Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Sevcan nerelere çektin konuyu ben Dileğe gitme konusunda bir açıklama yapmak istedim sadece yani hep birlikte gidilsin diye konuştuk dedim.Ayrıca telefonla sürekli faceye giremediğini söyledin biliyorum.Ben sana sürekli yazılanları görüyorsun demedim ki kim gördüyse şu şu tarafından görüldü diyor ben demiyorum face diyor yani :) Kimsenin arayıp aramamasına da ben karışamam.Ben kendi adıma vakit buldukça burayada yazarım faceyede haklısın kim nerde huzurluysa orda olur bu işler zorla olmaz.Ben kendi isteğimle geldim merhaba dedim kimse beni zorlamadı yani.Diğer arkadaşlar gelirmi gelmezmi o onların bileceği şey ben bir şey diyemem.Neyse geldimde ne oldu bak olay nerelere çekildi

yok cnaım çarmadınız diye demiyorum gelemediğim için çarmamışsınızdır dicemde bali burayada bi yazılsın eskiden ne güzeldi d,iyip diyip duruyoruz sanırım o günler gelmicek gelsede eskisi gb olmucak sanırım

evet oldu hemde baya büyüdü bebeği :)...
İsteyen istediği kişilerle görüşüyo bebem napalım bizde Fransız olalım.
Sen nerelerdesin?

ben nabım ya bayramdan sonra kemalpaşada kalmak zorunda kaldım annem resmen sinirlerimi yıprattı kendime gelmeye çalışıyorum bu hafta sonu pazarda 6 ay kınası yapıcaz mudanyada ona hazırlanmaya çalışıyorum hediyeliklerimi yine kendim hazırlıyorum yani kına doldurucam porselen kaftanlı küçük bebekler var anahtarlık onalrıda bi keseye koyucam kınayla bu işlerim var elbisem hazır zeynebin kaftanı hazır ayakkabı işim kaldı nasıl çıkıcam bilmiyorum öyle iştee sen nabıyosun şevval nasıl okul işleri nasıl için rahatladımı ablan nasıl iyimi şimdi

selam hanımlar bende bursalıyım yıldıırmda oturuyorum.

aa yakınız:) bende doruk hastanesinin altında oturuyorum..çalışıyorum 4 yıllık evliyim ilk bebeğim 26 yaşındayım..

bahar han çok tecrübeli iyi bi doktor ama hastane çok pahalı doğum muayene tahliller 9 aylık bi süreç bana 4000 mal olacak gibi.

hg arkadaşım ben 25 yaşındayım bi kıızm var 8 aylık onunla uğraşıyorum anaoklu öğretmeniyim ama şuan kendi bebeğime bile bakamıyorum biraz cadı bi kızım varda sağ olsun :)) ben merinos çiftehavuzlarda oturuyorum ... ben 9 ay medikale gittim son anda baharda yani rentıpta dogum yaptım çok ama çok memnunum hastanemden doktorumdan medikale yedirdigim paralara acıyorum her gittigimde hüsrana ugradım ahmet bey için gitmiştim ama oda boşunaymış dedim eger orda dogursaydım en az 4 bin olurdu dogum 3bucuk dediler çünkü normal diye düşünme son anda sezeryan olur belden uyusturmalı istersin 750tl fark istediler benden odaları özel hastane olmasına ragmen 2 kişilik ve dogum yani 2 kişilik dogum odası mı olur insan ne halde oluyo tek kişilik oda içinde artı 500 istediler benden yani medikale 4 diye giriersin muhtemelen 6yı bulur aklında bulunsun ben doktoruma güvenip dogum konuşmamı sona bıraktım ve son anda doktor hastane degiştirmek zorunda kalkdım cok sitres oldum cok korktum dogumda cok zor geçti benim için korkudan tamamen iyi üşün kararını ver derim rentıp harika bi hastane hertürlü tertemiz ve çok konforlu :))

alınmıyorum artık ben direk küsüyorum burayı nasıl bu hale getirdik bilmiyorum faceden görüşelim tamam görüşelim yok senin kocanın adı yok bilmem ne ya direk görüşmek istemiyorum deseler daha samimi olurdu gidenlere güle güle artık umrumda değiller ne kadar boşuna oldugunu anladım herşeyimizi paylaşıyoruz bide eşime bazen hak veriyorum ben deger veren arkadaşları anladım seninlede sevcanlada görüşüyorum zaten burası olur olmaz allahın izniyle ben elimden geldigince koparmam bağımı ama digerleri seçimini yaptı çoktan son katılanalrdan bahsetmiyorum ama fahriye mesela sünnetine seni ve sevcanı çardı yada beni çarmadı çarsa belki gidemicektim ama incelik işte yada ne bilim herkez seçimini yaptı kim kiminle uyşuşuyosa onunla görüşüyo belkide hiç reela taşımasaydık görüşmeleri bu kadar kopmucaktık

h.buldum canım..evet bende o konuları konuştum ama sana çok demişler ya bana tek oda 250 dediler doğumada normal 1500 sezaryan 1900 dedilerren tıpda dok kim peki?

h.buldum canım..evet bende o konuları konuştum ama sana çok demişler ya bana tek oda 250 dediler doğumada normal 1500 sezaryan 1900 dedilerren tıpda dok kim peki?

rentıp baharın planlı dogumalrı orda yapıyolar benim baharda gönül hanımdı salı görüşmeye gittim pazar dogumda gördüm kadını yani doktorum sadece dogum doktorum yoksa son ana kadar medikal parktaydım medikal park çok pahalı bi hastane ve dedikleri gb olmucaktır bence çünkü banada söylediklerine göre ben 1bucuga dogurcaktım sonra zam geldi bize vurdu ben subatta dogum yaptım ocakta zam geldi dediki doktorum sürekli geldigin için sana yansıtılmaz ona gvendim sonra son konuşmmaızda ister bedavaya dogur para işleri benle alakalı değil dedi vezneylede bin kere görüştüm her gittigimizde bin tl fiyat artıtı son anda dayanamadım sinir oldum nasıl yaptım bilmiyorum o cesareti ama iyiki yapmışım 3bucuk bin az para degil

değil tabi haklısın bakalım benimde mayısda olacak allah izin verirse ben bunları iyice bi konuşayım..

selam hanımlarrr
biraz yanlış anlamalar kırılmalar sitemler olmuş lütfen bunları bir kenara bırakalım birbirimizden fazla uzak kaldık bence ondan kaynaklandı diye düşünüyorum unutmayalım eski dostlar düşman olmaz :)sohbetimize kaldığımız yerden burdan devam edelim eski günlerdeki gibi

selam kızlar 6 ay kınamızı yaktık pazar günü çok güzeldi kızım gelin gb oldu :)) takı töreni bile yaptılar ben takı olcanı düşünmüyodum güzel hediyelrrimiz oldu :))

pınar ve nedircimde geldiler sağolsunlar nehir kocaman abla olmuş görseniz montu felan tam genç kız havasındaydı maşallah mis kokuşu sabunlar getirmiş bana pınarcımda teşekkürler yeniden

şuan ameliyatta canım.
12,30 gibi çıkacakmış.
Bense çok yorgunum ama ameliyat sonrasını düşünüyorum da daha beter olucam.

aynen bend eonu düşündüm açıkcası kendini harap etme lütfen anlıca kadar yardım et anladın sen dediğimi ... sonra üüzlme geçmiş olsun umarım çabuk atlatır

aynen bend eonu düşündüm açıkcası kendini harap etme lütfen anlıca kadar yardım et anladın sen dediğimi ... sonra üüzlme geçmiş olsun umarım çabuk atlatır

öyle haklısın. Ben zaten yapacağımı Allah rızası için yapıcam yoksa o ne verebilir bana. Bunca yıl eziyet etti şimdi seni çok seviyorum ben :) anneler her zaman sever evlatlar haketmesede diyo :) sence bu kadın değişebilir mi?

zorla sevcek ama alışmadık totoda don durmuyo haketmesede diyede ekliyo gıcık şey töbe töbeee ameliyatta kadın ne dyim allah seni zorda bırakmasın

selam canım hayırlı olsun allah daha büyük mürvetlerini de göstersin işallah canım

şuan ameliyatta canım.
12,30 gibi çıkacakmış.
Bense çok yorgunum ama ameliyat sonrasını düşünüyorum da daha beter olucam.

allah yardımcısı olsun tez zamanda şifa versin canım tabi senin işin de zor şimdi bakımı geleni gideni olacak öbür eltin gelmedi heralde değil mi ?

aaa lafa bak kız nasıl laf öyle o kadın ameliyat masasında bile muzurluk düşünüyo sus işte tut çeneni değil mi hep dönüp dolaşıp sana muhtaç kalıyor yine de

sağol cnaım teşekkürler hepimizn evlatlarının güzel günlerini göstersin rabbim

amin canım cümlemizin

günaydın kızlarrrr
sevcanım kayınvaliden nasıl canım nasıl geçti ameliyat ?

iyi geçmiş ameliyat canım çok şükür. Bu gün öğleden sonra yoğun bakımdan çıkaracaklar. Eltim geldi bu arada, ama bebeği çok küçük malesef onun yapabileceği bişey yok. Pazara kadar hastanede kalacak, kayınpederimin teyzesi 3 gün kalacak hastanede cuma cumarteside ben kalırım muhtemelen

Günaydın kızlar nasılsınızSevcan gözünüz aydın yoğun bakımdan çıkıyormuş kayınvaliden.Aslında durumunu anlıyorum kalbin kırıkken ona karşı bir anda kızı gibi hastanede onun yanında kalmak bakmak zor olmalı,Allah yardımcın olsun dediğin gibi Allah rızası için yapıyorsan yapıyorsundur ama yinede kolay değil hiç bir şey yokmuş gibi davranabilmek.Hiç gidilmezse de olmuyor ne bileyim zor bir durum...Fahriyeciğim seni burada görmek ne güzelDün Adanadan teyzemin gelini bize süpriz yaptı iş gereği Bursaya gelmiş mudanyadanda istanbula geçicekmiş dün onun telaşı vardı bir gece ağrladık evimizde çokta sevindim gördüğüme bugün sabah uğurladık İstanbula.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…