Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar millette yaşam nasıl. yani oranın halkı varta. ortam nasıl. insanları nasıl.

Canım valla bilmeyenler mahallemizi (eskiden öyle olduğu için) Çamur atabiliyorlar, Gördükten sonrada tahmin ettikleri gibi olmadığını söylüyorlar...

zemini hakkında yada insanları hakkında kötü konuşmalar olmuyor değil... Ama 2 aydır oturuyorum ben kötü biriyle karşılamadım. Dairelerin fiyatları ortada ve ekmek peynir gibi satışlar var demek ki bir çok insan memnun ki alabiliyor.
Zemini de Evler genelde zaten Fore kazıklı devlet onaylı. Sağlamdır umarım :)

Son düzenleme:
arkadaşlar millette yaşam nasıl. yani oranın halkı varta. ortam nasıl. insanları nasıl.

Aynen sevcana katılıyorum çamur atan cok kisi var,
Bizde 2 yıldır buradayız hic kötü bir durumla karşılaşmadık,
Hatta bir arkadas sormuştu bana nereden ev aldınız diye milletten dedim,
Aaa sizde hic akıl yokmu dedi ( şuan pek kendini gösteremedi millet mh.)
Bende ona kimde akıl var kimde yok 2 -3 sene sonra göreceğiz dedim,
Buraları gercekten değerlenecrkki daha topraklen satışlar bitiyor..
Hatta bizim karşımıza çınar ağaçlarının oraya kule yapılacakmış projeyi asilkentin sahibi gormuş,alışveriş merkezi vb .
Acilislar çoğunluktaymis, yoksa neden bukadarr siteler yapılsın alan oluyorki yapılıyor
Yani rahat ol canım..

Gerçekten mi? çok süper olur... :) Yıldırımı nilüferleştireceğiz deyip duruyorlar zaten :)
benim enişteme de belediyedeki adam tapuları götürünce demiş ki, sizin o arka tarafa alış veriş merkezi olacak. (çevre yolunun dibine) yatak odamla yan yana :) bilemiyorum iyi mi kötü mü? ama :)

İnşallah doğrudur canım Ankara'daki atakulenin iki katı deniliyor:)
Senin yanına yapılması bence iyi saat 10yada 11den sonra avm ler kapanıyor zaten yatak Odasınada o saatten sonra girilmedigi için:) hayırlısı umarım hayaller boşa çıkmaz:)

Atakulenin iki katı :) çok hoşuma gitti :)

Yatak odamın yanı derken penceresinden gözükebilir yani... yoksa dip dibe yapmazlar araya belli mesafe uzaklık bırakırlar sanırım.
Alışveriş merkezini geçtim alt katımıza küçücük bir bakkal olsa o bile yetecek bana :)
Arabasız ekmek almaya bile çıkamıyoruz :))
Alt dükkanlarımıza iki tane pastane açılacakmış en kısa zamanda açılsa bari de ekmek bulamassak pasta yesek :)))

bende bursada erikli civarında oturan arkadaşlarla tanışmak istiyorum, 26 yaşındayım bir kızım var 3 yıllık evliyim buralarda kimseyi tanımıyorum arkadaş edinmek istiyorum..

bende ileride oranın iyi gelişeceğine inandığım için ordan düşnüyorum evi ve nerkeze yakın olduğu için. ama demek istediğim mesela ben çınar mh. de oturuyorum. bekarkende evimiz küplüpınardaydı. buralarda gece gezemezsiniz. peşine takılan laf atan hertürlüsü mevcut. korka korka eve gelirdim. gündüz bile kornalar sellektör felan. ama buna rağmen biraz acık giysen herkes namuslu sen namussuz olursun. gibi saçpa sapan insanlarla dolu yani. acaba orada yaşayan kesimde böylemi yoksa modern yerlermi yada rahat deyim. bilmem anlatabildimmi derdimi. ileride çok iyi olacağına inanıyorum ama şuanki durumu nedir.

İnşallah kulemiz olur, ben söyleyenlerin yalancisiyim:)
bende bursada erikli civarında oturan arkadaşlarla tanışmak istiyorum, 26 yaşındayım bir kızım var 3 yıllık evliyim buralarda kimseyi tanımıyorum arkadaş edinmek istiyorum..

Hoş geldin canım eriklide uzak sayılmaz, nede olsa hepimiz aynı sehirdeyiz önemli olan bu..

Anladım canım mahalle baskısından söz ediyorsun. Şahsen ben yaşamadım :) Belkide yeni taşındığım vede çalıştığım yani çok gezemediğim için...
ama bunu anlamak için sanırım sitelerin orada bir kaç tur atman lazım

Merhaba Hoşgeldin :) Kızını Allah bağışlasın...
Bende topikte yeniyim Eriklide oturan var mı? bilmiyorum :))

Bir ara buluşma söz konusu olmuş ama faaliyete geçilememiş anladığım kadarıyla.
Buluşma yaparsa arkadaşlar tanışırsınız belki...

Millet mh. İcinde bu dediğin olabilir, çoğu mahallede olduğu gibi,
Ama sitelerin olduğu bölümde asla böyle bişey soz konusu değil,
Ben kapaliyim fskat Cokta açık giyinen komsularim var apartmanda,
Yani hic bununla ilgili şikayet edene rastlamadım,

tanıştığıma sevindim, sürekli çalışan bir insandım bir süredir evdeyim çok sıkılıyorum kimsede yok arkadaş, siz neler yapıyorsunuz?

tşk ederim sevcan, aslında tanışmak çevre edinmek çok güzel, güzel seviyeli dostluklar edinmek istiyorum.

tşk ederim sevcan, aslında tanışmak çevre edinmek çok güzel, güzel seviyeli dostluklar edinmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…