- 11 Mayıs 2011
- 22
- 4
- 286
İşten mi ayrıldın canım.
Çalışmaya alışkın biri için zor olsa gerek.
işten ayrıldım yaklaşık 3 4 ay oluyor bizim sitede de biraz komşuluk yok sıkılıyorum..
Acaba bende evde olsam sıkılırmıyım... :) hiç yaşamadım o duyguyu... Benim hayatım hep koşturmaca.
ama inan bende yıllardır çalışan bir insanın evde durmak beni sıkıyor... çocuğum var ama yanlız olmak zor.. arkadaş olsa çevre olsa gider gelirsin zaman geçer...
Neden çıktın işten.
tekrar çalışmayı düşünmüyor musun? uzunca bir zaman tatil yapmışsın :)
Anladım canım mahalle baskısından söz ediyorsun. Şahsen ben yaşamadım :) Belkide yeni taşındığım vede çalıştığım yani çok gezemediğim için...
ama bunu anlamak için sanırım sitelerin orada bir kaç tur atman lazım
Millet mh. İcinde bu dediğin olabilir, çoğu mahallede olduğu gibi,
Ama sitelerin olduğu bölümde asla böyle bişey soz konusu değil,
Ben kapaliyim fskat Cokta açık giyinen komsularim var apartmanda,
Yani hic bununla ilgili şikayet edene rastlamadım,
Acaba bende evde olsam sıkılırmıyım... :) hiç yaşamadım o duyguyu... Benim hayatım hep koşturmaca.
ama inan bende yıllardır çalışan bir insanın evde durmak beni sıkıyor... çocuğum var ama yanlız olmak zor.. arkadaş olsa çevre olsa gider gelirsin zaman geçer...
merhaba kızlar bende bursalıyım yenı katıldım aranızaa..burası sanalda olsa hedefım sıkı dostluklar edınmek hepınıze merhaba :))
merhaba kızlar bende bursalıyım yenı katıldım aranızaa..burası sanalda olsa hedefım sıkı dostluklar edınmek hepınıze merhaba :))
çevre genişletmem zor biraz ben insanlarla kaynaşmakta sıkıntı çekiyorum hemen birine gidip gelemiyorum belkide bu yüzden komşuluk edinemedim.
düşünüyorum canım ama kızım 21 aylık kayınvaldem bakıyordu o da rahatsız bel fıtığı var bakamıyor herkesede bırakamam kız çocuğu biraz büyürse kreş anaokulu falan bulabilirsek çalışıcam şuan bilemiyorum.
:)) sen bir turla bakalım:)
iyi oldu bunları duyduğum. bende açık giyinecğime değil belki ama bu tarz şeyler ve yerler hep canımı sıkar. o zihniyetteki insanlara topluluğunu sevmem. o yüzden sordum teşekür ederim ilgine.
bende işten çıkmak istiyorum. evde kızımla oturmak. çarşı pazar gitmek. arkadaşlara gitmek. istediğim zaman kzımla parklara gitmek istiyorum. bıktım artık çalışmaktan.
arkadaş cevren genişleyince sıkılmaz bence. git gel ohhh valla ne güzel hayat. ben çevremden biliyorum süperler. gezen bir insansan tabii. evde sürekli oturanlar için aynı şeyi söyleyemem. sıkılması cok normal.
Ben 1-2 kez turladım canım :) çok problem olmadı :)))
ama ben başkayımdır sen başka örneğin ben çirkinim o yüzden söyledim :)))
Bende 10 yıldır çalışıyorum... Bende keşke evde olabilsem. Hiç canım sıkılmaz, evde iş yapmadan nasıl oturulur inanın hiç fikrim yok...
Evde olsaydım şuan hergün gezer dururdum bende giyerdim tıkır tıkır topukluları günlere giderdim. Çarşılara giderdim :) Kızımı parka götürürdüm ahh ahhh.....
aynen bende öyle düşünüyorum ev hanımı olmak istiyorum. hele kızım olduktan sonra çalışmak bana o kadar koyuyorki anlatamam. kzıımın en güzel hallerini babaannesi yaşıyor ben kaçırıyorum hep. allahım nolu evde olayım yaa. şu ev işi kesinleşsede bende işten ayrılsam. bu arada çirkin ne demek ya aşk olsun. her kadın güzeldir.
MERHABA bursanın neresindensin
Oyy topiğimiz doluyor taşıyor... Maşallah...
Hoşgeldin canım kendini tanıttın mı? ben görmedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?