Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

hı bu arada atatürkçü değil persilvanyalısın sen atatatürk görseydi chpnin bugünkü halini kahrından ölürdü emin ol körü körüne bişeye bağlanmak nedir sizde görülmüş biraz haber izle biraz araştır dünya ve ülken hakkında bilgin olsun

Ben kapali degilim ama annem turbanli kapalilik la alakasi yok her kapali olupta akpye oy vermyenlerde var ben sana koyun demedim ustune alinmissin yarasi olan gocunur derler cok asabi olmuşsun sen cocuk seni yordu galiba sakin ol biraz bana böyle konusma hakki vermiyorum sana ak partiyle bo sorunum yok benim ayrica gidisati sevmiyorum sen memnunsan devam et agzinin payini veririm demissin cokk ayip yakistiramadim sana kucuk beyinli olan sensin ayrica cocuk gibi yazismalarindan belli benim daha fazla bisey yazmiycam ugrasamam seninle

ne dediğin gayet açık hiç başka anlamlar yüklemeye uğraşmadım çocuk beni yoruyo diye asabi değilim senin gb konuşanlar yüzünden asabiyim ve sadece senin gb konuşanlara asabiyim yoksa gayet pamuk gb bi insanımdır yani koyun diceksin senin görüşüne karşı insanlara akılsız diceksin sonrada cevabını verince aaa cok asabisin diceksin çocuk gb yazışmalarından belli demişsin geyik bölümünde oturumda konuşanlar gb kasılşa kasıla konuşmucam herelde neyseeee bida yazma evet uğraşmasan iyi olur hadi bash bash

Benim gibi konusanlar yüzünden asabisiin demek bukadar duskunluk neden ne beklentiniz var niye bukadar tapiyorsunuz ne cikariniz var aman yarabbim hic laf soyletmiyorsunz iktidariniza ne bu parti meragi

Benim gibi konusanlar yüzünden asabisiin demek bukadar duskunluk neden ne beklentiniz var niye bukadar tapiyorsunuz ne cikariniz var aman yarabbim hic laf soyletmiyorsunz iktidariniza ne bu parti meragi

en son bash bash demiştim daha konuşcak bişi yok selametle kendine bi topik aç ordan devam et konuşmak isteyenlerle ok

Selam Haksevercim nasılsın? :)

Ben facede çok girmiyorum inanki baya uzaklaştım muhabbetlerden.

Özledim sizi.

bu arada canım bozma asabını, herkes herkesin siyasi görüşüne saygılı olmak zorunda. Koyun sıfatını da dillerine dolamışlar bir türlü içlerinden atamıyorlar.

Neyse demek ki tutan birileri var ki hala iktidarlar,biraz saygı diyorum.

Bende Yıllarca chp yanlısıydım (son seçim hariç), Eşim bile, bir kez bana sen necisin kimsin demedi, Konu, komşu, arkadaş pek bir biliyor eleştirmeyi, hayır bu saatten sonra beynimizde yıkanmaz bizi bize bırakın tek zeki sizler değilsiniz.

Son düzenleme:

aynen kim neye atarsa atsın neden seçim yapılıyo cogunlugun dediği olur seçilcek gb bi adam ok ama kötünün iyisi diye atıyoruz birilerine allah korusun vatanımızı milletimizi her gelen çalıyo çırpıyo yapcak bişi yok allah ıslah etsin yapanlara fırsat vermesin

bende özledim seni ya gelsene akşam üstü flan bende kızlar merak ediyolardır gelşrler sandım mevlitte olmadı sonra gelirler dedim herkez başka alemlerde kimsenin merak etti felan yokmuş nabalım zorla olmuyo sana gelcem inşallah ya güne olmasada başka zman illaki gelicem kocamı kandırmışsın sordum iyi olursa gidersin olmazsa yaza gidersin dedi

:))) güzel haber :) Sağolsun Allah razı olsun, ne diyim.
4 keremi geldim sana ne yaptım :) artık dahada kanmazsa daha çok üzülürdüm inan.
Gelicekler inşallah canım sen artık martı çıkarırım dedinya kaynananda, o sebeple nisanda geliriz demişlerdi zaten benden sonra gelirler sanırım.

artık gezme sezonunu aççtık dün marketeydik bugün gemlikteyim görümcemde 1-2 günde ablma giderim perşembe akşamı eve döcez cuma aşımız var cumartesi aklım sizde olcak inşallah bedenimizde orda olur

bu arada zeyneple fotorafların harika cıkmışız kimseylefotorafımız yok ablamalrla annemlerle bile yok kızımla yanlız bile yok bitek senle var iyiki çekinmiiz kız bide esnemiş felaNSÜPER EVE GİDİNCE ATAYIM SAANA FACEDEN FOTORAFLARINI

aaa mutlaka bekliyorum fotoları merak ediyordum zaten :)
Görümcen de misin sen şimdi o gün gördüm onu ama tanışmadık :)
sezonu bir açtın pir açmışsın maşallah....
İnşallah cumartesi gelirsinde gözümüz güzel görür. eşin şehir dışındamı şimdi. gelecek mi? cumartesiye olmazsa otobüse biner gelirsin olmaz mı? yada ben de gelirim almaya.

aman ne güzeli kızım :)) eşim diyo saççım toplu hep aç onca para verdin boyattın açta görelim diyo bende zeynebi kucana atıyorum al sen emzir ben süslenim diyorum cocuklu eş olmak ne zormuş herşey koştur koştur tam uyutuyorum yatırıyom cocu bu sefer büyük ebek yakalıyo

bugün eskişehirde yarın nerde olur belli degl günü saati yokki arabayla alman cok zahmet olur utanırım oobüsede binmedim daha hiç kendi arabamızda bile durmuyo yani uyanınca aglıyo hemen emmek istiyo bimiyom bakam cumartesi olsun nasip kısmet ararım ben seni

kız niye ayıp olsun aşkolsun sen kocana söyle o olmazsa sevcan gelip alsınmı diye. gelirim ben gocunmam... :) ama erken gelirsin demedi deme 11 de alırım he :)

kız niye ayıp olsun aşkolsun sen kocana söyle o olmazsa sevcan gelip alsınmı diye. gelirim ben gocunmam... :) ama erken gelirsin demedi deme 11 de alırım he :)

tamam canım sölücem inşallah aşıyı kolay atlatırız

naberr kızlarrrr
bu arada c.tesileri tatil olma durumu var benmde eger bi gün davet ederseniz buluşmalarınızda bende gelenilirim inşallah

inşallah cnaım...

Benim kızım hep uyurdu aşıdan sonra yemek yedirmeye zor uyandırırdım bi keresinde bayıldı diye eşimi aramıştım o kadar yani :)

ay inşallah bizimkide uyur bende uyurum manayla

naberr kızlarrrr
bu arada c.tesileri tatil olma durumu var benmde eger bi gün davet ederseniz buluşmalarınızda bende gelenilirim inşallah

iyilik canım sen nasılsın

Allah Allah
insanlar kendi yasadıkalrını ne cabuk unutuyor yahu 2012'deki konunu sana iade ediyorum hanımefendi

not : siyasi görüşümden dolayı yazmadım bunu

Allah Allah
insanlar kendi yasadıkalrını ne cabuk unutuyor yahu 2012'deki konunu sana iade ediyorum hanımefendi

not : siyasi görüşümden dolayı yazmadım bunu

allahtan yazılan mesajlar ve konular silinmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…