve hediyelerle yemeklerle kutlamisizdir, fakat içimde bir his var hatirlamicakmis gibi hissediyorum,
Umarım yine hatırlar yoksa vay haline:))

12 yili nasil hatirlaydisa bu yilida hatirlar canim :)bir ömür boyu mutluluklar dilerim

Hatırladı ama eskisi gibi olmuyor ne bilim yemeğe çıktık ama sohbet edecek bir pozisyonumuz olmuyor
Benmi abartıyorum yoksa sizlerinde durumu aynimi?
Sadece evlilik yıl dönümü için değil genel olarak,
Hani esinizle yemeğe gidersiniz yada gezmeye yada arabadayken hep bir suskunluk oluyor bizde,
Kafamda kuruyorumda kuruyorum ben sohbet ortamı yaratmaya çalışsamda sanki hep başka uğraşları oluyor,
Acaba benmi çok ilgi bekliyorum
Hayat akışımı bu sekilde ilerliyor offff anlamadimki, ama ben farkedilmek istiyorum
Canım cok sıkkın

üzülme canım yaa bazen böyle olabiliyor. Erkekler için çok normal olsa da bizim için öyle değil...
Sanki yanındaki yabancıdan farksız, hayatımda olsa da olur olmasa olur diyorsun.
Bende yaşadım bir dönem hatta, biraz kendimde değişiklik yapıp umursamayınca, birazda kilo verince :) adam özüne dönüyor. Yine etrafında pervane yani, konuşsan da anlamıyorlar, akışına bırakmak lazım, ilgisiz gibi gözükeceksin bırak o özlesin o istesin.

kentmeydanından pazar pazarına doğru iniyorsun. çınar lisesine doğru iniyorsun. oralarda sorman lazım. kolay tarif edemedim ama :))

bende bursali olarak herkesi selamliyorummmm canim bursama 3 seneden beri gidemiyorummm cok özledimmmmmmmm

slm fatoş. memleket özlemi zor. nerdesin neden gittin buralardan

üşündüğün sürece b

böyle düşündüğün sürece bunu yaşarsın. böyle beklenti içine girmen hata bence. beklenti olunca hayal kırıklığıda peşinden gelir. ben 2 yıllık evliyim. 2 yıldada benimki zoraki kutladı. inan kutlamasada farketmez. ben hiç takıntılı değilim bu olaylara. genel hayatta beni mutlu ediyomu. huzurlumuyum ona bakarım. onlar bana biraz ne bilim yapmacık zorlama kutlamalar geliyor. olsada olur olmasadaaa. sende rahat ol ve öylemi böylemiyi bırak. ister istemez kompleksler oluşuyor sonrada bunalımlar. biz kadınlar kimsenin ilgisine veya gözümüzün içine bakmasına muhtaç yaratıklar değiliz. kendimizi öyle görmeyelim mutlu olalım

slm fatoş. memleket özlemi zor. nerdesin neden gittin buralardan

merhaba canim ben almanyada yasiyorum ailemle birlikte bakalim bebegimi kucagima alir almaz gelicem memleketimi yine yiyecem bursamin iskender kebabani seftalisini atom dönerini ay canim ya hamileyim nasil canim cekiyor bilemessin:)

oyy oyy ne güzel. avcunu yala hemen. idare et bakalım. gelince doyasıya yersin ohh. kaç aylık canım. allah kucağına almayı ve hayırlı doğumlar nasip etsin. benimde 8 aylık kızım var. duygularına cok yakınım. geçen yazda ben geziyordum hamiş hamiş. şimdi öpüp kokluyom kuzumu. hatta içerde şimdi 2 saati geçti uyuyor. öpüyorum kalksın diye kalkmıyo bıcırık:))

3 aylik canim ah keske bende hemen kollarima alsam bebisimi melegimi bitanemi annesinin kuzusunu ama canim sanki zaman hic gecmiyor ay nasil özendim nasil imrendim ya:)canim avucunu yala dedin ya onu anlamadim:)

Haklısınız kızlar takıntıli hal aldı bende bu durum,
Amannn ilgilenmicem bende,

Fatoş hg canım topigimize, umarım bursamizada hoş gelirsin
Bu havada kebap yenmiyor canım böyle düşinki Canin çekmesin:)

hosbulduk canim valla 3 seneden beri yiyemedigim icin havasi felan fark etmiyor ki canim:)

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
daha daha nicelere.
bence takma kafana.
beklenti içinede girme...
belli bir zaman sonra yada belli aralıklarla herşey monotonlaşıyor zaten...
boşver takma kafana
çokta kurcalama bence canım arkadaşım...

ayy ne güzel hamiş bir arkadaş.
allah kucağına almayı nasip etsin...
Bursa'nın neresine geliyorsun geldiğinde..

bursanin her yerine heykel kanalboyu öle geziniyoruz kendi evimiz malesef yok akrabalarimiza gidiyoruz:)

Yok canım kurcalamicam evlilik yıl dönümü bahane oldu, son günlerde pek bir bencil ilgisiz oldu,
Ama görecek bencil kim ilgisiz kim sallamicam hiç,
Neyse iste öyle doldum birden,
İlgine teşekkürler canım benim..

3 aylik canim ah keske bende hemen kollarima alsam bebisimi melegimi bitanemi annesinin kuzusunu ama canim sanki zaman hic gecmiyor ay nasil özendim nasil imrendim ya:)canim avucunu yala dedin ya onu anlamadim:)

ewt canım zaman duruyor sanki. ben artık aman doğmucak bu hep böyle yaşıcam heralde diye düşünüyor sinirleniyordum. sonra doğunca acaba 40 ı ne zaman cıkcak yaaaa diyordum. maşallah 8 aylık oldu kızım. geçmez dediğin günler geçiyor aslında geriye dönüp baktığında. ama tavsiyem her anının tadını çıkar. hamilelik sultanlıkmış. gecince anlıyorsun. bebiş doğunca cok güzel ama zorluklarıda var. uykusuz gecelere hazır ol. şimdiden bol bol uyu. bu arada avcunu yala demek canın bişey çekipte yiyemeyince öyle deriz biz. biyerin şişmesin diye:))

ay ne guzel diyorsunda uyku bana haram oldu vala sabah 7 8 dedim mi gözler acik uyuyamiyorum bir daha:) gelsin gecsin bakalim yaladim avucumuda ögrenmis oldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…