Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Maymis hayırlı olsun canım, kısmet olunca anlamadan oluyor, Allah kolaylıkla ödemeyi nasip etsin..
Dün bende o raraftaydim gorumcemin kızı Ekim'de evlenecek bizim burdan istiyor,
Bende soz verdim ilgilenicem diye ama kiralık bir tek yazı bile görmedim,
400 450 Fiat düşünüyorlar 1.kat ve 2+1 düşünüyorlar.. Umarım bulunur, bostancilarda 2+ 1 varmı canım?

tşk ederim canım güzel dileklerine. bizde kiralık aramıştık ordan bulamadık. ama bostancıdaki satıştaki adam demişti. biten binalarda kirada oturanlar var demişti. kiraya veriyolar alanlar demişti. bir gidip birebir sormanızda fayda var bence. 1+1 2+1 3+1 olarak evler var.

tabikide aldığım gibi paylaşırım seninle...
sevcanın tatile çıkmış olabileceği benimde aklıma gelmişti.inş öyledir...
sağol.atamıyorum hastalığı üzerimden bir türlü...

hoş geldin canım,, hayırlı haberlerini alırız inşallah...
Hoşbulduk canım teşekkür ederim amin inşallahSen nasılsın neler yapıyorsun
Ohhh gez canım gez negüzel şu gezi gemileri var ya onlara binmeyi istiyorum şu işlerimi halledeyimde düşünüyorum gitmeyi gelin birlikte gidelim
Anladım canım güle güle oturun.Ben mudanayadayım burda denize alışınca büyük söylemeyimde merkeze gidesimiz gelmiyor
inan bana bende ceyzim disinda ilk defa biz evden eve nakliyat firmasi dusunuyoruz
Bencede evden eve nakliye tutun.Yoksa eşayalrınıza yazık olur bende taşınırken öyle yapmıştık öyle olduğu halde bi iki eşyam kırılmıştı
offf öyle bir nezle olmuşum ki...
griple beraber.yerimden kıpırdamak dahi istemiyorum...
Geçmiş olsun canım yaz günüde zor olur.İnşallah toparlanırsın bir an önce

Özgeyle tanıştık bugün kızlar.Tesadüfen kayınvaldesindeydi mudanyada bende eşimle mudanyanın çarşısında işimiz vardı ve orda sahilde buluştum ÖzgeyleEvimde ağırlamayı çok istedim ama benim evde boya badana işleri var birdahakine artık.Buluşmak isteyen arkadaşlar olursa buluşuruz yineCanım benim kalbinin temizliği yüzüne vurmuş.Çok memnun oldum seni tanıdığıma Allah inşallah ikimize ve tüm isteyen herkeze evlat nasip etsin.

bende tanıştık demek için giridm bi baktım pınarım benden önce davranmış bende çok memnun oldum canım bikerem sen daha güzelsinnn bende çok sevindim daha görüşürüz inşallah kayınvaldemlere çok yakınmışsın ben oraya gittikçe ararım seni bi ayagımız orda zaten nabtın perde aldın mı:))) korka korka eşime söledim ama nasıl söledim dedimki pınar beni aradı mudanyadaydın sen nerdesin ben çarşıdayım dedi dedim bende aaaaaa ne tesadüf bende sahildeyim dedim hastanenin önünde buşluştuk dedim hahaa ama yemedi hadi canım tesadüfe bak sen ayarlamadıysan bende ufuk değilim dedi :18::18::18:acuk tırstım ama:18::18: allahtan bişi demedi .. hiç hoş hareketler değil özge dediçocuk azarlar gbaman olsun bida görüşürüz artık bişi demesss bikere açılışı yaptık evet kızlar hepbaraberde buluşsak iyi olur ben çok isterimde eşim işte pek anlamıyo yani oda haklı nete güvenemiyo :)) ama bizim burda nasıl ardaş oldugumuzu can oldugumuzu anlayamıyolar işte

hem pınarla başka ortak yönlerimizde var cnaım benim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canım benim ya çok tatlısın sen kız Allah eşine sevenlerine bağışlasın seniO senin güzelliğin canım benimEşin şimdi haliyle tereddütte kalması normal ama belki yakın zamanda eşimle tanışırsa fikri değişir sonra birde bakmışsınki iyiki üye olmuşsun kadınlar kulubüne der sana belkimSonuçta bende istedim canım senle görüşmeyi ikimiz ayarlamış olduk yani eşine öyle deEvet buluşalım güzel olur bencede gelmek isteyen buyursunPerde bir iki yere yaptık birinde karar kıldık bugün ölçüyü aldılar işte.Sen evine döndün değilmi canım?Gel tabiki her zaman beklerim çok iyi oldu valla ortak yönümüzün olmasıda iyi işte negüzelKendine iyi bak canım benim Allaha emanet ol görüşürüz iyigeceler

evet canım evdeyim artık sanırım evet yupi evimdeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bugün evlilik yıldönümümüz ......5 bitti 6 ya girdik... sevinsemmi üüzlsemmi kutlucak halim yokki unutmuşum zaten ilk defa ben unutmuşum............ sabah kalktık kahvaltı yaptık .... sonra eşimle tv izliyoduk sarıldı abna öptü dedi sen unuttun mu unutmuş gb mi yapğıyosun ... dedi... neyi ... dedim.... bugün evlilik yıldönümü dedi ..ay şok oldum .... ağlıcam geldiii...adette olmadım bi olsa bi bebek olsa şimdi bi hamile olsam ne güzel hediye olurduuu.... test yapamam bu umut bile iyi geliyo bana ...yoksa...ki yoktur.... ben yoruldum....

öyle işte bugün evlilik yıldönümümüz ...... akşam üstü çıkıcaz dışarı gezeriz felan öle işte ... güzel pazarlar kızlarrrrrrrr

evet canım evdeyim artık sanırım evet yupi evimdeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
İyi bakalım gözün aydın insanın evi gibisi yok değilmi

Eşinle beraber nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim canım.Allah mesut etsinİnşallah Allah bebekle ödüllendirirde evli çocuklu mutlu olursunOlmasada sağlık olsun üzme kendini ama olur inşallah

Özgecim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.6 ları değil 60 larıda görürsünüz inşallah...
bebek içinde bu kadar kasma kendini.senin önce kafanın rahat olması gerekir...buna çok dikkat et bence...allahım isteyen herkese başta sana ve baharıma nasip etsin...

Merhaba canım bu saatte seni burda görmek güzelNasılsın nasıl oldun umarım iyisindir.Aminnn Allah isteyen herkeze versinİyigeceler ben çıkıyorum şöyle bir bakayım dedim.az önce geldik eve sahilde dolaştık biraz yoroldum kendine iyi bak görüşürüz

merhaba canım.eşim ve Berra uyudu.bende yatmaya hazırlanıyorum.çok sıcak bunalıyorum.ne güzel sahilde yürüyüş yapmaya bayılıyorum...
ben daha düzelemedim.bronşit olmuşum.yaklaşık 3-4 senedir bu hastalık tam bu zamanlarda beni yakalar oldu.bir süre daha devam eder sanırım.ciğerlerim çok ağrıyor öksürmekten...

Günaydın kızlar :)
ben geçen hafta tatildeydim. Çıkıp çıkmayacağım kesin değildi işlerden dolayı cuma günü de yazmak nasip olmadı çıkmadan.
Semihacım merak etmiş çok teşekkür ederim. Bende sizleri özledim inanın :) bu arada var mı? işle ilgili bir gelişme canım.

Semra eviniz hayırlı uğurlu olsun çok mutlu oldum. Hemde hemen taşınacaksınız.
Çalışmak zorunda olduğunu düşünüp hiç üzülme. Allah daha kötü ayrılıklar vermesin, bizleri onsuz, onu bizsiz bırakmasın...

Bende güzel anlarını kaçıracağım diye ağlardım Ama öyle olmuyor, biz annesiyiz yavrularımız bunu biliyor,
kızım hep ilkleri benim yanımda yaptı. Anne dedi, yürüdü, öptü vs... Ablam beni arayıp söylediğinde kızın anne diyor, kızın yürüyor, gülüyordum 10 gün önce anne demeye başladı diye :)
Bizim apartmanda komşuları görüyorum çocukları 12-13 yaşlarında yada daha büyük yeni ev sahibi olmuşlar ne zorluklar çekiyorlar.... seviniyorum o yönden en azından yavrum kendini bilmeye başladığında istediklerini alabileceğim, belki iyi bir okulda okutabileceğim. Allah izin versin inşallah.. Şimdi ne yedirirsen onu yiyor ne giydirirsen onu giyiyor. İstediği tek şey topitop :) Hiç ama hiç üzülme en azından ev sahibi oldum da o yüzden çalışacağım dersin.

teşekkür ederim canım. bayramdan sonra taşınacağız heralde bir aksilik olmazsa. ama bu arada işten ayrılma kararı aldım. yapamayacağım cok acı çekiyorum. maddi zorluklar yaşamaya razıyım yeterki kzıım hep benim yanımda olsun. allah hakkımda hayırlısını versin. biraz zorlanacağız ama napalım olduğu kadar artık.

Ya çıkıcaksın demek. Hayırlısı olsun hakkınızda. Ben de seni üzmemek adına öyle konuşmuştum...

Ben de geçen hafta kızımlaydımya. Bu sabah ağlayarak bıraktım seni en iyi ben anlayabilirim.
Benim de işi bırakma şansım olsa keşke ama malesef.
Yaşın kaç bilmiyorum ama biraz büyüt bebişini madem, sonra tekrar başlarsın, iş bulunur ama geçen zaman geri gelmiyor.

Bahar ve haksever bizsiz buluşmuş demek
Ayy ne güzel yapmışsınız kızlar ilk adımı atmişsınız devamı gelir umarım, benimde kayınvalidem feribotun hemen üst tarafında oturuyor, Ünal çiftliğinin üstü:)
Bizde buluşuruz inşallah bir gun( unuttuğum isimler olabilir) (sevcan, maymis,semiha,bahar, haksever)ohh ne güzel olur..hepimiz tanışmış oluruz..
Semihacim gecmis olsun canım, bu havalarda hastalık hiççç çekilmiyor, şimdi nasılsın?
Sevcancim tatil nasıl gecti bakalım gerçi tatil kötü gecermi:)
Maymis hayırlı olsun is hayatından ayrılıyorsun demek hakkında hayırlısı neyse o olsun canım..
Haksever nice uzun yıllara eşinle canım..

yani canım ben şartlarımı zorlayacağım. 1,5 -2 yıl maddi zorluk çekmeye razıyım. huzurum yerinde olsun. sonrasında büro açabilirim. tek dersim kaldı yeterlilikten. yada yarım zamanlı iş felan bulurum bilmiyorum ama şuan tek istediğim. kreş zamanına kadar kızıma kendim bakmak.

:) Evet dediğin gibi tatil kötü olur mu? hiç :)
Buluşma olursa gelirim ben :)
Hatta bizim evlerimiz yakın bir akşam çocuk parkında buluşalım :) ben yakama karanfil takayım falan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…