Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Arıcaktım bu hafta bende seni 12 nisan için :)

Ne dedi. Ne dedi.

Bi bakış attım kocana Özge, dayanamadım gayri eeeeeeehhhhh yetti be dedim...

Pınar la gidiyorduk, ben tanımadım eşini, Pınar dedi Özgenin eşi bu sanırım, Aaaa dedim gel kız tanışalım.... Evladınız hayırlı uğurlu olsun, Ben Sevcan Bu da Pınar mudanyadan dedim. Anlamadığını düşündük, yani hatırlamadığını ama demekki çakal anlamış...
Sağolsun gene bak sinyal verdi, ne dedi, ne dedi be, git mi dedi kanım kaynadı kardeşime şincik.

Son düzenleme:

hoş geldiiiinnn... :) esasında daha kalabalıkız ama bu aralar kızlara face grubu tatlı geldi Ben doğru adresi bulacaklarına inanıyorum....
Yıldırımın neresinden?

Bende millet mah. oturuyorum çok yıldırım sayılmaz ama öyle.

3,5 yaşında kızım var. Evliyim. Muhasebeciyim bi fabrikada.

Hoşbuldumm =)) Mesken tarafındayım bende.. Allah bağışlasın.. Evli değilim henüz daha 2 3 senem var =) Bende muhasebeciyim ama işsizim

sende hakkından gelemezsen ben artık ne diyim inşallah daha söylemedim ama sanki ılımlıydı o agzından gene gidersin lafı çıkmadı ama sessiz kaldı yani buda bişi annemde böyleydi biri cocuklumu yedi biri gençliğimi annem arkadaşlarıma salmazdı evlendim gene aynı terane

kızımla gezcez banane yahu havalarda iyice güzelleşir 2 haftaya görüşürüz inşallah

Ayy inşallah artık he desin valla kaç yıl oldu kız ruhum daralıyor, sen yine iyi dayanıyorsun... Kocan bulmuş fıstık gibi seni, kıskanmamakta haksız değil ama :)
Seninde kaderin buymuş yavrum ya, Ben evlendiğimde ipi salınmış danalar gibiydim, heryere giderdim, hep gezerdim kocam karışmayınca (hala öyleyimya ) çok afallamıştım iyiki kötü yola düşmedim

hahaha kötü yola düşmedim diyo ya eşimde bana kadınlar kulübüne girince o muameleyi yapıyo resmen iyi be kocam dimi amannn nabcan kardeş anamın evinde buda yoktu nzüürt tesellisi işte

erdogan faceyi kapatsada eski güzel günler geri gelse şaka gbsiziniz ya bende bida gelmiyorum hadi bakalım herkeze iyi günler

Sendemi tayyipci oldun yoksaa

evet tayyipçiyim nfacem olmadıgı için face kapatılırsa hiç bi sorun olmaz benim için yuo tube acılsın yeter telefondan süpürge sesi açıyodum geceleri zeynebe

sen necisin keMALci mi

Ben de bursalıyım....tophaneden...eski bursalı yani...:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet tayyipçiyim nfacem olmadıgı için face kapatılırsa hiç bi sorun olmaz benim için yuo tube acılsın yeter telefondan süpürge sesi açıyodum geceleri zeynebe

sen necisin keMALci mi

Atatürkçü yum ben asla tayyip ci olmam dunya bize poposuyla gülüyor tayyip Erdoğan yüzünden twitter youtube dünyanın hic biyerinde iktidar istiyor diye kapatılmaz yakinda kocalar da alir 2.3. Eşleri olur biter koyun bu millet iyiki nilüfer de yaşıyorum canım niluferim akıllı Atatürk çü

bende gülümsüyorum çünkü Nilüferli'yim

zaten uslubunda herkezin rahatsız oldugu bi durum vardı da sonunda tamamen ruhaniyetini çözmüş oldum :) sen atatürkçüsün ben neyim? twitter youtube bütün dünyanın anayasasını kuralını sayıyo senin ülkeninkini saymıyo asıl onlar poposuyla gülmüşler şimdi vergisiz milyar dolarlar kazandıkları kapıda aglaşıyolar açalım diye yalvarıcakalr yakında az sabret asalet görsün gözün

valla ben kaplıyım karı kocada tayyibe oy attık senin eşin alır 2. 3. sen eşinin üstüne alırsın 2.3. ama benim eşim almaz açmıyım şimdi agzımı neyseeeeeeee hı bide nileferdekiler akıllı biz koyunuz hee allahım küççücük beyninizle bunca yıldır başka laf bilmiyosunuz valla ne diyim senin şu cümllerini kullanan o kadar çok süper zeka varki .... ama bana gelmez ben ağzının payını veririm... herkezin görüşü kendine sen chpye atarsın ben akp ye ama bana gelip koyun akılsız felan diyemezsin bilmem anlatabildimmi şekerim en iyisi konuşmayalım tartışmayalım farklı görüşlere saygım sonsuz asla şekilcilik ayrımcılık asla ve asla yapmam benim babam chpye atar annem akpye bizim ailedede kimse kimseye karışmaz sen kim oluyosunda bana benim gblere koyun akılsız diyosun demedim deme resmen onu dedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…