Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin canım. Erkekse belli olur sanıyorum 13 haftalıkken. Normalde 17. haftada kesinleşiyor. Doruk hastanesine mi gidiyorsun :)
Ben 29 yaşındayım, 7 yıllık evliyim.
inşALLAH belli olur..doruga gitmiyorum orada güvendiğim tek gizem hanım var oda çok kalabalık her gittiğimde saatlerce beklemek zorunda kalıcam yogunlukdan fazla ilgilenemeiyor sanki..medical park gidiyorum bahar çelene..senin doktourn kimdi.?

Bende bahar hastanesi Gönül hanıma gidiyordum. o da yoğun en kimseye tavsiye etmiyorumi

Bende bahar hastanesi Gönül hanıma gidiyordum. o da yoğun en kimseye tavsiye etmiyorumi
bahar han çok tecrübeli iyi bi doktor ama hastane çok pahalı doğum muayene tahliller 9 aylık bi süreç bana 4000 mal olacak gibi.

bahar han çok tecrübeli iyi bi doktor ama hastane çok pahalı doğum muayene tahliller 9 aylık bi süreç bana 4000 mal olacak gibi.

özel hastaneler öyle malesef. benimde o kadarı bulmuştu 4 yıl evvel. Ama şimdiki aklım olsaydı o zaman direk zübeydeye giderdim. Oradaki doktorları daha tecrübeli buluyorum ben. Şuandada sağlık sigortam var benim ama yinede devlet hastanesini tercih ettim muaynelerimde. Rahim ağzı yaram vardı onu yaktırdım. Gerçi sonra izin almamk adına yine özele gittim ama :) işten sıkıntım olmasaydı gitmezdim gerçekten.

aslında haklısın ama benimde izin alma gibi bi sıkıntım var ve 4 yıldır istegğim bebek o yüzden kafamı rahat tutmak istediğim her şeyi doktorum danışmak istiyorum doğumda yanımda olmak isteyen herkes olsun istiyorum.. bu arada çok geçmiş olsun

Hayırlısı olsun hakkında sağlıklı sıhhatli kucağına alda gerisi mühim olmasın. İş yerindekilerin haberi var mı? hamileliğinden.
Teşekkür ederim.

Hayırlısı olsun hakkında sağlıklı sıhhatli kucağına alda gerisi mühim olmasın. İş yerindekilerin haberi var mı? hamileliğinden.
Teşekkür ederim.
amin canım inşAllah evet var haberleri..millet mahallesinde nerde oturuyosun yeni yapılan yerdemi.

bizde ordan ev baktık ama eşim krediyle almak istemiyor ev arkadaşım almıştı ilk yapıldığı zaman kira öder gibi inşaat firmasına veriyodu keşke yine öyle bulabilsemde alsam..

Evet o şekilde alanlar da var biz konut kredisi kullandık. ama para birikmiyor malesef bi şekilde biyerden başlamak lazım kira ödemek kolay değil.

Günaydın kızlar ben geldim nasılsınız?Okuduğum kadarıyla alınganlıklar olmuş ve şaşırdım kimse dış kapının mandalı değilki kaç aydır kimse kimseyi görmüyor zaten görüşenlerde varsa olabilir semtiniz yakındır vs.Özge Dileğe gidilecek gün belli değil hala, canım yoksa sende gelirsin tabiki kimse dışlanmıyor.Sevcan sen neden alındın bu kadar şaşırttın beni

Aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,Berree arkadaşım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Aman canım senle ne ilgisi var Allah aşkına, benle de kimse görüşmüyor. Arayan soran yok :) demekki ben aradığım sürece varmışım diyorum.

Sende sormuyor aramıyorsun SevcancığımBayramda seni aramak istedim aradım.Senden de epeydir ses yok yani

bursada oturanlar acil bebek bakıcılığı işi arıyorum bilgisi olan msj atsın lütfen

Şaşırttım mı? şaşırttım yani Canım sizlere kaç kez söyledim, biz face giremiyoruz, siz kk ya gelin tekrar vs diye Neden hala şaşırtıyorum?
eğer sizler bizimle muhabbete devam etmek isteseydiniz gelirdiniz değil mi? siz bu şekilde uzak kalınca benim sizleri aramam komik olmaz mıydı?
Hepiniz tutturmuşsunuz faceden yazışmak daha kolay, evet daha kolay kabul ediyorum bende, Ama demek ki bizim için zor olanı yapmaya değmezmiş bunu düşündürttünüz.

Dilek e gitme olayını da telefondan girebildiğim, okuyabildiğim kadar okudum. Bir kere adımız geçmemiş açıkçası.(geçipte ben görmediysem hakkınızı helal edin) Ben olsaydım böyle bir durumda, muhabete dahil olamayan arkadaşları arar şu tarihte dileke gidelim istiyoruz arkadaşım planını yap derdim,

durum apaçık ortadayken hala şaşırtabiliyorsak buda bizim yeteneğimizmiş.

Evet kk konusunu söyledin ben kk yı kast etmedim yanlış anlamışsın.Alıntı yaptım hatta yukarda söylediğinle ilgili kimse sormuyor aramıyor demişsin bende dedimki benim günümden sonra zaten kimse kimseyi görmedi bir araya gelmedik demek istedim.Ben kendi adıma eskiden faceye daha sık girerdim ama eskiye göre faceyede o kadar sık girmiyorum girsem bile bakıp çıkıyorum evde yogun oluyorum baya nehir fırsat vermiyor zaten laptopla oynamak istiyor durmuyor.Yoksa kasten girmemezlik yapmadım çoğunluk facede oldugu için oraya yazılıyordu ne yazılıyorsa normal olarak oraya katılmış oluyordum.Dilek olayında da tek tek isim yazılmadı canım facedeki gün grubundaki yazılanları sende okuyorsun sonuçta yazılanlar okunduğu zaman şu şu okudu yada gördü diye görünüyor yani.Şu gün herkez uygunmu vs diye nurten ve fahriye sordular yani herkezin adı tek tek geçmedi uygun olundugu zaman hep birlikte gidilsin denildi,sen grupta olmasaydın sanada haber edilirdi illaki gidileceği zaman ama o gün zaten belli değil henüz.Ben bu olayda büyütülecek bir şey olduğunu sanmıyorum Sevcancığım.Şaşırdım konusu kk değil kimse aramıyor sormuyor cümlesine şaşırdım.çünkü kimse kimseyi doğru düzgün sormuyor artık o zaman hepimizin kırılması lazım yani...Ben o gün sana gelmeye çalışırım kk ya dedim ayrıca ama dediğim gibi artık eskisi gibi çok fırsatım olmuyor ne kk ya ne faceye.Evde malum işler ve çocuk olunca daha zor oluyor vakit olması.

Evet sağolasın Pınarcım bayramda aradın.
Ben evet arada telefondan girmeye çalışıyorum her ne kadar orda sevcan gördü dese de göremediğim şeylerde oluyor telefon çokta akıllı olmadığı için kilitleniyor açıkçası, hani sizler gibi sürekli girebilecek konumda olsam zaten alınmazdım, kaç kez söyledim giremiyorum face diye hala görebileceğimi düşünmen gerçekten komik. Ayrıca yinede, aa sevcan görmüş ama bişey yazmamış diyede kimse aramadı.
yani bişey demiyorum sizleri buraya zorla çekemeyiz herkes nerde mutluysa orada kalır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…