Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Rica ederim canımZeynep hanımda büyümüş bak büyümüşte kınalar yakılıyor eline maşallahÇok bir şey değildi hakseverciğim iyi günlerde kullansın Zeynep hanım.Darısıda Zeynebin gelinlik kınasına olsun annesi

Günaydın. Saol Pınar.
Malesef gerçekten öyleyim ama acı çektiğini gördükçede çok üzüldüm kalbim yumuşadı malesef, Sonrası ne olacak onu düşünüyorum bakımı vs çok zor.

Günaydın. Saol Pınar.
Malesef gerçekten öyleyim ama acı çektiğini gördükçede çok üzüldüm kalbim yumuşadı malesef, Sonrası ne olacak onu düşünüyorum bakımı vs çok zor.
a
Yani haklısın durumunu öyle görünce kalbinin yumuşaması normal.Sonrası derken ne kadar zamanda ayağa kalkabilir acaba?Sen çalışıyorsun nasıl üstesinden geleceksin?Diğerlerinin de bakması lazım sadece sen bakmak zorunda değilsin.Valla ne bileyim bu durumda çok birşeyde denilmiyor aslında hepimiz yaşlanacağız Allah ömür verirse ama senin açındanda zor inşallah ayağa toparlanıp çabuk kalkar da sende sıkıntıya girmezsin

ben izin alırım 1 hafta eve götürür bakarım demiştim fakat haftaya ay sonu ve ay başı olması sebebiyle izin alamıcam 2 hafta. Hemde eltim ve kaynım burdalar 1 hafta, birde kayınpederimin teyzeside var 2 hafta onlar idare etsinler sonraki hafta ben izin alırım dedim öyle yani bilmiyorum nasıl olur.

hadi gözünüz aydın canım çok şükür iyimiş kayınvaliden
işte canım aslında bir düşünse her zaman dönüyor dolaşıyor senin eline kalıyor kayınvaliden ki bunları gördükçe seni el üstünde tutmalı da anlayan kim işte olsun canım sen yine de üstüne düşeni yap kazanan sen olursun sonuçta allah rızası için yapıyorsun kayınvaliden görmese de allah görüyor canım yaptıklarını

günaydın pınarcım
evet canım artık elim erdikçe burayada geliyorum
çok güzel bir süpriz olmuş senin için de misafirin hasret gidermişisnizdir

zeyneple pazara gittim geldim valla sanki dünyayı omzumda taşıdım pöff ah ahh nasılda özenirdim bebek arabalı kadınalra gram akıl yokmuş bende

Kız öyle deme içinin geçtiği günleri düşün

Şevvali bırakayım sana da kafanda saç kalmasın 2 cadıyla bizimkisi artık evde durmak istemiyor avm park bahçe gezmek istiyor.
hatta enişteme diyomuşki bnei bowling oynamaya, ata binmeye götürseneeee, e dedim napsın çocuk alışkın tabi

abuuuu düşünemiyorum bnimki 8 aylık aynen öyle dile gelse beni alışverişe götür sal beni felan dicek biizmkide yelli ama bebek arabasını istemiyo sanlki yürücek gb açıyo agzını yumuyo gözünü ilerde yürüyünce bi aglasın yürümücem diye tototsunu kesicem :))

öyle oluyolar yere koysan yürümez, arabada durmaz, kucağına alsan yüzünü gözünü yolar :) şevvalde böyleydi açıkçası. 2 yaşından sonra bebek arabasını keşfetti yavrum.

öyle oluyolar yere koysan yürümez, arabada durmaz, kucağına alsan yüzünü gözünü yolar :) şevvalde böyleydi açıkçası. 2 yaşından sonra bebek arabasını keşfetti yavrum.

bu cocuk işi geçmişimi karartmıştı olmayıp oluncada geleceğimi kararrtı anlaşılan sonsuz şükür ya gelmeseydi kuzucum benum kavga dövüş bıcı bıcı yapık zor zanat geydürdüm eh mis gb koklarken saçımı başımı yoldu yüzümü mıncıırdı ve mutlu son UYUDU

bi gidip duş alim allah rızası için wcye gidim ymeek felan yiyim hepsini yapabilecek miyim acep

Oda bu yoğunluğun içinde bunalım takılıyor napsın :) ilgi istiyor ama oda bizde yok D:
ay yavrum kıyamam yaa bu koşturmanın içinde özlemiştir sizi kuzum tabi

zeyneple pazara gittim geldim valla sanki dünyayı omzumda taşıdım pöff ah ahh nasılda özenirdim bebek arabalı kadınalra gram akıl yokmuş bende

biraz zor oluyor ama canım anın tadını çıkar o özendiğin günleri düşün çok şükür yarabbim sana da bu günleri gösterdi

sıkılıyor kızım çocuklar evde bizim ki bile kış geldi valla evlere sığmıyor çok yaramazlık yapıyor hep kapıyı gösteriyor

bizimki yürümeye başlayınca hiç kullanmadı arabayı

hadi sana kolay gelsin canım ,
şimdi mis gibi kokmuştur prenses

Günaydın, günaydın, günaydın......

biraz geç oldu canım ama sana da günaydınnnnnnnnnnnnn

bugün sohbete gititk kızçemle maşallah kuzucum benim:)) yarın gece yani perşembe gecesi ve cuma günü yapılcakalr var ibadetler takvimlerde yazıyo araştırın derim boş geçmemek lazım
perşembe gecesi zilhiccenin son gecesi 10 rekat namaz var senenin son günü oldugu için cumada muharremin 1i yani bizim müslümanların yılbaşı besmeleyle 1000 ihlas okunmalı bugünde oruç tutmakta çok sevap bugünlerde

perşembe cuma cumartesi 3 gün oruçlu olunursa 900 senelik nafile oruç sevabı verirmiş allah

perşembe gecesi tesbih namazıda kılmak lazım

duyduklarımı paylaşım dedim hayırlı geçirmek nasipe tsin bizede dua edin kızımada şifa versin allalh

İyi geceler kızlar nasılsınız?Haksever çok iyi olmuş bu bilgileri paylaştığın Allah kabul etsin canım geçen mevlutte hoca anlatıyordu ama nehirden pek bişey anlayamamıştım.Sevcan kayınvaliden nasıl oldu daha iyidir umarım.Fahriye sen nasılsın canım dediğin gibi evde sıkılıyorlar Nehirde öyle gezmelere gittiğinde daha enerjik oluyor :)Ya dün akşamdan beri facede üye olduğum gruptan bir arkadaş balıkesirde kızıyla beraber karşıdan karşıya geçerken araba çarpıyor 32 yaşında daha kızı ise 4 malesef arkadaş vefat ediyor tanımıyorum ama çok üzüldüm genç ani ölümler ne kadar zor yavrucakta yoğun bakımdaymış bir ara vefat etti diye yazdılar sonra doktor binde bir yaşama ihtimali var demiş.Resimlerinide gördüm çocuklarıyla resmini o kadar kötü oldumkiAllah eşine ailesine sabır versin ölüm gence yaşlıya bakmıyor şu fani dünyada aslında kalp kırmaya değmiyor bugün varsak yarın yokuz nedendir bilmem bu ölüm haberinden çok etkilendim Allah kimsenin başına vermesinHiç bir yavruyu anasız babasız bırakmasın,bugün defnedilmiş inşallah yavrusu hayata tutunur,çünkü onu bekleyen bir abisi varmışKızlar üzgünüm içinizi sıktıysam ama keyfim yok paylaşmak istedim iyi geceler Allah'a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…