- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
allah tamamına erdirsin evet minicik ama yewtiyo herkeze miss gbde kusmuk kokuyooyy oyy cok şükür
selamm biz evimize döndük pufff emzirirken yazıyorum zira bitek o zaman sakin
meme derdimde bitse annelik dadından yenmicek
nerde bu mllet cok ayıp ama ya
sevcan günün 12 nisanda mı belki bizde gelebiliriz eşimi haşlamışın dsışarda aferim kızzzzzzzzzzzzz
Herkese merhabalar yeni gördüm topiği ne kadar tatlı sohbetiniz varBende Bursalıyım ve bursaya aşığım diyebilirim Yıldırım da oturuyorum yaşım 22 mayısta 23 olacak Aranıza katışmaya geldim izninizle:26:
hoş geldiiiinnn... :) esasında daha kalabalıkız ama bu aralar kızlara face grubu tatlı geldiBen doğru adresi bulacaklarına inanıyorum....
Yıldırımın neresinden?
Bende millet mah. oturuyorum çok yıldırım sayılmaz ama öyle.
3,5 yaşında kızım var. Evliyim. Muhasebeciyim bi fabrikada.
Arıcaktım bu hafta bende seni 12 nisan için :)
Ne dedi. Ne dedi.
Bi bakış attım kocana Özge, dayanamadım gayri eeeeeeehhhhh yetti be dedim...
Pınar la gidiyorduk, ben tanımadım eşini, Pınar dedi Özgenin eşi bu sanırım, Aaaa dedim gel kız tanışalım.... Evladınız hayırlı uğurlu olsun, Ben Sevcan Bu da Pınar mudanyadan dedim. Anlamadığını düşündük, yani hatırlamadığını ama demekki çakal anlamış...
Sağolsun gene bak sinyal verdi, ne dedi, ne dedi be, git mi dedikanım kaynadı kardeşime şincik.
sende hakkından gelemezsen ben artık ne diyim inşallah daha söylemedim ama sanki ılımlıydı o agzından gene gidersin lafı çıkmadı ama sessiz kaldı yani buda bişi annemde böyleydi biri cocuklumu yedi biri gençliğimi annem arkadaşlarıma salmazdı evlendim gene aynı terane
kızımla gezcez banane yahu havalarda iyice güzelleşir 2 haftaya görüşürüz inşallah
Hoşbuldumm =)) Mesken tarafındayım bende.. Allah bağışlasın.. Evli değilim henüz daha 2 3 senem var =) Bende muhasebeciyim ama işsizim
Ayy inşallah artık he desin valla kaç yıl oldu kız ruhum daralıyor, sen yine iyi dayanıyorsun...Kocan bulmuş fıstık gibi seni, kıskanmamakta haksız değil ama :)
Seninde kaderin buymuş yavrum ya, Ben evlendiğimde ipi salınmış danalar gibiydim, heryere giderdim, hep gezerdim kocam karışmayınca (hala öyleyimya) çok afallamıştım iyiki kötü yola düşmedim
Sendemi tayyipci oldun yoksaaerdogan faceyi kapatsada eski güzel günler geri gelse şaka gbsiziniz ya bende bida gelmiyorum hadi bakalım herkeze iyi günler
Sendemi tayyipci oldun yoksaa
Ben de bursalıyım....tophaneden...eski bursalı yani...:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hg geceleri ne güzel manzara var oralarda
evet tayyipçiyimnfacem olmadıgı için face kapatılırsa hiç bi sorun olmaz benim için yuo tube acılsın yeter telefondan süpürge sesi açıyodum geceleri zeynebe
sen necisin keMALci mi
Atatürkçü yum ben asla tayyip ci olmam dunya bize poposuyla gülüyor tayyip Erdoğan yüzünden twitter youtube dünyanın hic biyerinde iktidar istiyor diye kapatılmaz yakinda kocalar da alir 2.3. Eşleri olur biter koyun bu millet iyiki nilüfer de yaşıyorum canım niluferim akıllı Atatürk çü
Atatürkçü yum ben asla tayyip ci olmam dunya bize poposuyla gülüyor tayyip Erdoğan yüzünden twitter youtube dünyanın hic biyerinde iktidar istiyor diye kapatılmaz yakinda kocalar da alir 2.3. Eşleri olur biter koyun bu millet iyiki nilüfer de yaşıyorum canım niluferim akıllı Atatürk çü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?