Evet sağolasın Pınarcım bayramda aradın.
Ben evet arada telefondan girmeye çalışıyorum her ne kadar orda sevcan gördü dese de göremediğim şeylerde oluyor telefon çokta akıllı olmadığı için kilitleniyor açıkçası, hani sizler gibi sürekli girebilecek konumda olsam zaten alınmazdım, kaç kez söyledim giremiyorum face diye hala görebileceğimi düşünmen gerçekten komik. Ayrıca yinede, aa sevcan görmüş ama bişey yazmamış diyede kimse aramadı.
yani bişey demiyorum sizleri buraya zorla çekemeyiz herkes nerde mutluysa orada kalır.
günaydın canım benim evet dileğin bebeği oldu kızı var onun da
sen de gel gelebilirsen gidersek tabi hala kimseden ses çıkmıyor sen çıkamıyorsun diye sana bişey demedim canım benim yanlış anlama lütfen :)
evet oldu hemde baya büyüdü bebeği :)...
İsteyen istediği kişilerle görüşüyo bebem napalım bizde Fransız olalım.
Sen nerelerdesin?
selam hanımlar bende bursalıyım yıldıırmda oturuyorum.
aa yakınız:) bende doruk hastanesinin altında oturuyorum..çalışıyorum 4 yıllık evliyim ilk bebeğim 26 yaşındayım..
bahar han çok tecrübeli iyi bi doktor ama hastane çok pahalıdoğum muayene tahliller 9 aylık bi süreç bana 4000 mal olacak gibi.
Günaydın kızlar ben geldim nasılsınız?Okuduğum kadarıyla alınganlıklar olmuş ve şaşırdım kimse dış kapının mandalı değilki kaç aydır kimse kimseyi görmüyor zaten görüşenlerde varsa olabilir semtiniz yakındır vs.Özge Dileğe gidilecek gün belli değil hala, canım yoksa sende gelirsin tabiki kimse dışlanmıyor.Sevcan sen neden alındın bu kadar şaşırttın beni
h.buldum canım..evet bende o konuları konuştum ama sana çok demişler ya bana tek oda 250 dediler doğumada normal 1500 sezaryan 1900 dedilerhg arkadaşım ben 25 yaşındayım bi kıızm var 8 aylık onunla uğraşıyorum anaoklu öğretmeniyim ama şuan kendi bebeğime bile bakamıyorumbiraz cadı bi kızım varda sağ olsun :)) ben merinos çiftehavuzlarda oturuyorum ... ben 9 ay medikale gittim son anda baharda yani rentıpta dogum yaptım çok ama çok memnunum hastanemden doktorumdan medikale yedirdigim paralara acıyorum her gittigimde hüsrana ugradım ahmet bey için gitmiştim ama oda boşunaymış dedim eger orda dogursaydım en az 4 bin olurdu dogum 3bucuk dediler çünkü normal diye düşünme son anda sezeryan olur belden uyusturmalı istersin 750tl fark istediler benden odaları özel hastane olmasına ragmen 2 kişilik ve dogum yani 2 kişilik dogum odası mı olur insan ne halde oluyo tek kişilik oda içinde artı 500 istediler benden yani medikale 4 diye giriersin muhtemelen 6yı bulur aklında bulunsun ben doktoruma güvenip dogum konuşmamı sona bıraktım ve son anda doktor hastane degiştirmek zorunda kalkdım cok sitres oldum cok korktum dogumda cok zor geçti benim için korkudan tamamen iyi üşün kararını ver derim rentıp harika bi hastane hertürlü tertemiz ve çok konforlu :))
h.buldum canım..evet bende o konuları konuştum ama sana çok demişler ya bana tek oda 250 dediler doğumada normal 1500 sezaryan 1900 dedilerren tıpda dok kim peki?
değil tabi haklısın bakalım benimde mayısda olacak allah izin verirse ben bunları iyice bi konuşayım..rentıp baharın planlı dogumalrı orda yapıyolar benim baharda gönül hanımdı salı görüşmeye gittim pazar dogumda gördüm kadını yani doktorum sadece dogum doktorum yoksa son ana kadar medikal parktaydım medikal park çok pahalı bi hastane ve dedikleri gb olmucaktır bence çünkü banada söylediklerine göre ben 1bucuga dogurcaktım sonra zam geldi bize vurdu ben subatta dogum yaptım ocakta zam geldi dediki doktorum sürekli geldigin için sana yansıtılmaz ona gvendim sonra son konuşmmaızda ister bedavaya dogur para işleri benle alakalı değil dedi vezneylede bin kere görüştüm her gittigimizde bin tl fiyat artıtı son anda dayanamadım sinir oldum nasıl yaptım bilmiyorum o cesareti ama iyiki yapmışım 3bucuk bin az para degil
Günaydın karamuk.
GÜNAYDIN CANIM NASILSIN NASIL OLDU KAYINVALİDEN
şuan ameliyatta canım.
12,30 gibi çıkacakmış.
Bense çok yorgunum ama ameliyat sonrasını düşünüyorum da daha beter olucam.
aynen bend eonu düşündüm açıkcası kendini harap etme lütfen anlıca kadar yardım et anladın sen dediğimi ... sonra üüzlme geçmiş olsun umarım çabuk atlatır
öyle haklısın. Ben zaten yapacağımı Allah rızası için yapıcam yoksa o ne verebilir bana. Bunca yıl eziyet etti şimdi seni çok seviyorum ben :) anneler her zaman sever evlatlar haketmesede diyo :) sence bu kadın değişebilir mi?
selam kızlar 6 ay kınamızı yaktık pazar günü çok güzeldi kızım gelin gb oldu :)) takı töreni bile yaptılar ben takı olcanı düşünmüyodumgüzel hediyelrrimiz oldu :))
pınar ve nedircimde geldiler sağolsunlar nehir kocaman abla olmuş görseniz montu felan tam genç kız havasındaydı maşallahmis kokuşu sabunlar getirmiş bana pınarcımda teşekkürler yeniden
sağol cnaım teşekkürler hepimizn evlatlarının güzel günlerini göstersin rabbimselam canım hayırlı olsun allah daha büyük mürvetlerini de göstersin işallah canım
şuan ameliyatta canım.
12,30 gibi çıkacakmış.
Bense çok yorgunum ama ameliyat sonrasını düşünüyorum da daha beter olucam.
öyle haklısın. Ben zaten yapacağımı Allah rızası için yapıcam yoksa o ne verebilir bana. Bunca yıl eziyet etti şimdi seni çok seviyorum ben :) anneler her zaman sever evlatlar haketmesede diyo :) sence bu kadın değişebilir mi?
sağol cnaım teşekkürler hepimizn evlatlarının güzel günlerini göstersin rabbim
günaydın kızlarrrr
sevcanım kayınvaliden nasıl canım nasıl geçti ameliyat ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?