selam kızlar 6 ay kınamızı yaktık pazar günü çok güzeldi kızım gelin gb oldu :)) takı töreni bile yaptılar ben takı olcanı düşünmüyodumgüzel hediyelrrimiz oldu :))
pınar ve nedircimde geldiler sağolsunlar nehir kocaman abla olmuş görseniz montu felan tam genç kız havasındaydı maşallahmis kokuşu sabunlar getirmiş bana pınarcımda teşekkürler yeniden
Günaydın kızlar nasılsınızSevcan gözünüz aydın yoğun bakımdan çıkıyormuş kayınvaliden.Aslında durumunu anlıyorum kalbin kırıkken ona karşı bir anda kızı gibi hastanede onun yanında kalmak bakmak zor olmalı,Allah yardımcın olsun dediğin gibi Allah rızası için yapıyorsan yapıyorsundur ama yinede kolay değil hiç bir şey yokmuş gibi davranabilmek.Hiç gidilmezse de olmuyor ne bileyim zor bir durum...Fahriyeciğim seni burada görmek ne güzel Dün Adanadan teyzemin gelini bize süpriz yaptı iş gereği Bursaya gelmiş mudanyadanda istanbula geçicekmiş dün onun telaşı vardı bir gece ağrladık evimizde çokta sevindim gördüğüme bugün sabah uğurladık İstanbula.
aGünaydın. Saol Pınar.
Malesef gerçekten öyleyim ama acı çektiğini gördükçede çok üzüldüm kalbim yumuşadı malesef, Sonrası ne olacak onu düşünüyorum bakımı vs çok zor.
a
Yani haklısın durumunu öyle görünce kalbinin yumuşaması normal.Sonrası derken ne kadar zamanda ayağa kalkabilir acaba?Sen çalışıyorsun nasıl üstesinden geleceksin?Diğerlerinin de bakması lazım sadece sen bakmak zorunda değilsin.Valla ne bileyim bu durumda çok birşeyde denilmiyor aslında hepimiz yaşlanacağız Allah ömür verirse ama senin açındanda zor inşallah ayağa toparlanıp çabuk kalkar da sende sıkıntıya girmezsin
iyi geçmiş ameliyat canım çok şükür. Bu gün öğleden sonra yoğun bakımdan çıkaracaklar. Eltim geldi bu arada, ama bebeği çok küçük malesef onun yapabileceği bişey yok. Pazara kadar hastanede kalacak, kayınpederimin teyzesi 3 gün kalacak hastanede cuma cumarteside ben kalırım muhtemelen
Günaydın kızlar nasılsınızSevcan gözünüz aydın yoğun bakımdan çıkıyormuş kayınvaliden.Aslında durumunu anlıyorum kalbin kırıkken ona karşı bir anda kızı gibi hastanede onun yanında kalmak bakmak zor olmalı,Allah yardımcın olsun dediğin gibi Allah rızası için yapıyorsan yapıyorsundur ama yinede kolay değil hiç bir şey yokmuş gibi davranabilmek.Hiç gidilmezse de olmuyor ne bileyim zor bir durum...Fahriyeciğim seni burada görmek ne güzel Dün Adanadan teyzemin gelini bize süpriz yaptı iş gereği Bursaya gelmiş mudanyadanda istanbula geçicekmiş dün onun telaşı vardı bir gece ağrladık evimizde çokta sevindim gördüğüme bugün sabah uğurladık İstanbula.
Karamuk oğlun nasıl canım iyi oldumu?
çok şükür iyiler canım şuan da yaramazlık peşinde :) şevval nasıl ?
Kız öyle demeiçinin geçtiği günleri düşün
Şevvali bırakayım sana da kafanda saç kalmasın 2 cadıylabizimkisi artık evde durmak istemiyor avm park bahçe gezmek istiyor.
hatta enişteme diyomuşki bnei bowling oynamaya, ata binmeye götürseneeee,e dedim napsın çocuk alışkın tabi
abuuuu düşünemiyorum bnimki 8 aylık aynen öyle dile gelse beni alışverişe götür sal beni felan dicek biizmkide yelli ama bebek arabasını istemiyo sanlki yürücek gb açıyo agzını yumuyo gözünü ilerde yürüyünce bi aglasın yürümücem diye tototsunu kesicem :))
öyle oluyolar yere koysan yürümez, arabada durmaz, kucağına alsan yüzünü gözünü yolar :) şevvalde böyleydi açıkçası. 2 yaşından sonra bebek arabasını keşfetti yavrum.
ay yavrum kıyamam yaa bu koşturmanın içinde özlemiştir sizi kuzum tabiOda bu yoğunluğun içinde bunalım takılıyor napsın :) ilgi istiyor ama oda bizde yok D:
zeyneple pazara gittim geldim valla sanki dünyayı omzumda taşıdım pöff ah ahh nasılda özenirdim bebek arabalı kadınalragram akıl yokmuş bende
Kız öyle demeiçinin geçtiği günleri düşün
Şevvali bırakayım sana da kafanda saç kalmasın 2 cadıylabizimkisi artık evde durmak istemiyor avm park bahçe gezmek istiyor.
hatta enişteme diyomuşki bnei bowling oynamaya, ata binmeye götürseneeee,e dedim napsın çocuk alışkın tabi
öyle oluyolar yere koysan yürümez, arabada durmaz, kucağına alsan yüzünü gözünü yolar :) şevvalde böyleydi açıkçası. 2 yaşından sonra bebek arabasını keşfetti yavrum.
bu cocuk işi geçmişimi karartmıştı olmayıp oluncada geleceğimi kararrtı anlaşılansonsuz şükür ya gelmeseydi kuzucum benum kavga dövüş bıcı bıcı yapık zor zanat geydürdüm eh mis gb koklarken saçımı başımı yoldu yüzümü mıncıırdı ve mutlu son UYUDU
bi gidip duş alim allah rızası için wcye gidim ymeek felan yiyim hepsini yapabilecek miyim acep
Günaydın, günaydın, günaydın......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?