- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
nabayım cnaım bu cadıyla uğreşıyorum 2 gündür telefona bile bakmıyodum dün akşam sıradana radım aile üyelerini iyiyiz merak etmeyin diye bin kere arıyolar dönemiyorum bile :))) allahım allahımmm 10 çocuga bedel ahanda sana çocuk diyo rabbim şükürler olsun
hanımlar merhaba birşey söylemek istiyorum bursalı bayanları görünce yazayım dedim bende bursada oturuyorum ve anahtar teslim ev yaptırmak istiyorum aranızda anahtar teslim yaptıran veya etrafında yaptıran tanıdıklarınız varmı yardımcı olursanız sevinirim
günaydın canım sen nasılsın ? ay görüşemiyoruz valla sevcanım sen face de giremiyosun özledim vallaGünaydın karamukçum Nasılsın?
günaydın canım sen nasılsın ? ay görüşemiyoruz valla sevcanım sen face de giremiyosun özledim valla
Bende özlüyorum. Ama olsun Allah sizin muhabbetinizi bozmasın.... :)
ay yok canım orda da eskisi gibi pek kimse girmiyor bi geçen hafta cuma cumaretsi günü konuştuk işte görüşelim diye bu cumaretsi dileğe gidelim diye konuştuk ama sadece pınar ben ve nurten uygunuz bir de sen varsın işte sen de uygunsan ayfer semiha falan müsait değilmiş bu hafta
sen uygun musun bu cumaretsi peki canım
dileğin bebk mi oldu yoksa o akdar oldumu ya ben kızla ugraşırken onu görmeye mi gitceksiniz gidin gidin
dileğin bebk mi oldu yoksa o akdar oldumu ya ben kızla ugraşırken onu görmeye mi gitceksiniz gidin gidin
dış kapının dış mandalı topiği açan insan hey yawrum heyyy
sevcan sendeyken ben bi kusur mu ettim acaba kimse sevmedi beni benim aklıma bişi gelmiyoda ondan sonra bi herkez kayboldu ben anlamıyorum .... aman kimseleri istemeyenler kendi kendimize olalım muhabbetimiz bölünmesin diyenler yok oldu neyse nabalım diyorum boşver takma isteyen istedigini yaapr diyorum diyorum da öyle işte....
selam hanımlar bende bursalıyım yıldıırmda oturuyorum.
aa yakınız:) bende doruk hastanesinin altında oturuyorum..çalışıyorum 4 yıllık evliyim ilk bebeğim 26 yaşındayım..Aa neresinde :) bende millet mahallesindeyim. İlk bebeğin mi? Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Ev hanımımısın?
aa yakınız:) bende doruk hastanesinin altında oturuyorum..çalışıyorum 4 yıllık evliyim ilk bebeğim 26 yaşındayım..
evet bursalıyım evlendikden sonra eşimin memleketini saymazsamA evet çok yakınız. :)
Cinsiyeti öğrenmene de az kalmış. Bursalımısın?
Bende muhasebeciyim bir fabrikada bilgisayar başında olduğuna göre sende öylesin :)
4 yaşında bir kızım var benimde.
evet bursalıyım evlendikden sonra eşimin memleketini saymazsam
planlamacıyım bende Allah bağışlasın masALLAH kızına sen kaç yaşındasın.?
cinsiyetini çok merak ediyorum dok söylermi acaba 2 hafta sonra gidicem etrafımdakiler iddiaya girdi nerdeyse 2 ye ayrıldılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?