Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

hoş geldin canım,, hayırlı haberlerini alırız inşallah...

hoş geldin canım,, hayırlı haberlerini alırız inşallah...

hepinize teşekkür derim ben bi süre daha yokum kayınvaldem görümcemde kalıyo ona bakıyo bende kayınpederim le kalıcam eşimle adam yanlız kalıyo olmuyo görüşürüz dualarınızı bekliyorum nolurrrrrrrrrrrrrrr

başkasının pcden girdim tek tek yazamıyorum kusura bakmayın yeni gelenler de hoşgelmişler aramızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Allah yardımcımız olur inşallah canım.Ben bu arada meryem suresini okuyorum hergün 41 gün okuyacağım.Mudanyadasın demek bana gel vaktin olursa kendine iyi bak görüşürüz

günaydın arkadaşlar. bostancının reel sitesinden ev aldık. kiramı evmi derken bende anlamadım nasıl oldu aldık gitti. allah yardımcımız olsun bakalım nasıl ödenecek. bayramdan sonra teslim olunacak daire. yani bizde geliyoruz oraya nasipse. ama nedense mutlu değilim. ev yüzünden çalışmaya devam etmek zorunda kalıp bebişimden ayrı düşeceğim gene bunada ayrıca çok üzgünüm ona sabret geçsin buna sabret geçsin derken kızımın en güzel zamanlarını kaçırıyorum aslında bunada kahroluyorum.

kızzzlllarrrrrrr !!!

bursadan bir erkek arkadaşım var küçük bir ilçede yaşıyorummm aklımda bursalııı olmak varrr sizce yaşanabilir mi bursada hiç kimsem yokkkk coook korkuyorummmm

kızzzlllarrrrrrr !!!

bursadan bir erkek arkadaşım var küçük bir ilçede yaşıyorummm aklımda bursalııı olmak varrr sizce yaşanabilir mi bursada hiç kimsem yokkkk coook korkuyorummmm

slm. arkadaşın bursanın neresinde yaşıyor. ona göre yorum yapalım. bursada tabiki yaşanır ama iyi yeri var rahar edeceğin kötü yeri var. ama sen her halukarda korkma tabii. ne var korkacak. başında kocan olacak. zamanla herşeye alışırısn. merak ettiklerinide biz cevaplarız.

aaa...ne güzel bir haber bu.adınıza çok sevindim.nasip olunca anlamadan oluyor herşey.
rabbim bize size ve tüm ev alıp ödeyenlere yardım etsin.
ne kadara aldınız acaba?

aaa...ne güzel bir haber bu.adınıza çok sevindim.nasip olunca anlamadan oluyor herşey.
rabbim bize size ve tüm ev alıp ödeyenlere yardım etsin.
ne kadara aldınız acaba?

sağolasın canım aminnnn. 3+1 aldık arakat 125 dn 120 ye düştüler. 19 peşin verdik. kalanı kredi. kred masrafı tapu masrafı doğalgaz deposiztosu falanı filanı hepsi biz 128 e geldi. faiz hariç tabii(( birtek eve kombi alacağız. bayramdan sonra teslim.

kızzzlllarrrrrrr !!!

Bursa güzel yer canım maneviyatı yüksek olan şehirlerden birincisi belkide.Başında eşin olucak sonuçta evlenince artık herkez kendi yuvasına çekiliyor alışmaktan başka çare yok.Alışırsın zamanla evliliğe gurbete yeterki Allah huzur sağlık versin.

Hayırlı olsun güle güle oturun inşallahHaklısın bebeğinle heran beraber olmak istemen doğal annesi olarak sağlık olsun canım.İnşallah kısa sürede ödersinizde çalışmana gerek kalmaz.Bostancı nerdeydi bu arada?Bende kiracıyım zor gerçekten Allah yardımcımız olsun ve ev nasip etsin kirada oturanlara.

Hakseverck buralardasın sanırım beğeniyorsun ama yazmıyorsun nerelere gittin yine kaçtın bakalım

ne güzel...geniş geniş ferah ferah oturacaksınız...belkidre aynı zamanlarda taşınma telaşı saracak ikimizide:):):)

Hakseverck buralardasın sanırım beğeniyorsun ama yazmıyorsun nerelere gittin yine kaçtın bakalım

canım benim eşim geldide yatıcaktık ondan yazmadım dün gemlikteydik görümcemde ordanda kumla fıstıklı anrlı armutluya kadar gezdik gecede gemlige döndk orda kaldık bugün bursaya geldik evimizde kalıcaz yarın yine mudanyaya gidicez cumartesiye kadar gene mudanyadayım sonra dönücem inşallah evimeeeeee allahım özlüedim evimi vala(( iyi geceler canımm

sağol canım. bostancı millet mahallesinde. internetten ali bostancı reel evleri diye arat. bulacaksın.

ne güzel...geniş geniş ferah ferah oturacaksınız...belkidre aynı zamanlarda taşınma telaşı saracak ikimizide:):):)

ewt canım ev taşıma telaşeside ilk defa yaşayacağım hayatımda. belki taşınırken içimde bir kıpırtı olur. allah yardımcımız olsun. bu arada nasıl taşınacaksınız siz. evden eve nakliyatmı tatacaksınız.

inan bana bende ceyzim disinda ilk defa biz evden eve nakliyat firmasi dusunuyoruz

bende öyle düşünüyorum. özellikle gardolabımın bozulmaması adına ve aynalarım kırılmasın diye. inşallah iyi ve ucuz biryer buluruz.

bir arkadaşım geçen sene bursam nakliyatla taşınmıştı.çok memnundu.ben ondanda fiyat alacağım...

offf öyle bir nezle olmuşum ki...
griple beraber.yerimden kıpırdamak dahi istemiyorum...

bir arkadaşım geçen sene bursam nakliyatla taşınmıştı.çok memnundu.ben ondanda fiyat alacağım...

canım alınca banada bildirrisen sevinirim.

Sevcan nerelerde kızlar.
gelmemeye başladı.
umarım kötü birşey yoktur...

genelde diğer topiklerdede bir boşalma var. sanırım yaz tatiline çıkıldığından. sıra bize gelsede bizde çıksak. sevcanda belki tatildedir düşünüyorum

offf öyle bir nezle olmuşum ki...
griple beraber.yerimden kıpırdamak dahi istemiyorum...

geçmiş olsun. yaz hastalığı çok pis oluyor. acil şifalar. eczaneden ilaç al daha çabuk atlatırsın. cocuklara geçmeden atlatırsın inş. kib.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…