- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
yani canım ben şartlarımı zorlayacağım. 1,5 -2 yıl maddi zorluk çekmeye razıyım. huzurum yerinde olsun. sonrasında büro açabilirim. tek dersim kaldı yeterlilikten. yada yarım zamanlı iş felan bulurum bilmiyorum ama şuan tek istediğim. kreş zamanına kadar kızıma kendim bakmak.
Günaydın kızlar :)
ben geçen hafta tatildeydim. Çıkıp çıkmayacağım kesin değildi işlerden dolayı cuma günü de yazmak nasip olmadı çıkmadan.
Semihacım merak etmiş çok teşekkür ederim. Bende sizleri özledim inanın :) bu arada var mı? işle ilgili bir gelişme canım.
Semra eviniz hayırlı uğurlu olsun çok mutlu oldum. Hemde hemen taşınacaksınız.
Çalışmak zorunda olduğunu düşünüp hiç üzülme. Allah daha kötü ayrılıklar vermesin, bizleri onsuz, onu bizsiz bırakmasın...
Bende güzel anlarını kaçıracağım diye ağlardım Ama öyle olmuyor, biz annesiyiz yavrularımız bunu biliyor,
kızım hep ilkleri benim yanımda yaptı. Anne dedi, yürüdü, öptü vs... Ablam beni arayıp söylediğinde kızın anne diyor, kızın yürüyor, gülüyordum 10 gün önce anne demeye başladı diye :)
Bizim apartmanda komşuları görüyorum çocukları 12-13 yaşlarında yada daha büyük yeni ev sahibi olmuşlar ne zorluklar çekiyorlar.... seviniyorum o yönden en azından yavrum kendini bilmeye başladığında istediklerini alabileceğim, belki iyi bir okulda okutabileceğim. Allah izin versin inşallah.. Şimdi ne yedirirsen onu yiyor ne giydirirsen onu giyiyor. İstediği tek şey topitop :) Hiç ama hiç üzülme en azından ev sahibi oldum da o yüzden çalışacağım dersin.
teşekkür ederim canım. bayramdan sonra taşınacağız heralde bir aksilik olmazsa. ama bu arada işten ayrılma kararı aldım. yapamayacağım cok acı çekiyorum. maddi zorluklar yaşamaya razıyım yeterki kzıım hep benim yanımda olsun. allah hakkımda hayırlısını versin. biraz zorlanacağız ama napalım olduğu kadar artık.
Bahar ve haksever bizsiz buluşmuş demek
Ayy ne güzel yapmışsınız kızlar ilk adımı atmişsınız devamı gelir umarım, benimde kayınvalidem feribotun hemen üst tarafında oturuyor, Ünal çiftliğinin üstü:)
Bizde buluşuruz inşallah bir gun( unuttuğum isimler olabilir) (sevcan, maymis,semiha,bahar, haksever)ohh ne güzel olur..hepimiz tanışmış oluruz..
Semihacim gecmis olsun canım, bu havalarda hastalık hiççç çekilmiyor, şimdi nasılsın?
Sevcancim tatil nasıl gecti bakalım gerçi tatil kötü gecermi:)
Maymis hayırlı olsun is hayatından ayrılıyorsun demek hakkında hayırlısı neyse o olsun canım..
Haksever nice uzun yıllara eşinle canım..
sevcan nereye gittiniz bu arada nasıl geçti anlat bakalım.
maymis imzana bayıldım şekerim...
sağolasın canımimza dediğin bu alttaki tatil çizelgesi dimi.
evvvetttttt.
Semihacım hoşgeldin :)
Tatilde evdeydik kızlar bir yere gitmedik. Kısmetse bayram sonrasında istiyoruz bir yerlere kaçmak...
bu defa günü birlik yalova narlıya gittik denize girdik vs. Kızımla ve eşimle evdeydim. Ama çok güzeldi.
Bunun dışında 3 akşam misafirlerim vardı yemekli :) ayrıyeten 2 gece de şehir dışından ablamlar vardı onlarla beraberdik yani :)
Çok güzeldi yeni evimde olmak... Kızımla ve eşimle.
Özgeyle Pınarda buluşmuş ne güzel :))
Özge bir katakullide bizim için yap hep beraberde buluşalım :)
Ayy ne güzel yapmışsınız kızlar ilk adımı atmişsınız devamı gelir umarım, benimde kayınvalidem feribotun hemen üst tarafında oturuyor, Ünal çiftliğinin üstü:)
Bizde buluşuruz inşallah bir gun( unuttuğum isimler olabilir) (sevcan, maymis,semiha,bahar, haksever)ohh ne güzel olur..hepimiz tanışmış oluruz..
Semihacim gecmis olsun canım, bu havalarda hastalık hiççç çekilmiyor, şimdi nasılsın?
Maymis hayırlı olsun is hayatından ayrılıyorsun demek hakkında hayırlısı neyse o olsun canım..
ohhh ohhh hem yeni evinin hemde ailenin atdını çıkarmışsın ne güzel. darısı başımıza bakalım. evde bile olsa ne güzel oluyor değilmi tatil.
Geçmiş olsun umarım kısa sürede toparlanırsın kolay değil canım .Evet havalar çok sıcak Allah şifa versin tekrardan kendine dikkat etmerhaba canım.eşim ve Berra uyudu.bende yatmaya hazırlanıyorum.çok sıcak bunalıyorum.ne güzel sahilde yürüyüş yapmaya bayılıyorum...
ben daha düzelemedim.bronşit olmuşum.yaklaşık 3-4 senedir bu hastalık tam bu zamanlarda beni yakalar oldu.bir süre daha devam eder sanırım.ciğerlerim çok ağrıyor öksürmekten...
Evet canım ani oldu buluşma yani öle belli birşey yoktu bizim içinde süpriz olduÖzgeyle Pınarda buluşmuş ne güzel :))
Özge bir katakullide bizim için yap hep beraberde buluşalım :)
Tünaydın hatunlar
kimse uğramamış
ben sabah eşimi işe gönderdikten sonra yatmadım
yarın misafirlerim var
bugünden temizliğe başladım
camları sildim.perdelerimi yıkadım
mutfak dolaplarımı sildim.
şimdide süpürüp silicem evi...
ama çoook yoruldum
bir nescafe yaptım
size bakayım dedim...
Tünaydın hatunlar
kimse uğramamış
yarın misafirlerim var
ama çoook yoruldum
bir nescafe yaptım
size bakayım dedim...
Hoşgeldin canım nasılsın?Ameliyat felan hayırdır geçmiş olsun kendine dikkat et gez bakalım iyi edersinkızlar özellikle haksever ablacımmmmmm nasılsınız ya benide unutmayın buluşma olucaksa
bende ameliyatlarda kafayı yiyorumtüm gün geziyorum hayat güzel
Hoşgeldin aramıza umarım istediğin işe girersinMerhaba hanımlar :)
Ben de mezun oldum, artık temelli olarak buralardayım :)
Bir de iş buldum mu tamamdır :)
Merhaba canım Allah kolaylık versin ev işi hiç bitmez.Tünaydın hatunlar
kimse uğramamış
yarın misafirlerim var
ama çoook yoruldum
bir nescafe yaptım
size bakayım dedim...
Ohhh mis gibi :) ellerine kollarına sağlık...
Gelenler ağır misafir olsa gerek.
ay banada gel kızz yardımaaa
Merhaba hanımlar :)
Ben de mezun oldum, artık temelli olarak buralardayım :)
Bir de iş buldum mu tamamdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?