Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

allahtan yazılan mesajlar ve konular silinmiyo

Tebrik ederim haksever harika yazmışssın
insan biraz ne yaşadığını ve bunları nereye yazdığını bilecek ona göre konuşacak
Sütten çıkmış ak kaşık sanki

Tebrik ederim haksever harika yazmışssın
insan biraz ne yaşadığını ve bunları nereye yazdığını bilecek ona göre konuşacak
Sütten çıkmış ak kaşık sanki

herkez diledigine atar oy bikere benim babam chpye atıyo yani chplilere degl sözüm asla parti olyı değil ama chplilerde böle bi kesim var karşısındakileri koyun akılsız gerici örümcek kafalı atatürk düşmanı görenler var ötekileştirenler ayrıştıranlar var terören daha sinsi bişey bu bu tip insanlar yüzünden halk bölünüyo asıl o y-zden dayanmıyorum bu tiplere

bide hemen 2.3.eş alırmış diyo ne kadar basit bidüşünce sinir oldum çıkışıncada bebek seni baya yordu sinirlisinhey allahım ya nese uzatmıcam daha fazla

vallahi ben o 2.3 eşi partiye baglamasına çok şaşırıdm ne cüreetle böyle bişey yazar
o konusu daha henüz eskimemişken yuh diyorum kendisine genişliğinden ötürü

Öyle bir konum oldugunu bile bilmiyordum simdi siz soyleyince baktim benim orda sadece kan sonucum 67cikti bakarnisinz diye konum var benle asla alakasi yok kocasina ve cocuguna aşık biriyim beni boyle yargilayamazsiniz ister inanin ister inanmayin

vallahi ben o 2.3 eşi partiye baglamasına çok şaşırıdm ne cüreetle böyle bişey yazar
o konusu daha henüz eskimemişken yuh diyorum kendisine genişliğinden ötürü

Sen nekadar terbiyesiz birisin sana ne oluyor sen ne karisiyorsun sen bana genis diyemezsin ahlaki senden ogrenecek degilim

Merhaba kızlarr

Merhaba hoşgeldin aramıza
bende bursa dayım evli ve şimdilik çocuksuzum sizlerle tanışıp güzel muhabbetınıze bende katılmak isterimm
Aramıza hoşgeldin canım bende mudanyada yaşıyorum evli ve bir yaşında kızım var eskiden daha sık takılırdık buraya ama şimdi pek uğramaz olduk:18:
A.s eşin dışardaydı bizde hayırlı olsun dedik sonra Sevcan bizede bekleriz dedi bende bişey demedim hayırladım sadece sağı solu belli olmaz aman yani dedim

Ya sorma takıldık kaldık orayaBen bu aralar iş koşturmacası yaşıyorum reklamlara ihtiyacım var ama artık sanırım kk yada gelicem
Gelirsen iyi olur aslında
Allah korusun ne diyon sen öyle be
erdogan faceyi kapatsada eski güzel günler geri gelse şaka gbsiziniz ya bende bida gelmiyorum hadi bakalım herkeze iyi günler
Aman kapatmasın ben iş hayatına atıldım face baya işe yarıyor canım orasıda kapanmasın ama burayada gelmek lazım tabiki
evet tayyipçiyim nfacem olmadıgı için face kapatılırsa hiç bi sorun olmaz benim için yuo tube acılsın yeter telefondan süpürge sesi açıyodum geceleri zeynebe

sen necisin keMALci mi

Ebrusen şimdiye kadar kolay kolay kimseyle tartışmaya girmedim bu kk ya gerekte duymadım ama eğer olay bizlere laf sokmaksa bizler derken neden bizler diyorum çünkü o koyun dediklerinin içinde bende varım hatta haritaya baktıysan eğer yarıısndan çoğu var yarıısndan çoğu koyunsa o zaman geri kalanıda aç kurt galibaSiyasi konuşmalara fazla girmek istemem ama o kadar pasif sessizde kalamam.Sen bu koyun dediğin ülkede yaşıyorsun yaşadığın ülkenşn başbakanına lafı sokuyorsun ya insanlarda biraz edep olur saygı olur koca başbakanla nasıl konuşıyorsunuz bir kere tayyip mayyip nasıl laflar bunlar o begenmediğiniz tayyip olmasaydı bu ülke çoktan elden gitmişti,ülke kalkınıyor diye birilerine batıyor galiba eskieleri ne çabuk unuttunuz ülke geliştikçe insanlara daha doğrusu kıymet bilmeyen insanlara rahat batıyor ben partiyi tutmamla alakalı değil,Allaha şükür gözlerim görüyor kulağımda işitiyor ama yapılanıda bilecek kadar vicdanlı ve karakterliyim.Allah kötülerin eline düşürmesin aç kurtlara yem etmesin bu toprakları!! Bide unutmadan söyleyim koyun diye ağzınıza dolanmış ama o koyun dediğiniz asil hayvan en masum hayvandır eğer onlar olmasaydı şimdi ne partinizi savunacak ağzınız nede yazacak eliniz olacaktı,o yüzden ben ve türkiyenin büyük bir bölümü koyun olmaktan memnunuz aç sinsi kurt olmaktan iyidir!!

Boşverin uzatmayın sonuçta bunu mmillet seçiyor torpille gelinmiş birşey değil meyva veren ağaç taşlanıyor biz karşıt görüşe hiç bişey demiyoruz ama onların ağzında hep koyun yobaz cahil lafları valla geniş olmaktansa yobaz olmayı tercih ederim.Allah'a şükür bana bu duyguları hisleri yaşattığı için.
Benim gibi konusanlar yüzünden asabisiin demek bukadar duskunluk neden ne beklentiniz var niye bukadar tapiyorsunuz ne cikariniz var aman yarabbim hic laf soyletmiyorsunz iktidariniza ne bu parti meragi
Parti merağı değil o şuan ülkede doğru düzgün kim var kemal beymi sgk yı batıran kemal bey haklısın o gelse neolucağını hepimiz iyi biliyoruz.Biz halk olarak içlerinden en iyisini seçiyoruz.Bak burda yanlışsın biz Allah'tan başka kimseye tapmayız ama sizin içinde ataputa tapıyor deniliyor ya buna ne demeli ben Atatürk düşmanı değilim ama ölmüş birinin arkasındanda herşeye alet etmek çok yanlış ve saçma asıl kimileri o kadar seviyorki haşa Allah'tan önce Atatürk dicek nerdeyse ben bu işlere gelemem ve karşıyımda.Hepimizi Allah yarattı ve hepimizin inandığı taptığı sadece Allah olmalı sadece!!!
Sen kayınvalideme gideceğim dedin ya ondan gelmeni bekliyorlar yoksa unutmuş değiller
Sanırım ben yoktum o mevlutte kız hasta çocuğumu bıraktımda geldim ama hiç gelmemişim gibi lafımı bile etmemişsin Sen hep kırılıyorsun birazda ben kırılayım cicim benle resim çekilmedi değilmi kızın sallıyordun ayagında o kadarda ver çekilelim dedim
naberr kızlarrrr
bu arada c.tesileri tatil olma durumu var benmde eger bi gün davet ederseniz buluşmalarınızda bende gelenilirim inşallah
İyiyim canım sen nasılsın sevindim senin adına buyur gel bekleriz

Ya işte doğruları söyleyince bana kırılgan duygusal diyorlar olabilir benimde yapım bu çünkü ben değer verdiğim insanlardan farklı şeyler görünce hayal kırıklığı yaşıyorum ve sanırım yaşamayada devam edeceğim aslında beklentim olmamalı çünkü beklentin oldukça beklentinin gerisinde şeyler yaşıyorsun bazen.Evet kırılıyorum, duygusalım açıkçada konuşuyorum ben böyleyim ve halimden memnunum çünkü insanlara hep canım cicim aman aman kırılmasın üzülmesin demekten yoroldum sonra üzülen kırılan ben oluyorum bundan böyle bazı şeyler bana iyi ders oldu en azından nasıl davranmayı gerektiğini bilirim .Sakın kimse üzerine alınmasın yada kim nasıl almak isterse öyle alsın benim burada demek istediğim şeyler çok başka sizlerle alakası yok bunuda bilin iyigeceler...

Sen nekadar terbiyesiz birisin sana ne oluyor sen ne karisiyorsun sen bana genis diyemezsin ahlaki senden ogrenecek degilim

ahlaki benden öğrenmeyeceksen sen zaten hiç bu konu hakkında konusamazsın
hakseverı tanıyorum yazdıgını gorunce dayanamadım oldumu kı sen zaten genıs bır kıtleye laf ettın ama ben ısın sıyası boyutunda degılım cesaretındeyım

Yok daha neler
o konuyuda ben acmadıgıma gore

İyiyim canım sen nasılsın sevindim senin adına buyur gel bekleriz
bende iyiyim canm dahada iyi olucam inşallah...
bakalım tam belli değil ama baharcım öyle bi durum var c.tesileri en azından tedavii dururumuma kadar tatil istiyorum diye talep yaptım dilekçe verdim olumlu gibi ama tam belli değil..
bu arada takılma canım hiç bişeye...
evet burda hepimiz aynı görüşü savunmak durumunda değiliz ama kaç zamandır bi samimiyet olduysa aramızda birbirimize saygı duymak zorundayız
o koyunlardan biride benm

Allah iyilik versin canım bu arada yeni sayfama bekliyorum konu açtımda kk da bakarsın artıkSenin adınada sevindim Allah'tan hayırlısı olur inşallah.Yok canım takıldığım konular başka siyasetle alakası yok daha derin mevzular boşverOlsun koyun olmak kötümü aç sinsi çakal kurt olacağımıza koyun olalım ben razıyımGörüşürüz kib canım

Canm iznim malesef yok taa
Insallah baska zaman gelicem sevcancim

COk sukur canm iyiyim annemdeyim yegenimi seviyorum..zeynep nasil can

çok şükür iyiyiz bi dakkası dakkasını tutmuyo bazen pasta gb uyuyo yememek için zor tutuyoruz kendimişzi bazende açıyo agzını yumuyo gözünü elden ele geziyo herkeze yetiyo

kuzum siz gelmiyosunuz diye senin hakkında yazmadım yoksa canumsunkızını bırakıp geldin dayanamadın allah razı olsun o kalabalıkta bunaldınız sıkıldınız sırf sayıp sevdiğinzden :) eşim bile artık takke çıkardı yani düşün onunda kabugu kırıldı sagolun ne işine başladın sen canım ben bilmiyorum:44:

aynen canım..tamam sekerim bakıcam şimdi konularına

çok şükür iyiyiz bi dakkası dakkasını tutmuyo bazen pasta gb uyuyo yememek için zor tutuyoruz kendimişzi bazende açıyo agzını yumuyo gözünü elden ele geziyo herkeze yetiyo
sorma canm benm abimin sıpasıda öyle cok tatlı oldu yaaa maymuncuklarrr

Bu topiğe daha geçen hafta siyasi yorumlar yapmayın uyarısı yazdım, hala siyaset konuşuluyor.
Siyasi parti başkanları hakkında, Atatürk hakkında(ataput falan) senin eşin 2.3. alır, sen onun üstüne bilmem kaç tane alırsn gibi sözler ayıp oluyor...
Burası geyik bölümü ve burda dini ya da siyasi yorum yasaktır.
Lütfen artık genel sohbetlerinize geri dönün, sonra ceza aldığınızda ben ne dedim ki diyorsunuz.

atatürkkü karıştırmayalım bu konuya adamın zaten kemikleri sızlıyordur eminim bugünkü geldiğimiz türkkiyede

allah allah
insanlar kendi yasadıkalrını ne cabuk unutuyor yahu 2012'deki konunu sana iade ediyorum hanımefendi

not : Siyasi görüşümden dolayı yazmadım bunu

arkadaşım sana böyle hitap etmek istiyorum çünkü terbiyemi bozmak istemiyorum ebrusen konu benim değildir diyor sen neye dayanarak bu suçlamayı yapıyorsun.olduki konu onun oldu bu ne seni nede bir başkasını alakadar eder müslüman müslümanın ayıbını örter ama sen kalkıp tartışma ortamında afedersiniz ama mahalle kadınları gıbı ortalıha saçıyosun konuları yakıştırabiliyomusun kendine heee ebrusen keşke bu konuları açmasaydı onada kızıyorum bende anti tayipçiyim kapalıyım ama senin yazdıklarını okuyunca kan beynime sıçradı bu yaşta bayanlar olarak kendimize yakıştıramadım.

Lütfen ama lütfen bu konuda yazışmayı sürdürmeyin

tebrik ederim haksever harika yazmışssın
sütten çıkmış ak kaşık sanki
sen nasıl bir insanmışsın be arkadaşım benim arkadasım böyle bır tartışma ortamında olsa ki hakseveride ebrusenıde arkadasım olarak görüyorum ben derdim ki arkadşım uzatmayalım kapayalım konuyu.sen daha cok çok iyi dedin ağzına sağlık diye.yakışmıyor ben haksever hariç burdaki butun arkadasları gördüm pırlanta gıbı ınsanlar burda bu yazıları kimse okumayı hakketmiyor ama sana yazmasam beynimdeki kan aşağı inmiycekti kusuruma bakma... Bu arada kimse sütten çıkmış akkaşık değil bende dahil

haksevercim bebişine gelmedim ama inş birgün biryerlerde karşılaşıcaz merakla bekliyorum

sen kimsin arkadasım
ebrusenin avukatamısın
ben siyasi görüşümü burada acıklamayacagım ama en antı tayyipci nede antichpci filian değilim bende aşırılık yok
müslüman müslümanın ayıbını örter işinize gelince işinize gelmeyince kocalarımız 2.3 eşi alır demiş
insanları aptal yerine koymasın o konular bal gibide onun
ayretten ben bıle ebrusenın cocugunun zor oldugunu bılıyorum o actıgı dıger konularda bu var da o konumu onun degıl siz karşınızdakini aptal zannediyorsunuz sanırım
sizede tavsiyem merve hanım bilip bilmeden kimseyi savunmaya gecip günaha ortak olmayın

ebrusenin bu konusunu kimse yüzüne vurmuyorsa oda bir zahmet haksever gibi tedaviden sonra bebeği olmuş yeni anneye ;
seni bebek cok yoruyor ondan agresifsin deme terbiyesizliği kendine hak görürse böylede hatırlatırlar insana işte

Son düzenleme:
Ceza almamak icin yazmicam artik....

Mervecim bole asalanmaya dayanamiyorum ondan patladim ama kimse degismez bu yastan sonra o uzden herkez istedini yapsin kimse kimseye karismasin dilegim bu... insallah tanisiriz bigun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…