Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Umarım daha iyisi olur hakkınızda. Mesleğinde var istediğin zaman iş bulursun.

Ay ne güzel olur buluşuruz,
Ramazana kadar buluşsaydık keske
Çalışan arkadaslarada hafta ici uymuyor,
Olsun elbet buluşuruz bizde:)

Hoşgeldin Sevcan.Demek tatildeydin.Tahmin etmiştim ama acaba dedim yinede... nasıl geçti tatiliniz?
iş konusundada bir gelişme olmadı canım.
çalışma konusundada çok haklısın.eğer bakabileceğine güvendiğin biri varsa çocuk küçükken bırakmak en iyisi...büyüdükçe daha zor oluyor herşey...

Hakkında hayırlısı olsun...

Hoşgeldin Kaderim.
Bugün biraz daha iyiyim.teşekkür ederim.

Semihacım hoşgeldin :)
Tatilde evdeydik kızlar bir yere gitmedik. Kısmetse bayram sonrasında istiyoruz bir yerlere kaçmak...
bu defa günü birlik yalova narlıya gittik denize girdik vs. Kızımla ve eşimle evdeydim. Ama çok güzeldi.
Bunun dışında 3 akşam misafirlerim vardı yemekli :) ayrıyeten 2 gece de şehir dışından ablamlar vardı onlarla beraberdik yani :)
Çok güzeldi yeni evimde olmak... Kızımla ve eşimle.

ohhh ohhh hem yeni evinin hemde ailenin atdını çıkarmışsın ne güzel. darısı başımıza bakalım. evde bile olsa ne güzel oluyor değilmi tatil.

Özgeyle Pınarda buluşmuş ne güzel :))
Özge bir katakullide bizim için yap hep beraberde buluşalım :)

hi,ç gülcem yoktu yaparız bişiler sizlede tesadüfen kent meydanında karşılaşıp kumpir yiyebiliriz yani

saol canımmmmmm

sizlede buluşuruz inşallah

ohhh ohhh hem yeni evinin hemde ailenin atdını çıkarmışsın ne güzel. darısı başımıza bakalım. evde bile olsa ne güzel oluyor değilmi tatil.

Hemde nasıl güzel... Hele hele kızımla olmak çok güzel...
Yavrum sürekli " menim annem buydamııııı" "bak mu menim annem" dedi durdu canım yavrum ya...

Geçmiş olsun umarım kısa sürede toparlanırsın kolay değil canım .Evet havalar çok sıcak Allah şifa versin tekrardan kendine dikkat et
Özgeyle Pınarda buluşmuş ne güzel :))
Özge bir katakullide bizim için yap hep beraberde buluşalım :)
Evet canım ani oldu buluşma yani öle belli birşey yoktu bizim içinde süpriz olduHep birliktede buluşuruz inşallah

Canım kırılma sakın bizim içinde ani oldu mudanyada olunca çarşısı yakın hadi görüşelim dedik.İnşalllah sizlerlede görüşürüz.Bakıyorumda kayınvaldeleriniz mudanyada hep onların yerine siz burda olsaydınız keşke görüşürdük sık sıkSen neler yapıyorsun görüşmeyeli?

Tünaydın hatunlar
kimse uğramamış
ben sabah eşimi işe gönderdikten sonra yatmadım
yarın misafirlerim var
bugünden temizliğe başladım
camları sildim.perdelerimi yıkadım
mutfak dolaplarımı sildim.
şimdide süpürüp silicem evi...
ama çoook yoruldum
bir nescafe yaptım
size bakayım dedim...

Ohhh mis gibi :) ellerine kollarına sağlık...
Gelenler ağır misafir olsa gerek.

ay banada gel kızz yardımaaa

Merhaba hanımlar :)
Ben de mezun oldum, artık temelli olarak buralardayım :)
Bir de iş buldum mu tamamdır :)

kızlar özellikle haksever ablacımmmmmm nasılsınız ya benide unutmayın buluşma olucaksa
bende ameliyatlarda kafayı yiyorum tüm gün geziyorum hayat güzel

kızlar özellikle haksever ablacımmmmmm nasılsınız ya benide unutmayın buluşma olucaksa
bende ameliyatlarda kafayı yiyorum tüm gün geziyorum hayat güzel
Hoşgeldin canım nasılsın?Ameliyat felan hayırdır geçmiş olsun kendine dikkat et gez bakalım iyi edersin
Merhaba hanımlar :)
Ben de mezun oldum, artık temelli olarak buralardayım :)
Bir de iş buldum mu tamamdır :)
Hoşgeldin aramıza umarım istediğin işe girersin
Merhaba canım Allah kolaylık versin ev işi hiç bitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…